#Egnatia Aviation

Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων

Newsbeast.gr
Συνεχίζοντας το επιτυχημένο Πρόγραμμα Υποτροφιών Πιλότων που ξεκίνησε η AEGEAN το 2018, με τους πρώτους 49 από τους συνολικά 100 υποψήφιους να βρίσκονται ήδη στα πιλοτήριά της και τους επόμενους 40 να αναμένεται να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρεία στις αρχές του έτους, προσφέρει και πάλι τη δυνατότητα σε 120 νέες και νέους συνολικά, για τα επόμενα 3 χρόνια, να αποκτήσουν επαγγελματικό πτυχίο πολιτικής αεροπορίας και να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους, ως μελλοντικοί κυβερνήτες αεροσκαφών του στόλου της AEGEAN και της Olympic Air. Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Υποτροφιών Πιλότων της AEGEAN για τους πρώτους 40 υποψήφιους/ες που μόλις ξεκινά, απευθύνεται σε Έλληνες και Κύπριους υπηκόους
17:40 29/11/2022

Παναγιωτόπουλος: Στην Egnatia Aviation για 40 χρόνια το αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα Καβάλας

militaire.gr
Με την έγκριση και υπογραφή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο της κατακύρωσης του διαγωνισμού εκμίσθωσης για 40 χρόνια εκτάσεων εντός του αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα Καβάλας στην εταιρεία Egnatia Aviation ΕΠΕ ολοκληρώθηκε η πολυετής προσπάθεια αξιοποίησης του ιστορικού αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Παράλληλα ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνεργασία με τον πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας […] The post Παναγιωτόπουλος: Στην Egnatia Aviation για 40 χρόνια το αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα Καβάλας appeared first on Militaire.gr.
18:02 19/12/2021

Τριήμερο πένθος στην Egnatia Aviation για τον θάνατο του πιλότου

e-ptolemeos.gr
Η Egnatia Aviation εκφράζει τη λύπη της για να επιβεβαιώσει ότι το αεροσκάφος που αγνοείτο με άδεια κυκλοφορίας SXABP έχει διαπιστωθεί από τις ομάδες Αναζήτησης και Διάσωσης στις πλευρές του βουνού του Το αεροσκάφος είναι ένα Diamond DV-20. Με λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο πιλότος δεν βρέθηκε ζωντανός. Όλοι στην Egnatia Aviation είναι βαθιά λυπημένοι από ... The post Τριήμερο πένθος στην Egnatia Aviation για τον θάνατο του πιλότου appeared first on e-ptolemeos.gr.
15:28 04/02/2021

Εντοπίστηκε το εκπαιδευτικό αεροσκάφος

euro2day.gr
Το αεροσκάφος χάθηκε εδώ και τρεις ημέρες και ανήκε στη σχολή εκπαίδευσης επαγγελματιών πιλότων Egnatia Aviation. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σορό του πιλότου.
00:01 04/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load