#James Bond

James Bond: Η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει στον 007 τα νέα του αυτοκίνητα (photos)

caranddriver.gr
Η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει δράση και παρουσιάζει τις δικές της τέσσερις προτάσεις για το επόμενο αυτοκίνητο του θρυλικού James Bond.
21:09 14/04/2024

James Bond: Παραλίγο ο Sean Connery να χάσει τον ρόλο το 1962 από μία γυναίκα

instyle.gr
Λίγο έλειψε να μην δούμε τον Sean Connery στον ρόλο του James Bond το 1962 κι αυτό γιατί ο σκηνοθέτης Gregory Ratoff είχε την εντυπωσιακή ιδέα να υποδυθεί τον Βρετανό πράκτορα μια γυναίκα. Δεκαετίες προτού η Lashana Lynch γίνει ο 007 στο “No Time to Die”, φέρεται να υπήρχε η ιδέα να αναλάβει μια γυναίκα […] The post James Bond: Παραλίγο ο Sean Connery να χάσει τον ρόλο το 1962 από μία γυναίκα appeared first on InStyle.
21:46 09/04/2024

Aaron Taylor - Johnson: Ο «υποψήφιος» James Bond είναι 33 και η σύζυγός του 57. Ε, και;

queen.gr
«Όταν γνώρισα την Sam, είχα ήδη ζήσει μια ζωή που διέφερε κατά πολύ εκείνη των περισσότερων συνομηλίκων μου» είχε δηλώσει ο Aaron Taylor - Johnson μιλώντας για τη σχέση του με την SamTaylor - Johnson.Περισσότερα...
17:09 21/03/2024

Aaron Taylor – Johnson: H σχέση του νέου James Bond με τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

neolaia.gr
Όπως όλα δείχνουν, ο Aaron Taylor - Johnson θα είναι ο νέος James Bond.
23:46 19/03/2024

Είναι ο Aaron Taylor-Johnson ο επόμενος James Bond;

monopoli.gr
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της The Sun, ο Aaron Taylor-Johnson φαίνεται πως θα είναι ο νέος James Bond.
13:53 19/03/2024

Aaron Taylor-Johnson: Το όνομά μου είναι… Bond, James Bond

instyle.gr
Tέλος στις πολύμηνες εικασίες σχετικά με τον διάδοχο του Daniel Craig. Ο Aaron Taylor-Johnson λέγεται πως “έχει και επίσημα την ευκαιρία να υποδυθεί τον James Bond“ Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχθεί τον ρόλο, αλλά, αν το κάνει, θα γίνει μόλις ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το […] The post Aaron Taylor-Johnson: Το όνομά μου είναι… Bond, James Bond appeared first on InStyle.
13:46 19/03/2024

Pierce Brosnan: Τέλος στη δικαστική περιπέτεια – Δηλώνει ένοχος για παράνομη πεζοπορία

instyle.gr
O Pierce Brosnan ομολόγησε την ενοχή του καθώς είχε κατηγορηθεί για παράνομη πεζοπορία, ε μια προστατευμένη θερμή πηγή του Yellowstone, βάζοντας έτσι ένα τέλος στα μπλεξίματά του με τον νόμο. Ο σταρ συμφώνησε, επιπλέον, να πληρώσει πρόστιμο 1.500 δολαρίων. Αυτό έρχεται σχεδόν δύο μήνες αφού ο σταρ του James Bond δήλωσε αθώος, αφού βγήκε από […] The post Pierce Brosnan: Τέλος στη δικαστική περιπέτεια – Δηλώνει ένοχος για παράνομη πεζοπορία appeared first on InStyle.
13:46 15/03/2024

Pierce Brosnan: Ποιον ηθοποιό θα ήθελε να δει στον ρόλο του James Bond;

instyle.gr
Τον ιδανικό James Bond υπέδειξε με τον δικό του τρόπο ο Pierce Brosnan. Ο πρώην 007 τοποθετήθηκε πρόσφατα στη συζήτηση για το ποιος θα πρέπει να αναλάβει τον εμβληματικό αυτό ρόλο. Η συζήτηση αυτή έγινε στα βραβεία Oscar Wilde την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στο Los Angeles. Ο 70χρονος ηθοποιός δήλωσε στο BBC ότι ο Cillian […] The post Pierce Brosnan: Ποιον ηθοποιό θα ήθελε να δει στον ρόλο του James Bond; appeared first on InStyle.
20:46 10/03/2024

