#Jeff Bridges

Ο Jeff Bridges πάλεψε με καρκίνο και COVID-19 ταυτόχρονα και βγήκε κάτι παραπάνω από νικητής

queen.gr
Συνεχίζουν τα καλά νέα με τον καρκίνο του Jeff Bridges, αλλά η ταλαιπωρία μαζί με τον COVID-19 τον ανησύχησαν αρκετά.Περισσότερα...
11:02 26/05/2023

“I didn’t think I’d ever work again”: Jeff Bridges gives fans update on cancer battle

ProtoThema.gr
“I’d say to myself, ‘Everybody dies, and this is me dying’. And I’d hear myself go, ‘Oh, well, here we are, on to the next adventure’”
10:20 25/05/2023

Jeff Bridges: «O όγκος έχει συρρικνωθεί σημαντικά στο μέγεθος της μπίλιας»

govastileto.gr
Ο Αμερικανός ηθοποιός Jeff Bridges σε συνέντευξή του στο AARP, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σχεδόν τρία χρόνια από τότε που διαγνώστηκε με λέμφωμα non-Hodgkin. O Jeff Bridges αποκάλυψε ότι η θεραπεία είχε θετικά αποτελέσματα και ότι ο όγκος έχει συρρικνωθεί σημαντικά, στο «μέγεθος της μπίλιας» όπως είπε. «Γύριζα σκηνές δράσης για το […]
23:02 24/05/2023

Jeff Bridges: Η μάχη του με τον καρκίνο – “Ο όγκος μου έχει συρρικνωθεί”

instyle.gr
Ο Jeff Bridges μιλά για την κατάσταση της υγείας του, αφού ανάρρωσε από λέμφωμα non-Hodgkin και σοβαρή νόσηση από COVID-19 το 2021. Μιλώντας στο People πέρυσι για τη μάχη του με τον καρκίνο, είπε ότι για πρώτη φορά ανακάλυψε έναν όγκο, ενώ έκανε γυμναστική. “Ήταν ένας όγκος 30×23 εκατοστά στο σώμα μου. Σαν ένα παιδί […] The post Jeff Bridges: Η μάχη του με τον καρκίνο – “Ο όγκος μου έχει συρρικνωθεί” appeared first on InStyle.
20:54 23/05/2023

Jeff Bridges: Παραμένει ερωτευμένος με την επί 45 χρόνια σύζυγό του – Η τρυφερή αγκαλιά στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ο Jeff Bridges θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ. Κι όμως, αυτός έχει χαρίσει την καρδιά του εδώ και 45 χρόνια στη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Susan Geston. Οι δυο τους έδειξαν ότι οι αληθινοί έρωτες νικούν και τον χρόνο και τις συνθήκες και -ενδεχομένως- την “κατάρα” του Χόλιγουντ […] The post Jeff Bridges: Παραμένει ερωτευμένος με την επί 45 χρόνια σύζυγό του – Η τρυφερή αγκαλιά στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
12:30 27/02/2023

Jeff Bridges: Ο αγώνας του για να συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο της – Η εξομολόγηση για την υγεία του

instyle.gr
O Jeff Bridges μιλά για ένα ορόσημο στη ζωή του,αυτό που προφανώς του έδωσε θέληση και δύναμη και δεν ήταν άλλο από τον γάμο της κόρης του. Ο σταρ, σε συνέντευξή του στον Independent, μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και εξομολογείται τον αγώνα που έχει δώσει για να σταθεί στα πόδια του και […] The post Jeff Bridges: Ο αγώνας του για να συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο της – Η εξομολόγηση για την υγεία του appeared first on InStyle.
10:44 11/11/2022

Έρχεται η συνέχεια της αποτυχημένης ταινίας "RIPD" όπου είχε παίξει ο Ράιθαν Ρέινολντς

thebest.gr
Μια ταινία που είχε κακή υποδοχή και κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν μία δεκαετία με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς ηθοποιούς Ράιαν Ρέινολντς - Ryan Reynolds) και Τζεφ Μπρίτζες - Jeff Bridges πρόκειται να έχει συνέχεια.
21:58 23/08/2022

