#Aquaman 2

Jason Momoa: Θύελλα αντιδράσεων για τη συμπεριφορά του – “Τόσο αγενής…”

instyle.gr
Ο Jason Momoa ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για την αγενή συμπεριφορά του απέναντι σε διάσημη σεφ. Ο 44χρονος σταρ, καλεσμένος σε εκπομπή του BBC, επέδειξε κακούς τρόπους, καθώς επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στην 63χρονη σεφ, Nigella Lawson. Ενώ μιλούσε για την ταινία του “Aquaman 2”, έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές με την αγενή συμπεριφορά του, καθώς […] The post Jason Momoa: Θύελλα αντιδράσεων για τη συμπεριφορά του – “Τόσο αγενής…” appeared first on InStyle.
12:46 12/12/2023

Silver Alert για την Άμπερ Χερντ - Εξαφανίστηκε από το νέο τρέιλερ του «Aquaman 2»

NewsBomb
Που είναι η Άμπερ Χερντ; Οέο;! Ψάξε-ψάξε, δεν θα τη βρεις στο νέο τρέιλερ του «Aquaman and the Lost Kingdom»Περισσότερα...
16:00 21/11/2023

Έλον Μασκ: Απείλησε να καταστρέψει τη Warner Bros αν απέλυε την Άμπερ Χερντ από το «Aquaman 2»

neolaia.gr
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε ταχθεί στο πλευρό της τότε συντρόφου του σχετικά με τον ρόλο της στη ταινία της DC
14:46 11/10/2023

«Aquaman 2»: Το νέο τρέιλερ επιβεβαίωσε την επιστροφή της Άμπερ Χερντ

tromaktiko.gr
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Aquaman and the Lost Kingdom» επιβεβαίωσε ότι η Άμπερ Χερντ θα είναι στην ταινία παρά τις φήμες ότι αποκλείστηκε. To νέο τρέιλερ του «Aquaman and the Lost Kingdom» από την Warner Bros αποκαλύπτει την επιστροφή της Άμπερ Χερντ, μέσα από δύο γρήγορα πλάνα, στο ρόλο της πριγκίπισσας Μίρα. Στο παρελθόν υπήρξαν […] The post «Aquaman 2»: Το νέο τρέιλερ επιβεβαίωσε την επιστροφή της Άμπερ Χερντ appeared first on Tromaktiko.gr.
14:09 26/04/2023

Ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει ως Μπάτμαν

grtimes.gr
Ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη στολή του Mπάτμαν για το sequel της Warner Bros/DC «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως αποκάλυψε ο Τζέισον Μομόα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Επανένωση» γράφει ο Μομόα στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Αφλεκ. «Mπρους και Άρθουρ. Σε αγαπώ και μου έλειψες…. Διασκεδάσαμε πολύ. Έρχονται υπέροχα πράγματα στο AQUAMAN 2». Σύμφωνα με το Deadline το «Aquaman 2» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2023 σε σενάριο του Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον - ΜακΓκόλντρικ (David Leslie Johnson-McGoldrick ) και με την Αμπερ Χερντ (Amber Heard) να επιστρέφει μαζί με τους Πάτρικ Γουίλσον (Patrick Wilson), Yahya Abdul-M
23:34 31/07/2022

Aquaman 2: Επιστρέφει ο Batman του Μπεν Άφλεκ! (pic)

fosonline.gr
Ο Μπεν Άφλεκ φοράει ξανά τη στολή του Batman για το Aquaman 2! Την είδηση επιβεβαίωσε ο Τζέισον Μομόα με ανάρτησή του στο Instagram.
17:10 30/07/2022

Ο Μπεν Άφλεκ ξαναγίνεται Batman για το «Aquaman 2» με τον Τζέισον Μόμοα

thebest.gr
Ο Μπεν Άφλεκ θα ξαναφορέσει τη μαύρη κάπα του Batman για χάρη του «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως επιβεβαίωσε ο Τζεισον Μόμοα μέσα από τα social media.
21:54 29/07/2022

