#Olivia Wilde

Olivia Wilde-Jason Sudeikis: Μεγάλη νίκη στη δικαστική διαμάχη με την πρωην νταντά

instyle.gr
Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis πέτυχαν μια μεγάλη νίκη στη δικαστική τους διαμάχη με την πρώην νταντά τους. Δικαστής του Λος Άντζελες απέρριψε την αγωγή της Ericka Genaro εναντίον τους για παράνομη απόλυση. “Η αγωγή απορρίφθηκε πλήρως. Τόσο η Olivia όσο και ο Jason ελπίζουν ότι μπορούν επιτέλους να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο […] The post Olivia Wilde-Jason Sudeikis: Μεγάλη νίκη στη δικαστική διαμάχη με την πρωην νταντά appeared first on InStyle.
20:46 19/08/2023

Το denim look της Olivia Wilde είναι η έμπνευση που θες για αυτό το ΣΚ

tlife.gr
Το ΣΚ είναι εδώ και επειδή ο καιρός είναι άστατος το denim style είναι τέλειο για To άρθρο Το denim look της Olivia Wilde είναι η έμπνευση που θες για αυτό το ΣΚ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 10/06/2023

Olivia Wilde: Νέο look για τη σταρ

instyle.gr
Η Olivia Wilde έχει ένα υπέροχο νέο look. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η σκηνοθέτις και ηθοποιός επέδειξε τις νέες αφέλειές της σε μια σειρά από Insta Stories. Η Wilde μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της μετά το κούρεμα. “Η @MaraRoszak δεν με άφηνε να φτιάξω μόνη μου την αφέλειά μου… […] The post Olivia Wilde: Νέο look για τη σταρ appeared first on InStyle.
13:46 06/06/2023

Οι επτά… Άγγελοι του Harry Styles – Από την Kendall Jenner και την Cara Delevingne έως την Candice Swanepoel

instyle.gr
Φήμες θέλουν τον Harry Styles να έχει έρθει κοντά με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, μετά τον χωρισμό του από την Olivia Wilde, με την οποία είχε σχέση για περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος Harry συνδέεται με ένα supermodel της γνωστής μάρκας εσωρούχων, καθώς στο […] The post Οι επτά… Άγγελοι του Harry Styles – Από την Kendall Jenner και την Cara Delevingne έως την Candice Swanepoel appeared first on InStyle.
19:16 19/05/2023

Η Kendall Jenner άφησε ελάχιστα στη φαντασία με την εμφάνισή της στο afterparty του Met Gala

Newsbeast.gr
Η Kendall Jenner βγήκε με τις φίλες της για το afterparty του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Το 27χρονο μοντέλο φόρεσε ένα στενό, διάφανο look στο Zero Bond της Νέας Υόρκης. Η Jenner φόρεσε ένα see-through κορμάκι, μαύρο στρινγκ, τακούνια και αξεσουάρ με πέρλες. Η σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» ήταν μαζί με το φημολογούμενο αγόρι της Bad Bunny, την Olivia Wilde, την Emily Ratajkowski και τη Rita Ora. Στην κεντρική εκδήλωση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, η Jenner φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Marc Jacobs με παγιέτες -χωρίς παντελόνι στο πλαίσιο της τάσης της A-list pantsless- και μακριά φουσκωτά μανίκια.
07:16 04/05/2023

Olivia Wilde: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα με άλλη σταρ στο Met Gala – Πώς αντέδρασε

instyle.gr
Η Olivia Wilde εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Met Gala στη Νέα Υόρκη, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον σπουδαίο μόδιστρο και φωτογράφο Karl Lagerfeld. Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε ένα υπέροχο vintage λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και κέρδισε τα φλας των φωτογράφων. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη […] The post Olivia Wilde: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα με άλλη σταρ στο Met Gala – Πώς αντέδρασε appeared first on InStyle.
06:28 04/05/2023

Η Olivia Wilde με απαλό smokey eye look για all day εμφανίσεις

govastileto.gr
H Olivia Wilde έρχεται να μας χαρίσει ακόμη ένα μοναδικό makeup look δια χειρός Jo Baker. Η διάσημη makeup artist δημιούργησε ένταση στα μάτια, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα διακριτικό και πολύ απαλό smokey eye look που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Σε αντίθεση με τα περισσότερα smokey eyes στα οποία οι σκούρες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν, […]
10:06 27/04/2023

