#Θόδωρος Καρυπίδης

Στον πάγκο του Άρη χθες στην Αγιά Σοφιά ο Θοδωρής Καρυπίδης (video)

sportstonoto.gr
Το παιχνίδι είδε λοιπόν στην  Αγιά Σοφιά  χθες  το βράδυ από… πολύ κοντά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης που μάλιστα κάθεται στον πάγκο κοντά στον Άκη Μάντζιο:
09:46 15/04/2024

H αντίδραση του Καρυπίδη για την έδρα του τελικού!

thessports.gr
Νωρίτερα έγινε γνωστό πως η ΕΠΟ απέστειλε επιστολές σε Άρη και Παναθηναϊκό, προκειμένου να διερευνήσει το αν δέχονται οι δύο φιναλίστ την αλλαγή της έδρας του τελικού Κυπέλλου, λόγω των προβλημάτων του Πανθεσσαλικού. Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» προέκυψε άμεσα αντίδραση, η οποία ήταν κάθετα αρνητική. Σύμφωνα με τα προκύπτουν, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ανένδοτος […]
18:53 12/04/2024

Καρυπίδης σε Μπαλτάκο: «Θα έπρεπε να είχατε έτοιμο το Πανθεσσαλικό»

fosonline.gr
Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα έπρεπε να ήταν έτοιμο για τη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων.
15:46 28/03/2024

Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης

onsports.gr
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε…
15:17 28/03/2024

Τελικός Κυπέλλου: Πλάι-πλάι Αλαφούζος και Καρυπίδης στη σύσκεψη (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τελικός Κυπέλλου: Πλάι-πλάι Αλαφούζος και Καρυπίδης στη σύσκεψη (ΦΩΤΟ) 28/03/2024 Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τις 12:00 έφτασαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρος Καρυπίδης, οι οποίοι από κοινού έκαναν την είσοδό τους στην αίθουσα. Έπειτα από μισή ώρα συνεδρίασης αποχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τόνισε πως είναι θετικός για αγώνα με παρουσία 15.000 φιλάθλων υπό προϋποθέσεις, αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι αρνητικός, καθώς θέλει περισσότερους. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη Αλαφούζου και Καρυπίδη στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά και από τη σύσκεψη:
13:46 28/03/2024

«Με Αλαφούζο η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου»

filathlos.gr
«Με Αλαφούζο η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου» 19/03/2024 Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στις 18 Μαΐου, αν δεν αλλάξει κάτι με το πρόγραμμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, στις 28 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το ραντεβού εκπροσώπων των ομάδων με την ΕΠΟ, την αστυνομία και τη δημοτική αρχή του Βόλου, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, το παρών στη σύσκεψη αναμένεται να δώσει και ο Γιάννης Αλαφούζος, ειδικά αν σε αυτή βρεθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης.
12:46 19/03/2024

Στο Τελ Αβίβ ο Θόδωρος Καρυπίδης (pic)

thessports.gr
Παραμένει στο Ισραήλ ο Θόδωρος Καρυπίδης και μετά την επίσκεψή του στα Ιεροσόλυμα, σήμερα βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, για επαγγελματικούς λόγους. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έκανε σχετική ανάρτηση στα social media. Δείτε την παρακάτω:
11:53 15/03/2024

Άρης: H ανάρτηση του Καρυπίδη μετά την πρόκριση (pic)

thessports.gr
Ο Άρης επιστρέφει σε τελικούς Κυπέλλου μετά από 14 χρόνια, και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά το 1970, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο της ομάδας να πανηγυρίζουν δεόντως την πρόκριση επί του Παναιτωλικού.   Το δικό του μήνυμα για την επιτυχία έστειλε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, με […]
23:53 06/03/2024

Θόδωρος Καρυπίδης: Με την πράσινη φόρμα έκανε σχόλιο για τον τελικό του Κυπέλλου!

sportime.gr
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
18:46 04/03/2024

Καρυπίδης: «Ραντεβού την Τετάρτη στο σπίτι μας για να σφραγίσουμε μαζί την πρόκριση στον τελικό»

aek1924.gr
Μήνυμα με φόντο τον τελικό κυπέλλου έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης, καλώντας τους φίλους του Άρη να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε να δώσουν ώθηση στους παίκτες των Θεσσαλονικέων και να «σφραγίσουν» την πρόκριση απέναντι στον Παναιτωλικό. Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμα του ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:  «Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας […] The post Καρυπίδης: «Ραντεβού την Τετάρτη στο σπίτι μας για να σφραγίσουμε μαζί την πρόκριση στον τελικό» appeared first on AEK1924.gr.
18:37 04/03/2024

