#Rocky

Emmanuel Macron> Υποδύεται τον Rocky Balboa καθώς τα κουτσομπολιά θέλουν τη Brigitte να γεννήθηκε άντρας. Θα έχουν και άλλοι ηγέτες τη “τύχη” του Γάλλου;

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Emmanuel Macron> Υποδύεται τον Rocky Balboa καθώς τα κουτσομπολιά θέλουν τη Brigitte να γεννήθηκε άντρας. Θα έχουν και άλλοι ηγέτες τη “τύχη” του Γάλλου; appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
22:37 21/03/2024

Το look της Julianne Moore με ριγέ πουκάμισο που αξίζει να αντιγράψετε

govastileto.gr
Η Julianne Moore βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Bottega Veneta για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο. H 63χρονη ηθοποιός κάθισε στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ, δίπλα από τον brand ambassador A$AP Rocky, κρατώντας το χαρακτηριστικό κομψό τσαντάκι του οίκου σε σχήμα ημικύκλιου σε μπορντό χρώμα. H Moore φόρεσε […]
09:00 04/03/2024

Rihanna: Γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της με ρομαντική βαρκάδα στη Βενετία και ένα φιλί

instyle.gr
H Rihanna και o A$AP Rocky ζουν τον έρωτά τους και κρατούν τις ευτυχισμένες στιγμές μακριά από τα φώτα της δμηοσιότητας. Το ζευγάρι, που είναι σε σχέση από τον Νοέμβριο του 2020, βρέθηκε την Τετάρτη στη Βενετία, όπου η σουπερστάρ και ο ράπερ, 35 ετών, απολαμβάνοντας μια ρομαντική απόδραση. Η Rihanna και ο A$AP Rocky […] The post Rihanna: Γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της με ρομαντική βαρκάδα στη Βενετία και ένα φιλί appeared first on InStyle.
10:46 22/02/2024

Sylvester Stallone: Συγκινημένος αποχαιρετά τον Carl Weathers – “Ποτέ δεν θα κατάφερνα ό,τι κάναμε με τον Rocky χωρίς αυτόν”

instyle.gr
Ο Sylvester Stallone βαθιά συγκινημένος αποχαιρετά τον αγαπημένο του φίλο Carl Weathers, ο οποίος έφυγε από την ζωή, στα 76 του χρόνια. Ο διάσημος σταρ ήταν στενά δεμένος με τον “Apollo Creed”, από την εποχή που είχαν συμπρωταγωνιστήσει στις ταινίες Rocky. Ο Sylvester Stallone δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου απευθύνει […] The post Sylvester Stallone: Συγκινημένος αποχαιρετά τον Carl Weathers – “Ποτέ δεν θα κατάφερνα ό,τι κάναμε με τον Rocky χωρίς αυτόν” appeared first on InStyle.
22:46 03/02/2024

Το αντίο του Mandalorian στον «Greef Karga» Carl Weathers - «Θα ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy»

Newsit
Μπορεί ο Carl Weathers να «σημαδεύτηκε» ως ηθοποιός από τα Rocky, ωστόσο είχε παίξει και άλλους δημοφιλείς ρόλους. Ο ηθοποιός Carl Weathers έχει μείνει περισσότερο γνωστός ως Apollo Creed από τα Rocky, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε πάρει και πάλι ανοδική πορεία. Ο λόγος ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά «Tha Mandalorian» που ... Περισσότερα To άρθρο Το αντίο του Mandalorian στον «Greef Karga» Carl Weathers - «Θα ήταν υποψήφιος για βραβείο Emmy» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 03/02/2024

Carl Weathers: Πέθανε ο θρυλικός Apollo Creed – Ο συμπρωταγωνιστής του Sylvester Stallone στην ταινία “Rocky”

instyle.gr
Ο Αμερικανός ηθοποιός Carl Weathers, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την ερμηνεία του ως Apollo Creed στην ταινία «Rocky», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών. Η οικογένειά του, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό τον θάνατό του, αναφέροντας πως «πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του την 1η Φεβρουαρίου». «Ηταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που […] The post Carl Weathers: Πέθανε ο θρυλικός Apollo Creed – Ο συμπρωταγωνιστής του Sylvester Stallone στην ταινία “Rocky” appeared first on InStyle.
08:46 03/02/2024

