#Γιώργος Γιακουμάκης

Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες… ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου»

agrinionews.gr
Ο Γιώργος Γιακουμάκης συγκλονίζει στο πρώτο μήνυμά του μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής τονίζοντας πως νιώθει καταρρακωμένος που δεν κράτησε την υπόσχεση στην οικογένειά του. Ο Γιώργος Γιακουμάκης επέστρεψε μετά από μακρύ ταξίδι στην Ατλάντα, έπειτα από τον πικρό αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γεωργία στην διαδικασία των πέναλτι, με τον ίδιο να έχει άστοχη εκτέλεση. Ο Κρητικός επιθετικός αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα για το χαμένο πέναλτι. Τόνισε επίσης ότι νιώθει καταρρακωμένος που δεν κράτησε την υπόσχεση στην οικογένειά του να επιστρέψει νικητής. Όλα αυτά τα συνόδευσε με φωτογραφία που έβγαλε με τα παιδιά του. Το μήνυμα του Γιακουμάκη: "Ταξι
08:46 28/03/2024

Γιούχτας για Γιακουμάκη: «Ντροπή τέτοιες επιθέσεις, ξεπερνούν την πικρία της ήττας»

fosonline.gr
Η διοίκηση του Γιούχτα με ανακοίνωσή της καταδίκασε την φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης και οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς, μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2024.
16:46 27/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Γιακουμάκης-όνειρο με γκολάρα και «μαγική» ασίστ στο MLS

real.gr
Ο Γιώργος Γιακουμάκης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, οδηγώντας την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στη νίκη με 2-0 επί της Ορλάντο Σίτι στον τρίτο φετινό αγώνα του στο MLS.
12:09 18/03/2024

Μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς έβαζε πιο συχνά γκολ από... τον Γιακουμάκη

filathlos.gr
Μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς έβαζε πιο συχνά γκολ από... τον Γιακουμάκη 14/03/2024 Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-1 τη Νιού Ινγκλαντ Ρεβολούσιον, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γιακουμάκη. Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ και γνώρισε την αποθέωση από τους 67 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιακουμάκης έφτασε τα 20 γκολ συνολικά στην καριέρα του, έως τώρα, στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συνάμα έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του MLS που φτάνει τα 20 γκολ με συνολική συμμετοχή κάτω των 2.000 λεπτών. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στην ιστορία της διοργάνωσης, αφού μόνο ο φοβερός και τρομερός, Ζ
12:46 14/03/2024

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ ο Γιώργος Γιακουμάκης

Newsit
Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο του MLS, στον οποίο τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο Γιώργος Γιακουμάκης όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Ατλάτνα Γιουνάιτεντ του MLS, καθώς ο διεθνής Έλληνας επιθετικός τα πάει περίφημα με τον σύλλογο, ο οποίος θέλει να του ανανεώσει ... Περισσότερα To άρθρο Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ ο Γιώργος Γιακουμάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 11/03/2024

Χατ τρικ Γιακουμάκη με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ

aek1924.gr
Ο Γιώργος Γιακουμάκης έδωσε ένα επιθετικό ρεσιτάλ στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με την Νιου Ίνγκλαντ και με χατ-τρικ μέσα σε 19 λεπτά οδήγησε την ομάδα του σε έναν εντός έδρας θρίαμβο με 4-1 για το MLS. Το πρώτο τρίποντο της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στο φετινό MLS είναι γεγονός και έχει φαρδιά πλατιά […] The post Χατ τρικ Γιακουμάκη με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ appeared first on AEK1924.gr.
13:37 10/03/2024

MLS: Επικός Γιώργος Γιακουμάκης - Πέτυχε χατ-τρικ σε 19 λεπτά! (vids)

NewsBomb
MLS: Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιώργο Γιακουμάκη στην Αμερική.Περισσότερα...
11:00 10/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Ντύθηκε γαμπρός ο Γιακουμάκης