Emily Ratajkowski: Μιλάει πρώτη φορά για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles – “Αισθάνομαι άσχημα για την Olivia Wilde”

instyle.gr
H Emily Ratajkowski μιλά ανοικτά πρώτη φορά για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles στο Τόκιο, ενώ αναφέρεται και στην πρώην του, την Olivia Wilde. Αναφερόμενη στο έντονο ενδιαφέρον για την ερωτική της ζωή, σχολίασε: “Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει όλος ο κόσμος και να τις σχολιάζει”, […] The post Emily Ratajkowski: Μιλάει πρώτη φορά για τα καυτά φιλιά με τον Harry Styles – “Αισθάνομαι άσχημα για την Olivia Wilde” appeared first on InStyle.
11:28 24/04/2023

Olivia Wilde: Το smokey eyes που υιοθέτησε έχει την πιο κομψή απόχρωση της Άνοιξης

tlife.gr
Το smokey eye look είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν. Αν και το To άρθρο Olivia Wilde: Το smokey eyes που υιοθέτησε έχει την πιο κομψή απόχρωση της Άνοιξης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 22/04/2023

Dakota Johnson: Το ραντεβού της στο κόκκινο χαλί ήταν… η μητέρα της Melanie Griffith

instyle.gr
Η Dakota Johnson έφερε τη διάσημη μητέρα της Melanie Griffith σε μια ειδική προβολή της σειράς Slip του The Roku Channel στο ιδιωτικό κλαμπ NeueHouse Hollywood, την Τρίτη, όπου εθεάθησαν να κάνουν παρέα με την Olivia Wilde. Η 39χρονη ηθοποιός δήλωσε για το δίδυμο μητέρας-κόρης μέσω του Instastory την Τετάρτη: “Θα ήθελα πολύ να γίνω […] The post Dakota Johnson: Το ραντεβού της στο κόκκινο χαλί ήταν… η μητέρα της Melanie Griffith appeared first on InStyle.
09:32 21/04/2023

Harry Styles-Olivia Wilde: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη – Η… παραλίγο αμήχανη συνάντηση στο γυμναστήριο

instyle.gr
Σίγουρα αυτή η συνάντηση θα ήταν αρκετά αμήχανη. Ιδίως από τη στιγμή που ο Harry Styles έχει ήδη προχωρήσει στην επόμενη, η οποία -όπως όλα δείχνουν- είναι η Emily Ratajkowski. Οι δύο πρώην, Olivia Wilde και Harry Styles παραλίγο να συναντηθούν στο γυμναστήριο, με τη σταρ να αποχωρεί μετά την προπόνησή της και σε λιγότερο […] The post Harry Styles-Olivia Wilde: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη – Η… παραλίγο αμήχανη συνάντηση στο γυμναστήριο appeared first on InStyle.
10:38 13/04/2023

Olivia Wilde: Νέο κεφάλαιο στη δικαστική κόντρα με τον Jason Sudeikis – “Δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά”

instyle.gr
Μάλλον δεν έληξε η κόντρα ανάμεσα στους δύο πρώην, αφού η Olivia Wilde κατηγόρησε τον Jason Sudeikis ότι την αφήνει να πληρώνει το 100% των εξόδων φροντίδας των παιδιών τους όταν βρίσκονται μαζί της, παρά το “σημαντικά ανώτερο” εισόδημά του. H σταρ κατέθεσε επίσημο αίτημα για διατροφή από τον ηθοποιό του Ted Lasso, προκειμένου να […] The post Olivia Wilde: Νέο κεφάλαιο στη δικαστική κόντρα με τον Jason Sudeikis – “Δεν πληρώνει διατροφή για τα παιδιά” appeared first on InStyle.
17:38 05/04/2023

Olivia Wilde: Η γλυκιά αγκαλιά με τον Jason Sudeikis αποδεικνύει ότι έθαψαν το “τσεκούρι του πολέμου”

instyle.gr
Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis έδειξαν ενωμένο μέτωπο καθώς παρακολούθησαν μαζί τον ποδοσφαιρικό αγώνα του γιου τους στο Λος Άντζελες την Κυριακή. Πλέον το πρώην ζευγάρι δείχνει πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα και πως η σχέση του έχει περάσει σε νέα εποχή. Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis έλαμπαν στο γήπεδο επευφημώντας […] The post Olivia Wilde: Η γλυκιά αγκαλιά με τον Jason Sudeikis αποδεικνύει ότι έθαψαν το “τσεκούρι του πολέμου” appeared first on InStyle.
16:36 03/04/2023

