#Μαρία Αναστασοπούλου

Το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 στην Μαρία Αναστασοπούλου

irafina.gr
Πολλές συζητήσεις γίνονται για την Μαρία Αναστασοπούλου, την παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος που πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 το 2022, μετά από τον ΣΚΑΪ, είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του Alpha αφορμή είναι οι φήμες για ενδεχόμενη μεταπήδηση της Φαίης Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ, […]
16:46 19/04/2024

Κ. Μητσοτάκης: Είμαι φανατικός υπέρμαχος της λελογισμένης αυστηροποίησης του πλαισίου των ποινών στα σχολεία

esos.gr
"Είμαι φανατικός υπέρμαχος, λοιπόν, της πολιτικής η οποία υιοθετήθηκε από το Υπουργείο, μιας σχετικής, λελογισμένης αυστηροποίησης του πλαισίου των ποινών. Και νομίζω ότι αν μιλήσετε και στην πλειοψηφία των γονέων και των καθηγητών, θα σας πουν ότι αυτό ήταν κάτι το οποίο χρειάζεται σήμερα το ελληνικό σχολείο". Τη δήλωση αυτή έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ σημεώσε:
11:09 11/04/2024

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1 σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

tilegrafimanews.gr
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει το πρωί της Πέμπτης, συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. Στη συνέχεια, το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών.    
02:46 11/04/2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τώρα μιλά στον ΑΝΤ1 (live)

eretikos.gr
Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. https://t.co/UEn8WaEvlv — Nikos Androulakis (@androulakisnick) April 1, 2024   Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 01/04/2024

Νίκος Δένδιας:Τα F-4, Mirage 2000-5 & τα F-16 Block 30 πρέπει να πωληθούν

olympia.gr
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αρένα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο, Μαρία Αναστασοπούλου,  η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου 2024. Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα… Αυτό έχει σημασία. Την ώρα που οι γείτονες μας Τούρκοι πήραν τελικά το πράσινο φως από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αγορά 40 καινούριων μαχητικών F-16 […] Νίκος Δένδιας:Τα F-4, Mirage 2000-5 & τα F-16 Block 30 πρέπει να πωληθούν - olympia
18:28 25/03/2024

Αρένα: Aπό την επανάσταση του ’21 στην αμυντική θωράκιση της σημερινής Ελλάδας.

zappit.gr
Απόψε, Κυριακή 24 Μαρτίου στις 23:45, στην «Αρένα» και την Μαρία Αναστασοπούλου μιλά ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, για τα […] The post Αρένα: Aπό την επανάσταση του ’21 στην αμυντική θωράκιση της σημερινής Ελλάδας. appeared first on Zappit.
20:00 24/03/2024

Τσιόδρας: «Ο κ. Κασσελάκης να δώσει τώρα τα οικονομικά του στοιχεία στη δημοσιότητα»

news.gr
Στο θέμα που έχει προκύψει με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη, στο εξωτερικό εστίασε σε συνέντευξή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και στους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. Ερωτηθείς αν υπάρχουν στοιχεία που να δικαιολογούν την αντιπαράθεση…
12:37 19/03/2024

Κασσελάκης: Δεν έχω αυτή τη στιγμή ενεργές εταιρείες στο όνομά μου – Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ένας πολύ καλός πρωθυπουργός (βίντεο)

lykavitos.gr
Λίγες μόλις ώρες πριν παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας για να υπηρετήσει το στρατιωτικό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.
10:17 15/03/2024

Παραμένουν στον ΑΝΤ1 οι Γιώργος Λιάγκας, Σάκης Τανιμανίδης και Μαρία Αναστασοπούλου

Παραπολιτικά
Μετά την ανανέωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ακολουθούν και οι άλλοι παρουσιαστές του ΑΝΤ1
12:00 14/03/2024

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Ήρθε η Ηρώ Ράντου που θέλει να γίνει κεντρικιά και τα εξαφάνισε»

zappit.gr
Απουσίαζε σήμερα από τη μισή εκπομπή η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία βρέθηκε για ρεπορτάζ στο Σύνταγμα για να καταγράψει στιγμιότυπα […] The post Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Ήρθε η Ηρώ Ράντου που θέλει να γίνει κεντρικιά και τα εξαφάνισε» appeared first on Zappit.
09:00 21/02/2024

Αρένα: Τέμπη, ένας χρόνος μετά με συγκλονιστικές μαρτυρίες

zappit.gr
Η Μαρία Αναστασοπούλου, απόψε στις 24:00, μαζί με τους δημοσιογράφους στην «Αρένα», συναντά στο σημείο της τραγωδίας τις οικογένειες των […] The post Αρένα: Τέμπη, ένας χρόνος μετά με συγκλονιστικές μαρτυρίες appeared first on Zappit.
20:00 11/02/2024