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Ντύθηκε γαμπρός ο Γιακουμάκης 27/12/2023 Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης με την αγαπημένη του Σόνια-Μαρία Μιχαλάκη το βράδυ της Τρίτης (26/12). Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και το ιερό μυστήριο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.
09:47 27/12/2023

Δείτε τι σκαρφίστηκε για να μην του ζητήσει η κόρη του παιχνίδι!!!

el.gr
Με την χρονιά στο MLS να τελειώνει (τελικοί περιφερειών) έγιναν γνωστά τα ονόματα από τα οποία στελεχώνουν την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ο Γιώργος Γιακουμάκης ο οποίος με την φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ έκανε πράγματα και θαύματα! Ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ έκανε φανταστική χρονιά στην πρώτη του σεζόν στην […] Το άρθρο Δείτε τι σκαρφίστηκε για να μην του ζητήσει η κόρη του παιχνίδι!!! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:09 28/11/2023

Γιώργος Γιακουμάκης: Στην καλύτερη 11άδα της σεζόν στο MLS – Έξω ο Λιονέλ Μέσι

Newsbeast.gr
Στις αρχές Νοεμβρίου ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε ψηφιστεί ως η καλύτερη μεταγραφή στο MLS «νικώντας» τον Λιονέλ Μέσι και τώρα έγινε γνωστό ότι συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη 11άδα της σεζόν, από την οποία απουσιάζει το όνομα του Αργεντίνου σούπερ σταρ. Ο διεθνής Έλληνας φορ ήταν εκπληκτικός με τη φανέλα της Ατλάντα πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 27 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στις ΗΠΑ, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα είχε μία θέση στην καλύτερη ομάδα της χρονιάς και έτσι έγινε. Ο Γιακουμάκης είναι αυτός που πήρε τη θέση του φορ στο top-11 της σεζόν στο MLS, με τον Μέσι, από την άλλη πλευρά, να μένει εκτός. Μπορεί ο Αργεντίνος να ψηφίστηκε MVP της Ίντερ Μαϊάμι, σε ό,τι αφορά όμως συνολικά το
18:00 28/11/2023

Εθνική ποδοσφαίρου: Ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά δεν προπονήθηκε

Newsit
Για δεύτερη προπόνηση της Εθνικής ποδοσφαίρου, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Γιακουμάκη. Η Εθνική ποδοσφαίρου συνέχισε την Τρίτη (14.11) την προετοιμασία της για το φιλικό απέναντι στη Νέα Ζηλανδία (17/11, 19:00), αλλά και για το τελευταίο παιχνίδι στα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στη Γαλλία (21/11, 21:45). Ο Γιώργος Γιακουμάκης ... Περισσότερα To άρθρο Εθνική ποδοσφαίρου: Ενσωματώθηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά δεν προπονήθηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 14/11/2023

Εθνική Ελλάδος: «Κόπηκε» λόγω τραυματισμού ο Παπανικολάου

eleftherostypos.gr
Ο Γιάννης Παπανικολάου «κόπηκε» από τις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του EURO 2024 με τη Γαλλία, λόγω τραυματισμού που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της Ρακόβ. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ενσωματωθεί στο καμπ της Εθνικής Ομάδας την Τρίτη (14/11). […] Το άρθρο Εθνική Ελλάδος: «Κόπηκε» λόγω τραυματισμού ο Παπανικολάου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 13/11/2023

Γιακουμάκης: Σκόραρε ξανά στην ήττα της Ατλάντα από την Κολούμπους

aek1924.gr
Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε ξανά όμως η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 4-2 από την Κολούμπους Κρου και αποκλείστηκε από τα playoffs του MLS. Την εξαιρετική του κατάσταση επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα ματς ο Γιώργος Γιακουμάκης, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε 4-2 από την Κολούμπους Κρου και αποκλείστηκε από τα playoffs […] The post Γιακουμάκης: Σκόραρε ξανά στην ήττα της Ατλάντα από την Κολούμπους appeared first on AEK1924.gr.
13:37 13/11/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Σπουδαία εμφάνιση του Γιακουμάκη στη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ

real.gr
Ηγέτης Γιώργος Γιακουμάκης οδηγεί την Ατλάντα Γιουνάιτεντ!
10:09 08/11/2023