Η Olivia Wilde μόλις υιοθέτησε το κούρεμα που είναι τεράστια τάση αυτή τη σεζόν

ProtoThema.gr
Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δεν απαιτεί πολύ χρόνο στο styling.
13:56 29/03/2023

Emily Ratajkowski: Ικετεύει την Olivia Wilde για συγχώρεση μετά τα παθιασμένα φιλιά με τον Harry Styles

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski ικετεύει για τη συγχώρεση της φίλης της Olivia Wilde, αφού το βίντεο με το μοντέλο να φιλιέται με τον πρώην της, Harry Styles, έγινε viral, σημειώνει πηγή στο Page Six. Το Σαββατοκύριακο, η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο με τον Harry Styles να φιλιέται παθιασμένα με την Emily Ratajkowski στον δρόμο, σε κοινή […] The post Emily Ratajkowski: Ικετεύει την Olivia Wilde για συγχώρεση μετά τα παθιασμένα φιλιά με τον Harry Styles appeared first on InStyle.
11:46 28/03/2023

Harry Styles: Το ειδύλλιο που δεν περιμέναμε – Παθιασμένα φιλιά με την Emily Ratajkowski σε κοινή θέα στο Τόκιο

instyle.gr
Εδώ και μήνες κυκλοφορούν οι φήμες ότι ο Harry Styles είναι σε σχέση μετά τον χωρισμό από την Olivia Wilde. Μάλιστα, λέγεται ότι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι μία Αυστραλή influencer και πως ο popstar θέλει να κρατήσει το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη πλευρά, η Emily […] The post Harry Styles: Το ειδύλλιο που δεν περιμέναμε – Παθιασμένα φιλιά με την Emily Ratajkowski σε κοινή θέα στο Τόκιο appeared first on InStyle.
10:40 26/03/2023

Olivia Wilde: Γιορτάζει τα 39α γενέθλια με μια αποκαλυπτική φωτογραφία

instyle.gr
Η Olivia Wilde είχε γενέθλια στις 10 Μαρτίου, αλλά φαίνεται πως η εορταστική της διάθεση συνεχίζεται. Η σταρ, που έκλεισε τα 39 της χρόνια πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε μία εορταστική φωτογραφία από την πρόσφατη απόδρασή της σε εξωτικό προορισμό μαζί με την κολλητή της, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της και μαζί και το τατουάζ, το […] The post Olivia Wilde: Γιορτάζει τα 39α γενέθλια με μια αποκαλυπτική φωτογραφία appeared first on InStyle.
12:18 23/03/2023

Olivia Wilde: Το graphic liner look που υιοθέτησε στα Fashion Trust Us Awards είναι η έμπνευση που έψαχνες

tlife.gr
Το μακιγιάζ της Olivia Wilde επιμελείται η celebrity nail artist Jo Baker, μία από τις πιο To άρθρο Olivia Wilde: Το graphic liner look που υιοθέτησε στα Fashion Trust Us Awards είναι η έμπνευση που έψαχνες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 23/03/2023

Olivia Wilde: Παιχνίδια στην αμμουδιά – Η ηλιόλουστη απόδραση της σταρ

instyle.gr
Η Olivia Wilde επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό και απόλαυσε μία σύντομη απόδραση με μία από τις κολλητές της. Η σταρ φωτογραφήθηκε με τη φίλη της Molly Howard να απολαμβάνει τις στιγμές της δίπλα στο κύμα. Οι δύο φίλες έκαναν ηλιοθεραπεία σε μια πανέμορφη παραλία, ενώ η Οlivia Wilde εντυπωσίασε με την εκπληκτική σιλουέτα της που […] The post Olivia Wilde: Παιχνίδια στην αμμουδιά – Η ηλιόλουστη απόδραση της σταρ appeared first on InStyle.
13:02 20/03/2023

Harry Styles: Ποια είναι η influencer που φημολογείται πως είναι η νέα του σύντροφος;

govastileto.gr
O Harry Styles που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος! Μετά τον χωρισμό του από την Olivia Wilde, ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail,  έχει προχωρήσει τη ζωή του και φημολογείται πως έχει σχέση με διάσημη influencer. Πρόκειται για την Yan Yan Chan, μια instagrammer την […]
19:34 15/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load