O Ben Affleck επιστρέφει ως Batman στο Aquaman 2

youfly.com
Ο Ben Affleck επιστρέφει ως Batman στο Aquaman 2, όπως αποκάλυψε με μία ξεκαρδιστική ανάρτηση ο Jason Momoa. Δείτε αναλυτικά! The post O Ben Affleck επιστρέφει ως Batman στο Aquaman 2 appeared first on Youfly.
14:22 29/07/2022

Amber Heard: Την “κόβουν” από το Aquaman 2 – Διαψεύδει η ίδια

instyle.gr
Η Amber Heard αντέδρασε με οργή στις φήμες ότι την “έκοψαν” από το sequel του Aquaman για την οποία θα έπαιρνε αμοιβή 2 εκατ. δολάρια, αφού υπήρξαν αναφορές στα Μέσα ότι ο ρόλος της θα αναδιανεμηθεί εκ νέου. Η Heard βρίσκεται εν μέσω νέου σκανδάλου, μετά τη συνέντευξή της στην εκπομπή Today όπου επανέλαβε τους […] The post Amber Heard: Την “κόβουν” από το Aquaman 2 – Διαψεύδει η ίδια appeared first on InStyle.
10:54 15/06/2022

Άμπερ Χερντ: «Κόβεται» από το Aquaman 2 – Τι θα συμβεί με τις σκηνές που έχουν ήδη γυριστεί;

okmag.gr
Τα σενάρια που ήθελαν την Άμπερ Χερντ να «κόβεται» από το Aquaman 2 μόλις επιβεβαιώθηκαν. Η Warned Bros. αποφάσισε να βρει αντικαταστάτρια για τον ρόλο που υποδυόταν η ηθοποιός. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ στις κατηγορίες του περί συκοφαντικής δυσφήμισης ενάντια στην πρώην σύζυγό του. «Θα ξαναγίνουν γυρίσματα […] The post Άμπερ Χερντ: «Κόβεται» από το Aquaman 2 – Τι θα συμβεί με τις σκηνές που έχουν ήδη γυριστεί; appeared first on OK.
22:40 14/06/2022

Άμπερ Χέρντ: Έγκυρη πηγή υποστηρίζει ότι κόπηκαν όλες οι σκηνές της από το Aquaman 2

Newsbeast.gr
Η Άμπερ Χερντ δεν κατάφερε να πείσει κανέναν στη δική που κίνησε εναντίον της ο Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση και η κατηφόρα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή της, βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός από τη δίκη, η Χερντ φαίνεται ότι χάνει και τον ρόλο της Mera στο σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας «Aquaman». Η είδηση εχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του Twitter, μετά την ανάρτηση από τον insider της βιομηχανίας, KC Walsh, ο οποίος έχει μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, η Χερντ βρίσκεται πλέον εκτός του «Aquaman and the Lost kingdom». Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι όλες οι σκηνές του φιλμ έχουν πλέον κοπεί, μετά από απόφαση ανωτέρων στελεχών της Warn
00:14 06/06/2022

Amber Heard No Longer Appearing In Aquaman 2, According to New Rumor

ProtoThema.gr
Walsh’s rumor suggests Mera may die during childbirth at the start of the sequel
20:34 05/06/2022

Άμπερ Χερντ: Πώς θα πληρώσει τα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στον Τζόνι Ντεπ (VIDEO)

grtimes.gr
Ο Τζόνι Ντεπ ήταν ο μεγάλος νικητής στην πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα μπορέσει να αποπληρώσει πλέον τα περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια η ηθοποιός; Ειδικά, αφού είχε ισχυριστεί ότι λόγω των μηνύσεων που της είχε κάνει ο Ντεπ δεν μπορούσε να καταβάλει τα ποσά που είχε υποσχεθεί σε δωρεές μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους. “Η 36χρονη σχεδιάζει να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Τζόνι Ντεπ, που την άφησε να χρωστάει στον πρώην σύζυγό της 10,35 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της. Ο αστέρας του Χόλιγουντ έλαβε αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων – 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε αποζημίωση και 5 εκατομμ
10:34 02/06/2022

