#Emma Roberts

Emma Roberts: Πήρε πίσω πανάκριβο δώρο που έκανε στον πρώην της

instyle.gr
Η Emma Roberts κάποτε πήρε πίσω ένα δώρο που είχε δώσει σε πρώην σύντροφό της. Ο λόγος ήταν η τεράστια αξία του δώρου που άγγιζε τα 4.500 δολάρια. Η 33χρονη σταρ επέδειξε ένα σπάνιο αντίγραφο ενός μυθιστορήματος του 1966 κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης βιντεοσκοπημένης ξενάγησης στο σπίτι της στο Λος Άντζελες για το Architectural […] The post Emma Roberts: Πήρε πίσω πανάκριβο δώρο που έκανε στον πρώην της appeared first on InStyle.
20:46 17/04/2024

Emma Roberts: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το καυτό φιλί με την Kim Kardashian

instyle.gr
H Emma Roberts αποκάλυψε τα πάντα για το καυτό φιλί που αντάλλαξε με την Kim Kardashian για το American Horror Story. H ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το παρασκήνιο πίσω από αυτό το φιλί που είδαμε στο trailer και προκάλεσε φρενίτιδα εικασιών. Στη νέα σεζόν, πρωταγωνιστούν […] The post Emma Roberts: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το καυτό φιλί με την Kim Kardashian appeared first on InStyle.
17:46 04/04/2024

‘American Horror Story: Delicate’ – Ο απόλυτος τρόμος επιστρέφει στο Disney+ και στο Vodafone TV

neolaia.gr
Στη 12η σεζόν της σειράς ανθολογίας, Αmerican Horror Story, οι Emma Roberts και Kim Kardashian συνθέτουν μια μαγευτική ιστορία γύρω από ένα δύσκολο ταξίδι με τελικό προορισμό την μητρότητα.
13:46 02/04/2024

Madame Web στο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας

karditsanews.gr
Από την Πέμπτη 15/2 έως την Τετάρτη 21/2 το πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας θα έχει ως εξής: MADAME WEB ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σκηνοθεσία: S.J. Clarkson Σενάριο: Matt Sazama, Burk Sharpless & Claire Parker Ηθοποιοί: Emma Roberts, Zosia Mamet, Tahar Rahim, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Dakota Johnson, Adam Scott Διάρκεια: 116 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 ... The post Madame Web στο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας first appeared on KARDITSA NEWS.
17:58 14/02/2024

Η σπάνια εμφάνιση του Ρίτσαρντ Γκιρ με τη σύζυγό του Αλεχάντρα Σίλβα

Newsbeast.gr
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) μαζί με τη σύζυγό του Αλεχάντρα Σίλβα (Alejandra Silva) παρακολούθησαν την επίσημη προβολή της νέας κωμωδίας που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Maybe I Do», στη Νέα Υόρκη. Σε σκηνοθεσία του Μίχαελ Τζέικομπς (Michael Jacobs) ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με την Ντάιαν Κίτον (Diane Keaton), τη Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon), την Έμμα Ρόμπερτς (Emma Roberts), και τον Γουίλιαμ Χ. Μέισι (William H. Macy). Είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί μαζί με την Ισπανίδα δημοσιογράφο και σύζυγό του. Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο ο τρυφερός τρόπος που την κοιτούσε στο κόκκινο χαλί. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μ
13:12 20/01/2023

Emma Roberts: Η συνεργασία με τον Richard Gere μετά τη θεία της Julia Roberts – Η ιστορία πίσω από το Pretty Woman

instyle.gr
Η Emma Roberts θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος με την οικογένεια Roberts για τον Richard Gere, αφού μετά τη θεία της Julia Roberts, ήρθε η δική τους συνεργασία επί της οθόνης. Η νεαρή ηθοποιός τόνισε ότι “είναι τόσο λογικό” ότι ο Richard Gere υποδύθηκε τον πατέρα της στη ρομαντική κωμωδία “Maybe I Do” Δείτε αυτή […] The post Emma Roberts: Η συνεργασία με τον Richard Gere μετά τη θεία της Julia Roberts – Η ιστορία πίσω από το Pretty Woman appeared first on InStyle.
14:30 19/01/2023

Emma Roberts: Η νέα απόχρωση στα μαλλιά της είναι γλυκιά σαν τιραμισού και τέλεια για τις γιορτές

tlife.gr
Αν και βρισκόμαστε ενάμισι μήνα μακριά από τα Χριστούγεννα οι celebrities, απ’ ότι φαίνεται προετοιμάζονται ξεκινώντας To άρθρο Emma Roberts: Η νέα απόχρωση στα μαλλιά της είναι γλυκιά σαν τιραμισού και τέλεια για τις γιορτές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:14 16/11/2022

Το νέο χρώμα μαλλιών της Emma Roberts λέγεται “Tiramisu Blonde” κι είναι ονειρεμένο!

instyle.gr
Γνωστή για την αγάπη της στις ξανθιές ανταύγειες η Emma εισχωρεί μόλις με μεγάλη επιτυχία σε πιο γλυκούς τόνους. Μάλιστα τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ηθοποιός εθεάθη στην προβολή του Hulu Tell Me Lies με σχεδόν πλατινέ ξανθά μαλλιά που απλώνονταν μέχρι τη μέση της και την έκαναν άκρως εντυπωσιακή. View this post on Instagram A […] The post Το νέο χρώμα μαλλιών της Emma Roberts λέγεται “Tiramisu Blonde” κι είναι ονειρεμένο! appeared first on InStyle.
18:02 15/11/2022

