#ερωτικές σχέσεις

Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια είναι πολύ δύσκολο να τα «σπάσεις» ή να μπεις ανάμεσα τους

astrology.gr
Δεν αναφέρομαι σε ερωτικές σχέσεις! Μπορεί να είναι σχέση πατέρα με κόρη, δυο καλοί συνάδελφοι, δυο αγαπημένοι φίλοι, που κόλλησαν τέλεια μεταξύ τους!Περισσότερα...
14:28 04/04/2024

Τελικά πότε το «situationship» μετατρέπεται σε «relationship»;

queen.gr
Αυτή τη στιγμή το situationship είναι ο πιο viral όρος όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Κανείς όμως δεν ξέρει πότε - και αν - τελικά μετατρέπεται σε κανονικό relatioship.Περισσότερα...
20:09 22/03/2024

Famagusta: «Ο Θοδωρής Πανάγου είχε ερωτικές σχέσεις με την Ελένη. Αυτός την σκότωσε»

happytv.gr
Καθηλωτικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, της σειράς του Mega «Famagusta». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Famagusta: «Ο Θοδωρής Πανάγου είχε ερωτικές σχέσεις με την Ελένη. Αυτός την σκότωσε»
23:37 10/03/2024

4 σημάδια ότι έχετε πέσει θύμα χειραγώγησης στις σχέσεις σας

enallaktikidrasi.com
Από την οικογένεια έως τις ερωτικές σχέσεις και την εργασία, σε όλη τη σφαίρα της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης ενδεχομένως, θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε χειριστικές συμπεριφορές από διάφορα άτομα, ακόμα και τα υπεράνω πάσης υποψίας. Ή μήπως όχι; Όπως εξηγεί σε άρθρο της η επαγγελματίας ψυχικής υγείας Jamie Cannon, MS, LPC, η ψυχολογική χειραγώγηση, βασικό όπλο στη […] Editorial Team
20:00 06/02/2024

Σχέσεις: Μείνε εκεί που χαμογελάει η καρδιά σου. Η τέχνη της ευτυχισμένης σχέσης

koolnews.gr
Στο σύγχρονο κόσμο, όπου ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι προκλήσεις ατελείωτες, η επιλογή του να παραμείνουμε σε μια σχέση που μας γεμίζει και μας κάνει να χαμογελάμε είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που μπορούμε να πάρουμε. Αυτό το άρθρο αναδεικνύει την αξία της ευτυχίας και της αγάπης στις ερωτικές σχέσεις. Η αγάπη ως […] The post Σχέσεις: Μείνε εκεί που χαμογελάει η καρδιά σου. Η τέχνη της ευτυχισμένης σχέσης appeared first on Koolnews.gr.
21:58 24/01/2024

Αυτά τα ζώδια κάνουν τις πιο περίπλοκες ερωτικές σχέσεις

thebest.gr
Οι σχέσεις που κάνουμε στη ζωή μας είναι για τον καθένα ξεχωριστές και μοναδικές.
05:00 18/12/2023

Η επίδραση της παιδικής κακοποίησης και της βίας κατά των γυναικών στην υγεία των θυμάτων

enallaktikidrasi.com
Πρόσφατη μετα-ανάλυση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature Medicine αποκαλύπτει το βαθύ αντίκτυπο της κακοποίησης στην υγεία των ατόμων, τόσο σε ενήλικες όσο και σε ανηλίκους. Η μελέτη εστίασε στις μακροπρόθεσμες συνέπειες της βίας σε ερωτικές σχέσεις, ιδιαίτερα κατά των γυναικών, και τη σεξουαλική κακοποίηση σε παιδική ηλικία. Παρόλο που οι μελέτες ήταν παρατηρησιακές και δεν […] Editorial Team
00:00 18/12/2023

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έκανα τη διαθήκη μου γιατί έχω δει πολλούς συγγενείς να τσακώνονται»

NewsBomb
Η αναφορά του Πάνου Σταθακόπουλου στη Δήμητρα Ματσούκα και οι ερωτικές σχέσεις που του έχουν προσάψειΠερισσότερα...
20:00 28/11/2023

Τα τέσσερα ζώδια που είναι πιθανό να χωρίσουν τις επόμενες μέρες

thebest.gr
Παρόλο που το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με τη φιλία και την ενσυναίσθηση, η είσοδός μας σε αυτό προβλέπεται να αναστατώσει τις ερωτικές σχέσεις για κάποια μέλη του ζωδιακού κύκλου, ενδεχομένως οδηγώντας τα ακόμα και στον χωρισμό.
16:00 23/11/2023

Το Φεστιβάλ Δράμας έρχεται στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

tilegrafimanews.gr
Φεστιβάλ Δράμας: Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 46ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας το Σεπτέμβριο, το DISFF ταξιδεύει στην Αθήνα, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, από σήμερα έως τις 29 Οκτωβρίου. Στην Ταινιοθήκη (Ιερά Οδός και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, μετρό Κεραμεικός) θα παρουσιαστεί το σύνολο του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος του φεστιβάλ, αλλά και οι βραβευμένες ταινίες του Εθνικού Σπουδαστικού, που φέτος, κατά κοινή ομολογία, έκλεψε τις εντυπώσεις. Παράλληλα θα διεξαχθεί το Athens Pitching Lab. Εθνικό Διαγωνιστικό Στο Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, με head programmer τον Γιάννη Σακαρίδη, φέτος συμμετείχαν 35 ταινίες. Η ταινία «Αρκουδότρυπα» σε σκηνοθεσία Χρυσιάννας Παπ
11:46 27/10/2023

