#Γιάννης Βασιλείου

Χιόνισε στην Φθιώτιδα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Χιόνια σημειώθηκαν σε μεγάλα υψόμετρα της κεντρικής Ελλάδας, σήμερα το βράδυ λόγω της κακοκαιρίας «εξπρές». Οπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiareport.gr, μέσα σε αυτά και η Οξυά στη Φθιώτιδα σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Γαρδικίου Γιάννης Βασιλείου. Χιόνι έπεσε και στο Βελούχι και τον Παρνασσό, ενώ χιόνι με χιονόνερο έπεσε και σε […] Το άρθρο Χιόνισε στην Φθιώτιδα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 19/04/2024

Τραπεζιώτης: έθεσε και στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου το ζήτημα της παιδικής χαράς του πάρκου

agrinionews.gr
Το ζήτημα των παιδικών χαρών στο Αγρίνιο τέθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο» Δημήτρη Τραπεζιώτη που επανέλαβε όσα ανέφερε σε ανακοίνωση με αφορμή παιχνίδι στην παιδική χαρά του πάρκου. Ο κ. Τραπεζιώτης χαρακτήρισε ως επικίνδυνο  « στύλο μεταλλικό σωλήνα ύψους τουλάχιστον τεσσάρων (4) μέτρων με σύνθεση αναρρίχησης σχοινιών (εξάεδρο χωροδικτύωμα με πολύεδρα) όπου παιδιά μικρής ηλικίας μπορούν να σκαρφαλώσουν».  Σύμφωνα με τον κ. Τραπεζιώτη «Από κάτω δεν υπάρχει ειδικό στρώμα προστασίας αλλά σκληρό δάπεδο καθώς και σχοινιά όχι πλεγμένα σε δίχτυ αλλά ακανόνιστα με μεγάλα κενά μεταξύ τους τα οποία θα μπορ
23:47 03/04/2024

Γιάννης Βασιλείου για Έλντα Πανοπούλου: « Είναι μια μεγάλη γυναίκα, μπορεί να μην ξέρει τι είναι οικογένεια»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Έλντα Πανοπούλου. Να θυμίσουμε ότι η κόντρα ανάμεσα στους δυο ξέσπασε όταν ο Γιάννης Βασιλείου εξέφρασε την άποψη πως το σχήμα που παρουσιάζουν ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου. «Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου […]
15:00 19/03/2024

Γιάννης Βασιλείου: «Έπαθα σοκ, της μιλούσα και είδα τη φωτογραφία της να κουνιέται πάρα πολύ γρήγορα»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος και πήρε θέση για πολλά. Ανάμεσα σε άλλα μάλιστα, μιλώντας στον […] The post Γιάννης Βασιλείου: «Έπαθα σοκ, της μιλούσα και είδα τη φωτογραφία της να κουνιέται πάρα πολύ γρήγορα» appeared first on Zappit.
23:00 28/01/2024

Γιάννης Βασιλείου: «Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα, όταν αντιλήφθηκα τι εννοούσε του είπα bye bye»

zappit.gr
Ο Γιάννης Βασιλείου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα […] The post Γιάννης Βασιλείου: «Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα, όταν αντιλήφθηκα τι εννοούσε του είπα bye bye» appeared first on Zappit.
00:00 27/01/2024

Ξεσπά ο Γιάννης Βασιλείου για την Έλντα Πανοπούλου: «Έπρεπε ο γιος μου να την διώξει από το σχήμα»

zappit.gr
Ο Γιάννης Βασιλείου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, […] The post Ξεσπά ο Γιάννης Βασιλείου για την Έλντα Πανοπούλου: «Έπρεπε ο γιος μου να την διώξει από το σχήμα» appeared first on Zappit.
23:00 24/01/2024

Γιώργος Αλκαίος: Η απάντηση για τις δηλώσεις του πατέρα του για εκείνον

govastileto.gr
Ο Γιώργος Αλκαίος, με αφορμή τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του, Γιάννης Βασιλείου για το σχήμα με την Έλντα Πανοπούλου. Λύθηκε η παρεξήγηση με τον μπαμπά σας Γιάννη Βασιλείου και τα όσα δήλωσε […]
00:00 07/01/2024

Γιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: «Είναι πολύ καλά, είμαι πάντα εκεί για αυτόν και το ξέρει»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βασιλείου στο περιοδικό Λοιπόν. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη […] The post Γιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: «Είναι πολύ καλά, είμαι πάντα εκεί για αυτόν και το ξέρει» appeared first on Zappit.
17:14 06/05/2023

Γιάννης Βασιλείου: «Μία κοπέλα έκανε τατουάζ τα αρχικά μου Γ.Β. στα οπίσθιά της»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη […] The post Γιάννης Βασιλείου: «Μία κοπέλα έκανε τατουάζ τα αρχικά μου Γ.Β. στα οπίσθιά της» appeared first on Zappit.
17:16 03/05/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-30.1.23 | Γιάννης Βασιλείου