«RIPD»: Ράιαν Ρέινολντς και Τζεφ Μπρίτζες στο ρόλο δύο νεκρών αστυνομικών που κυνηγάνε φαντάσματα

dete.gr
Μια ταινία με κακή υποδοχή που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν μία δεκαετία με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) πρόκειται να έχει συνέχεια.Κυκλοφόρησε το 2013, και είχε τίτλο «RIPD» με τον Ρέινολντς και τον Μπρίτζες να υποδύονται δύο νεκρούς αστυνομικούς που είχαν αναλάβει να κυνηγήσουν παράξενα φαντάσματα στη μετά θάνατον […]
15:20 22/08/2022

Έρχεται η συνέχεια της αποτυχημένης ταινίας RIPD

matrix24.gr
Μια ταινία με κακή υποδοχή που κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν μία δεκαετία με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) πρόκειται να έχει συνέχεια.Κυκλοφόρησε το 2013, και είχε τίτλο «RIPD» με τον Ρέινολντς και τον [...]
11:04 22/08/2022

Συγκλονίζει ο Jeff Bridges: “Βρέθηκα κοντά στον θάνατο”

instyle.gr
Ο Jeff Bridges έχει πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενος αυτές τις ημέρες. Απέκτησε άλλο ένα εγγόνι, ένα κουτάβι, ένα νέο show και στις 5 Ιουνίου θα γιορτάσει την 45η επέτειου γάμου με την σύζυγό του Susan. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο 72χρονος ηθοποιός έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να νιώθει ευτυχισμένος. Το […] The post Συγκλονίζει ο Jeff Bridges: “Βρέθηκα κοντά στον θάνατο” appeared first on InStyle.
19:47 26/05/2022

Ο 72χρονος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες πάει καλύτερα στην υγεία του και παίζει στη σειρά «The Old Man»

thebest.gr
Θετικά εξελίσσεται η υγεία του αγαπητού και βραβευμένου με Όσκαρ Αμερικανού ηθοποιούΤζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) δύο χρόνια αφότου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα.
21:48 31/03/2022

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί τηλεοπτικών σειρών για το 2021

Newsbeast.gr
Το 2021 μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη, όμως το Variety δημοσίευσε μία λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς για το τρέχον έτος. Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές του Robert Downey Jr. ή του Chris Pratt, που υπέγραψαν φέτος τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια τους, τα οποία τους κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας (2 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο ο πρώτος, 1,4 εκατ. ανά επεισόδιο ο δεύτερος), όμως οι τηλεοπτικές σειρές τους δεν έχουν προβληθεί ακόμη. Σίγουρα τα παραπάνω ποσά “ζαλίζουν”, ειδικά αν σκεφτούμε πως αφορούν αμοιβή ανά επεισόδιο και όχι συνολική. Κατά τα άλλα. στις υψηλότερες θέσεις της λίστας βρίσκονται επίσης οι Jeff Bridges με 1 εκατ. δ
23:26 29/08/2021

Jeff Bridges: Αγνώριστος σε νέα ανάρτηση για τη «μάχη» με τον καρκίνο

ieidiseis.gr
Ο Jeff Bridges συγκλονίζει σε νέα ανάρτηση που έκανε για τη «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο.Ο Jeff Bridges παλεύει με τον καρκίνο και σε νέα ανάρτηση που έκανε, περιγράφει όλη τη διαδρομή της θεραπείας του. Μάλιστα, στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση, ο 71χρονος χολιγουντιανός σταρ είναι αγνώριστος με ξυρισμένο κεφάλι, ενώ είναι παρέα με τον νέο του τετράποδο φίλο. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά το εξής: «Ιδού τα νεότερα: -Αισθάνομαι καλά -Ξύρισα το κεφάλι μου -Πήρα ένα κουτάβι - Τον Monty -Είχα γενέθλια - 71 χρονών άνδρας».
18:23 15/12/2020

Ο ηθοποιός Jeff Bridges δίνει μάχη με τον καρκίνο: Η αλλαγή στην εικόνα του (pic)

tlife.gr
Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο διάσημος ηθοποιός Jeff Bridges ενημέρωσε τους To άρθρο Ο ηθοποιός Jeff Bridges δίνει μάχη με τον καρκίνο: Η αλλαγή στην εικόνα του (pic) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:03 15/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load