#Trump

Πως η Trump Media του Donald Trump διέλυσε σε μία ημέρα τον NASDAQ φτάνοντας σε αξία τα 8 δισ. δολάρια

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Fox News The post Πως η Trump Media του Donald Trump διέλυσε σε μία ημέρα τον NASDAQ φτάνοντας σε αξία τα 8 δισ. δολάρια appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 27/03/2024

Donald Trump> To Ισραήλ δέχθηκε μία φρικτή επίθεση και αντέδρασε σωστά. Οι ιδιοκτήτες των New York Times είναι μια εβραϊκή οικογένεια οι οποίοι μισούν το Ισραήλ. Βλέπω τι γράφουν. Είναι τρομερό

kourdistoportocali.com
Συνέντευξη στην Israel Hayom The post Donald Trump> To Ισραήλ δέχθηκε μία φρικτή επίθεση και αντέδρασε σωστά. Οι ιδιοκτήτες των New York Times είναι μια εβραϊκή οικογένεια οι οποίοι μισούν το Ισραήλ. Βλέπω τι γράφουν. Είναι τρομερό appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 26/03/2024

Ντόλαντ Τραμπ: Κινδυνεύει να χάσει τα περιουσιακά στοιχεία του λόγω δικαστικής απόφασης - Καλείται να πληρώσει ογκώδες ποσό

Παραπολιτικά
Η δικαστική απόφαση εκδόθηκε στο Μανχάταν, όπου ιδιοκτησίες του Τραμπ όπως το Trump Tower ή ο ουρανοξύστης 40 Wall Street ενδέχεται να βρεθούν στο στόχαστρο της εισαγγελέως
18:00 25/03/2024

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να γίνει κατά 3 δισ. πλουσιότερος – Αλλά θα έχει και πάλι πρόβλημα ρευστού

naftemporiki.gr
Σε μία περίοδο κατά την οποία αντιμετωπίζει έντονη οικονομική και νομική πίεση, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα δεχθεί μία ισχυρή ένεση ρευστού. Ο όμιλος Trump Media &… Ο Τραμπ ετοιμάζεται να γίνει κατά 3 δισ. πλουσιότερος – Αλλά θα έχει και πάλι πρόβλημα ρευστού - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:00 22/03/2024

Barron Trump: Αγνώριστος στα 18 του ο γιος του Donald και της Melania

instyle.gr
Ο Barron Trump γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το 9χρονο αγόρι που δειλά πόζαρε κοντά στους γονείς του, κατά την ορκωμοσία του πατέρα του στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. Ο γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump και της πρώην Πρώτης Κυρίας, Melania συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια […] The post Barron Trump: Αγνώριστος στα 18 του ο γιος του Donald και της Melania appeared first on InStyle.
21:46 20/03/2024

Βόμβες Donald Trump κατά META και Facebook> Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί του λαού

kourdistoportocali.com
Εκτακτη είδηση The post Βόμβες Donald Trump κατά META και Facebook> Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί του λαού appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 15/03/2024

Donald Trump: Η απαγόρευση του TikTok θα ενδυναμώσει το Facebook

secnews.gr
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, αντιδρά στα σχέδια απαγόρευσης του TikTok στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη Meta και το Facebook να αναπτυχθούν περαιτέρω.
18:09 11/03/2024

Όσκαρ 2024: Το «μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» του Jimmy Kimmel στον Donald Trump

Newsit
Στο καυστικό σχόλιο που έκανε ο Donald Trump περί των φετινών Oscars αλλά και την παρουσίασή τους, θέλησε να απαντήσει ο Jimmy Kimmel κάνοντας ένα αστείο για το οποίο κατα χειροκροτήθηκε από το κοινό του Dolby Theatre. Λίγα λεπτά πριν πέσει η αυλαία για τα 96α Oscars, ο παρουσιαστής τους, Jimmy Kimmel, διάβασε επί σκηνής ... Περισσότερα To άρθρο Όσκαρ 2024: Το «μήπως είναι ώρα φυλακής για σένα;» του Jimmy Kimmel στον Donald Trump δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 11/03/2024

Robert De Niro: Κατακεραυνώνει τον Donald Trump “Eίναι ένα τέρας”

instyle.gr
O βραβευμένος ηθοποιός Robert De Niro δεν μάσησε τα λόγια του και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Donald Trump. Bρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Real Time With Bill Maher” και δήλωσε πώς ο Donald Trump, είναι ένα “Τέρας”. Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε πώς αν ο Trump αναλάμβανε ξανά τα ηνία στον Λευκό Οίκο, αυτό […] The post Robert De Niro: Κατακεραυνώνει τον Donald Trump “Eίναι ένα τέρας” appeared first on InStyle.
16:47 10/03/2024

Alfa Romeo: Σε δίλημμα για παρουσίαση SUV τύπου Purosangue ή ενός compact hatchback

caranddriver.gr
Κι όμως, ο Donald Trump αλλά και οι Ευρωεκλογές επηρεάζουν τα μελλοντικά σχέδια της Alfa Romeo. Τα δεδομένα που ισχύουν και για τη νέα Giulietta.
19:09 08/03/2024

