#Αιμιλιανός Σταματάκης

Αιμιλιανός Σταματάκης: Η συνάντηση με τον Καζαντζάκη, ο «Γλυκάνισος», οι κακοποιητικές συμπεριφορές

NewsBomb
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης μιλάει στο Newsbomb.gr για τον ρόλο του στον θεατρικό Ζορμπά, την τηλεοπτική σειρά «Γλυκάνισος», τον Άρη Σερβατάλη,…Περισσότερα...
14:48 07/10/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους με ηλίθιο τρόπο

Newsit
“Όταν με ρώτησαν για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου μου, το θεώρησα τουλάχιστον ανώριμο” είπε ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης μίλησε στο Πρωινό μας και στην Ελένη Μουστάκη για την ενόχληση που ένιωσε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη. «Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους με ηλίθιο ... Περισσότερα To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: Με εξοργίζει το πέσιμο στον δρόμο από δημοσιογράφους με ηλίθιο τρόπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:32 30/09/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Όταν ρωτήθηκα για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη το θεώρησα ανώριμο»

tlife.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος». Με αφορμή το σήριαλ, ο ταλαντούχος To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: «Όταν ρωτήθηκα για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη το θεώρησα ανώριμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:46 30/09/2022

Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώην της Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Αιμιλιανός Σταματάκης της εύχονται για την εγκυμοσύνη

tlife.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος για πρώτη φορά και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το πρώτο To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώην της Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Αιμιλιανός Σταματάκης της εύχονται για την εγκυμοσύνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:34 06/09/2022

Κατερίνα Νικολοπούλου: Η σύντροφος του Αιμιλιανού Σταματάκη επιβεβαιώνει τη σχέση τους – «Μου είναι άβολο»

tlife.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ξανά ερωτευμένος και όπως έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες η νέα σύντροφός To άρθρο Κατερίνα Νικολοπούλου: Η σύντροφος του Αιμιλιανού Σταματάκη επιβεβαιώνει τη σχέση τους – «Μου είναι άβολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:24 16/06/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που του «έκλεψε» την καρδιά

tlife.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νέας γενιάς αφού ο κάθε To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που του «έκλεψε» την καρδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:28 08/05/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: Σε βραδινή έξοδο με μελαχρινή συνοδό – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Απριλίου ο Αιμιλιανός Σταματάκης προκειμένου να παρακολουθήσει To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: Σε βραδινή έξοδο με μελαχρινή συνοδό – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:04 28/04/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο από την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη»

zappit.gr
Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Αιμιλιανός Σταματάκης και μίλησε για την αντικατάσταση που έκανε στον Άρη Σερβετάλη για […] The post Αιμιλιανός Σταματάκης: «Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο από την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη» appeared first on Zappit.
19:24 16/02/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Αιμιλιανός Σταματάκης: «Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ» appeared first on Zappit.
10:48 16/02/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Θεωρούν ότι επειδή βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο ο κόσμος πρέπει να ξέρει»

okmag.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει και πώς το αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο πατέρας μου σίγουρα θα ήθελε να γίνω δικηγόρος και να αναλάβω το γραφείο του, αλλά δεν συνέβη ποτέ αυτό. Τελικά όμως ήταν πολύ χαρούμενος στην πορεία που αποφάσισα […] The post Αιμιλιανός Σταματάκης: «Θεωρούν ότι επειδή βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο ο κόσμος πρέπει να ξέρει» appeared first on OK.
19:00 06/02/2022

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Με ενοχλεί η κουλτούρα που μαθαίνουμε στον κόσμο ότι τους ενδιαφέρει η ερωτική μου ζωή»

tlife.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη. Ο ταλαντούχος To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: «Με ενοχλεί η κουλτούρα που μαθαίνουμε στον κόσμο ότι τους ενδιαφέρει η ερωτική μου ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:30 06/02/2022

«Δεν περίμενα να πάρω το ρόλο στο «Ρινόκερο» τονίζει ο Αιμιλιανός Σταματάκης

ProtoThema.gr
«Λόγω της πανδημίας, το θέατρο περνάει μία δύσκολη περίοδο»  δηλώνει ο ηθοποιός
16:46 20/12/2021

Αιμιλιανός Σταματάκης: Αποκαλύπτει το χρονικό αντικατάστασης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο»

tlife.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης έκανε ποδαρικό στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 «Κυψέλη» και μίλησε για την θεατρική To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: Αποκαλύπτει το χρονικό αντικατάστασης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:00 20/12/2021