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-30.1.23 | Γιάννης Βασιλείου on BLUE SKY.
17:02 31/01/2023

Γ. Βασιλείου: ΚΔΑΠ και χωρίς voucher στο Αγρίνιο από το Δήμο

sinidisi.gr
Ακόμα και χωρίς voucher τα παιδιά, όπως ανέφερε στο "Δυτικά Fm" ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των ΚΔΑΠ....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γ. Βασιλείου: ΚΔΑΠ και χωρίς voucher στο Αγρίνιο από το Δήμο
18:26 17/06/2022

Η Πέμπτη λέει μεγάλες αλήθειες στην καλημέρα του Αρκά

eleftherostypos.gr
Η ημέρα Πέμπτη είναι η πρωταγωνίστρια του Αρκά στη σημερινή του καλημέρα και η ατάκα της για τον ύπνο είναι κάτι που όλοι έχουμε πει. Δεν συμφωνείτε; Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις  Ειδήσεις σήμερα Γιάννης Βασιλείου: Απαντά για πρώτη φορά για τον βιασμό... The post Η Πέμπτη λέει μεγάλες αλήθειες στην καλημέρα του Αρκά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
06:58 09/12/2021

Ο Γιάννης Βασιλείου «ξαναχτυπά» για τον βιασμό: Μπράβοι με απείλησαν

Newsit
Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πως ήταν μάρτυρας σε βιασμό νεαρής γυναίκας από ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού, ο Γιάννης Βασιλείου… επανήλθε. Και ισχυρίστηκε πως δεν είπε τίποτα για τον απείλησαν μπράβοι να τον θάψουν. Ο Γιάννης Βασιλείου εμφανίστηκε σήμερα (07.12.2021) στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον βιασμό της ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Βασιλείου «ξαναχτυπά» για τον βιασμό: Μπράβοι με απείλησαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:48 07/12/2021

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-6.12.21| Γιάννης Βασιλείου

blueskytv.gr
Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου στην Αρένα της Ζωής Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-6.12.21| Γιάννης Βασιλείου on BLUE SKY.
16:36 07/12/2021

Γιάννης Βασιλείου: Mίλησε για το περιστατικό βιασμού που έγινε μάρτυρας: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου»

okmag.gr
Για το περιστατικό βιασμού στο οποίο είχε γίνει μάρτυρας πριν από χρόνια μίλησε ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας 6/12 στην εκπομπή «Το Πρωινό» ANT1 σόκαρε αναφέροντας πως παρόλο που έγινε μάρτυρας ενός βιασμού, δεν μίλησε γι’ αυτό. «Ναι. Πάνε πάρα πολλά χρόνια, έτυχε. Το αφεντικό είναι […] The post Γιάννης Βασιλείου: Mίλησε για το περιστατικό βιασμού που έγινε μάρτυρας: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου» appeared first on OK.
12:38 07/12/2021

Γιάννης Βασιλείου: «Με έπιασαν οι μπράβοι στην πόρτα, μου είπαν… θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εμφανίστηκε σήμερα ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τις χθεσινές του δηλώσεις στο […] The post Γιάννης Βασιλείου: «Με έπιασαν οι μπράβοι στην πόρτα, μου είπαν… θα σε θάψουμε αν μιλήσεις» appeared first on Zappit.
11:46 07/12/2021

Γιάννης Βασιλείου, Αμαλία Καβάλη, ραντεβού εμβόλιο, πόθεν έσχες- Gov gr Γαλάτσι

ekklisiaonline.gr
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια τέτοια γενική σύσταση καθώς προέχει ο εμβολιασμός ανεμβολίαστων συνανθρώπων μας σε όλο τον πλανήτη. Αφήνει όμως ελευθερίες σε κάθε χώρα να αποφασίζει μόνη της για το τι στρατηγική θα ακολουθήσει. Το άρθρο Γιάννης Βασιλείου, Αμαλία Καβάλη, ραντεβού εμβόλιο, πόθεν έσχες- Gov gr Γαλάτσι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:04 07/12/2021

Γιάννης Βασιλείου: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη δήλωση για τον βιασμό που είδε και τη σχέση με τον Γιώργο Αλκαίο

tlife.gr
Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο Γιάννης Βασιλείου. Ο γνωστός τραγουδιστής To άρθρο Γιάννης Βασιλείου: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τη δήλωση για τον βιασμό που είδε και τη σχέση με τον Γιώργο Αλκαίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:40 07/12/2021

Αδιανόητη ομολογία Γιάννη Βασιλείου: Είδα βιασμό σε καμαρίνι, δεν αντέδρασα, δεν μετανιώνω [βίντεο]

thetoc.gr
Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου ανέφερε ότι βρέθηκε τυχαία μπροστά σε ένα βιασμό στα καμαρίνια νυχτερινού μαγαζιού, αλλά δεν αντέδρασε και δεν έχει μετανιώσει.
13:06 06/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load