Η Warner Bros σκέφτηκε να αντικαταστήσει την Amber Heard στο «Aquaman 2»

instyle.gr
Ο πρόεδρος της DC Films κατέθεσε στη δίκη Depp-Heard, ότι το στούντιο σκέφτηκε να αντικαταστήσει την Amber Heard για το Aquaman 2 από την ανησυχία ότι δεν είχε χημεία με τον πρωταγωνιστή Jason Momoa. Η Heard έλαβε τελικά μέρος στο καστ του σίκουελ, αλλά οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι παραλίγο να χάσει τη δουλειά και […] The post Η Warner Bros σκέφτηκε να αντικαταστήσει την Amber Heard στο «Aquaman 2» appeared first on InStyle.
13:28 25/05/2022

Άμπερ Χερντ: Ο Τζέισον Μομόα «πάλεψε» για να την κρατήσουν στο «Aquaman 2»

ProtoThema.gr
Νέα μαρτυρία στο δικαστήριο από άνθρωπο του χώρου, εξηγεί την κατηφορική πορεία της καριέρας της Χερντ, αλλά και την υποστήριξη που έλαβε από συνεργάτες της
09:34 25/05/2022

Amber Heard: Εκτός Aquaman εξ’ αιτίας της δίκης με τον Johnny Depp

neolaia.gr
Οι χρήστες των social media καταδικάζουν την Amber Heard και ζητούν την απομάκρυνση της από την ταινία Aquaman 2.
22:30 18/05/2022

Άμπερ Χερντ: Απανωτά πλήγματα για την 36χρονη ηθοποιό. Aποδεσμεύτηκε από το συμβόλαιό της με το «Aquaman 2»

Παραπολιτικά
Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντέπ καταδικάζουν εδώ και καιρό την πρώην σύζυγό του στα social media, απαιτώντας μεταξύ άλλων την απομάκρυνσή της από το «Aquaman 2», στο οποίο και θα πρωταγωνιστούσε.
18:46 18/05/2022

Άμπερ Χερντ: Πάνω από 3,5 εκατομμύρια υπογραφές συγκεντρώθηκαν για να μην παίξει στο «Aquaman 2»

thebest.gr
Η καριέρα της Άμπερ Χερντ έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα, μετά τις αποκαλύψεις που έφερε το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ.
19:34 05/05/2022

«Πετσοκομμένος» ο χρόνος της Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2 λόγω Τζόνι Ντεπ

aek1924.gr
Η Άμπερ Χερντ εμφανίζεται για λιγότερο από δέκα λεπτά στη δεύτερη ταινία του Aquaman, σύμφωνα με δημοσίευμα και ο λόγος είναι προφανής. Τις συνέπειες της πτώσης της δημοτικότητάς της λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον Τζόνι Ντεπ και όσα κατηγορείται ότι του έκανε αρχίζει να βιώνει, όπως φαίνεται, η Άμπερ Χερντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η 36χρονη […] The post «Πετσοκομμένος» ο χρόνος της Άμπερ Χερντ στο Aquaman 2 λόγω Τζόνι Ντεπ appeared first on AEK1924.gr.
15:44 01/05/2022

Amber Heard: 2 εκατομμύρια υπογραφές για να εκτοπιστεί από το Aquaman 2

youfly.com
Oι fans του Τζόνι Ντεπ έχουν συνασπιστεί προκειμένου να ακυρώσουν τη συμμετοχή της Άμπερ Χέρντ στη συνέχεια του Aquaman. Διαβάστε περισσότερα. The post Amber Heard: 2 εκατομμύρια υπογραφές για να εκτοπιστεί από το Aquaman 2 appeared first on Youfly.
11:14 29/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load