#Μάγια Τσόκλη

Ένας Πατρινός στην Όαση της Σίβα- Ο Λάκης Φιλιππάτος μιλάει στο thebest για τη ζωή του στην Αλεξάνδρεια, τις συνήθειες και τις αγάπες του

thebest.gr
Το μοναδικό σπίτι από ξύλο χουρμαδιάς, λάσπη, αλάτι και πέτρα που φιλοξένησε σπουδαίες προσωπικότητες - Η Μάγια Τσόκλη ήταν από τις πρώτες επισκέπτριες της αγρέπαυλης Φιλιππάτος.
18:00 19/02/2024

Μάγια Τσόκλη: «Με τα ψεύτικα ποσά που έγραφαν, εμφανίστηκα ως το «μούτρο» που κλέβει το δημόσιο»

zappit.gr
Η Μάγια Τσόκλη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα για την 10ετή αποχή της από την τηλεόραση, την […] The post Μάγια Τσόκλη: «Με τα ψεύτικα ποσά που έγραφαν, εμφανίστηκα ως το «μούτρο» που κλέβει το δημόσιο» appeared first on Zappit.
14:00 05/06/2023

Μάγια Τσόκλη: Τα δύσκολα στην υγεία είναι μονόδρομος

Newsit
“Δεν είναι όλα για όλους, ήμουν ακατάλληλος άνθρωπος για την πολιτική” ομολογεί η Μάγια Τσόκλη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάγια Τσόκλη στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στη μία” και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού όπου μίλησε για την ενασχόλησή με την πολιτική και την μάχη που έδωσε με το καρκίνο. «Δεν μου ... Περισσότερα To άρθρο Μάγια Τσόκλη: Τα δύσκολα στην υγεία είναι μονόδρομος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:44 29/04/2023

Μάγια Τσόκλη: «Ήταν ένα λάθος, πληρώθηκε και ξεπεράστηκε»

zappit.gr
Η Μάγια Τσόκλη μίλησε στην εκπομπή Δύο στη 1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για την ενασχόλησή της με την πολιτική […] The post Μάγια Τσόκλη: «Ήταν ένα λάθος, πληρώθηκε και ξεπεράστηκε» appeared first on Zappit.
17:54 29/04/2023

«Ταξιδεύοντας» με την Μάγια Τσόκλη στη Νέα Υόρκη

fosonline.gr
Μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ 1 την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στις 18:00, η ομάδα τού «Ταξιδεύοντας», η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη και ο σκηνοθέτης Χρόνης Πεχλιβανίδης, ξαναπαίρνουν τα μονοπάτια του κόσμου ακολουθώντας -αυτή τη φορά- τους δρόμους της ελληνικής Διασποράς στις Ηνωμένες Πολιτείες.
11:44 07/04/2023

Μάγια Τσόκλη: «Αντί να κάνεις τον σούπερ γάμο, κάνε μια δωρέα…»

thecaller.gr
Η Μάγια Τσόκλη βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1.Η Μάγια Τσόκλη βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια που ασχολήθηκε με το σχέδιο μόδας. Τα τελευταία 4 χρόνια, όπως είπε, πριν σταματήσεις, είχε σχοληθεί και με νυφικά… «Χάνανε την σοβαρότητά τους…» σχολίασε για τις γυναίκες που συνεργάτησε η Μάγια Τσόκλη. «Γενικά δεν καταλαβαίνω τους γάμους τους ακριβούς. […]
19:56 06/04/2023

Μάγια Τσόκλη: Ο πρόωρος χαμός ενός γονιού σε εισάγει στην πραγματικότητα της ζωής

Newsit
Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μάγια Τσόκλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Για την δύσκολη απώλεια που βίωσε σε πολύ μικρή ηλικία, εκείνην της αγαπημένης της μητέρας, μίλησε από καρδιάς η Μάγια Τσόκλη όταν συνάντησε στο Στούντιο 4 βρέθηκε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.  “Τα παιδιά είναι εύπλαστα. Η θεία μου, που ... Περισσότερα To άρθρο Μάγια Τσόκλη: Ο πρόωρος χαμός ενός γονιού σε εισάγει στην πραγματικότητα της ζωής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:46 06/04/2023

Μάγια Τσόκλη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν σου συμβαίνει στα 5 σου, γίνεται βίωμα»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6/4 η Μάγια Τσόκλη. Η δημοσιογράφος To άρθρο Μάγια Τσόκλη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν σου συμβαίνει στα 5 σου, γίνεται βίωμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:00 06/04/2023

Συγκινεί η Μάγια Τσόκλη για την δύσκολη απώλεια: «Μαθαίνεις να ζεις έτσι»

zappit.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Μάγια Τσόκλη, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Συγκινεί η Μάγια Τσόκλη για την δύσκολη απώλεια: «Μαθαίνεις να ζεις έτσι» appeared first on Zappit.
17:34 06/04/2023

Η Μάγια Τσόκλη μας ξεναγεί Στους δρόμους των Ελλήνων

Newsit
Μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ ξεκινά στην ΕΡΤ1 με σκοπό να ταξιδέψει τους τηλεθεατές στους δρόμους της ελληνικής Διασποράς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα του «Ταξιδεύοντας», η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη και ο σκηνοθέτης Χρόνης Πεχλιβανίδης, ξαναπαίρνουν τα μονοπάτια του κόσμου και αυτή τη φορά μας ξεναγούν Στους δρόμους των Ελλήνων, μέσω του ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ1. Όπως ... Περισσότερα To άρθρο Η Μάγια Τσόκλη μας ξεναγεί Στους δρόμους των Ελλήνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:44 06/04/2023