Super Tuesday> Σαρωτικός ο Donald Trump κερδίζει με ευκολία την Niki Haley σε 12 από τις 13 Πολιτείες

kourdistoportocali.com
Εκτακτη είδηση The post Super Tuesday> Σαρωτικός ο Donald Trump κερδίζει με ευκολία την Niki Haley σε 12 από τις 13 Πολιτείες appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 06/03/2024

Melania Trump: Ήθελε να ταπεινώσει τον Donald μετά το σκάνδαλο με τη Stormy Daniels

instyle.gr
Η Melania Trump φέρεται να ήταν έξαλλη με τον Donald Trump και ήθελε να τον ντροπιάσει για το σκάνδαλο με τη Stormy Daniels. Και όλα αυτά ενώ κρατούσε κρυφά τα αληθινά συναισθήματά της από το κοινό, υποστηρίζει ένα νέο βιβλίο. Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Stephanie Grisham δήλωσε στην Katie Rogers για το […] The post Melania Trump: Ήθελε να ταπεινώσει τον Donald μετά το σκάνδαλο με τη Stormy Daniels appeared first on InStyle.
19:47 04/03/2024

New York Times/Siena College> Δημοσκόπηση-νίκης του Donald Trump με διεύρυνση της διαφοράς έναντι του Biden (48%-43%)

kourdistoportocali.com
Γράφει ο Shane Goldmacher The post New York Times/Siena College> Δημοσκόπηση-νίκης του Donald Trump με διεύρυνση της διαφοράς έναντι του Biden (48%-43%) appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 03/03/2024

LockBit: Θα δημοσιεύσει κλεμμένα δικαστικά αρχεία του Donald Trump

secnews.gr
Η ομάδα LockBit απειλεί να δημοσιεύσει τα δικαστικά έγγραφα της Κομητείας Fulton που σχετίζονται με την υπόθεση του Donald Trump.
20:09 29/02/2024

Ασταμάτητος ο Donald Trump και στο Michigan> Κέρδισε στις προκριματικές εκλογές του GOP με 35% διαφορά από την Haley

kourdistoportocali.com
Εκτακτη είδηση The post Ασταμάτητος ο Donald Trump και στο Michigan> Κέρδισε στις προκριματικές εκλογές του GOP με 35% διαφορά από την Haley appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
08:37 28/02/2024

Σαρωτική επικράτηση Donald Trump και στη Νότια Καρολίνα, στην Πολιτεία της μοναδικής αντιπάλου του στο GOP, Niki Haley

kourdistoportocali.com
Εκτακτη είδηση The post Σαρωτική επικράτηση Donald Trump και στη Νότια Καρολίνα, στην Πολιτεία της μοναδικής αντιπάλου του στο GOP, Niki Haley appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 25/02/2024

Στον πόλεμο  τα κέρδη υπολογίζονται σε δολάρια και οι απώλειες σε ζωές

militaire.gr
«Με οικονομικούς  όρους, ο πόλεμος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταφορές πλούτου στην ιστορία...» Πίτερ Φράνκοπεν- Βρετανός ιστορικός, συγγραφέας Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ Το σχέδιο νόμου που προβλέπει να διατεθούν δισεκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια των συνόρων, να υποστηριχθεί η Ουκρανία και το  Ισραήλ, ήταν καρπός πολύμηνων διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην αμερικανική κυβέρνηση, τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς στη Γερουσία. Όμως ηγετικά στελέχη των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων διεμήνυαν ήδη αρκετά 24ωρα προτού παρουσιαστεί, ότι θα το απορρίψουν και αντ’ αυτού θα προωθήσουν νομοσχέδιο που θα εγγυάται τη χορήγηση βοήθειας μόνο στο Ισραήλ. Προηγήθηκε άλλωστε η έκκλ
06:00 18/02/2024

Αυτόν τρέμουν όλοι οι κατασκευαστές ηλεκτρικών ...

gocar.gr
Ο Donald Trump όπως μαρτυρούν οι έως τώρα σφυγμομετρήσεις στις Η.Π.Α, πολύ δύσκολα θα ηττηθεί από τον Joe Biden στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2024. Αυτό όμως είναι κάτι που απεύχονται, όπως ο διάολος το λιβάνι, οι κατασκευαστές ηλεκτρικών ...
19:09 12/02/2024

Στεφανος Κασσελακης: ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο

olympia.gr
Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με οκτώ έγκριτους συνταγματολόγους, που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση. Με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο. Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν […] Στεφανος Κασσελακης: ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο - olympia
13:28 10/02/2024

Ανάρτηση Κασσελάκη: Franchising με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια - Κρίμα που έκλεισε το Trump University

Παραπολιτικά
«Ετοιμαστείτε για "επενδύσεις" του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο» λέει στην αιχμηρή του ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης
13:00 10/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load