#Μετεγγραφές φοιτητών

Βουλή/Live (Αύριο 9:30 π.μ.): Συζήτηση για τις μετεγγραφές φοιτητών

esos.gr
Δύο επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία θα συζητηθούν στη Βουλή αύριο, Τετάρτη, στις 9:30 το πρωί. Πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις Του  Βουλευτή  της Κ.Ο. «ΝΙΚΗ»  Σπυρίδωνα Τσιρώνη,  με θέμα: «Μετεγγραφές φοιτητών - τέκνων τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών». Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ερώτηση Του  Βουλευτή     της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»  Κωνσταντίνου Μπάρκα, με θέμα: «Ποια είναι η γνωμοδότηση της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) σχετικά με τη μεταφορά του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Πρέβεζα;»....
20:09 28/11/2023

Μετεγγραφές φοιτητών στο transfer.it.minedu: Τα κριτήρια, η προθεσμία και τα αποτελέσματα

Newsit
Από χτες, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, άνοιξε η σχετική πλατφόρμα (transfer.it.minedu.gov.gr) οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Οπως αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στη σχετική ανακοίνωσή του, φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες: φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, οι οποίοι εισήχθησαν ... Περισσότερα To άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών στο transfer.it.minedu: Τα κριτήρια, η προθεσμία και τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 18/01/2023

Μετεγγραφές φοιτητών 2022 -2023: Αιτήσεις από σήμερα στο transfer.it.minedu

Newsit
Από σήμερα, Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 ξεκινούν οι αιτήσεις στο transfer.it.minedu.gov.gr για τις μετεγγραφές φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Οπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες: φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια ... Περισσότερα To άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών 2022 -2023: Αιτήσεις από σήμερα στο transfer.it.minedu δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 17/01/2023

Στο transfer.it.minedu.gov.gr τα αποτελέσματα: Μετεγγραφές φοιτητών

ekklisiaonline.gr
Επίσης, υποβλήθηκαν 264 αιτήσεις από φοιτητές, οι οποίοι δήλωσαν ότι εμπίπτουν στις ειδικές κατηγορίες των περ. α΄ ,β΄ και γ΄ του άρθρου 78 του ν.4692/2020. Το άρθρο Στο transfer.it.minedu.gov.gr τα αποτελέσματα: Μετεγγραφές φοιτητών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:20 26/10/2022

Μετεγγραφές φοιτητών στο transfer.it.minedu - Υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Newsit
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για μετεγγραφές φοιτητών.  Με επίσημη ανακοίνωσή του, του Υπουργείο ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, ότι από σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16.00 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής/μετακίνησης. ... Περισσότερα To άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών στο transfer.it.minedu - Υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:32 05/10/2022

ΑΣΕΠ- Μετεγγραφές φοιτητών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
Διευκρινίζεται ότι για τους φοιτητές που εισήχθησαν με την κατηγορία των παθήσεων - 5% καθ΄ υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων, και δεν τους έχουν αποδοθεί ακόμη οι ιδρυματικοί κωδικοί, το πληροφοριακό σύστημα των μετεγγραφών θ΄ ανοίξει ξανά προκειμένου να υποβάλλουν την αίτηση μετεγγραφής. Το άρθρο ΑΣΕΠ- Μετεγγραφές φοιτητών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:06 05/10/2022

Μετεγγραφές φοιτητών: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Τι αλλάζει και πως θα κάνετε αίτηση

eleftherostypos.gr
Μετεγγραφές Φοιτητών: Νωρίτερα θα γίνουν φέτος οι μετεγγραφές φοιτητών με στόχο το πρώτο 15ημέρο του Οκτωβρίου οι πρωτοετείς φοιτητές να παρουσιαστούν στα τμήματα που θα μετεγγραφούν. Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να μην χαθεί το πρώτο εξάμηνο για τους φοιτητές και έτσι αναμένεται να εκδώσει την ερχόμενη Δευτέρα την εγκύκλιο που θα καθορίζει την αναλυτική […] Το άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Τι αλλάζει και πως θα κάνετε αίτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:44 03/10/2022