Emma Roberts: Λατρεύει τo καλοκαίρι και το δείχνει

instyle.gr
Η ηθοποιός συνεχίζει τις εξορμήσεις της στη θάλασσα και το μοιράζεται με τους ακολούθους της. “Λατρεύει τη γαλήνια βαρβαρότητα του ωκεανού, λατρεύει την ηλεκτρική δύναμη που ένιωθε με κάθε ανάσα υγρού, αρωματικού αέρα” έγραψε στη λεζάντα της, μνημονεύοντας λόγια από τη συγγραφέα Holly Black. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το […] The post Emma Roberts: Λατρεύει τo καλοκαίρι και το δείχνει appeared first on InStyle.
12:22 26/08/2022

Madame Web: Η Emma Roberts στο all-star καστ της ταινίας

youfly.com
Το Madame Web είναι προ των πυλών και η Emma Roberts προστέθηκε στο all-star καστ της ταινίας. Δείτε αναλυτικά! The post Madame Web: Η Emma Roberts στο all-star καστ της ταινίας appeared first on Youfly.
14:50 28/06/2022

Emma Roberts: Θα συμμετάσχει στη νέα ταινία της Marvel με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson

instyle.gr
Η Emma Roberts θα συμμετάσχει στο Madame Web, το spinoff της Sony με επίκεντρο τον χαρακτήρα του Spider-Man. Ο S.J. Clarkson πρόκειται να σκηνοθετήσει την ταινία, η οποία αποτελεί μέρος του αυξανόμενου αριθμού ταινιών της Sony που βασίζονται σε χαρακτήρες της Marvel. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma […] The post Emma Roberts: Θα συμμετάσχει στη νέα ταινία της Marvel με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson appeared first on InStyle.
11:48 28/06/2022

Emma Roberts: Χαλαρές διακοπές στην Κόστα Ρίκα απολαμβάνει η ηθοποιός

koolnews.gr
Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρό από τον χωρισμό της από τον 37χρονο, Αμερικανό Garrett Hedlund, η Emma Roberts φαίνεται ανανεωμένη και -όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στο Ιnstagram- απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας! Την Κυριακή 20/2, η 31χρονη ηθοποιός εντυπωσίασε τους περισσότερους από 17.500.000 followers της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μπικίνι […] The post Emma Roberts: Χαλαρές διακοπές στην Κόστα Ρίκα απολαμβάνει η ηθοποιός appeared first on Koolnews.gr.
13:24 21/02/2022

Emma Roberts: Ποζάρει με σέξι ροζ μπικίνι, γιορτάζοντας την ελευθερία της

koolnews.gr
Η σταρ του «Scream Queens», μετά τον χωρισμό της από τον Garrett Hedlund στα τέλη του Ιανουαρίου, πήγε στο θέρετρο Hacienda AltaGracia στην Κόστα Ρίκα, προσπαθώντας να ξεχαστεί και να ηρεμήσει. Την Τετάρτη που πέρασε, η Ρόμπερτς, 30 ετών, πέρασε την «τελευταία της μέρα στον παράδεισο», απολαμβάνοντας τον ήλιο με ένα καυτό ροζ μπικίνι από […] The post Emma Roberts: Ποζάρει με σέξι ροζ μπικίνι, γιορτάζοντας την ελευθερία της appeared first on Koolnews.gr.
12:20 07/02/2022

Emma Roberts – Garrett Hedlund: Χώρισαν ύστερα από τρία χρόνια σχέσης

instyle.gr
Η Emma Roberts και ο Garrett Hedlund φαίνεται να έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Οι δυο διασημότητες ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2019 και έναν χρόνο αργότερα, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Rhodes Robert Hedlund. Τώρα αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στις ζωές τους. Ύστερα λοιπόν από τρία χρόνια σχέσης, μαθεύτηκε ότι […] The post Emma Roberts – Garrett Hedlund: Χώρισαν ύστερα από τρία χρόνια σχέσης appeared first on InStyle.
10:16 23/01/2022

Η λάθος Emma: Το Harry Potter Reunion μπερδεύει τη Watson με τη Roberts και η παραγωγή το επιβεβαιώνει

Gazzetta
Η Emma Roberts πήγε στο Hogwarts με 20 χρόνια καθυστέρηση - τουλάχιστον, τα κατάφερε
21:46 03/01/2022

H φωτογραφία της Emma Rorbets με τον γιο της Rhodes

govastileto.gr
H Emma Roberts και ο σύντροφός της, Garrett Hedlund, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 27 Δεκεμβρίου. Μια εβδομάδα μετά η ηθοποιός ανέβασε...
20:05 07/08/2021

Η Emma Roberts έπαψε να χρησιμοποιεί πλαστικό για χάρη του νεογέννητου γιου της

govastileto.gr
  H Emma Roberts, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μιλώντας στο αμερικανικό People εξήγησε πώς η γέννηση του παιδιού...
20:34 22/07/2021

Η Emma Roberts έγινε 30 και το γιόρτασε κάνοντας το κούρεμα της Brigitte Bardot

ProtoThema.gr
Πώς σας φαίνεται η αλλαγή στην εμφάνισή της;
11:36 15/02/2021

Η Emma Roberts υιοθέτησε το πιο hot κούρεμα του 2021

queen.gr
Οι Hollywood stars δεν σταματούν τις μεταμορφώσεις!
14:37 12/02/2021

Στο είχαμε πει ότι θα είναι hot! Και η Emma Roberts έκανε curtain bangs!

tlife.gr
Τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση και τα curtain bangs ανήκουν αναμφισβήτητα στην δεύτερη To άρθρο Στο είχαμε πει ότι θα είναι hot! Και η Emma Roberts έκανε curtain bangs! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 12/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load