Έσβησε στα 76 του χρόνια ο μεγάλος πρωταγωνιστης του Rocky στο πλευρό του Σταλόνε, Carl Weathers

olympia.gr
Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή ο Καρλ Γουέδερς (Carl Weathers), ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Απόλλο Κριντ (Apollo Creed) στις ταινίες Ρόκι (Rocky). Άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το Χόλιγουντ. Η οικογένειά του έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Καρλ […] Έσβησε στα 76 του χρόνια ο μεγάλος πρωταγωνιστης του Rocky στο πλευρό του Σταλόνε, Carl Weathers - olympia
22:28 02/02/2024

Πέθανε ο Carl Weathers, ο θρυλικός Apollo Creed από τα «Rocky»

Newsit
Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Carl Weathers, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός για το ρόλο του στο Rocky. Ο ηθοποιός Carl Weathers είχε υποδυθεί τον μεγάλο αντίπαλο του Rocky στην θρυλική 1η ταινία, τον Apollo Creed. Έχει παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές, ενώ τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε πάρει ξανά ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο Carl Weathers, ο θρυλικός Apollo Creed από τα «Rocky» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 02/02/2024

Rihanna-A$AP Rocky: Συνάντηση με τον Emmanuel Macron στο Μέγαρο Ηλυσίων

instyle.gr
H Rihanna και ο A$AP Rocky απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους στο Παρίσι, όπου βρίσκονται με τους δύο γιους τους. Την Τετάρτη το βράδυ, το ζευγάρι των καλλιτεχνών εθεάθη υπέρκομψο να αποχωρεί από το Μέγαρο των Ηλυσίων μετά τη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, Emmanuel Macron. Το ζευγάρι ήταν ντυμένο κομψά και συντηρητικά για […] The post Rihanna-A$AP Rocky: Συνάντηση με τον Emmanuel Macron στο Μέγαρο Ηλυσίων appeared first on InStyle.
13:46 25/01/2024

Η Κάιλ Ρίτσαρντς συναντά τη Ριάνα και τον A$AP Rocky ενώ ψωνίζει – Δείτε τη φωτογραφία

in.gr
Η Ριάνα φέρεται να ενθουσιάστηκε που συνάντησε τη σταρ των «Real Housewives of Beverly Hills» κατά την έξοδο για ψώνια στο Kemo Sabe.
17:00 30/12/2023

Kourtney Kardashian-Travis Barker: To ντεμπούτο του γιου τους Rocky στα social media

instyle.gr
Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Barker πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού τον Νοέμβριο απέκτησαν έναν γιο. Η τηλεπερσόνα τώρα ανέβασε γλυκές, οικογενειακές φωτογραφίες στις οποίες το μωρό της κάνει το ντεμπούτο του στα social media. H 44χρονη Kourtney ετών έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: “ROCKY”, προσθέτοντας ένα μαύρο emoji καρδιάς. Δείτε αυτή […] The post Kourtney Kardashian-Travis Barker: To ντεμπούτο του γιου τους Rocky στα social media appeared first on InStyle.
16:46 23/12/2023

Rihanna: Έτοιμη να γίνει μητέρα ξανά – Η επιθυμία για μια κόρη έπειτα από δύο γιους

instyle.gr
Η Rihanna αποκάλυψε ότι επιθυμεί να γίνει μητέρα ξανά, αλλά προτιμά να αποκτήσει μία κόρη αυτήν τη φορά. Η σταρ και ο σύντροφός της A$AP Rocky κρατούν τα “δάχτυλά τους σταυρωμένα” για μια κόρη, αφού έχουν ήδη αποκτήσει δύο γιους. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί RZA Athelaston Mayers πριν από 19 μήνες. Και […] The post Rihanna: Έτοιμη να γίνει μητέρα ξανά – Η επιθυμία για μια κόρη έπειτα από δύο γιους appeared first on InStyle.
21:46 20/12/2023

Rihanna: Ο σύζυγός της, A$AP Rocky παραπέμφθηκε σε δίκη

instyle.gr
Μία μάλλον δύσκολη περίοδο διανύουν η Rihanna και ο A$AP Rocky. Ο ράπερ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο. Ειδικότερα, θα παραπεμφθεί σε δίκη καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε με όπλο έναν πρώην φίλο του. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) Οι λόγοι που κατηγορείται ο A$AP Rocky Το […] The post Rihanna: Ο σύζυγός της, A$AP Rocky παραπέμφθηκε σε δίκη appeared first on InStyle.
11:46 25/11/2023

