#Mike Tyson

Τάισον: “Δίνω 20 εκ. σε όποιον μπει στο ρινγκ μαζί μου”

pressaris.gr
Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, ο θρυλικός πυγμάχος Mike Tyson σε ηλικία 55 ετών, έχει προκαλέσει τον κόσμο του αθλητισμού με την ανακοίνωσή του για μια σκληρή επιστροφή. The post Τάισον: “Δίνω 20 εκ. σε όποιον μπει στο ρινγκ μαζί μου” appeared first on pressaris.gr.
15:09 24/12/2023

Πουλήθηκε η Range Rover λιμουζίνα που μετέφερε τον Mike Tyson - Τι ποσό «έπιασε» (photos)

caranddriver.gr
Αυτό το Range Rover του 1994 μετατράπηκε σε λιμουζίνα για χάρη ενός Σουλτάνου και έγινε διάσημο το 2000 εξαιτίας του Mike Tyson!
19:09 12/11/2023

Mike Tyson: Πώς αντέδρασε όταν είδε στο κρεβάτι την πρώην γυναίκα του με τον Μπραντ Πιτ

tanea.gr
Ποιος είδε τον Mike Tyson και δεν τον φοβήθηκε εκείνη τη μέρα. Ο διάσημος πρώην πυγμάχος περιγράφει τη συνάντηση που θα του μείνει αξέχαστη με τον Μπραντ Πιτ.
11:52 30/04/2023

Viral Βίντεο: ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; Υπήρχε iPhone το 1995; Smartphone τράβαγε βίντεο αγώνα του Μάικ Τάισον

koolnews.gr
Ήταν 1995 όταν ο Mike Tyson αγωνίζεται στην κατηγορία βαρέων βαρών σε αγώνα πυγμαχίας εναντίον του Πατ ΜακΝίλι στο MGM Grand. Ήταν19 Αυγούστου 1995. Για την ιστορία ο Mike Tyson κέρδισε αυτό τον αγώνα ο οποίος ήταν ο πρώτος μετά την επιστροφή του, μετά την μακροχρόνια αποβολή του από τους αγώνες. Αυτόν που έχει σημασία […]
10:12 27/11/2022

Tyson και Holyfield λανσάρουν «ιερά» σνακ κάνναβης!

Newsit
Οι θρύλοι της πυγμαχίας και πρώην αντίπαλοι, Mike Tyson και Evander Holyfield, συνεργάζονται για να λανσάρουν μια σειρά σνακ με εκχύλισμα κάνναβης και σχήμα δαγκωμένου αφτιού, που θα ονομαστούν «Holy Ears» ή αλλιώς «Ιερά αυτιά». Από που εμπνεύστηκαν; Η συνεργασία ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, και έρχεται 25 χρόνια μετά τον περίφημο αγώνα του εν λόγω ... Περισσότερα To άρθρο Tyson και Holyfield λανσάρουν «ιερά» σνακ κάνναβης! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:34 19/11/2022

NASCAR: Ξύλο αλά… Mike Tyson! (+video)

Newsauto.gr
Άναψαν τα αίματα στον αγώνα NASCAR της Martinsville. Ο Andrew Grady επιτέθηκε στον Davey Callihan γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι για σύγκρουση που είχαν νωρίτερα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Callihan επιχείρησε να προσπεράσει από αρκετά πίσω τον Grady με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Μετά τον αγώνα ο Grady πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον συνάδελφό […] The post NASCAR: Ξύλο αλά… Mike Tyson! (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
11:32 26/09/2022

Οδηγός αγώνων μεταμορφώνεται σε... Mike Tyson και γρονθοκοπεί αντίπαλό του (video)

caranddriver.gr
Όταν ο Andrew Grady βγήκε εκτός αγώνα στο πρωτάθλημα αυτοκινήτων late model stock, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, με τον οδηγό να γρονθοκοπεί έναν άλλο, και την πίστα να μετατρέπεται σε ρινγκ.
20:10 25/09/2022

Στο σφυρί η Ferrari F50 του Mike Tyson

Newsauto.gr
H Ferrari F50 του πρωταθλητή του μποξ, Mike Tyson, βγαίνει στο σφυρί και η πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5,5 εκατομμύρια δολάρια. Από τις 19 Αυγούστου και για μία μέρα, η Gooding & Company βγάζει σε πλειστηριασμό μια ξεχωριστή Ferrari F50. Λέμε ξεχωριστή γιατί αφενός πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά μοντέλα της ιταλικής […] The post Στο σφυρί η Ferrari F50 του Mike Tyson appeared first on NewsAuto.gr.
22:02 17/08/2022

Μάικ Τάισον: Ανησυχία για την υγεία του – Οι φωτογραφίες σε αναπηρικό καροτσάκι στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Newsbeast.gr
Έντονη ανησυχία προκάλεσαν οι νέες φωτογραφίες του Μάικ Τάισον που είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς σε αυτές ο θρύλος του μποξ απαθανατίστηκε να είναι καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Όπως ήταν φυσικό, οι φωτογραφίες ξεκίνησαν έντονη συζήτηση για την κατάσταση της υγείας του Μάικ Τάισον. Ο φωτογραφικός φακός όπως αναφέρει το nypost.com, απαθανάτισε τον 56χρονο Tyson στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, την στιγμή που ένας υπάλληλος έσπρωχνε το καροτσάκι του. Ο θρύλος του μποξ, δεν αρνήθηκε σε θαυμαστές του να τραβήξουν μια selfie στο πλευρό του ενώ δεν άφησε στιγμή το μπαστούνι που κρατούσε στα χέρια του. Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες θέλουν τον Mike Tyson να αντιμετωπίζει μια «έξαρση ισχιαλ
16:08 17/08/2022