Γιακουμάκης: «Δεν με εμπιστευόταν όσο ήθελα ο Ποστέκογλου, υπέφερα τον τελευταίο μήνα στην Σέλτικ»

Gazzetta
Ο Γιώργος Γιακουμάκης παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Athletic» όπου ομολόγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από την Σέλτικ, παρά την εξαιρετική σχέση που είχε με τους οπαδούς, ενώ μίλησε και για την σχέση του με τον Άγγελο Ποστέκογλου.
15:00 07/11/2023

Τεράστια διάκριση για τον Γιακουμάκη στις ΗΠΑ - "Kαλύτερος νεοφερμένος" στο MLS μπροστά από Μέσι

thetoc.gr
Μπορεί τα φώτα να έπεσαν πάνω στον Λιονέλ Μέσι στο MLS, ωστόσο ο Γιώργος Γιακουμάκης κατέκτησε το βραβείο .
19:09 02/11/2023

MLS: Υποψήφιος για βραβείο ο Γιακουμάκης

pressaris.gr
Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι ένας από τους υποψηφίους για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη στο MLS. The post MLS: Υποψήφιος για βραβείο ο Γιακουμάκης appeared first on pressaris.gr.
22:09 27/10/2023

Γιακουμάκης και Μέσι υποψήφιοι για το ίδιο βραβείο στο MLS

pressaris.gr
Το βραβείο «MLS Newcomer of the Year» διεκδικούν ο Λιονέλ Μέσι και ο Γιώργος Γιακουμάκης (μαζί με τον Έντουαρντ Λέβεν), όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται από τη Λίγκα στον παίκτη, ο οποίος είχε επαγγελματική εμπειρία από άλλο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην πρώτη του παρουσία στο MLS, το οποίο δόθηκε πρώτη […] The post Γιακουμάκης και Μέσι υποψήφιοι για το ίδιο βραβείο στο MLS appeared first on pressaris.gr.
09:09 27/10/2023

Ασταμάτητος ο Γιακουμάκης – Έφτασε τα 17 γκολ σε 27 ματς στο MLS (vid)

aek1924.gr
Ο Γιώργος Γιακουμάκης σημείωσε δύο γκολ στο ισόπαλο 2-2 της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με το Σινσινάτι, φτάνοντας συνολικά τα 17 τέρματα στο MLS. Ο Έλληνας στράικερ, αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση της Ατλάντα, ενώ με τα 17 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι τώρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Στην αναμέτρηση κόντρα στο […] The post Ασταμάτητος ο Γιακουμάκης – Έφτασε τα 17 γκολ σε 27 ματς στο MLS (vid) appeared first on AEK1924.gr.
09:37 22/10/2023

Αναπολούν και αποθεώνουν τον Γιακουμάκη οι οπαδοί της Σέλτικ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Αναπολούν και αποθεώνουν τον Γιακουμάκη οι οπαδοί της Σέλτικ (ΦΩΤΟ) 14/10/2023 O άσος της Ατλάντα, Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε μία γκολάρα κόντρα στην Ιρλανδία στο 2-0 της Εθνικής στο Δουβλίνο και οι οπαδοί της Σέλτικ τον αποθεώνουν και τον αναπολούν σε αναρτήσεις τους στα social media. Ειδικά το Twitter πήρε... φωτιά μετά το υπέροχο γκολ του Έλληνα επιθετικού με τους οπαδούς των Κέλτων να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο Έλληνας διεθνής να έχει φύγει από την ομάδα τους. ««Φοβερή κεφαλιά! Μας λείπει...», έγραψε χαρακτηριστικά φίλος της Σέλτικ, ενώ έτερος οπαδός της ομάδας της Γκλασκώβης υπογράμμιζε: «Ήταν λάθος που τον αφήσαμε να φύγει. Κάνει πολλές δουλει
15:46 14/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load