Moby Dick – The Musical: Το μουσικό υπερθέαμα επιστρέφει στη σκηνή του Christmas Theater

ieidiseis.gr
  Το πρωτότυπο μιούζικαλ που Δημήτρη Παπαδημητρίου, βασισμένο στο διαχρονικό αριστούργημα του Χέρμαν Μέλβιλ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα είναι ό,τι πιο συναρπαστικό θα δούμε φέτος στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Η παράσταση -σταθμός «Moby Dick – The Musical» που ανέβηκε για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς πριν πέσει θύμα της πανδημίας και του πρώτου lockdown επιστρέφει. Μιλάμε για μια υπερπαραγωγή, βασισμένη στην πρωτότυπη ιδέα -λιμπρέτο και μουσική- του Δημήτρη Παπαδημητρίου που υλοποιήθηκε χάρη στην στήριξη του Onassis Culture, με την χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας ολογραμμάτων. Το πέμπτο πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στον κόσμο, ο περίφημος «Μόμπι Ντικ» του Χέρμαν Μέλβιλ ζωντ
15:22 20/12/2021

Αιμιλιανός Σταματάκης: Τι του είπε ο Άρης Σερβετάλης – θα έμπαινε στο «Survivor»

ieidiseis.gr
Ο «Ρινόκερος», με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον ρόλο του Άρη Σρβετάλη, έκανε πρεμιέρα και όλοι οι προβολείς έπεσαν πάνω στον νέο πρωταγωνιστή.Δεύτερη πρεμιέρα στο θέατρο Κιβωτός για την παράσταση του «Ρινόκερου» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, στην νέα εκδοχή του, με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον ρόλο του Μπερανζέ που κρατούσε μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ο Άρης Σερβετάλης. Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος ανάλαβε το έργο της αντικατάστασης του Σερβετάλη μετά από τον θόρυβο που προκλήθηκε από την αποχώρησή του για λόγους συνείδησης -δεν συμφωνούσε με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τις θεατρικές αίθουσες-, βρέθηκε αναμενόμενα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιο
10:50 17/12/2021

Το TLIFE βρέθηκε στην τελική πρόβα του «Ρινόκερου» με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο

tlife.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο νέος πρωταγωνιστής του Ρινόκερου και μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα To άρθρο Το TLIFE βρέθηκε στην τελική πρόβα του «Ρινόκερου» με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 17/12/2021

Νέα πρεμιέρα για τον «Ρινόκερο» στο θέατρο Κιβωτός χωρίς τον Σερβετάλη

ProtoThema.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης που θα τον αντικαταστήσει είναι έτοιμος να ανέβει σε λίγες ημέρες στη σκηνή
16:40 13/12/2021

Moby Dick @ Christmas Theater – Onassis Culture

irafina.gr
MOBY DICK, The Musical του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Βασισμένο στο αριστούργημα του Herman Melville Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΛΕΑΣ ΑΠΟ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 29 Νοεμβρίου 2021, 17:00 Πρωταγωνιστούν: Μπάμπης Βελισσάριος (Αχαάβ), Θοδωρής Βουτσικάκης (Στάρμπακ), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ισμαήλ), Ivan Svitailo (Σταμπ), Αντώνης Βλάχος (Ηλιού) και άλλοι 25 ηθοποιοί – τραγουδιστές. Στον ρόλο του Γάλλου Σιτιστή ο κοντρατενόρος Νίκος Σπανάτης. […]
02:02 10/12/2021

Γιάννης Κακλέας: Ο Άρης Σερβετάλης θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν

Newsbeast.gr
Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο ηθοποιός ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη μετά την αποχώρηση του δεύτερου από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος». Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Κακλέας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Δευτέρα και τόνισε ότι η παράσταση σώθηκε. «Βέβαια σώθηκε η παράσταση. Θα σωζόταν. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένα παιδί δικό μας. Ήμασταν στον Ορέστη παρέα. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και στα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη. Η παράσταση θα γίνει 16 Δεκεμβρίου και θα πάνε όλα καλά. Εγώ πρότεινα τον Αιμιλιανό, ο σκηνοθέτης. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης ξέρεις
04:42 30/11/2021

Γιάννης Κακλέας: Ο σκηνοθέτης του «Ρινόκερου» μιλάει για τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη

govastileto.gr
  Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες, ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος αναλαμβάνει...
13:42 29/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load