#The Weeknd

TikTok: Aφαίρεσε τραγούδια του The Weeknd, της Taylor Swift και της Olivia Rodrigo

neolaia.gr
Το TikTok αφαίρεσε τη μουσική της Τέιλορ Σουίφτ, του The Weeknd και της Ολίβια Ροντρίγκο από τα βίντεό του.
19:46 01/02/2024

Ο The Weeknd σπάει τα ρεκόρ – Νο1 καλλιτέχνης στο Spotify

Newsit
Το «φαινόμενο» Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι το μόνο στον χώρο της μουσικής. Ο Weeknd σπάει επίσης τα μεγάλα ρεκόρ της μουσικής βιομηχανίας, σύμφωνα με το Spotify και όσα επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety. Ο Weeknd με 113,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify το 2023, πέρασε την τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams, την ... Περισσότερα To άρθρο Ο The Weeknd σπάει τα ρεκόρ – Νο1 καλλιτέχνης στο Spotify δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 15/01/2024

Το «Blinding Lights» του The Weeknd ξεπέρασε τα 4 δισεκατομμύρια streams στο Spotify

lamianow.gr
Το «Blinding Lights» του Weeknd έγινε το πρώτο τραγούδι που ξεπέρασε το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety. Το τραγούδι πέρασε το «Shape of You» του Εντ Σίραν που είχε έως τώρα τα περισσότερα streams όλων των εποχών στη μουσική υπηρεσία streaming. Είναι επίσης ένα από τα δύο τραγούδια του Weeknd στο top 10: το τραγούδι του 2016 «Starboy» είναι στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams. The post Το «Blinding Lights» του The Weeknd ξεπέρασε τα 4 δισεκατομμύρια streams στο Spotify appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
15:37 15/01/2024

Το Spotify δεν θα απαγορεύσει εντελώς τη μουσική που δημιουργείται από Τεχνητή Νοημοσύνη

news.gr
Φέτος αποσύρθηκε τραγούδι με κλωνοποιημένες φωνές των καλλιτεχνών Drake και The Weeknd
17:37 26/09/2023

The Idol: Δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν η σειρά που δίχασε

tovima
Με πρωταγωνιστές τη Lilly Rose Depp και τον σούπερ σταρ The Weeknd, το «The Idol» δίχασε το κοινό ως μία από τις πιο προκλητικές πρωτότυπες σειρές του HBO.
13:00 29/08/2023

Taylor Swift και The Weeknd μεταξύ των νέων μελών της Αμερικανικής Ακαδημίας για τα Όσκαρ

monopoli.gr
Ανάμεσα στα υποψήφια νέα μέλη, ο Paul Mescal, ο Austin Butler και η Selma Blair - Αν και οι 398 καλλιτέχνες αποδεχτούν την πρόσκληση της Ακαδημίας, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα φτάσει τους 10.817.
20:53 29/06/2023

Φιλόδοξο «The Idol»

myvolos.net
Άρης Αλεξανδρής 18.06.2023 • 20:54 Κοινοποίηση Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες και η φιλοδοξία των δημιουργών, αντίστοιχη των προσδοκιών. Το «The Idol», η νέα, πολυδιαφημισμένη σειρά του HBO, έδωσε το στίγμα του στρατηγικά πριν καν προβληθεί. Με τον δαιμόνιο Σαμ Λέβινσον («Euphoria») και τον δημοφιλέστατο ποπ σταρ The Weeknd στο τιμόνι, το τηλεοπτικό πρότζεκτ στοχεύει να […]
21:46 18/06/2023

The Idol: Τα outfits που ξεχωρίσαμε από τα πρώτα επεισόδια της αμφιλεγόμενης σειράς

instyle.gr
H νέα σειρά The Idol της ΗΒΟ από τον The Weeknd και τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson, έκανε πρεμιέρα και ίσως έχετε ήδη αντιληφθεί το μέγεθος του buzz που έχει προκαλέσει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο ίδιος ο The Weeknd -ή αλλιώς, Abel Tesfaye όπως είναι το πραγματικό του όνομα- και η Lily Rose Depp. […] The post The Idol: Τα outfits που ξεχωρίσαμε από τα πρώτα επεισόδια της αμφιλεγόμενης σειράς appeared first on InStyle.
15:46 16/06/2023

Lily Rose Depp: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε για το κόκκινο χαλί στις Κάννες

govastileto.gr
Μετά τον διάσημο μπαμπά της και η Lily Rose Depp, 23χρονη κόρη του Johnny Depp περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της σειράς «The Idol» στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd. Η Lily Rose Depp επέλεξε ένα vintage μίνι φόρεμα του οίκου Chanel, που […]
10:04 25/05/2023

H κόρη του Johnny Depp στις Κάννες με vintage μίνι φόρεμα Chanel

govastileto.gr
Η 23χρονη κόρη του Johnny Depp περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της σειράς «The Idol» στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd. Η σειρά διαδραματίζεται στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, όπου ένας γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτης μιας cult αίρεσης (The Weeknd) αναπτύσσει μια περίπλοκη […]
15:46 24/05/2023