Ο Mike Tyson δεν εγκρίνει τη σειρά για τη ζωή του – «Μην αφήσετε το Hulu νας σας ξεγελάσει»

neolaia.gr
Ο Mike Tyson κατά του Hulu με αφορμή την επερχόμενη σειρά για τη ζωή του - Δείτε τις αναρτήσεις του στο Instagram
12:50 09/08/2022

Ο Mike Tyson χτυπά έναν επιβάτη στο αεροπλάνο

Zougla
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ο Mike Tyson ενοχλήθηκε επανειλημμένα από έναν επιβάτη που καθόταν πίσω του σε ένα αεροπλάνο, λίγα λεπτά μετά την επιβίβαση στο Σαν Φρανσίσκο...
16:06 26/04/2022

Πώς αγοράζω Bitcoin (BTC)

Newsit
Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk το έχει κάνει. Το ίδιο και οι μουσικοί Snoop Dogg, Kanye West και Megan Thee Stallion. Οι πυγμάχοι Mike Tyson και Floyd Mayweather Jr το έχουν κάνει επίσης, όπως και οι ηθοποιοί Maisie Williams και Gwyneth Paltrow. Το ίδιο έχει κάνει ο ιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, και ο ιδρυτής της ... Περισσότερα To άρθρο Πώς αγοράζω Bitcoin (BTC) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:08 08/04/2022

Από τι πήγε να πεθάνει παραλίγο ο Mike Tyson

NewsBomb
Μόνο κάτι πολύ περίεργο θα μπορούσε να αποδείξει ότι ό Iron Mike είναι θνητός.Περισσότερα...
14:02 28/11/2021

Πώς να ξεκινήσετε με το Bitcoin

pagenews.gr
Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ τα κατάφερε. Το ίδιο και οι μουσικοί Snoop Dogg, Kanye West και Megan Thee Stallion. Οι πυγμάχοι Mike Tyson και Floyd Mayweather Jr το έχουν κάνει επίσης, μαζί με τις ηθοποιούς Maisie Williams και Gwyneth Paltrow. Το ίδιο και ο ιδρυτής του Twitter Jack Dorsey και ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson. Επένδυσαν στο Bitcoin.
11:07 15/11/2021

Tyson Fury: Ο τσιγγάνος που κάνει πλάκα και ξεπέρασε τον Mike Tyson!

NewsBomb
Μετά τη δεύτερη νίκη του εναντίον του Wilder μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς;Περισσότερα...
13:02 11/10/2021

Tι έγινε και οι celebrities άρχισαν να καπνίζουν δηλητήριο βατράχων;

Gazzetta
Tο νέο αγαπημένο ψυχοδραστικό ναρκωτικό των celebrities είναι εδώ και κανείς δεν το περίμενε. Ο Mike Tyson, η Christina Haak, ακόμη κι ο Hunter Biden – ναι, ο γιος του Πλανητάρχη – δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές του, με τον πρώτο να δηλώνει πως χάρη σ’ αυτό επέστρεψε στο μποξ και τη δεύτερη να λέει πως της «άλλαξε τη ζωή». Όσο για τον τρίτο; Τον βοήθησε να μείνει μακριά από τις άλλες ουσίες για έναν χρόνο.
16:18 13/08/2021

Mike Tyson: Σε ποιον ετοιμάζεται να κάνει τη ζωή μαρτύριο;

NewsBomb
Ο Mike Tyson όμως έχει πρώτα μια δουλειά με κάποιον ο οποίος θα έπρεπε να τρέμει.Περισσότερα...
00:28 01/07/2021

The controversial reason behind Mike Tyson’s infamous face tattoo

ProtoThema.gr
He was the first heavyweight to hold the WBA, WBC & IBF belts and later became the lineal champion
10:00 08/04/2021

Ξεχασμένη κασέτα Super Mario Bros πουλήθηκε για 660.000 δολάρια σε δημοπρασία

pronews.gr
Μία κασέτα του Super Mario έμεινε ξεχασμένη σε ένα συρτάρι για 35 χρόνια, όμως η αξία του ανέβηκε κατακόρυφα και τελικά πουλήθηκε για 660.000 δολάρια, σε δημοπρασία. «Έμεινε στον πάτο του συρταριού μου όλο αυτό τον καιρό, από την ημέρα που το αγόρασα. Δεν το σκέφτηκα ποτέ», είπε ο άνθρωπος που το πούλησε, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε. Η τιμή που «έπιασε» το Super Mario Bros. έσπασε το ρεκόρ πώλησης video game σε δημοπρασία, σύμφωνα με τον Heritage Auctions που τη διοργάνωσε. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 114.000 δολάρια, ποσό που δόθηκε τον περασμένο Ιούλιο για άλλη κόπια του ίδιου παιχνιδιού. Η Βάλαρι ΜακΛέκι, η οποία επιβλέπει τις πωλήσεις video game στον οίκο δημοπρασιών Heritage Auctions
21:00 04/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load