#Σήφης Βαλυράκης

Σήφης Βαλυράκης: Κατασχέθηκαν οι καραμπίνες των φερόμενων δραστών

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Σήφης Βαλυράκης: Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του αλλά και για την προκλητική συμπεριφορά των φερόμενων ως δραστών, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Μανώλης Φωτάκης, ένας εκ των δικηγόρων υποστήριξης κατηγορίας της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού. Η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών είχε προσδιοριστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2023. […] Το άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Κατασχέθηκαν οι καραμπίνες των φερόμενων δραστών εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 16/01/2024

Απειλές καταγγέλλει ο μάρτυρας «κλειδί» στο θάνατο Βαλυράκη: «Λένε ότι λίγα είναι τα ψωμιά μου – Ζω μια κόλαση»

Newsbeast.gr
Ο άνθρωπος που θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, καταγγέλλει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του, με αποδέκτες να είναι και συγγενείς του, ώστε να μην πάει να καταθέσει στις αρχές. Μιλώντας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε πως «με απειλούν ότι “λίγα είναι τα ψωμιά μου”. “2.000 σε έναν Αλβανό και έχεις τελειώσει”. Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του “απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός”. Ζω μια κόλαση. Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν. Εγώ και πού περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος πίσω». Στη συνέχεια ανέφερε πως «είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν. Είδα κύκλ
16:42 17/05/2023

Χανιά: Στην τελική ευθεία η ονοματοδοσία του Σκοπευτηρίου στο Καμπάνι σε «Σήφης Βαλυράκης»

NewsBomb
Η προσπάθεια του αείμνηστου υπουργού και βουλευτή Χανίων Σήφη Βαλυράκη για τη δημιουργία σκοπευτηρίου στα Χανιά, δικαιώνεται.Περισσότερα...
16:16 18/03/2023

Αποκάλυψη-Σήφης Βαλυράκης: Οι ψαράδες τον χτύπησαν με κοντάρι» – Τι αναφέρει το βούλευμα

eleftherostypos.gr
Σήφης Βαλυράκης: Δύο χρόνια μετά το τραγικό τέλος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας «δείχνει» το εδώλιο στα δύο αδέλφια, επαγγελματίες αλιείς, που κατηγορούνται ότι τη μοιραία ημέρα συνεπλάκησαν άγρια μαζί του και τον έστειλαν στον θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Τ.» της Κυριακής, το Συμβούλιο «παραπέμπει […] Το άρθρο Αποκάλυψη-Σήφης Βαλυράκης: Οι ψαράδες τον χτύπησαν με κοντάρι» – Τι αναφέρει το βούλευμα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:58 29/01/2023

Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία με δόλο παραπέμπονται σε δίκη οι δύο ψαράδες

tlife.gr
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, καθώς εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία με δόλο παραπέμπονται σε δίκη οι δύο ψαράδες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:14 26/01/2023

Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι

eleftherostypos.gr
Για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ζητά η εισαγγελική πρόταση να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση Βαλυράκη. Όπως ενημέρωσαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά κρίση αρμόδιου άμεσα για την υπόθεση εισαγγελικού λειτουργού, που χαρακτηρίζει ως «σοβαρές […] Το άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:52 20/10/2022

Σήφης Βαλυράκης: Να δικαστούν για δολοφονία από πρόθεση οι κατηγορούμενοι ζητάει η εισαγγελέας

Newsit
Την παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων, για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια, τον Ιανουάριο του 2001, προτείνει η αρμόδια εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας. Σύμφωνα με δελτίο τύπου των δικηγόρων της οικογένειας Βαλυράκη, η εισαγγελική πρόταση ζητά να παραπεμφθούν οι δράστες ως κατηγορούμενοι ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τοαδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από ... Περισσότερα To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Να δικαστούν για δολοφονία από πρόθεση οι κατηγορούμενοι ζητάει η εισαγγελέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:50 20/10/2022

Σήφης Βαλυράκης: Η «Οδύσεια» του μάρτυρα που «άνοιξε» ξανά τον φάκελο – Τι καταγγέλλει

eleftherostypos.gr
Ηταν Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 όταν ο Σήφης Βαλυράκης πήρε το φουσκωτό του, το έβαλε στη θάλασσα μπροστά από το εξοχικό του, έξω από την Ερέτρια, και ξεκίνησε για ψάρεμα. Μια συνήθεια που έκανε τα τελευταία 20 χρόνια. Κανείς δεν περίμενε πως η εξόρμησή του εκείνη την ημέρα θα είχε τραγική κατάληξη για τον 78χρονο […] Το άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Η «Οδύσεια» του μάρτυρα που «άνοιξε» ξανά τον φάκελο – Τι καταγγέλλει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:18 26/09/2022

