#Bobby Brown

Damsel: Η Millie Bobby Brown αντισυμβατική πριγκίπισσα σ’ ένα παραμύθι με δράκους, κατάρες και… φτωχό σενάριο

monopoli.gr
Το Damsel φέρνει στις οθόνες μας μια αντισυμβατική πριγκίπισσα που γίνεται η ηρωίδα του εαυτού της σε ένα σκοτεινό μεσαιωνικό παραμύθι. Παρακολουθήσαμε τη νέα ταινία του Netflix και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
09:53 24/03/2024

Millie Bobby Brown: Η πρόταση γάμου που παραλίγο να καταλήξει σε φιάσκο – Η “χαμένη” προφορά της προκάλεσε αντιδράσεις

instyle.gr
Η Millie Bobby Brown αποφάσισε να μοιραστεί την αληθινή ιστορία για το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αρραβωνιαστικός της Jake Bongiovi. Καλεσμένη στο The Tonight Show Starring του Jimmy Fallon, η 20χρονη ηθοποιος μίλησε για πρώτη φορά για την προταση γάμου που της έκανε ο 21χρονος αρραβωνιαστικός της, γιος του θρυλικού Jon Bon Jovi. […] The post Millie Bobby Brown: Η πρόταση γάμου που παραλίγο να καταλήξει σε φιάσκο – Η “χαμένη” προφορά της προκάλεσε αντιδράσεις appeared first on InStyle.
21:46 01/03/2024

Bobby Brown: Συγκινητική εξομολόγηση από τον πρώην σύζυγο της Whitney Houston για την αδικοχαμένη κόρη τους

instyle.gr
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο πρώην σύζυγος της αείμνηστης Whitney Houston, Bobby Brown, για την αδικοχαμένη κόρη τους Bobbi Kristina Brown. Ο 54χρονος μουσικός, που ήταν παντρεμένος με τη θρυλική ντίβα της pop από το 1992 έως το 2007, οπότε πήραν διαζύγιο, είπε ότι η κόρη τους είναι “πάντα παρούσα”, αν και πέρασαν οκτώ […] The post Bobby Brown: Συγκινητική εξομολόγηση από τον πρώην σύζυγο της Whitney Houston για την αδικοχαμένη κόρη τους appeared first on InStyle.
10:46 01/10/2023

Ο Τζον Μπον Τζόβι μιλά για τον αρραβώνα του γιου του: «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία»

Newsit
Ο διάσημος τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι (Jon Bon Jovi) βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Radio Andy» του SiriusXM. Στην ερώτηση του οικοδεσπότη ‘Αντι Κοέν (Andy Cohen) αν «ανησυχεί» για τον ξαφνικό αρραβώνα του 20χρονου γιου του Τζέικ με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) ο ροκ σταρ δήλωσε. «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζον Μπον Τζόβι μιλά για τον αρραβώνα του γιου του: «Δεν ξέρω αν η ηλικία έχει σημασία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:24 03/05/2023

Ποιος είναι ποιος; Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Joe Alwyn από τον Jake Bongiovi

queen.gr
Ο πρώην σύντροφος της Taylor Swift και ο αρραβωνιαστικός της Millie Bobby Brown είναι οριακά δίδυμοι.Περισσότερα...
21:02 12/04/2023

Millie Bobby Brown: Με μανικιούρ matchy με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

tlife.gr
Η Millie Bobby Brown αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Jacob Bongiovi και το ανακοίνωσε με μια To άρθρο Millie Bobby Brown: Με μανικιούρ matchy με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:10 12/04/2023

Ariana Grande: Viral το “καρφί” της μετά τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown με τον Jake Bongiovi

instyle.gr
Η είδηση του αρραβώνα της Millie Bobby Brown με τον Jake Bongiovi προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους χρήστες των social media να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός λόγω του νεαρού της ηλικίας του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να έρθει πάλι στη δημοσιότητα ένα παλιό σχόλιο της Ariana Grande. Η ανάρτηση της 19χρονης Millie Bobby Brown στο Instagram […] The post Ariana Grande: Viral το “καρφί” της μετά τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown με τον Jake Bongiovi appeared first on InStyle.
09:44 12/04/2023

Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

queen.gr
«Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα τα θέλω όλα», έγραψε η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» και έκανε το δικό της ρεκόρ σε likes. Τα σχόλια που εισέπραξαν η 19χρονη και ο 20χρονος γιος του Jon Bon Jovi.Περισσότερα...
09:34 12/04/2023

Millie Bobby Brown: Η 19χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi

tromaktiko.gr
Πηγή: HealthWeb.gr Η Millie Bobby Brown αποκάλυψε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον επί δυόμισι χρόνια αγόρι της Jake Bongiovi. Η ηθοποιός των Stranger Things, 19 ετών, ανακοίνωσε τα νέα με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη στο πλευρό του συντρόφου της, 20 ετών, ο οποίος είναι γιος του θρυλικού τραγουδιστή Jon Bon Jovi. Επιδεικνύοντας […] The post Millie Bobby Brown: Η 19χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi appeared first on Tromaktiko.gr.
16:44 11/04/2023

