#Άγιος Ελευθέριος

Γιορτή σήμερα 15 Δεκεμβρίου, εορτολόγιο: Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας

tilegrafimanews.gr
Εορτολόγιο: Ελευθερία, Ρία, Λευθερία, Λευτερία, Ρίτσα, Ελευθέριος, Λευτέρης, Λεφτέρης Ανθή, Ανθούλα, Άνθια, Άνθεια Σύλβια Σωσσάνα, Σωσάνα, Σωσάννα. 15 Δεκεμβρίου: Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας - Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε τον 2o αιώνα μ. Χ. στην Ελλάδα (κατά άλλους στην Ρώμη) από πλούσιους γονείς. Τότε αυτοκράτορας ήταν ο Κόμμοδος και ο Σεπτίνος Σεβήρος. Ορφανός από πατέρα, ανατράφηκε σύμφωνα με τις επιταγές του Ευαγγελίου από την ευσεβέστατη και φιλάνθρωπη μητέρα του, Ανθία (της Ευανθίας γόνος, στιχηρό Εσπερινού) (βλέπε ίδια ημέρα) η οποία έγινε χριστιανή ακούοντας το κήρυγμα από μαθητές του Απ. Παύλου. ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Διακαής πόθος της Ανθίας ήταν να επισκ
00:46 15/12/2023

Σπίτι μου: Η περιοχή-έκπληξη της Αθήνας που ψάχνουν όλοι διαμέρισμα

ieidiseis.gr
Συντριπτικό ποσοστό συγκεντρώνει μία περιοχή της Αθήνας για να αγοράσουν με το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Όλη η λίστα.Στο 72% φτάνει το ποσοστό αναζήτησης για την αγορά κατοικίας με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» με φθηνό στεγαστικό δάνειο για νέους σε μια μάλλον μη αναμενόμενη περιοχή: τα Πατήσια. Ο λόγος ενδεχομένως να έγκειται στο γεγονός ότι το πρόγραμμα παρουσιάζει προβλήματα στην εύρεση διαθέσιμου διαμερίσματος ή κατοικίας για αγορά με τα κριτήρια που έχει, γεγονός που περιορίζει σε πολύ λίγα τα διαθέσιμα σπίτια. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι στρέφονται σε περιοχές που η αξία ανά τετραγωνικό είναι χαμηλότερα σε σχέση με άλλες. Ακολουθούν οι λεωφόρος Πατησίων και λεωφόρος Αχαρνών με ποσοστό 67%, ο Άγιος Ελ
13:13 08/05/2023

Συναγερμός στον Ηλεκτρικό: Διακόπηκαν δρομολόγια

ieidiseis.gr
Ένα άτομο έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού. Διακοπή δρομολογίων.Πτώση ατόμου στις ράγες του Ηλεκτρικού στον Άγιο Νικόλαο προκάλεσε διακοπή των δρομολογίων. Ειδικότερα, έχουν διακοπεί αυτή την ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού στο τμήμα «Ομόνοια» - «Άγιος Ελευθέριος».
19:28 30/04/2023

Ο Άγιος Ελευθέριος εορτάσθηκε στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Γρεβενών

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ Το άρθρο Ο Άγιος Ελευθέριος εορτάσθηκε στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Γρεβενών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:02 16/12/2022

Ο ιερομάρτυρας Άγιος Ελευθέριος είναι προστάτης για τις γυναίκες ώστε να έχουν εύκολο τοκετό

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Ελευθέριος που η μνήμη του τιμάται στις 15 Δεκεμβρίου 2022 είναι προστάτης για τις εγκυμονούσες γυναίκες ώστε να έχουν εύκολο τοκετό. Το άρθρο Ο ιερομάρτυρας Άγιος Ελευθέριος είναι προστάτης για τις γυναίκες ώστε να έχουν εύκολο τοκετό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:30 15/12/2022

Ο Άγιος Ελευθέριος Αθηνών τίμησε τον πολιούχο του – Η Ιερά λιτανεία και η παράκληση (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, του ιερού κλήρου, μαθητών και με τη συνοδεία της Μπάντας του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η εκκλησίας μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ελευθερίου, η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Ελευθερίου και της μητρός Αυτού Ανθίας, στους δρόμους της περιοχής. Το άρθρο Ο Άγιος Ελευθέριος Αθηνών τίμησε τον πολιούχο του – Η Ιερά λιτανεία και η παράκληση (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:06 15/12/2022

Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: Πολλές γυναίκες επικαλούνται τη βοήθεια του και ακουμπούν το εικονισματάκι του αγίου πάνω τους

ekklisiaonline.gr
15 Δεκεμβρίου: Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας… Το άρθρο Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: Πολλές γυναίκες επικαλούνται τη βοήθεια του και ακουμπούν το εικονισματάκι του αγίου πάνω τους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:26 15/12/2022

Ινέπολη Νέας Ιωνίας: Το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Ελευθερίου που μετέφεραν οι πρόσφυγες το 1923 και ο εορτασμός σε ένα έτος μνήμης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ekklisiaonline.gr
Πανηγυρικά τιμήθηκε σήμερα στους αφιερωμένους Ιερούς Ναούς προς τιμήν του ο Άγιος Ελευθέριος. Ο εικοσάχρονος Επίσκοπος Ιλλυρικού και μάρτυρας της Εκκλησίας ο οποίος θυσίασε τη ζωή του για την αγάπη του Χριστού. Το άρθρο Ινέπολη Νέας Ιωνίας: Το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Ελευθερίου που μετέφεραν οι πρόσφυγες το 1923 και ο εορτασμός σε ένα έτος μνήμης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:58 15/12/2022

Εορτή του Αγίου Ελευθερίου – Εορτολόγιο

ekklisiaonline.gr
Γιορτή σήμερα – 15 Δεκεμβρίου: Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας – Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε τον 2o αιώνα μ. Χ. στην Ελλάδα (κατά άλλους στην Ρώμη) από πλούσιους γονείς. Το άρθρο Εορτή του Αγίου Ελευθερίου – Εορτολόγιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:08 15/12/2022

Σύρου Δωρόθεος: Ο Άγιος Ελευθέριος να μας ελευθερώνει από τις κακές σκέψεις

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΣΥΡΟΥ, ΤΗΝΟΥ, ΑΝΔΡΟΥ, ΚΕΑΣ ΚΑΙ ΜΗΛΟΥ Το άρθρο Σύρου Δωρόθεος: Ο Άγιος Ελευθέριος να μας ελευθερώνει από τις κακές σκέψεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:58 15/12/2022

Άγιος Ελευθέριος γιορτή σήμερα: Θεία Λειτουργία ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 15 Δεκεμβρίου

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 07.30 - Ο Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας ο προστάτης των εγκύων. Το άρθρο Άγιος Ελευθέριος γιορτή σήμερα: Θεία Λειτουργία ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 15 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:56 15/12/2022

Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 15 Δεκεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: Ό Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε στην Ελλάδα και έζησε το 2ο αιώνα μ.Χ. Τότε αυτοκράτορας ήταν ο Κόμμοδος και ο Σεπτίμιος Σεβήρος. Ορφανός από πατέρα, ανατράφηκε σύμφωνα με τις επιταγές του Ευαγγελίου από την ευσεβέστατη και φιλάνθρωπη μητέρα του, Άνθια. Το άρθρο Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: Μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας σήμερα 15 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:12 15/12/2022

Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 15 Δεκεμβρίου – Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν

ekklisiaonline.gr
ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ: Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε τον 2o αιώνα μ. Χ. στην Ελλάδα (κατά άλλους στην Ρώμη) από πλούσιους γονείς. Τότε αυτοκράτορας ήταν ο Κόμμοδος και ο Σεπτίνος Σεβήρος. Ορφανός από πατέρα, ανατράφηκε σύμφωνα με τις επιταγές του Ευαγγελίου από την ευσεβέστατη και φιλάνθρωπη μητέρα του, Ανθία (της Ευανθίας γόνος, στιχηρό Εσπερινού)  η οποία έγινε χριστιανή ακούοντας το κήρυγμα από μαθητές του Απ. Παύλου. Το άρθρο Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 15 Δεκεμβρίου – Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:58 14/12/2022