Το «The Idol» σοκάρει τις Κάννες – Οι αντιδράσεις για τη σειρά με την Lily-Rose Depp και τον The Weeknd

neolaia.gr
Το «The Idol» με τους Lily-Rose Depp και The Weeknd φαίνεται να «σκανδάλισε» το φετινό Φεστιβάλ των Καννών με τις πρώτες αντιδράσεις να κάνουν λόγο για «τρομακτική ανδρική φαντασίωση».
15:46 23/05/2023

Weeknd: Άλλαξε το όνομά του - Πλέον θα εμφανίζεται ως Έιμπελ Τεσφάγιε

ProtoThema.gr
«Φτάνω σε ένα μέρος και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό
09:00 17/05/2023

O Weeknd ξανασυστήνεται: Άλλαξε όνομα ο τραγουδιστής

Newsbeast.gr
Στην αλλαγή του καλλιτεχνικού ονόματός του προχώρησε τελικά ο Weeknd. Ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί πλέον το κανονικό του όνομα που είναι «Έιμπελ Τεσφάγιε» σε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος ήθελε να «ξαναγεννηθεί». Ο 33χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται με το ψευδώνυμο The Weeknd από το 2009. Σε συνέντευξή του στο W Magazine νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός με καταγωγή από την Αιθιοπία, αποκάλυψε τα σχέδιά του να εγκαταλείψει το alter ego του. «Φτάνω σε ένα μέρος και σε μια στιγμή που ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο The Weeknd» είπε. «Θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd και θα το κάνω» «Θα συνεχίσω να γρά
23:36 16/05/2023

Τέλος ο “The Weeknd”: Ο σταρ επιστρέφει στο αληθινό του όνομα και μάς συστήνεται ξανά

monopoli.gr
Η ιδέα να αλλάξει το όνομά του, προέκυψε μετά από μια ερώτησή του στο Twitter τον Απρίλιο.
16:34 16/05/2023

Ο The Weeknd κουράστηκε να είναι ο The Weeknd

tovima
Ο Καναδός τραγουδιστής - τραγουδοποιός The Weeknd αποκάλυψε πως κουράστηκε να εμφανίζεται με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.
15:04 09/05/2023

Τεχνητή νοημοσύνη: Κατασκεύασαν τραγούδι που έγινε viral χωρίς να το καταλάβει κανείς

tromaktiko.gr
Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) μπαίνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην ζωή μας – Νέο τραγούδι έγινε viral μέσω τεχνητής νοημοσύνης  Σάλος έχει προκληθεί στην μουσική βιομηχανία μετά την δημιουργία ενός τραγουδιού μέσω τεχνητής νοημοσύνης με τίτλο «Heart on My Sleeve» (Καρδιά στο μανίκι μου). Το βίντεο δανείζεται τις φωνές των Drake και The Weeknd, μεταφορτώθηκε […] The post Τεχνητή νοημοσύνη: Κατασκεύασαν τραγούδι που έγινε viral χωρίς να το καταλάβει κανείς appeared first on Tromaktiko.gr.
21:07 02/05/2023

Δημιούργησαν τραγούδι των Drake και The Weeknd με τεχνητή νοημοσύνη – Έγινε viral και αποσύρεται από παντού

Newsit
Αποσύρεται από τις πλατφόρμες streaming το τραγούδι «Heart On My Sleeve» που δημιούργησε ένας χρήστης του ίντερνετ χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI) και «κλωνοποιώντας» τις φωνές των πασίγνωστων ράπερ Drake και The Weeknd. Το… τραγούδι των Drake και The Weeknd που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη έγινε viral το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο ανακαλύφθηκε και από τη Universal ... Περισσότερα To άρθρο Δημιούργησαν τραγούδι των Drake και The Weeknd με τεχνητή νοημοσύνη – Έγινε viral και αποσύρεται από παντού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:02 18/04/2023

The Weeknd: Έγραψε ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο Γκίνες

okmag.gr
Στο βιβλίο Γκίνες κατάφερε να μπει ο γνωστός τραγουδιστής The Weeknd ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον κόσμο. Συγκεκριμένα ο 33χρονος Καναδός έχει αυτή τη στιγμή τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify 111,4 εκατομμύρια, γεγονός που τον καθιστά τον πρώτο καλλιτέχνη που έφτασε τα 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα. Παράλληλα το Blinding Light είναι […] The post The Weeknd: Έγραψε ιστορία μπαίνοντας στο βιβλίο Γκίνες appeared first on OK! Magazine.
18:08 23/03/2023

The Weeknd: Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον κόσμο

instyle.gr
Ο The Weeknd είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Ο 33χρονος Καναδός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye, έθεσε δύο νέα ρεκόρ Γκίνες, τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify στα 111,4 εκατομμύρια και είναι επίσης ο πρώτος καλλιτέχνης που έφτασε τα 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές […] The post The Weeknd: Στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης στον κόσμο appeared first on InStyle.
15:18 22/03/2023

The Weeknd: Πρωταγωνιστής σε ταινία δίπλα στη «Wednesday»

NewsBomb
O γνωστός ράπερ The Weeknd ετοιμάζεται να παίξει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, και μάλιστα στο πλευρό της Τζένα Ορτέγκα. Περισσότερα...
11:36 02/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load