Σήφης Βαλυράκης: Ο Ε.Τ. αποκαλύπτει το σκεπτικό των δικαστών για την αποφυλάκιση των δύο ψαράδων

eleftherostypos.gr
Μόλις 35 ημέρες μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χαλκίδας και την απόφαση να προφυλακιστούν, οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον Σήφη Βαλυράκη πέρασαν την έξοδο των φυλακών Κορυδαλλού. Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής φέρνει σήμερα στο φως το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας με το οποίο αποφασίστηκε η αντικατάσταση της προσωρινής τους […] Το άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Ο Ε.Τ. αποκαλύπτει το σκεπτικό των δικαστών για την αποφυλάκιση των δύο ψαράδων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:12 17/07/2022

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν για απιστία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

grtimes.gr
Ποινή κάθειρξης 6 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε πρώην ανώτερο υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για απιστία σε βάρος της εταιρείας. Το αδίκημα φέρεται ότι τελέστηκε, το χρονικό διάστημα 2007 2008. Ο κατηγορούμενος ως αρμόδιος των κλάδων μεταφορών, παρείχε υπερβολικές εκπτώσεις σε εταιρεία που αναλάμβανε μεταφορές πολύ μεγαλύτερες από αυτές που ενέκρινε το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ανώτερος υπάλληλος προκάλεσε ζημιά 800.000 ευρώ ενώ υπέγραψε και ιδιωτικό συμφωνητικό που τακτοποιούσε τις οφειλές της εταιρείας ύψους 1 εκατ. ευρώ με αντάλλαγμα την κατασκευή ενός σταθμού από την εταιρεία που δεν έγινε ποτέ. Το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας γ
15:00 08/07/2022

Θεσσαλονίκη: Τους έπιασαν σε στάση λεωφορείου με πάνω από 600 πακέτα λαθραία τσιγάρα

grtimes.gr
Στη σύλληψη ενός 19χρονου και ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, σήμερα το πρωί, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων (Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας»). Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από διακριτική επιτήρηση, εντοπίστηκαν από τα παραπάνω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οι δύο αλλοδαποί σε στάση λεωφορείου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, να έχουν στην κατοχή τους από ένα σακίδιο πλάτης στα οποία διαπιστώθηκε ότι περιείχαν του μεν 19χρονου 210 πακέτα τσιγάρων και τρεις συσκευασίες καπνού, του δε 21χρονου 400 πακέτα τσιγάρων και δύο συσκευασίες καπνού,
14:50 08/07/2022

Σήφης Βαλυράκης: Την Πέμπτη θα συζητηθεί η προσφυγή των ψαράδων κατά της προφυλάκισης τους

Newsit
Την Πέμπτη 7 Ιουλίου αναμένεται να συζητηθεί στο τριμελές συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας η προσφυγή που έχουν καταθέσει οι δυο ψαράδες της Ερέτριας κατά του εντάλματος στην εισαγγελία Χαλκίδας για την προσωρινή προφυλάκιση τους σχετικά με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, όπως αναφέρει το eviatop.gr. Ο δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων, Δημήτρης Καρβέλης, είχε εξηγήσει κατά την ... Περισσότερα To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Την Πέμπτη θα συζητηθεί η προσφυγή των ψαράδων κατά της προφυλάκισης τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:04 02/07/2022

Σήφης Βαλυράκης: Προσφεύγει κατά της προφυλάκισης η πλευρά των ψαράδων – Τι υποστηρίζουν

Newsit
Αύριο Τρίτη (14.06.2022) αναμένεται ο δικηγόρος των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη να προσφύγει κατά του εντάλματος στην εισαγγελία Χαλκίδος για την προσωρινή προφυλάκιση των δύο  κατηγορούμενων. Ο Δημήτρης Καρβέλης μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει τα νέα βήματα της πλευράς των δύο ψαράδων που αρνούνται ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον ... Περισσότερα To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Προσφεύγει κατά της προφυλάκισης η πλευρά των ψαράδων – Τι υποστηρίζουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:42 13/06/2022