Millie Bobby Brown: Αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τον Jake Bongiovi

instyle.gr
Η Millie Bobby Brown ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, αφού αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Jake Bongiovi, τον γιο του Jon Bon Jovi. Η 19χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε τον 20χρονο αγαπημένο της, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. “Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα […] The post Millie Bobby Brown: Αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τον Jake Bongiovi appeared first on InStyle.
15:20 11/04/2023

Millie Bobby Brown: Η πρωταγωνίστρια του “Stranger Things” κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα

monopoli.gr
Η Millie Bobby Brown ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο μέσα στη χρονιά, ένα ιστορικό μυθιστόρημα με τίτλο «Nineteen Steps» που είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της οικογένειάς της.
12:14 27/03/2023

Millie Bobby Brown: Γιόρτασε τα γενέθλια της με νέο κούρεμα ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας

tlife.gr
Η Millie Bobby Brown έγινε 19 ετών και αποφάσισε να αλλάξει hair look. Αφήνει πίσω τους To άρθρο Millie Bobby Brown: Γιόρτασε τα γενέθλια της με νέο κούρεμα ακολουθώντας τη μεγαλύτερη τάση της δεκαετίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:10 22/02/2023

Millie Bobby Brown: Τα 19α γενέθλια και όλα όσα έχει κατακτήσει

NewsBomb
H νεαρή ηθοποιός είναι το νέο big thing στον χώρο της υποκριτικής και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να μας…Περισσότερα...
08:46 19/02/2023

Το σπίτι της Millie Bobby Brown έχει πισίνα, τζάκι και κάθε πολυτέλεια

NewsBomb
Η 18χρονη ηθοποιός έχει μια από τις ωραιότερες κατοικίες και τα posts της θα σε πείσουν.Περισσότερα...
11:12 27/01/2023

Millie Boby Brown: Δήλωσε ότι θέλει να υποδυθεί την Britney Spears

neolaia.gr
Την επιθυμία της να ερμηνεύσει στο μέλλον την Britney Spears έκανε γνωστή η Millie Bobby Brown, στο "The Drew Barrymore Show".
14:24 10/11/2022

Millie Bobby Brown: Θέλει να γράψει ένα επεισόδιο των “Stranger Things” λίγο… διαφορετικό από τα συνηθισμένα

instyle.gr
Η Millie εξέφρασε το ενδιαφέρον της να μετατρέψει το φινάλε της σειράς Stranger Things σε μιούζικαλ. Η ηθοποιός, που υποδύεται την Eleven στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, είπε ότι έχει μερικές ωραίες ιδέες για το φινάλε και θέλει να της δοθεί ο… δημιουργικός έλεγχος. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το […] The post Millie Bobby Brown: Θέλει να γράψει ένα επεισόδιο των “Stranger Things” λίγο… διαφορετικό από τα συνηθισμένα appeared first on InStyle.
15:06 12/10/2022

Enola Holmes 2 τρέιλερ: Η Millie Bobby Brown επιστρέφει στο Netflix

youfly.com
Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Enola Holmes 2» στο οποίο βλέπουμε την Millie Bobby Brown να επιστρέφει για να λύσει ακόμα περισσότερα μυστήρια. Δείτε περισσότερα. The post Enola Holmes 2 τρέιλερ: Η Millie Bobby Brown επιστρέφει στο Netflix appeared first on Youfly.
09:02 28/09/2022

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Millie Bobby Brown και η σχέση με το Stranger Things

NewsBomb
Ο λόγος που δεν πρέπει να αντιγράψεις το τατουάζ της!Περισσότερα...
23:02 11/09/2022

Σαν τη Millie Bobby Brown θα φοράμε όλες το φθινόπωρο το μικρό μαύρο φόρεμα

NewsBomb
Τον πιο δυναμικό συνδυασμό επέλεξε η Millie Bobbie Brown (aka κόκκινα χείλη, μίνι μαύρο φόρεμα) και ήταν για ακόμη μια…Περισσότερα...
17:58 23/08/2022

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: H σταρ του «Stranger Things» γράφτηκε στο πανεπιστήμιο – Θα σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες

grtimes.gr
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) αν και βρίσκεται στο απόγειο της φήμης της αποφάσισε να σπουδάσει. Η σταρ του «Stranger Things», που υποδύεται την Ελέβεν, έκανε γνωστό ότι έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, όπου θα ακολουθήσει μια ειδικότητα στις κοινωνικές επιστήμες. Όπως είπε θα συνεχίσει με την υποκριτική και με όλες τις ασχολίες, εντός και εκτός οθόνης, και τα μαθήματα θα τα παρακολουθεί διαδικτυακά. Ο Διευθυντής Μέσων και Δημοσίων Σχέσεων του πανεπιστημίου, Τιμ Ντότι, δήλωσε στην «The Post» ότι η ηθοποιός είναι πιθανό να είναι εγγεγραμμένη στο Purdue Global -- το διαδικτυακό σύστημα του ιδρύματος. Η ηθοποιός είπε στο Allure ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων θα τη
14:18 20/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load