Οι κατάσκοποι που επισκέφθηκαν τέσσερις φορές το Άγιο Όρος – Τι έκαναν 5 βρετανοί συνταγματάρχες στο ελληνικό Πεντάγωνο;

Newsbeast.gr
Ρώσοι κατάσκοποι στην Ελλάδα Καλημέρα, my name is… Bond, James Bond. Ασφαλώς οι περισσότεροι θα θυμάστε τις ταινίες του πιο γνωστού κατασκόπου στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Γιατί ξεκίνησα έτσι; Είδαμε τι έγινε στην Ουκρανία με την εκτόξευση πυραύλου που έσκασε κυριολεκτικά μια ανάσα από την πομπή που ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι προχθές την Οδησσό. Ε, λοιπόν ρώτησα πρόσωπο, βαθύ γνώστη διπλωματικών θεμάτων, αλλά και ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια. Και τι μου πρότεινε; Να διαβάσω σχετικά με την πρόσφατη διαρροή μιας τηλεφωνικής συνομιλίας στην οποία αξιωματούχοι της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας συζητούν για την
07:00 08/03/2024

Η Jaguar C-X75 του Τζέιμς Μποντ βγαίνει στους δρόμους!

Newsauto.gr
Πολλοί θέλουν να αισθάνονται σαν τους κασκαντέρ που γυρίζουν τις πιο δύσκολες σκηνές δράσης με αυτοκίνητα. Κάποιος θα έχει την ευκαιρία να το κάνει με ένα αυτοκίνητο από ταινία James Bond. Ο λόγος για την Jaguar C-X75, το αυτοκίνητο που είδαμε το 2015 στην ταινία Spectre, όπου ο Daniel Craig υποδυόταν για ακόμα μία φορά […]
21:00 01/03/2024

Pamela Salem: Πέθανε στα 80 της η Miss Moneypenny του James Bond

instyle.gr
Η πρωταγωνίστρια του James Bond, Pamela Salem, πέθανε σε ηλικία 80 χρόνων. Η ηθοποιός έμεινε στην ιστορία επειδή υποδύθηκε τη Miss Moneypenny στο “Ποτέ μην λες ποτέ ξανά” στο πλευρό του Sean Connery το 1983. Εμφανίστηκε επίσης στο EastEnders ως Joanne το 1988 και έκανε εμφανίσεις σε σειρές όπως το General Hospital και το ER. […] The post Pamela Salem: Πέθανε στα 80 της η Miss Moneypenny του James Bond appeared first on InStyle.
13:46 23/02/2024

Pierce Brosnan: Δήλωσε αθώος για τις παραβάσεις του – Αντιμέτωπος με έως έξι μήνες φυλάκιση

instyle.gr
Ο Pierce Brosnan δήλωσε ότι είναι αθώος για την περιπλάνησή του σε μια “ευαίσθητη” και επικίνδυνη θερμή πηγή στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone. Ωστόσο, ο ίδιος έχει φωτογραφηθεί να στέκεται στην προστατευόμενη περιοχή τη στιγμή της υποτιθέμενης παράβασης. Ο σταρ του James Bond δήλωσε την αθωότητά του μέσω έγγραφης κατάθεσης στις 4 Ιανουαρίου σχετικά με το […] The post Pierce Brosnan: Δήλωσε αθώος για τις παραβάσεις του – Αντιμέτωπος με έως έξι μήνες φυλάκιση appeared first on InStyle.
20:46 17/01/2024

James Bond: Η παράλογη προειδοποίηση για τις ταινίες του 007

instyle.gr
Προειδοποίηση απευθύνει το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου στους κινηματογραφόφιλους για τις ταινίες James Bond. Ο πράκτορας 007 είναι άπιστος, γυναικάς, καταναλώνει αλόγιστα αλκοόλ, σκοτώνει χωρίς δισταγμό αμέτρητους αντιπάλους. Τουλάχιστον έτσι απεικονίζεται στις ταινίες ο ήρωας. Έτσι, το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου έκρινε χρήσιμο να εκδώσει μία “παράλογη” προειδοποίηση για τους σύγχρονους σινεφίλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που […] The post James Bond: Η παράλογη προειδοποίηση για τις ταινίες του 007 appeared first on InStyle.
18:46 04/01/2024