Γιώργος Παπαδάκης – Επικός διάλογος με τη Μαρία Αναστασοπούλου: «Μη μου μιλάς έτσι, θα πάω στη Σταματίνα να τα πω όλα»

zappit.gr
Τον επικό διάλογο που είχαν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου έπαιξαν στο Happy Day. Όλα […] The post Γιώργος Παπαδάκης – Επικός διάλογος με τη Μαρία Αναστασοπούλου: «Μη μου μιλάς έτσι, θα πάω στη Σταματίνα να τα πω όλα» appeared first on Zappit.
09:00 07/02/2024

ΑΝΤ1: Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»; Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ;

eretikos.gr
Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα της ενημέρωσης που θα απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το προσεχές καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1. Τα πρώτα “προβλήματα” της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1 Ήδη, άρχισαν τα πρώτα προβλήματα της δημοσιογράφου με τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς η βραδινή εκπομπή της έγινε ήδη δεκαπενθήμερη, […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:58 06/02/2024

“Ο άλλος άνθρωπος” – Κατσιφός: Συγκεντρώνουμε τις αποδείξεις αλλά…

logiastarata.gr
Πολλά από τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον «Άλλο Άνθρωπο» απάντησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Κατσιφός την Παρασκευή μιλώντας στο Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα. Σχετικά με τους τρόπους που λάμβανε χρήματα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για την δράση του «Άλλου Ανθρώπου» είπε «Ο τρόπος […] The post “Ο άλλος άνθρωπος” – Κατσιφός: Συγκεντρώνουμε τις αποδείξεις αλλά… appeared first on Λόγια-Σταράτα.
15:00 02/02/2024

Επείγουσα ανακοινωση του Αντ1 για την εκπομη Arena με την Μαρια Αναστασοπούλου

olympia.gr
H «ΑΡΕΝΑ» με την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται σε νέα ημέρα, κρατώντας πάντα την ερευνητική της ταυτότητα και παρουσιάζοντας live τις άγνωστες διαστάσεις των γεγονότων της επικαιρότητας. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 24:00, ξεκινώντας από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Η Μαρία Αναστασοπούλου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα βάλει στην «ΑΡΕΝΑ» το θέμα της […] Επείγουσα ανακοινωση του Αντ1 για την εκπομη Arena με την Μαρια Αναστασοπούλου - olympia
15:28 23/01/2024

ΑΡΕΝΑ: Αλλάζει μέρα η εκπομπή της Αναστασοπούλου

youfly.com
H «ΑΡΕΝΑ» με την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται σε νέα ημέρα, παρουσιάζοντας live τις άγνωστες διαστάσεις των γεγονότων της επικαιρότητας. The post ΑΡΕΝΑ: Αλλάζει μέρα η εκπομπή της Αναστασοπούλου appeared first on Youfly.
18:58 19/01/2024

Μαρία Αναστασοπούλου: Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα από τους πολιτικούς μετά το τέλος της εκπομπής

thecaller.gr
Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και απάντησε για το Καλημέρα Ελλάδα που παρουσιάζει με τον Γιώργο Παπαδάκη και για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και απάντησε για το Καλημέρα Ελλάδα που παρουσιάζει με τον Γιώργο Παπαδάκη και για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ειδικότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι δύσκολη και απαιτητική, όπως είναι όλες. Όχι πιο […]
21:00 14/01/2024

Δημήτρης Παπανώτας: «Ο Γιώργος Λιάγκας παρά τα πυρά που δέχεται, εξακολουθεί και πρωταγωνιστεί στα νούμερα»

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος. Ο παρουσιαστής πήρε θέση στην κόντρα Λιάγκα – Παππά, μίλησε για το ραδιόφωνο, ενώ μοιράστηκε και την άποψή του για τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και ο Οδυσσέας Μητσόπουλος. Ο παρουσιαστής πήρε θέση στην κόντρα Λιάγκα – Παππά, μίλησε για το ραδιόφωνο, ενώ μοιράστηκε και την άποψή του για τη Μαρία Αναστασοπούλου. «Η επαφή του κόσμου με τον παραγωγό στο ραδιόφωνο δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Στο […]
23:00 17/12/2023

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σε άβολη στιγμή στον αέρα: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

zappit.gr
Μία αμήχανη στιγμή είχαν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί της Παρασκευής στο Καλημέρα Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τη […] The post Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σε άβολη στιγμή στον αέρα: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο» appeared first on Zappit.
13:00 15/12/2023

Η Μαρία Αναστασοπούλου για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής

zappit.gr
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για τη […] The post Η Μαρία Αναστασοπούλου για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής appeared first on Zappit.
12:00 19/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load