#Voodoo

O Γιώργος Γιαννιάς στο Voodoo Club

monopoli.gr
Κάθε Παρασκευή, το Voodoo Club υποδέχεται στη σκηνή του τον Γιώργο Γιαννιά, για μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.
12:53 13/10/2023

Voodoo Cello: Η Imany με ένα κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο στο Christmas Theater

monopoli.gr
H μαγική φωνή της Ιmany έρχεται στο Christmas Theater με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello», ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα.
16:53 02/10/2023

Μαρία Σολωμού: Με νέο hair look στην έξοδό της με τον Μente Fuerte

okmag.gr
Σε μία βραδινή τους έξοδο από τις 25 Φεβρουαρίου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte. Οι δύο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Voodoo ενώ έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Με casual looks και οι δυο δεν απέφυγαν τις κάμερες. Εντύπωση έκανε η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού, Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μαύρο overisized […] The post Μαρία Σολωμού: Με νέο hair look στην έξοδό της με τον Μente Fuerte appeared first on OK! Magazine.
10:46 20/03/2023

Imany: Μεταφέρεται η συναυλία στο Christmas Theater λόγω του πένθους

monopoli.gr
Λόγω του κλίματος της περιόδου που διανύουμε, η παράσταση της Imany, “Voodoo Cello” θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.
12:04 07/03/2023

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία «Voodoo Cello» της καλλιτέχνιδος Imany

Cnn.gr
Λόγω του κλίματος της περιόδου που διανύουμε, αποφασίστηκε από κοινού με την καλλιτέχνιδα ΙΜΑΝΥ η παράσταση «VOODOO CELLO» να μεταφερθεί στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία του προγράμματός της. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής…Περισσότερα...
11:58 07/03/2023

«Voodoo Cello»: Η Ιμανί στο Christmas Theater

fosonline.gr
Η μαγευτική Ιmany επιστρέφει στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία στο Christmas Theater, με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello»!  
11:48 06/03/2023

Christmas Theater: Η μαγευτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία στις 23 Μαρτίου

thecaller.gr
Η μαγευτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα με το «Voodoo Cello». Η μαγευτική ΙΜΑΝΥ επιστρέφει στην Ελλάδα με το «Voodoo Cello». Μετά την εντυπωσιακά θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού το οποίο χειροκροτούσε και χόρευε όρθιο μέσα στη γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον περσινό Μάιο, αλλά και τη συγκίνηση που προκάλεσαν τα λόγια της για το πώς η Ελλάδα συμβολίζει για εκείνη την αρχή της […]
14:52 17/02/2023

Voodoo Cello: Η Imany επιστρέφει με ένα κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο στο Christmas Theater

monopoli.gr
H μαγική φωνή της Ιmany έρχεται στο Christmas Theater με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello», ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα.
13:24 14/02/2023

Τζένη Θεωνά: Με φλογερό κόκκινο σύνολο στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη

okmag.gr
Η Τζένη Θεωνά δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του συζύγου της Δήμου Αναστασιάδη. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Voodoo με πολλούς celebrities να επιλέγουν το πρόγραμμά του για τη νυχτερινή τους έξοδο. Με ένα φλογερό κόκκινο twin set σύνολο με μακρύ σακάκι και παντελόνα, η Τζένη Θεωνά διασκέδασε με τις […] The post Τζένη Θεωνά: Με φλογερό κόκκινο σύνολο στην πρεμιέρα του Δήμου Αναστασιάδη appeared first on OK! Magazine.
13:58 11/02/2023

Πώς ο Jimi Hendrix δίδαξε σε όλους τον σωστό τρόπο να κάνεις voodoo στην κιθάρα σου

onsports.gr
Όλοι μας, όσοι έχουμε πιάσει την εξάχορδη θεά, ξέρουμε τι…
04:42 19/09/2022

Light, Mente Fuerte, FLY LO & Sapranov έρχονται στη σκηνή του Havana Club FLEX ZONE στις 7 Ιουλίου

Newsbeast.gr
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου, 4 κορυφαίοι hip hop artists θα ανέβουν στο stage του Havana Club FLEX ZONE στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και θα κάνουν την Αθήνα να κουνηθεί δυνατά. Το FLEX ZONE γιορτάζει την κουλτούρα του δρόμου παρέα με το Havana Club, το αυθεντικό ρούμι των δρόμων της Κούβας, με δυνατά side events και ένα line up φωτιά: Light – Ένας από τους πιο γνωστούς rappers στην Ελλάδα και Spotify’s artist of the year για το 2021, που μετρά άπειρα hits και φέτος παρουσίασε το τρίτο του album, με τίτλο «Immortale», θα ταρακουνήσει τη σκηνή του Flex Zone με το «Mosca», «Voodoo», «Slang», «Block» και πολλά άλλα. Mente Fuerte – Ο artist, που έκανε αισθητή την παρουσία του με το «Calien
14:22 16/06/2022

