#Ελένη Καρακάση

Ελένη Καρακάση: «Ίσως έπρεπε να το σκεφτούν καλύτερα σε τι βάζανε απέναντι τους “Πανθέους”»

tlife.gr
Τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε η Ελένη Καρακάση στις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε To άρθρο Ελένη Καρακάση: «Ίσως έπρεπε να το σκεφτούν καλύτερα σε τι βάζανε απέναντι τους “Πανθέους”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 02/04/2024

Ελένη Καρακάση: «Με πείραξε που δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός μίλησε και για την […] The post Ελένη Καρακάση: «Με πείραξε που δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών» appeared first on Zappit.
14:00 28/01/2024

Θύμα διάρρηξης η ηθοποιός, Ελένη Καρακάση: «Μη σας τύχει»

tlife.gr
Δύσκολες ώρες πέρασε πρόσφατα η Ελένη Καρακάση, η οποία ανέφερε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ότι διέρρηξαν To άρθρο Θύμα διάρρηξης η ηθοποιός, Ελένη Καρακάση: «Μη σας τύχει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 21/01/2024

Ελένη Καρακάση για Λεωνίδα Κακούρη: «Για να αποχωρήσει από την παράσταση θα έχει ένα πολύ σοβαρό λόγο»

govastileto.gr
Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1 στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ». Αρχικά, η Ελένη Καρακάση είπε: «Θέλω πάρα πολύ να σεβαστούμε αυτό που είπε, μέσω του δικηγόρου του. Επειδή ξέρω πάρα πολλά χρόνια […]
17:00 12/01/2024

Σοκάρει η Ελένη Καρακάση για το πρόβλημα υγείας: «Είχα ξεχάσει πως είναι η ζωή μου χωρίς πόνο»

zappit.gr
Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκε η Ελένη Καρακάση το μεσημέρι της Πέμπτης (11/1). Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει […] The post Σοκάρει η Ελένη Καρακάση για το πρόβλημα υγείας: «Είχα ξεχάσει πως είναι η ζωή μου χωρίς πόνο» appeared first on Zappit.
00:00 12/01/2024

Ελένη Καρακάση: «Ακούστηκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 7/12 στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και απκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που έχει ακουστεί για εκείνη και συγκεκριμένα ανέφερε ότι ένα ατύχημα που είχε πάνω στην προσπάθειά της να φτάσει εγκαίρως στο θέατρο, οδήγησε στη διάδοση της φήμης ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ελένη […]
17:00 07/12/2023

Ελένη Καρακάση: «Σαν παιδί έχω βιώσει τον ρατσισμό»

zappit.gr
Για τον ρατσισμό απάντησε σε δηλώσεις της η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στους ρόλους που της δίνουν συνήθως, […] The post Ελένη Καρακάση: «Σαν παιδί έχω βιώσει τον ρατσισμό» appeared first on Zappit.
14:00 04/12/2023

Ελένη Καρακάση: «Είναι διάφορα σενάρια που είχαν ακουστεί. Δεν ξέρω πως κυκλοφορούν αυτές οι φήμες»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την ανταπόκριση του κοινού όσο και σενάρια που θέλουν το πρόωρο φινάλε της σειράς. Σας στενοχωρεί που το σίριαλ, παρά την τόσο ποιοτική προσέγγιση που και οι ίδιοι οι συντελεστές έχετε φέρει στη […]
21:00 01/12/2023

Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει: «Ήμουν απελπισμένη, πήγαινα και έκλαιγα στους γιατρούς»

govastileto.gr
Καλεσμένη βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου η Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τον πόνο που ένιωσε, με αφορμή μία ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου στις 7 Νοεμβρίου. «Πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 […]
19:00 29/10/2023

Ελένη Καρακάση: «Ένας άντρας μου ήρθε μικρότερος και τον παντρεύτηκα, τον ξεζούμισα»

eretikos.gr
"Λέγαμε ότι είναι πιο όμορφος τώρα από τότε που τον γνώρισα. Άρα, περνά καλά" είπε η Ελένη Καρακάση.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
19:58 28/10/2023

Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «‘Εκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο»

zappit.gr
Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου το μεσημέρι του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων η […] The post Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «‘Εκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο» appeared first on Zappit.
15:00 28/10/2023

Ελένη Καρακάση: «Στεναχωριέμαι όταν κόβεται μια σειρά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει»

zappit.gr
Η Ελένη Καρακάση πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Πανθέοι» και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο […] The post Ελένη Καρακάση: «Στεναχωριέμαι όταν κόβεται μια σειρά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει» appeared first on Zappit.
00:00 12/10/2023

