#Maluma

Χαζομπαμπάς ο Maluma – Οι γλυκιές φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του

instyle.gr
O Maluma έχει περάσει σε άλλη διάσταση μετά τη γέννηση της κόρης του. Ο σταρ κρατά τη νεογέννητη στην αγκαλιά του και λιώνει από ευτυχία. Ο Κολομβιανός τραγουδιστής, 30 ετών, ανέβασε στο Instagram σειρά από φωτογραφίες που τον δείχνουν να περνά στιγμές με την κόρη του Paris Londoño Gomez στο σπίτι. “Οι πρώτες 15 μέρες […] The post Χαζομπαμπάς ο Maluma – Οι γλυκιές φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη του appeared first on InStyle.
13:46 26/03/2024

Maluma: Για πρώτη φορά πατέρας ο 29 χρονος σταρ

govastileto.gr
Ο Maluma παρουσίασε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του Procura κατά τη διάρκεια της τελευταίας του στάσης στην περιοδεία Don Juan Tour. Με την προβολή του βίντεο στην συναυλία του στην Washington, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι με την αγαπημένη του Susana Gómez  θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί! Όπως θα δείτε, κατά τη […]
19:00 21/10/2023

Maluma: Για πρώτη φορά πατέρας – Η τρυφερή ανακοίνωση

instyle.gr
Ο Maluma ανακοίνωσε ότι αυτός και η σύντροφός του, Susuana Gómez, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Maluma εμφανιζόταν στην Ουάσινγκτον, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του “Procura”, στο οποίο βλέπουμε προσωπικές στιγμές στο σπίτι του όπως και πλάνα από το ταξίδι της εγκυμοσύνης. Ακόμη στο βίντεο, ο 29χρονος […] The post Maluma: Για πρώτη φορά πατέρας – Η τρυφερή ανακοίνωση appeared first on InStyle.
17:46 20/10/2023

Τον άγγιξε στα… γεννητικά του όργανα – Δείτε πως αντέδρασε γνωστός τραγουδιστής

eleftherostypos.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής, είναι σέξι και σε κάθε συναυλία του αναστατώνει το γυναικείο πληθυσμό Ο Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma, θεωρείται ως ένας από τους πιο σέξι στο παγκόσμιο στερέωμα της showbiz και πολύ συχνά ξυπνάει τα… πάθη των θαυμαστριών του που του έχουν πετάξει ως και σουτιέν στην σκηνή. Αυτή τη φορά του συνέβη κάτι άλλο. […] Το άρθρο Τον άγγιξε στα… γεννητικά του όργανα – Δείτε πως αντέδρασε γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 09/10/2023

«Υπερπαραγωγή» η παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι – Θέλει να τραγουδήσουν Σακίρα, Bad Bunny και Maluma!

sportime.gr
Στο... φουλ βρίσκονται οι μηχανές στο Μαϊάμι με φόντο την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στις 16 Ιουλίου Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.
08:46 13/07/2023

Madonna: Έχει έρθει κοντά με τον 29χρονο Maluma – Οργιάζουν οι φήμες

instyle.gr
Μπορεί η Madonna να φέρεται σε σχέση με τον 29χρονο πυγμάχο Josh Popper αλλά υπάρχουν νέες αναφορές ότι έχει… “γελοία” κοντά με τον Maluma. Η 64χρονη βασίλισσα της pop κάνει εντατικές πρόβες για την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της και έχει στο πλευρό της τον 29χρονο Κολομβιανό τραγουδιστή με τον οποίο μοιράζεται μία πολύ “άνετη και […] The post Madonna: Έχει έρθει κοντά με τον 29χρονο Maluma – Οργιάζουν οι φήμες appeared first on InStyle.
16:54 16/05/2023

Η Madonna και ο Maluma έχουν έρθει πολύ κοντά - Είναι ζευγάρι;

ProtoThema.gr
Οι αγκαλιές και τα χάδια τους στις πρόβες για την περιοδεία της σταρ, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης
07:28 16/05/2023

Maluma: Ποζάρει ολόγυμνος στην πισίνα του και οι θαυμάστριες παραληρούν

instyle.gr
Ο Maluma έβαλε φωτιά στο Instagram ανεβάζοντας σέξι πόζες, όπου ο Κολομβιανός τραγουδιστής ποζάρει ολόγυμνος. Μόνο ένα γυναικείο χέρι μπαίνει εμπόδιο και κρύβει τα επίμαχα σημεία για να μην “ρίξει’ το Instagram τις φωτογραφίες για παραβίαση των αυστηρών κανόνων περί γυμνού. Ο Maluma κάνει διακοπές στο Μαϊάμι και απολαμβάνει τις ανέμελες στιγμές του και εξίσου […] The post Maluma: Ποζάρει ολόγυμνος στην πισίνα του και οι θαυμάστριες παραληρούν appeared first on InStyle.
10:08 20/03/2023