Το μήνυμα Καρυπίδη για τον δεύτερο ημιτελικό: «Είναι η ώρα να μιλήσει το Βικελίδης -Ένα βήμα έμεινε για τον τελικό»

thessports.gr
Ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έστειλε το δικό του μήμυμα στον κόσμο του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο «Βικελίδης» στην ρεβάνς της νίκης με 1-0 στο Αγρίνιο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν ώθηση στους παίκτες για […]
17:53 04/03/2024

Το story του Καρυπίδη με τον κόσμο στο γήπεδο (photo)

pressaris.gr
Ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται πως ανυπομονεί να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικό story στα social media. The post Το story του Καρυπίδη με τον κόσμο στο γήπεδο (photo) appeared first on pressaris.gr.
17:09 20/02/2024

Νίκη για τον Άρη στην ΚΕΔ! Έκανε δεκτό το αίτημά του για διεθνείς Έλληνες διαιτητές!

pressaris.gr
Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και την... ανακάλυψη πέναλτι εις βάρος του Άρη, η διοίκηση των κιτρινόμαυρων και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης αντέδρασαν ζητώντας Έλληνες διαιτητές στα επόμενα παιχνίδια τους. Αυτό θα γίνει σε όλα τα ματς του Άρη σε πρωτάθλημα, κύπελλο και πλέι οφ. The post Νίκη για τον Άρη στην ΚΕΔ! Έκανε δεκτό το αίτημά του για διεθνείς Έλληνες διαιτητές! appeared first on pressaris.gr.
10:09 27/01/2024

Η πρόκριση δεν… διαγράφει την ανάγκη για μεταγραφές!

pressaris.gr
“Τετ α τετ Καρυπίδη με Μάντζιο και Γκουγκουλιά και δέσμευση για τρεις μεταγραφές “πρώτης γραμμής”! Πριν το  φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19, το οποίο παρακολούθησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Άκη Μάντζιο”… Αυτά καταγράφηκαν στο ρεπορτάζ της 18ης Νοεμβρίου σε ότι αφορά τον ποδοσφαιρικό Άρη… Από τότε κύλησε πολύ […] The post Η πρόκριση δεν… διαγράφει την ανάγκη για μεταγραφές! appeared first on pressaris.gr.
08:09 22/01/2024

Το… ξέσπασμα του Καρυπίδη (photo)

pressaris.gr
Ο Άρης πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη πρόκριση και ο Θόδωρος Καρυπίδης, αφού έζησε με αγωνία την κανονική διάρκεια του αγώνα, την παράταση και τα πέναλτι του παιχνιδιού με την ΑΕΚ πανηγύρισε στο κέντρο του γηπέδου. Δείτε τη δημοσίευση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης:   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε […] The post Το… ξέσπασμα του Καρυπίδη (photo) appeared first on pressaris.gr.
13:09 18/01/2024

«Τρελάθηκε» ο Καρυπίδης! – Έτσι πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση του Άρη! (pics)

sportime.gr
Ο Θόδωρος Καρυπίδης πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο την σπουδαία πρόκριση που πέτυχε ο Άρης επί της ΑΕΚ. - Απίστευτο ξέσπασμα. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
23:46 17/01/2024

Αγωγές από Καρυπίδη σε Κούγια και ΠΑΕ Ολυμπιακός

fosonline.gr
Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του αντιπροέδρου της, Αλέξη Κούγια.
16:46 12/01/2024

Ο Καρυπίδης για τον… στρατιώτη Σαβέριο (photo)

pressaris.gr
O Κίκε Σαβέριο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Άρη… Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικός ο… στρατιωτικός πανηγυρισμός του. Εικόνα που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Θόδωρος Καρυπίδης. Δείτε εδώ: The post Ο Καρυπίδης για τον… στρατιώτη Σαβέριο (photo) appeared first on pressaris.gr.
00:09 08/01/2024

Λίντσεϊ Ρόουζ: Ήθελε Άρη από το καλοκαίρι – Ο Καρυπίδης ήθελε τώρα…

sportime.gr
Από το καλοκαίρι ήθελε ο Λίντσεϊ Ρόυζ να επιστρέψει στον Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης άργησε να «ψηθεί», αλλά τελικά είπε το ναι. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
13:46 01/01/2024

Παρουσία Καρυπίδη η τελευταία προπόνηση της χρονιάς για τον Άρη (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Παρουσία Καρυπίδη η τελευταία προπόνηση της χρονιάς για τον Άρη (ΦΩΤΟ) 31/12/2023 Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση του Άρη για το 2023. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση των παικτών του Άκη Μάντζιου με φόντο την προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3/1, 16:00). Δείτε τη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram:
14:46 31/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load