«Μη σου τύχει»: Νέες φωτογραφίες από την κωμωδία που σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας

okmag.gr
Η νέα θεατρική χρονιά θα βρίσκει τον Αιμίλιο Χειλάκη να πρωταγωνιστεί, αλλά και να συνσκηνοθετεί με τον Μανώλη Δούνια, την κλασική γαλλική κωμωδία, «Μη Σου Τύχει!…» του Φράνσις Βέμπερ -συγγραφέα επίσης των θεατρικών επιτυχιών «Δείπνο Ηλιθίων», «Το Κλουβί με τις Τρελές»- μαζί με τους: Χριστόδουλο Στυλιανού, Τάνια Τρύπη, Ελένη Καρακάση, Ευγενία Ξυγκόρου και Νίνα Φώσκολου. […] The post «Μη σου τύχει»: Νέες φωτογραφίες από την κωμωδία που σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας appeared first on OK! Magazine.
12:58 09/10/2023

Μαύρο Ρόδο: Κατέρρευσε η Ευτυχία και το διαδίκτυο υποκλίθηκε στην Ελένη Καρακάση

zappit.gr
Την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της κλήθηκε να διαχειριστεί, στο τελευταίο επεισόδιο για το «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA, η […] The post Μαύρο Ρόδο: Κατέρρευσε η Ευτυχία και το διαδίκτυο υποκλίθηκε στην Ελένη Καρακάση appeared first on Zappit.
00:00 07/07/2023

Ελένη Καρακάση: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας – Πώς το έμαθε η μητέρα της

instyle.gr
Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και αποκάλυψε πώς το έμαθε η μητέρα της. “Κοιτιέμαι στον καθρέφτη, βλέπω τις ρυτίδες μου που όλο και πιο πολλές γίνονται αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Δηλαδή κάνω και μια δουλειά […] The post Ελένη Καρακάση: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας – Πώς το έμαθε η μητέρα της appeared first on InStyle.
22:46 23/06/2023

Ελένη Καρακάση: Ο σύζυγός της τήν αποθέωσε και εκείνη «λύγισε» στον «αέρα»! «Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος του κόσμου»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα βρέθηκε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, η οποία συγκινήθηκε και δάκρυσε με την έκπληξη που τής έκανε ο σύζυγός της στον «αέρα» της εκπομπής.Στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα βρέθηκε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση, η οποία συγκινήθηκε και δάκρυσε με την έκπληξη που τής έκανε ο σύζυγός της στον «αέρα» της εκπομπής.Ειδικότερα, ο σύζυγός της Ελένης Καρακάκη, Δημήτρης Τσινιδέλος, βγήκε ξαφνικά στο «παράθυρο» και άρχισε να τραγουδάει. «Η Ελένη είναι ο ωραιότερος άνθρωπος του κόσμου. Σας […]
20:44 27/05/2023

Λύγισε η Ελένη Καρακάση στον αέρα του ΑΝΤ1 με την έκπληξη του συζύγου της

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» ήταν σήμερα η Ελένη Καρακάση. Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν άντεξε και λύγισε με […] The post Λύγισε η Ελένη Καρακάση στον αέρα του ΑΝΤ1 με την έκπληξη του συζύγου της appeared first on Zappit.
16:16 27/05/2023

Βέρα Μακρομαρίδου –Μαριλένα Ράδου: Έστειλαν ρούχα και παπούτσια στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού

okmag.gr
Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησαν οι ηθοποιοί Μαριλένα Ράδου και Βέρα Μακρομαρίδου, μαζί με άλλους συναδέλφους τους. Οι ηθοποιοί Ελένη Καστάνη, Υρώ Μανέ, Δανάη Λουκάκη, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Όλγα Δαμάνη, Πηνελόπη Πλάκα Ευαγγελία Μουμούρη, Θεοδώρα Σιάρκου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Σάκης Τσινιάρος, Λίλα Μάρη, Γιώργος Σουξές, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Ντίνα Αβαγιαννού, Τίνα Αλεξοπούλου και Τζένη […] The post Βέρα Μακρομαρίδου –Μαριλένα Ράδου: Έστειλαν ρούχα και παπούτσια στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού appeared first on OK! Magazine.
19:18 25/04/2023

Ελένη Καρακάση: «Έληξαν και τα πέταξα, τα είχα πολλά χρόνια αχρησιμοποίητα στην τσάντα… το ξέρει ο άντρας μου»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά To άρθρο Ελένη Καρακάση: «Έληξαν και τα πέταξα, τα είχα πολλά χρόνια αχρησιμοποίητα στην τσάντα… το ξέρει ο άντρας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 05/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load