Στους δρόμους των Ελλήνων: Η Μάγια Τσόκλη κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

zappit.gr
Μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Στους δρόμους των Ελλήνων, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, […] The post Στους δρόμους των Ελλήνων: Η Μάγια Τσόκλη κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 appeared first on Zappit.
14:52 06/04/2023

Μάγια Τσόκλη: Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της μητέρας μου, αυτή η γυναίκα μου είπε «αχ καημένο ορφανό»

Newsit
“Αισθανόμουν ότι δεν απευθυνόταν σε μένα γιατί δεν αισθανόμουν ποτέ καημένο ορφανό” δήλωσε η Μάγια Τσόκλη.  Η Μάγια Τσόκλη φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την απώλεια των γονιών της και την παιδική της ηλικία. Ειδικότερα, η Μάγια Τσόκλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν αισθάνθηκα ποτέ ορφανή. Ήμουν μικρή, η μητέρα μου πέθανε στο ... Περισσότερα To άρθρο Μάγια Τσόκλη: Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της μητέρας μου, αυτή η γυναίκα μου είπε «αχ καημένο ορφανό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:40 24/11/2022

Μάγια Τσόκλη: Βρίσκω λίγο αφελές αυτό που λένε ότι για να υιοθετήσεις φτάνει η αγάπη

Newsbeast.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη η Μάγια Τσόκλη το μεσημέρι της Πέμπης και αναφέρθηκε στις υιοθεσίες και στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου». Η δημοσιογράφος, μίλησε και για την υιοθεσία του γιου της, Νικόλα, πριν από 13 χρόνια. Αναφορικά με τις υιοθεσίες η Μάγια Τσόκλη τόνισε: «Δεν είναι όλα τα παιδιά που κακοποιούνται, είναι και κάποια που είναι τυχερά που βρέθηκαν σε ένα ίδρυμα, δεν μπορούν να μπαίνουν όλα σε ένα σάκο. Πραγματικά θέλω να τελειώνουν αυτές οι δίκες για να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας, γιατί ακούγονται πολλά αυτή τη στιγμή και δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Υπάρχει ένας πυ
20:08 24/11/2022

Μάγια Τσόκλη: «Αχ καημένο ορφανό, μου είπε και μου έχει μείνει αξέχαστο»

zappit.gr
Την Μάγια Τσόκλη φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το μεσημέρι […] The post Μάγια Τσόκλη: «Αχ καημένο ορφανό, μου είπε και μου έχει μείνει αξέχαστο» appeared first on Zappit.
15:18 24/11/2022

Η Σακελλαροπούλου με γυναίκες που νόσησαν από καρκίνο μαστού: Μάγια Τσόκλη, Ρέα Βιτάλη και Ολυμπία Κρασαγάκη στο Προεδρικό

thetoc.gr
Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με γυναίκες που νόσησαν από τον καρκίνο του μαστού.
13:32 25/10/2022

Μάγια Τσόκλη: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στην ΕΡΤ

youfly.com
Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής στην ΕΡΤ που θα παρουσιάσει η Μάγια Τσόκλη, η οποία επιστρέφει μετά από 9 χρόνια τηλεοπτικής αποχής. Δείτε εδώ! The post Μάγια Τσόκλη: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στην ΕΡΤ appeared first on Youfly.
16:02 21/06/2022

Μάγια Τσόκλη: Λάθος του Γ. Παπανδρέου να μη ζητήσει ευρεία πλειοψηφία για το Μνημόνιο, έπρεπε να ψηφίσει και η ΝΔ

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στον ΣΚΑΪ μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη.Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», στον ΣΚΑΪ μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη.Αρχικά, η Μάγια Τσόκλη μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και πως το αντιμετώπισε. «Η ταχύτητα που έγινε ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης κι έντασης. Είχα καρκίνο του μαστού, ήμουν πάντα τυπική με τις εξετάσεις, είχα πιάσει ένα γρομπαλάκι, αλλά δεν του […]
21:16 14/05/2022

Μάγια Τσόκλη: «Είχα καρκίνο του μαστού, έπιασα ένα γρομπαλάκι αλλά δεν του έδωσα σημασία»

zappit.gr
Στο Όλα Γκουντ και στην Ελένη Καρποντίνη παραχώρησε συνέντευξη η Μάγια Τσόκλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα […] The post Μάγια Τσόκλη: «Είχα καρκίνο του μαστού, έπιασα ένα γρομπαλάκι αλλά δεν του έδωσα σημασία» appeared first on Zappit.
19:12 14/05/2022

Μάγια Τσόκλη: Ο καρκίνος του μαστού και η υιοθεσία του γιου της – Για ποιον λόγο δεν μιλάει για τη διαδικασία και τι την ενοχλεί

tlife.gr
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Όλα Γκουντ η Μάγια Τσόκλη. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε To άρθρο Μάγια Τσόκλη: Ο καρκίνος του μαστού και η υιοθεσία του γιου της – Για ποιον λόγο δεν μιλάει για τη διαδικασία και τι την ενοχλεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:06 14/05/2022

Α. Κουρής, Μπύρα Νήσος στο newsit.gr: «Η Τήνος είναι έμπνευση»   

Newsit
Ο Αλέξανδρος Κουρής εκ των ιδρυτών της μικροζυθοποιίας Νήσος μιλά στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr για την έμπνευση που είχαν με τη σύντροφό του Μάγια Τσόκλη να παράγουν στην Τήνο μία υψηλής ποιότητας μπύρα, τις προκλήσεις και τις διεθνείς διακρίσεις, αλλά και για τα σχέδια ανέγερσης ενός νέου εργοστασίου στην Κόρινθο.  Η Νήσος «γεννήθηκε» μέσα στην ... Περισσότερα To άρθρο Α. Κουρής, Μπύρα Νήσος στο newsit.gr: «Η Τήνος είναι έμπνευση»    δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 08/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load