Μετεγγραφές φοιτητών: Τα κριτήρια και η διαδικασία – Αναλυτικός οδηγός για τους φετινούς εισακτέους

eleftherostypos.gr
Με την ανακοίνωση των βάσεων νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επιτυχόντων είναι η διαδικασία των μετεγγραφών. Λόγω των σημαντικών αλλαγών που έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια, η μεταφορά σε άλλη σχολή έχει φέρει αρκετούς περιορισμούς, μειώνοντας τον αριθμό των δικαιούχων, ενώ παράλληλα έχει περιοριστεί δραστικά το φαινόμενο της μεταφοράς […] Το άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών: Τα κριτήρια και η διαδικασία – Αναλυτικός οδηγός για τους φετινούς εισακτέους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:04 06/08/2022

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ : Μετεγγραφές φοιτητών 2022

ekklisiaonline.gr
125 αιτήσεις αφορούσαν τη γενική κατηγορία στην οποία 4.696 φοιτητές και φοιτήτριες αιτήθηκαν μετεγγραφή σε αντίστοιχα τμήματα, 429 συμπεριέλαβαν στην αίτησή τους και αντίστοιχα τμήματα και τμήματα προς μετακίνηση του ιδίου επιστημονικού πεδίου, ενώ 54 άτομα δήλωσαν αποκλειστικά τμήματα προς μετακίνηση του ιδίου επιστημονικού πεδίου. Το άρθρο ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ- ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ : Μετεγγραφές φοιτητών 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
01:32 25/11/2021

Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Tα αποτελέσματα στο transfer.it.minedu, ξεκινάει η υποβολή ενστάσεων

Newsit
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2021: Συνολικά 5.125 αιτήσεις αφορούσαν τη γενική κατηγορία, ενώ 429 φοιτητές συμπεριέλαβαν στην αίτησή τους και αντίστοιχα Τμήματα και Τμήματα προς μετακίνηση του ιδίου επιστημονικού πεδίου. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών /μετακινήσεων είναι διαθέσιμα από σήμερα, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, μέσω της ηλεκτρονικής ... Περισσότερα To άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Tα αποτελέσματα στο transfer.it.minedu, ξεκινάει η υποβολή ενστάσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:52 24/11/2021

Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις – Πότε ξεκινούν

empisteutiko.gr
Από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής/μετακίνησης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην προθεσμία υποβάλλονται αιτήσεις: από ενδιαφερόμενους φοιτητές για μετεγγραφή/μετακίνηση με μοριοδοτούμενους λόγους, από αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές, από φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, οι […] The post Μετεγγραφές φοιτητών 2021: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις – Πότε ξεκινούν appeared first on Empisteutiko.gr.
12:28 23/10/2021

Μετεγγραφές φοιτητών: Κλείσιμο σχολείων, Πανελλήνιες 2022, edupass.gov.gr- Επίδομα ενοικίου

ekklisiaonline.gr
Οι χειριστές των θυρίδων θα λαμβάνουν, κατά περίπτωση, ενημερώσεις για την καταχώριση ενός εγγράφου ή συνόλου δεδομένων στη θυρίδα ανάλογα με τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας που έχουν ρυθμίσει (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email, μήνυμα συντόμου κειμένου – SMS, κ.ά.). Αναλόγως το έγγραφο ή το σύνολο δεδομένων που καταχωρίζεται στη θυρίδα τους, δύνανται να το αποθηκεύσουν σε μορφότυπο αυτοτελούς αρχείου, ή να το προσπελάσουν σε πραγματικό χρόνο ή να προβούν σε εξαγωγή του συνόλου ή τμήματος των δεδομένων. Το άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών: Κλείσιμο σχολείων, Πανελλήνιες 2022, edupass.gov.gr- Επίδομα ενοικίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:28 02/10/2021

Μετεγγραφές: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι νεοεισακτέοι και οι ήδη φοιτούντες - Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής δεν αποτελεί εμπόδιο στις Μετεγγραφές- 15 ερωτήσειςαπαντήσεις

esos.gr
Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής δεν αποτελεί εμπόδιο στις Μετεγγραφές φοιτητών , σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο (σ.σ.σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του esos η πολιτική ηγεσία, τουλάχιστον για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος δεν προτίθεται να τον αλλάξει. Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος “κόπηκε” εξαιτίας της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής από ένα τμήμα στην Αθήνα , δεν του επιτράπηκε δηλαδή να το δηλώσει στο Μηχανογραφικό, αλλά πέρασε στο αντίστοιχο της Πάτρας. Αυτός ο φοιτητής μπορεί να κάνει αίτηση μετεγγραφής στο τμήμα της Αθήνας, τον οποίο έκοψε η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, και να πάρει την μετεγγραφή με την προϋπόθεση ότι έχει τις προϋποθέσεις π
13:24 24/08/2021