Ριάνα: Έγινε ξανθιά – Η Viral φωτογραφία βγαίνοντας από εστιατόριο με τον A$AP Rocky και φίλους

koolnews.gr
ΞΑΝΘΙΑ! Η Rihanna φωτογραφήθηκε χθες βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τον A$AP Rocky και φίλους. Η 35χρονη τραγουδίστρια του «Love on the Brain» και ιδρυτής της Fenty Beauty έκανε το ντεμπούτο της με τα νέα της ξανθά μαλλιά ενώ έβγαινε για δείπνο με μερικούς φίλους στο San Vincente Bungalows το βράδυ της Πέμπτης (9 Νοεμβρίου) […] The post Ριάνα: Έγινε ξανθιά – Η Viral φωτογραφία βγαίνοντας από εστιατόριο με τον A$AP Rocky και φίλους appeared first on Koolnews.gr.
09:58 13/11/2023

Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους

instyle.gr
Ο ντράμερ των Blink-182 απέδειξε ότι έχει ήδη δεθεί με τον γιο του Rocky Thirteen μέσω της μουσικής. O Travis Parker μοιράστηκε ένα βίντεο όπου χτυπούσε ένα drum pad κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με τον γιατρό. Στη λεζάντα, ο Travis σημείωσε ότι «έκανε εξάσκηση με τους χτύπους της καρδιάς του μωρού του». Ο μουσικός […] The post Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους appeared first on InStyle.
10:46 11/11/2023

Burt Young: Νεκρός στα 83 ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός του «Rocky»

tovima
Ο Burt Young, που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το ρόλο του Paulie Pennino στην ταινία Rocky του 1976, άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Αντζελες.
11:00 19/10/2023

Έφυγε από τη ζωή ο Πόλι του «Rocky» – Το «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε

irafina.gr
Πέθανε ο «Πόλι», ο «βοηθός» του Σιλβέστερ Σταλόνε στη θρυλική ταινία «Rocky». Ο ηθοποιός Μπαρτ Γιανγκ (Burt Young), ο οποίος έγινε γνωστός για την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία του στο «Rocky», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη από την κόρη του, Anne Morea Steingieser, σύμφωνα με τους […]
08:46 19/10/2023

A$AP Rocky: Έχει αδυναμία στις τσάντες και η συλλογή του είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

instyle.gr
Οι γυναίκες celebrities μπορεί να είναι γνωστές για πολλά πράγματα stylewise όπως η λάμψη τους στο κόκκινο χαλί, οι street style εμφανίσεις τους… και η αγάπη τους για τις ακριβές, επώνυμες τσάντες. Ωστόσο, υπάρχει ένας άντρας που ανατρέπει τα δεδομένα και κάνει τις γυναίκες να αναστενάζουν με τα εκκεντρικά του αξεσουάρ – ο A$AP Rocky. […] The post A$AP Rocky: Έχει αδυναμία στις τσάντες και η συλλογή του είναι το όνειρο κάθε γυναίκας appeared first on InStyle.
11:46 10/10/2023

O A$AP Rocky έγινε 35 ετών και στο party γενεθλίων η mom of two Rihanna πήρε βραβείο χορού

queen.gr
O A$AP Rocky γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα party σε κλειστό κύκλο και η Rihanna δεν σταμάτησε να χορεύει. Ο ξέφρενος χορός της τραγουδίστριας και τα τρυφερά τετ-α-τετ του ζευγαριού.Περισσότερα...
19:17 09/10/2023

Η Rihanna παραδίδει μαθήματα μόδας στην πρώτη της έξοδο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

govastileto.gr
Η Rihanna και ο A$AP Rocky πραγματοποίησαν πρόσφατα την πρώτη τους βραδινή έξοδο μετά τη γέννηση του δεύτερο αγοριού τους, Riot Rose. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2020, βρέθηκε στο Carbone στη Νέα Υόρκη όπου ο A$AP Rocky γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του. Η Rihanna για άλλη μια φορά παρέδωσε μαθήματα στυλ και […]
16:00 06/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load