Σήφης Βαλυράκης: «Τον σκοτώσατε εν γνώσει σας» – Τι αναφέρει το πόρισμα του ανακριτή για τους δύο ψαράδες

tlife.gr
Οι δύο ψαράδες κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, με τον ανακριτή να υποστηρίζει To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: «Τον σκοτώσατε εν γνώσει σας» – Τι αναφέρει το πόρισμα του ανακριτή για τους δύο ψαράδες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:44 12/06/2022

Σήφης Βαλυράκης: Oι φωτογραφίες που «έκαψαν» τους δύο ψαράδες που προφυλακίστηκαν

irafina.gr
Ενας γιατρός που έχει χόμπι να φωτογραφίζει με drone, τράβηξε τυχαία εικόνες από την περιοχή που άφησε την τελευταία πνοή του ο Σήφης Βαλυράκης, εκείνο το πρωινό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τις 11:17 έως τις 11:20 της 24ης Ιανουαρίου 2021 και μία από αυτές, δείχνει το λιμανάκι της […]
23:10 05/06/2022

Σήφης Βαλυράκης: Όλα όσα είπαν στις απολογίες τους οι δύο ψαράδες - «Είναι δικαστικό σκάνδαλο» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος τους

Newsit
Πρώτο το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το απολογητικό υπόμνημα των δύο  ψαράδων που προφυλακίστηκαν για την δολοφονία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με το υπόμνημα τα δύο αδέλφια-κατηγορούμενοι, φέρεται να υποστηρίζουν ότι την ημέρα που πέθανε ο Σήφης Βαλυράκης βρίσκονταν στο σπίτι τους με τους οικείους τους.  «Την 24η Ιανουαρίου ... Περισσότερα To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Όλα όσα είπαν στις απολογίες τους οι δύο ψαράδες - «Είναι δικαστικό σκάνδαλο» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:12 05/06/2022

Σήφης Βαλυράκης – Αποκάλυψη Ε.Τ.: Ιδού οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από drone που πρόδωσε τους δύο ψαράδες

eleftherostypos.gr
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ύστερα από μια μαραθώνια απολογητική διαδικασία που κράτησε 10 ώρες, τα δυο αδέρφια, αλιείς από την Ερέτρια, που κατηγορούνται για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. «Χρειάστηκαν 17 μήνες και ένας μεγάλος αγώνας από την οικογένειά μας για να γίνει ένα σημαντικό βήμα παρότι […] Το άρθρο Σήφης Βαλυράκης – Αποκάλυψη Ε.Τ.: Ιδού οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο από drone που πρόδωσε τους δύο ψαράδες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 05/06/2022

Σήφης Βαλυράκης: Πώς φτάσαμε στην προφυλάκιση των δύο ψαράδων στην Ερέτρια

Newsit
Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη αντιμετωπίζουν οι δυο ψαράδες που κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μετά από δύο αναβολές, αργά χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων.   Ο Μανώλης Φωτάκης, δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι αρχικά στην υπόθεση υπήρξαν αρκετές ... Περισσότερα To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Πώς φτάσαμε στην προφυλάκιση των δύο ψαράδων στην Ερέτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:40 04/06/2022

Σήφης Βαλυράκης – Η ανακοίνωση δικηγόρων της οικογένειάς του: «Όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας τα ψέματα τελειώνουν»

Newsit
Με μία δριμεία ανακοίνωση οι συνήγοροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης και Κώστας Παπαδάκης, καταφέρονται κατά των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση, οι οποίοι έχουν ζητήσει προθεσμία για την απολογία τους και επισημαίνουν πως οι δύο αυτόπτες μάρτυρες δέχονται απειλές.  Οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη τονίζουν πως πλέον οι δυο κατηγορούμενοι παραδέχονται την ύπαρξη ... Περισσότερα To άρθρο Σήφης Βαλυράκης – Η ανακοίνωση δικηγόρων της οικογένειάς του: «Όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας τα ψέματα τελειώνουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:02 25/05/2022

Σήφης Βαλυράκης: Τι δηλώνει στο T-live ο ένας από τους δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατό του

tlife.gr
Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ενάμιση χρόνο μετά τον χαμό του. Δύο ψαράδες, To άρθρο Σήφης Βαλυράκης: Τι δηλώνει στο T-live ο ένας από τους δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:24 19/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load