Maluma: Με ζιπ κιλότ σε fashion show στη Φλόριντα μαζί με την αγαπημένη του

okmag.gr
Μια ανατρεπτική εμφάνιση έκανε ο Μaluma το βράδυ της Τετάρτης στο Μαϊάμι. Ο σταρ βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Hugo Boss στη Φλόριντα. Ο τραγουδιστής είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το σόου. Στο πλευρό του είχε την αγαπημένη τιυ, Σουζάνα Γκόμεζ. Μας την […] The post Maluma: Με ζιπ κιλότ σε fashion show στη Φλόριντα μαζί με την αγαπημένη του appeared first on OK! Magazine.
11:04 16/03/2023

Ο λαμπερός γάμος του Μάρκ Άντονι και της Νάντια Φερέιρα – Κουμπάρος ο Μπέκαμ

Newsbeast.gr
Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν o τραγουδιστής Μάρκ Άντονι και το μοντέλο Νάντια Φερέιρα (Nadia Ferreira). Η ρομαντική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τέχνης Pérez στο Μαϊάμι της Φλόριντα, με 250 διάσημους καλεσμένους. Μεταξύ αυτών oι Σάλμα Χάγιεκ , Maluma,  Ντέιβιντ Γκρούτμαν, Λιν Μάνουελ Μιράντα και η οικογένεια Μπέκαμ.  «Η Νάντια ήταν εντυπωσιακή με το κομψό δαντελένιο νυφικό της από την Γκάλια Λαχάβ (Galia Lahav) και μάλιστα όταν ο Mαρκ την αντίκρυσε δάκρυσε», δήλωσε μία πηγή στο ET ενώ δεν έγινε γνωστό εάν στο γάμο ήταν τα δίδυμα που απέκτησε με την Τζένιφερ Λόπεζ, όπως επίσης και τα δύο του παιδιά από τον γάμο του με την Ντέμπι Ροζάντο. Ο 53χρονος μουσικός και η 23χρονη πρ
11:56 30/01/2023

Το νέο τραγούδι του Maluma θα σε κάνει να «κολλήσεις» και να χορεύεις ασταμάτητα

gossip-tv.gr
Ο διάσημος τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά με το «Junio», το οποίο θα ακούς ξανά και ξανά.Περισσότερα...
16:44 05/10/2022

Maluma: Χειρουργήθηκε ο σούπερ σταρ της μουσικής

vita.gr
Ο Maluma με ανάρτησή του ανέφερε ότι έκανε επέμβαση στο γόνατο και όλα εξελίχθηκαν ομαλά.
12:02 03/09/2022

Χειρουργείο για τον Maluma – To μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου

in.gr
Ο Maluma χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες μέρες
10:28 03/09/2022

Ο Maluma υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

ProtoThema.gr
«Τέλος καλό, όλα καλά. Έχω κάνει ήδη μια μικρή επέμβαση στο ίδιο γόνατο», έγραψε στο μήνυμά του ο τραγουδιστής
09:22 03/09/2022

Maluma: Με τη σύντροφό του στην Πλάκα

okmag.gr
Δύο χρόνια μετά την προγραμματισμένη εμφάνιση του Maluma στην Ελλάδα, η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, ο 28χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στην Αθήνα για τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ που έγινε την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, ενώ η Ελένη Φουρέιρα ανέλαβε το opening act. Μάλιστα, λίγη ώρα πριν […] The post Maluma: Με τη σύντροφό του στην Πλάκα appeared first on OK.
09:00 26/03/2022

Ο Maluma με φανέλα της ΑΕΚ! – Το βίντεο που έγινε viral σε 61.000.000 followers

NewsBomb
O περίφημος Κολομβιανός «σταρ», Maluma εμφανίστηκε, φορώντας φανέλα της ΑΕΚ στο Instagram, στο οποίο έχει 61.000.000 followers  Περισσότερα...
19:14 24/03/2022

Ο Maluma φόρεσε μπλούζα της ΑΕΚ από το BCL και την έκανε... viral! (photo)

onsports.gr
Ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Μaluma, των 61 εκατ. followers στο Instagram…
17:38 24/03/2022

Maluma – ΟΑΚΑ: Θαυμάστριες πέταξαν σουτιέν στη σκηνή – Τα κρέμασε στον ώμο (ΒΙΝΤΕΟ)

neolaia.gr
Κάποιες θαυμάστριες του Maluma έφτασαν μέχρι στο σημείο να του πετάξουν σουτιέν τους, με τον ίδιο να το διασκεδάζει.
18:02 21/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load