Ξημερώνει μεγάλη γιορτή! Άγιος Ελευθέριος: Σήμερα 15 Δεκεμβρίου εορτάζει ο προστάτης των εγκύων

ekklisiaonline.gr
Άγιος Ελευθέριος: Πολλές γυναίκες επικαλούνται τη βοήθειά του και ακουμπούν το εικονισματάκι του Αγίου πάνω τους. “Αϊ-Λευτέρη, λευτέρωσέ με” απευθύνονται στον `Αγιο προστάτη και ποτέ τη μέρα της γιορτής του, δεν πιάνουν βελόνα στα χέρια τους. Το άρθρο Ξημερώνει μεγάλη γιορτή! Άγιος Ελευθέριος: Σήμερα 15 Δεκεμβρίου εορτάζει ο προστάτης των εγκύων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:46 14/12/2022

Λαμπρός Εσπερινός για τον Πολιούχο της Σταυρούπολης Άγιο Ελευθέριο (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Πλήθη πιστών σύναξε και φέτος ο Άγιος Ελευθέριος, Πολιούχος και Προστάτης της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, στον ομώνυμο επιβλητικό Ιερό Ναό επί της κεντρικής οδού Λαγκαδά. Το άρθρο Λαμπρός Εσπερινός για τον Πολιούχο της Σταυρούπολης Άγιο Ελευθέριο (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:14 14/12/2022

ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 15 Δεκεμβρίου – Άγιος Ελευθέριος Γιορτή

ekklisiaonline.gr
ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022. Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα καταιγίδων στα βορειοδυτικά. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Νοτιάδες με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόγνωση αύριο 15 Δεκεμβρίου – Άγιος Ελευθέριος Γιορτή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:32 14/12/2022

ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 15 Δεκεμβρίου- Άγιος Ελευθέριος: Ο προστάτης εγκύων και φυλακισμένων

ekklisiaonline.gr
Άγιος Ελευθέριος: Πολλές γυναίκες επικαλούνται τη βοήθειά του και ακουμπούν το εικονισματάκι του Αγίου πάνω τους. “Αϊ-Λευτέρη, λευτέρωσέ με” απευθύνονται στον `Αγιο προστάτη και ποτέ τη μέρα της γιορτής του, δεν πιάνουν βελόνα στα χέρια τους. Το άρθρο ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 15 Δεκεμβρίου- Άγιος Ελευθέριος: Ο προστάτης εγκύων και φυλακισμένων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:14 14/12/2022

Εορτολόγιο σήμερα- 15 Δεκεμβρίου γιορτή: Ο Άγιος Ελευθέριος έγινε Δεσπότης 20 ετών

ekklisiaonline.gr
Άγιος Ελευθέριος – 15 Δεκεμβρίου: Ο Άγιος Ελευθέριος έγινε Δεσπότης 20 ετών. Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε στη Ρώμη τον 2ο μ.Χ. αιώνα. Το άρθρο Εορτολόγιο σήμερα- 15 Δεκεμβρίου γιορτή: Ο Άγιος Ελευθέριος έγινε Δεσπότης 20 ετών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:12 14/12/2022

Θεία Λειτουργία Αγίου Ελευθερίου Live: Γράψτε ονόματα στην Εκκλησία Online μέσω της φόρμας – Όρθρος 15 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά

ekklisiaonline.gr
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live - ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Live: Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Αγίου Ελευθερίου Ζωντανά. Όρθρος και Θεία Λειτουργία Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της Αγίας Ανθίας μητρός αυτού - Ευλογία και Προσευχή στον Άγιο Ελευθέριο. Η Αγία Σωσάννα η Οσιομάρτυς. Ο Άγιος Ελευθέριος ο Ιερομάρτυρας και προστάτης των εγκύων. Η Αγία Ανθία. Το άρθρο Θεία Λειτουργία Αγίου Ελευθερίου Live: Γράψτε ονόματα στην Εκκλησία Online μέσω της φόρμας – Όρθρος 15 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
04:34 14/12/2022

Γιορτάζει ο Άγιος Ελευθέριος: Προσευχή στον προστάτη των εγκύων, που χαρίζει καλη λευτεριά

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: Ο Άγιος Ελευθέριος εορτάζεται από την Ορθοδοξία στις 15 Δεκεμβρίου. Ο Άγιος Ελευθέριος γεννήθηκε στην Ελλάδα και έζησε το 2ο αιώνα μ.Χ. Τότε αυτοκράτορας ήταν ο Κόμμοδος και ο Σεπτίμιος Σεβήρος. Το άρθρο Γιορτάζει ο Άγιος Ελευθέριος: Προσευχή στον προστάτη των εγκύων, που χαρίζει καλη λευτεριά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:12 13/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load