Pierce Brosnan: Tα «μπλεξίματα» με την κυβέρνηση των ΗΠΑ

instyle.gr
Ο Pierce Brosnan «ζει επικίνδυνα» τον τελευταίο καιρό, κι ας μην υποδύεται ακόμη τον James Bond. Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με το Associated Press, έχει έρθει σε σύγκρουση με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. O Pierce Brosnan έχει «μπλεξίματα» με την κυβέρνηση των ΗΠΑ Συγκεκριμένα, έχει προβλήματα με το Υπουργείο Εσωτερικών και αφορούν το Εθνικό Πάρκο […] The post Pierce Brosnan: Tα «μπλεξίματα» με την κυβέρνηση των ΗΠΑ appeared first on InStyle.
21:46 31/12/2023

Billie Eilish: Τραγούδι της χρονιάς για το Variety η μπαλάντα από το soundtrack της Barbie

instyle.gr
Η Billie Eilish περνά μία εξαιρετική περίοδο στην καριέρα της. Μετά το Οσκαρικό “No time to die” για το soundtrack του James Bond, επέστρεψε δυναμικά με άλλο ένα τραγούδι που κερδίζει εντυπώσεις. Το Variety έχρισε το “What Was I Made For?” για το soundtrack της ταινίας Barbie ως το Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς. Το περιοδικό […] The post Billie Eilish: Τραγούδι της χρονιάς για το Variety η μπαλάντα από το soundtrack της Barbie appeared first on InStyle.
18:46 29/12/2023

James Bond: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig – Τι αποκαλύπτει η παραγωγός

instyle.gr
Οι θαυμαστές των ταινιών James Bond, που αδημονούν να δουν ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον Daniel Craig στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα, θα πρέπει να περιμένουν πολύ. Η παραγωγός Barbara Broccoli, που με τον ετεροθαλή αδελφό της Michael G. Wilson ελέγχουν το franchise του James Bond από το 1995, προανήγγειλε ότι […] The post James Bond: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig – Τι αποκαλύπτει η παραγωγός appeared first on InStyle.
14:46 23/10/2023

Η Aston Martin DB5 κλείνει τα 60 και κερνάει

autogreeknews.gr
Λένε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική. Για περιπτώσεις σαν της Aston Martin DB5, η παραπάνω ρήση απλά δεν υφίσταται. Ακόμα και υποκειμενικά ταγμένος απέναντί της να είσαι, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις το σχεδιαστικό της μεγαλείο. Ένα γνώρισμα που έπαιξε τον πρώτο ρόλο στην ανάληψη του… ρόλου ως αυτοκινήτου για τον James Bond, περνώντας ταυτόχρονα […] The post Η Aston Martin DB5 κλείνει τα 60 και κερνάει appeared first on AutoGreekNews.
15:53 13/09/2023

Pierce Brosnan: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο πρώην James Bond

govastileto.gr
Ο Pierce Brosnan βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες, καθώς φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Καβάλα. Ο 70χρονος ηθοποιός, μετά την Καβάλα, ξεκίνησε την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου, καθώς πρώτα βρέθηκε στη Λέσβο, έπειτα στην Ίο και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πάτμο. Ο σταρ του Hollywood επισκέφθηκε με τη […]
01:00 12/09/2023

Pierce Brosnan: Στην Καβάλα ο «James Bond» με τον ελληνικής καταγωγής κροίσο Paul DeJoria

govastileto.gr
Στην Καβάλα απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές ο Ιρλανδός ηθοποιός Pierce Brosnan, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του τις ταινίες ως «James Bond». Ο Pierce Brosnan κατέφτασε στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Καβάλας, «Μέγας Αλέξανδρος» με ιδιωτικό αεροπλάνο. Ο Ιρλανδο-Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ, με «χαλαρή» διάθεση και καλοκαιρινή περιβολή, φορώντας ένα καπέλο […]
11:00 06/09/2023

Damson Idris: Θεωρείται το νέο φαβορί για τον ρόλο του James Bond

monopoli.gr
Σύμφωνα με το Online Betting Guide (OLBG), ο Idris είναι το φαβορί για την αντικατάσταση του Daniel Craig.
13:53 11/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load