Millie Bobby Brown: Η 19χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi

16:44 - 11/04/2023

Πηγή: HealthWeb.gr Η Millie Bobby Brown αποκάλυψε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον επί δυόμισι χρόνια αγόρι της Jake Bongiovi. Η ηθοποιός των Stranger Things, 19 ετών, ανακοίνωσε τα νέα με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη στο πλευρό του συντρόφου της, 20 ετών, ο οποίος είναι γιος του θρυλικού τραγουδιστή Jon Bon Jovi. Επιδεικνύοντας […] The post Millie Bobby Brown: Η 19χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Millie Bobby Brown της σειράς «Stranger Things» αρραβωνιάστηκε τον γιο του Bon Jovi

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Stranger Things» του Netflix πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς διανύει μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν φαίνεται πως αρραβωνιάστηκε τον γιο του Bon Jovi. Συγκεκριμένα, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ... Περισσότερα To άρθρο Η Millie Bobby Brown της σειράς «Stranger Things» αρραβωνιάστηκε τον γιο του Bon Jovi δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Millie Bobby Brown: Ο αρραβώνας με τον γιο του Jon Bon Jovi

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Millie Bobby Brown ανακοίνωσε επίσημα τον αρραβώνα της με τον Jake Bon Jovi.Το 19χρονο μοντέλο και ηθοποιός, Millie Bobby Brown επισημοποίησε τη σχέση της με τον γιο του σούπερσταρ Jon Bon Jovi, Jake. Το ζευγάρι είναι σε σχέση τα τελευταία 3 χρόνια ενώ η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα από το Stranger Things, έχει φωτογραφηθεί πρόσφατα με το καλαίσθητο δαχτυλίδι της. Σύντομα αναμένεται και ο γάμος του ζευγαριού που ζει τον έρωτά του και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Millie Bobby Brown και ο 20χρονος Jake Bon Jovi δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες τους, όπου ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους και χαμογελούν στον φακό. Ενώ η ηθο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι