#Σούπερ Κική

Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στη Super Κική για το «σιχαμένος στο πάνελ της Καινούργιου»

tlife.gr
Στην κριτική που δέχτηκε στο πρόσωπό του από τη Σούπερ Κική απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω To άρθρο Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στη Super Κική για το «σιχαμένος στο πάνελ της Καινούργιου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 17/04/2024

Απασφάλισε η Ελένη Χατζίδου για τη Σούπερ Κική: «Είναι ντροπή να ακούγονται αυτά – Εγώ τα βάζω με αυτούς που την καλούνε»

tlife.gr
Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σούπερ Κική πρόβαλε το Breakfast@Star, με τους παρουσιαστές να διαφωνούν To άρθρο Απασφάλισε η Ελένη Χατζίδου για τη Σούπερ Κική: «Είναι ντροπή να ακούγονται αυτά – Εγώ τα βάζω με αυτούς που την καλούνε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σούπερ Κική: «Αυτό είναι το πιο χοντρό που είπε για τον Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα»

tlife.gr
Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σουπερ Κικής στο youtube με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη προβλήθηκε στο To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σούπερ Κική: «Αυτό είναι το πιο χοντρό που είπε για τον Λιάγκα, δεν αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου για πλάκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 17/04/2024

Σούπερ Κική για το βίντεο με τον 43χρονο παιδόφιλο: «Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα κι ασχολούμαστε με το αν ο αστυνομικός είναι Tik Toker»

tlife.gr
Τη διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό που εμφανίζεται στο βίντεο που To άρθρο Σούπερ Κική για το βίντεο με τον 43χρονο παιδόφιλο: «Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα κι ασχολούμαστε με το αν ο αστυνομικός είναι Tik Toker» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 01/02/2024

Σούπερ Κική: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ σε βραδινή έξοδο

tlife.gr
Φανερά αδυνατισμένη είδαμε την Σούπερ Κική στη νέα της δημόσια εμφάνιση λίγους μήνες μετά την λιποαναρρόφηση  που To άρθρο Σούπερ Κική: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ σε βραδινή έξοδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 18/12/2023

Σούπερ Κική: Δες τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Φανερά αδυνατισμένη η Σούπερ Κική στη νέα της ολόσωμη φωτογραφία λίγους μήνες μετά την λιποαναρρόφηση στα To άρθρο Σούπερ Κική: Δες τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/12/2023

Η καθόλου Σούπερ Κική, η αποχή της Μπόμπα, η αποκάλυψη της Τούνη και η επιστροφή του Ευαγγελάτου

youfly.com
Η καθόλου σούπερ Κική, η αποχή της Χριστίνα Μπόμπα, η χλιδάτη αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη και η επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου. Διαβάστε περισσότερα. The post Η καθόλου Σούπερ Κική, η αποχή της Μπόμπα, η αποκάλυψη της Τούνη και η επιστροφή του Ευαγγελάτου appeared first on Youfly.
13:58 13/08/2023

Σούπερ Κική για Ηλία Ψινάκη: «Ανέβασε ποστ για να με πει σκουπίδι από το πουθενά»

tlife.gr
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Ο To άρθρο Σούπερ Κική για Ηλία Ψινάκη: «Ανέβασε ποστ για να με πει σκουπίδι από το πουθενά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 13/08/2023

Ηλίας Ψινάκης: Καταπέλτης κατά της Σούπερ Κικής – «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια” που βάζουν στο στόμα τους…»

tlife.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης παρακολούθησε και εκείνος εμβρόντητος τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική για τον To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: Καταπέλτης κατά της Σούπερ Κικής – «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια” που βάζουν στο στόμα τους…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 12/08/2023

Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Σούπερ Κική: «Μυγοσκοτώστρα ο Σταύρος Ξαρχάκος;»

tlife.gr
Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος στο Καλοκαίρι Yes μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική, η οποία To άρθρο Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με την Σούπερ Κική: «Μυγοσκοτώστρα ο Σταύρος Ξαρχάκος;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 11/08/2023

Σούπερ Κική: H ανάρτηση με αναπηρικό καροτσάκι μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους – «Τα ράμματα είναι θανατηφόρα

tlife.gr
Πριν από μερικές εβδομάδες η Σούπερ Κική είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο To άρθρο Σούπερ Κική: H ανάρτηση με αναπηρικό καροτσάκι μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους – «Τα ράμματα είναι θανατηφόρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 15/07/2023

Σούπερ Κική: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους

tlife.gr
Στο χειρουργείο βρέθηκε η Σούπερ Κική, όπως αποκάλυψε με αναρτήσεις της στο instagram. Η γνωστή influencer, To άρθρο Σούπερ Κική: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά το χειρουργείο για αφαίρεση λίπους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 05/07/2023

Σούπερ Κική: Στο νοσοκομείο η γνωστή influencer – Τι δηλώνει στο TLIFE

tlife.gr
Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram έκανε γνωστό η Super Κική πως μπήκε στο To άρθρο Σούπερ Κική: Στο νοσοκομείο η γνωστή influencer – Τι δηλώνει στο TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 04/07/2023

Super Κική: Ο άνδρας που κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από γνωστό της αναγνώρισε τον θύτη του

thecaller.gr
Εξελίξεις στην υπόθεση του «θερμού» επεισοδίου μεταξύ της instagrammer Σούπερ Κικής και του 37χρονου μουσικού, ο οποίος κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από έναν περίεργο άνδρα στις 20 Φεβρουαρίου στου Ζωγράφου, σημειώθηκαν μετά από συμπληρωματική κατάθεση του θύματος στις δικαστικές αρχές.Εξελίξεις στην υπόθεση του «θερμού» επεισοδίου μεταξύ της instagrammer Σούπερ Κικής και του 37χρονου μουσικού, ο οποίος κατήγγειλε άγριο ξυλοδαρμό από έναν περίεργο άνδρα στις 20 Φεβρουαρίου στου Ζωγράφου, σημειώθηκαν μετά από συμπληρωματική κατάθεση του θύματος στις δικαστικές αρχές.Όπως αναφέρει το protothema «37χρονος, στην κατάθεση που έδωσε την περασμένη Τρίτη, στην 22η ανακρίτρια, αναγνώρισε τον […]
11:32 17/05/2023

Σούπερ Κική: «Έλεγα ότι ο Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και θέλω να γίνω όπως αυτός»

tlife.gr
Για την πρόσφατη περιπέτεια που την οδήγησε στο κρατητήριο μίλησε η Σούπερ Κική στην εκπομπή Super To άρθρο Σούπερ Κική: «Έλεγα ότι ο Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο, δεν ξέρει Αγγλικά και θέλω να γίνω όπως αυτός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 02/05/2023

Σούπερ Κική: Σε μοναστήρι στην Ινδία – Δείχνει σε βίντεο το δωμάτιο που θα περάσει τις επόμενες μέρες

tlife.gr
Στην Ινδία η Σούπερ Κική η οποία συμμετέχει σε ταξιδιωτικό γκρουπ για μια ξεχωριστή εμπειρία 11 To άρθρο Σούπερ Κική: Σε μοναστήρι στην Ινδία – Δείχνει σε βίντεο το δωμάτιο που θα περάσει τις επόμενες μέρες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:04 12/04/2023

Σούπερ Κική: Το συγκλονιστικό ταξίδι της στην Ινδία – «Δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου»

tlife.gr
Μια συγκλονιστική εμπειρία βιώνει τις τελευταίες τρεις ημέρες η Σούπερ Κική! Η γνωστή Influencer άφησε πίσω To άρθρο Σούπερ Κική: Το συγκλονιστικό ταξίδι της στην Ινδία – «Δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 11/04/2023

Σούπερ Κική: Οι φίλοι της εισέβαλαν σπίτι της για να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της – Βίντεο

tlife.gr
Γενέθλια για τη Σούπερ Κική, η οποία το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη, όσο To άρθρο Σούπερ Κική: Οι φίλοι της εισέβαλαν σπίτι της για να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:04 02/04/2023

Σούπερ Κική: Ντύθηκε νύφη - «Παιδιά παντρεύομαι, σας το κράτησα κρυφό»

NewsBomb
Σε ρόλο – έκπληξη η γνωστή instagrammer Σούπερ Κική.Περισσότερα...
16:18 29/03/2023

Η Σούπερ Κική με νυφικό στο πλευρό πασίγνωστου τραγουδιστή

tlife.gr
Σε ρόλο – έκπληξη η γνωστή instagrammer Σούπερ Κική, η οποία πρωταγωνιστεί στο νέο video clip To άρθρο Η Σούπερ Κική με νυφικό στο πλευρό πασίγνωστου τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:44 29/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load