Μετεγγραφές: Τι θα ισχύσει - 15 ερωτήσεις απαντήσεις- Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής δεν αποτελεί εμπόδιο στις Μετεγγραφές

esos.gr
Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής δεν αποτελεί εμπόδιο στις Μετεγγραφές φοιτητών , σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του esos η πολιτική ηγεσία, τουλάχιστον για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος δεν προτίθεται να τον αλλάξει. Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος “κόπηκε” εξαιτίας της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής από ένα τμήμα στην Αθήνα , δεν του επιτράπηκε δηλαδή να το δηλώσει στο Μηχανογραφικό, αλλά πέρασε στο αντίστοιχο της Πάτρας. Αυτός ο φοιτητής μπορεί να κάνει αίτηση μετεγγραφής στο τμήμα της Αθήνας, τον οποίο έκοψε η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, και να πάρει την μετεγγραφή με την προϋπόθεση ότι έχει τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος περί μετεγγραφών. Η εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές εκδί
22:32 22/07/2021

Βουλή/Αύριο: Συζήτηση ερώτησης για τις Μετεγγραφές φοιτητών

esos.gr
Μία επίκαιρη ερώτηση για την παιδεία   του  Βουλευτή  του ΚΙΝΑΛ  Ιλχάν Αχμέτ για τις    κατ’ εξαίρεση μεταγραφές - μετακινήσεις θα συζητηθεί, αύριο στις 9 το πρωί, στη Βουλή. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ερώτηση. Το esos θα συνδεθεί διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.
21:02 24/06/2021

Τέλος του κόσμου και κορονοιος: Κρούσματα, Πανελλήνιες 2021- Μετεγγραφές φοιτητών

ekklisiaonline.gr
Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου οι προτάσεις που έγιναν γνωστές χθες, Τρίτη, στους πρυτάνεις να πάρουν τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης. Στόχος του υπουργείου είναι να εφαρμοστούν οι αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τη φετινή χρονιά και γι’ αυτό πιθανότατα στις αρχές του 2021 θα υπάρξει η τελική ρύθμιση που θα αφορά στις βάσεις εισαγωγής και τα μηχανογραφικά. Το άρθρο Τέλος του κόσμου και κορονοιος: Κρούσματα, Πανελλήνιες 2021- Μετεγγραφές φοιτητών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:23 17/12/2020

Μετεγγραφές φοιτητών: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 με Βαθμολογικό όριο- Σχολεία live

ekklisiaonline.gr
Σε ό,τι αφορά τα ειδικά μαθήματα που δεν διδάσκονταν έως τώρα στα σχολεία αλλά οι υποψήφιοι καλούνταν να εξεταστούν σε αυτά, όπως Ισπανικά, Μουσική και Σχέδιο, μετά τις γιορτές το υπουργείο θα φτιάξει γκρουπ προκειμένου οι υποψήφιοι να τα διδαχθούν διαδικτυακά. Το άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 με Βαθμολογικό όριο- Σχολεία live εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:29 14/12/2020

Μετεγγραφές φοιτητών, σχολεια, Πανελλαδικές: Ειδήσεις click away καταστήματα

ekklisiaonline.gr
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήση (username) και τον κωδικό (password) που τους έχει δοθεί από τη γραμματεία της σχολής τους για να μπορέσουν να εισέλθουν στην πλατφόρμα. Το άρθρο Μετεγγραφές φοιτητών, σχολεια, Πανελλαδικές: Ειδήσεις click away καταστήματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:53 13/12/2020

Μετεγγραφές φοιτητών 2020 – 2021: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις!

neolaia.gr
Δείτε στο neolaia.gr για τις Μετεγγραφές φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021
14:16 08/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load