Νικηφόρος: Η «εισβολή» του στο «Καλό Μεσημεράκι» και τα νέα του επαγγελματικά βήματα

okmag.gr
Στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και στον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε ο Νικηφόρος Βυθούλκας το μεσημέρι της Τετάρτης.  Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Voodoo club της Αθήνας αλλά και στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης, ο Νικηφόρος θα περνάει πλέον τις Παρασκευές του, στο παραλιακό Voe. Ο Νικηφόρος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει, επέστρεψε στην Αθήνα και […] The post Νικηφόρος: Η «εισβολή» του στο «Καλό Μεσημεράκι» και τα νέα του επαγγελματικά βήματα appeared first on OK.
18:20 08/06/2022

Τα καλύτερα ανοιξιάτικα looks σε βραδινό κάλεσμα

okmag.gr
Mετά από έναν sold out χειμώνα στο Voodoo club της Αθήνας αλλά και στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης, ο Νικηφόρος έκανε πρεμιέρα στο παραλιακό Voe Athens, όπου θα περνάει πλέον τις Παρασκευές του. Ο Νικηφόρος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει, επιστρέφει στην Αθήνα και στη σκηνή του Voe Athens, στο οποίο έκανε πρεμιέρα στις 13 […] The post Τα καλύτερα ανοιξιάτικα looks σε βραδινό κάλεσμα appeared first on OK.
14:10 23/05/2022

Aυτό είναι το νέο τραγούδι του Νικηφόρου

okmag.gr
Στην πιο δημιουργική του περίοδο βρίσκεται ο 33χρονος τραγουδιστής. Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Voodoo club της Αθήνας αλλά και στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης, o Νικηφόρος περνάει πλέον τις Παρασκευές του καλοκαιριού στο παραλιακό Voe. Τώρα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται με νέο τραγούδι που θα ακούμε στο repeat και φέρει τον τίτλο «Ζω Ή […] The post Aυτό είναι το νέο τραγούδι του Νικηφόρου appeared first on OK.
22:30 21/05/2022

Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νικηφόρο στο παραλιακό Voe

okmag.gr
Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Voodoo club της Αθήνας αλλά και στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης, ο Νικηφόρος έκανε πρεμιέρα στο παραλιακό Voe, όπου θα περνάει πλέον τις Παρασκευές του. Ο Νικηφόρος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει, επιστρέφει στην Αθήνα και στη σκηνή του Voe Athens, στο οποίο έκανε πρεμιέρα του […] The post Λαμπερή πρεμιέρα για τον Νικηφόρο στο παραλιακό Voe appeared first on OK.
13:00 14/05/2022

Νικηφόρος: Το ΟΚ! στα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ

okmag.gr
Στην πιο δημιουργική του περίοδο βρίσκεται ο 33χρονος τραγουδιστής. Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Voodoo club της Αθήνας αλλά και στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης, o Νικηφόρος περνάει πλέον τις Παρασκευές του καλοκαιριού στο παραλιακό Voe. Μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημειώνει το «Μια νύχτα θέλω μόνο» στα ραδιοφωνικά charts, το νέο του […] The post Νικηφόρος: Το ΟΚ! στα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ appeared first on OK.
10:00 14/05/2022

Η Ιmany έρχεται στην Αθήνα με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello»

naftemporiki.gr
H μαγική φωνή της Ιmany που μας χάρισε επιτυχίες όπως το «Don’t Be So Shy» και το «You Will Never Know», έρχεται στις 27 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello», βασισμένη στην ομώνυμη  τελευταία της δισκογραφική δουλειά.
09:02 24/04/2022

Οι πιο στοιχειωμένες τοποθεσίες στο κόσμο

tomati.gr
Υπάρχουν αρκετοί που εξιτάρονται με τις τρομακτικές ιστορίες, τα ανατριχιαστικά εγκλήματα, τα voodoo και τα [...] The post Οι πιο στοιχειωμένες τοποθεσίες στο κόσμο appeared first on Το Μάτι.
21:00 12/04/2022

Set the controls for the heart of the sun: Το κομμάτι των Pink Floyd σε… “πειραγμένο” καλαματιανό

monopoli.gr
Η πρώτη ηχογράφηση του Voodoo Drummer είναι μια ιδιαίτερη εκδοχή του τραγουδιού των Pink Floyd ως ορχηστρικό, σε ένα πειραγμένο καλαματιανό.
14:26 12/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load