Μαρία Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, δε με νοιάζει αν με πουν “εύκολη”»

tlife.gr
Στις ερωτικές σχέσεις δυο ανθρώπων, το πως διαχειρίζεται η ίδια τον χωρισμό αλλά και το τι To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, δε με νοιάζει αν με πουν “εύκολη”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 12/10/2023

Τι Φέρνει ο Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο – Οι αλλαγές που έρχονται για τα ζώδια

logiastarata.gr
Στις 29 Αυγούστου 2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Ουρανού είναι μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια και μπορεί να είμαστε νευρικοί, απόλυτοι, και να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις σε ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες. Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η επιρροή του Ουρανού: Ταύρος Είστε ένα από τα ζώδια που θα δεχτείτε και την μεγαλύτερη επιρροή, μιας […] The post Τι Φέρνει ο Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο – Οι αλλαγές που έρχονται για τα ζώδια appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 30/08/2023

10 μήνες στην ψειρού ζωντοχήρα για επίθεση στη μούφα ερωμένη του άντρα της

koolnews.gr
Σε ένα καταπληκτικό και σοκαριστικό γεγονός, μια διαζευγμένη γυναίκα ανέθεσε ψευδείς κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της, επιμένοντας ότι ο 68χρονος είχε ερωτικές σχέσεις με μια ανύπαντρη γειτόνισσά τους. Σύμφωνα με τις αναφορές της, η γειτόνισσα “τον ξεζούμιζε”. Η γυναίκα δεν έχανε ευκαιρία να βρίζει τη γειτόνισσα, ανεξάρτητα από το που βρισκόταν ή το ποιοι […] The post 10 μήνες στην ψειρού ζωντοχήρα για επίθεση στη μούφα ερωμένη του άντρα της appeared first on Koolnews.gr.
22:58 18/06/2023

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο πατέρας – «Είχα τη συναίνεσή της», απολογήθηκε

tovima
Εξοργιστικός κατά την απολογία του ο πατέρας - βιαστής στην Καβάλα που παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την κόρη του αλλά με την συναίνεσή της.
11:10 20/05/2023

"Contractions - Όροι συμβολαίου" στις Γραμμές Τέχνης

patrasevents.gr
Γραμμές ΤέχνηςΠαρασκευή, 05 Μάϊ 2023 21:30«Contractions - Όροι συμβολαίου»του Μάικ Μπάρτλετ Το έργο του πολυβραβευμένου βρετανού συγγραφέα Μάικ Μπάρτλετ, “CONTRACTIONS”, αποτελεί τόπο συνάντησης για δύο εξαιρετικές ηθοποιούς, την Κάτια Γέρου και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και φιλοξενείται στην Πάτρα και στο θέατρο ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/23 στις 21:30 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/23 στις 21:00. Η σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μαυρογεωργίου προσεγγίζει μέσα σε αυτό το σατιρικό θρίλερ τη σύνδεση ανάμεσα στις σχέσεις εργασίας και τις ερωτικές σχέσεις. Π...
16:38 01/05/2023

Η επίδραση του ανάδρομου Ερμή στα ερωτικά μας

astrology.gr
Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε και τι φέρνει σε κάθε άτομο η αναδρομή του Ερμή, όσον αφόρα στις ερωτικές σχέσεις;
18:24 30/04/2023

Όλγα Τρέμη: Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

okmag.gr
Η Όλγα Τρέμη έδωσε τη δική της απάντηση ύστερα από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Θέμα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα χωρίς να θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση. «Βάζω το όριο μου. Τελεία» τόνισε. Τότε ο Δημήτρης Δανίκας επέμεινε λέγοντας: «Δηλαδή […] The post Όλγα Τρέμη: Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο appeared first on OK! Magazine.
11:54 09/04/2023

«Βάζω το όριο μου! Είναι ένα…» – Η πρώτη δήλωση της Όλγας Τρέμη μετά τις αποκαλύψεις του Μικρούτσικου

eleftherostypos.gr
Χαμός επικράτησε πριν μερικές μέρες με την Όλγα Τρέμη, εξαιτίας των όσων είπε για εκείνη και τις ερωτικές σχέσεις που διατηρούσαν στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η εν λόγω συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής σε γνωστό περιοδικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο «Βάζω το όριο μου! Είναι ένα…» – Η πρώτη δήλωση της Όλγας Τρέμη μετά τις αποκαλύψεις του Μικρούτσικου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:34 09/04/2023

Δε «μάσησε» τα λόγια της η Έλλη Στάη: «Μου αρέσει πολύ η δύναμη στους άντρες, οι ερωτικές σχέσεις είναι» (βίντεο)

Newside.gr
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν η Έλλη Στάη δε «μάσησε» τα λόγια της, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι της αρέσει πολύ η δύναμη στους άντρες. Τι εξομολογήθηκε για τις ερωτικές σχέσεις; Η Έλλη Στάη για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον γιο της Μια ωραία γυναίκα όπως εσείς, πώς στέκεται απέναντι στον […] The post Δε «μάσησε» τα λόγια της η Έλλη Στάη: «Μου αρέσει πολύ η δύναμη στους άντρες, οι ερωτικές σχέσεις είναι» (βίντεο) appeared first on NewSide.gr.
14:32 29/03/2023

Η εξήγηση γιατί οι γυναίκες αστυνομικοί συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με κρατούμενους

Gazzetta
Ένας πρώην δεσμοφύλακας εξήγησε τους λόγους που οι γυναίκες αστυνομικοί συνηθίζουν να έχουν ερωτικές επαφές με κρατούμενους.
16:22 28/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load