#Golden Globes

Golden Globes History: Από τις πρώτες Χρυσές Σφαίρες στο σήμερα

instyle.gr
Τα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών φέτος ήταν απολαυστικά. Πριν φτάσουμε στο σήμερα, όμως, ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν και στις πιο ξεχωριστές στιγμές τους. Όλοι έχουμε τις μικρές ένοχες απολαύσεις μας. Η δική μας εδώ στο InStyle είναι το Χόλιγουντ και οτιδήποτε έχει να κάνει με τους διάσημους. Μόλις μπει ο νέος χρόνος […] The post Golden Globes History: Από τις πρώτες Χρυσές Σφαίρες στο σήμερα appeared first on InStyle.
21:46 23/03/2024

SAG Awards: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς

instyle.gr
Δείτε τα καλύτερα looks και τις πιο εντυπωσιακές celebrities της βραδιάς που μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μετά τις υπέρλαμπρες τελετές βραβείων Golden Globes, Emmy, Grammy κτλ. ήρθε η σειρά των Βραβείων του Συνδέσμου Ηθοποιών για το 2024, επίσης γνωστά ως SAGs. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ίδιοι οι αστέρες ψηφίζουν τους συναδέλφους τους για […] The post SAG Awards: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς appeared first on InStyle.
19:46 26/02/2024

Critics Choice Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της χθεσινής βραδιάς

instyle.gr
Σα να μην πέρασε μια στιγμή από τα φετινά Golden Globes, η λάμψη του κόκκινου χαλιού επέστρεψε με δύναμη για τα 29α Critics Choice Awards. Οι αστέρες του Hollywood επανήλθαν δυναμικά, φέρνοντας μαζί τους έναν αέρα πολυτέλειας και στιλ που αν μη τι άλλο, έκανε τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να πάρουν φωτιά. Σαν γενική […] The post Critics Choice Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί της χθεσινής βραδιάς appeared first on InStyle.
15:46 15/01/2024

Η οπαδός Έμμα Στόουν πήγε τον Γιώργο Λάνθιμο στο Λος Άντελες Λέικερς - Φοίνιξ Σανς στο NBA

Newsit
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν “σάρωσαν” στα βραβεία Golden Globes με την ταινία “Poor Things” και ετοιμάζονται για τα Oscars, αλλά την ίδια ώρα έδειξαν για μία ακόμη φορά και την αγάπη τους για το μπάσκετ. Μετά την περσινή παρουσία τους στο ΣΕΦ για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μονακό, Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα ... Περισσότερα To άρθρο Η οπαδός Έμμα Στόουν πήγε τον Γιώργο Λάνθιμο στο Λος Άντελες Λέικερς - Φοίνιξ Σανς στο NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 12/01/2024

Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι μεγάλοι νικητές και οι λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί

govastileto.gr
Πριν λίγες ώρες, ολοκληρώθηκε η 81η τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες ή αλλιώς Golden Globes στο The Beverly Hilton της Καλιφόρνια. Αυτή ήταν και η πρώτη λαμπερή εκδήλωση για το 2024 με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ να δίνει το παρών. Το βραβείο καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ απέσπασε η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» στις […]
09:00 08/01/2024

Kirsten Dunst: Στην τελευταία της εμφάνιση υιοθέτησε το ωραιότερο και πιο chic hairstyle

tlife.gr
Ξεκίνησε η περίοδος των βραβείων και λίγο πριν της απονομή των Golden Globes πραγματοποιήθηκε το Palm To άρθρο Kirsten Dunst: Στην τελευταία της εμφάνιση υιοθέτησε το ωραιότερο και πιο chic hairstyle δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 06/01/2024

Nova: Πρωταγωνιστεί και σαρώνει με 35 υποψηφιότητες σε όλες τις Premium Κατηγορίες για ταινίες και σειρές στις Χρυσές Σφαίρες!

paraskhnio.gr
Ταινίες και σειρές που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! Μπείτε στο eon.nova.gr, αποκτήστε το δικό σας κωδικό και απολαύστε δωρεάν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της ΕΟΝ συμπεριλαμβανομένης της φετινής 81ης τελετής των βραβείων Golden Globesπου θα μεταδοθεί LIVE στις 7 Ιανουαρίου 2024 από το κανάλι Novastars   Η Nova, μέλος της United Το άρθρο Nova: Πρωταγωνιστεί και σαρώνει με 35 υποψηφιότητες σε όλες τις Premium Κατηγορίες για ταινίες και σειρές στις Χρυσές Σφαίρες! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 12/12/2023

Μέσα στο υπέροχο country house της Renee Zellweger στο Κονέκτικατ

govastileto.gr
Η Renee Zellweger, είναι από τις ηθοποιούς έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ και έχει βραβευτεί με ένα Όσκαρ και τρία Golden Globes με την περιουσία της να υπολογίζεται στα 45 εκατομμύρια δολάρια. Η Renee Zellweger που έχει καταγωγή από το Τέξας, είχε αγοράσει ένα αγροτόσπιτο στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ στο οποίο έμεινε για 8 […]
16:04 04/02/2023

H Jenna Ortega προτείνει ρόλο στη Lady Gaga για τη δεύτερη σεζόν του Wednesday

Newsbeast.gr
Την ώρα που η Lady Gaga έχει δηλώσει μεγάλη fan της σειράς Wednesday, χορεύοντας ακόμα και το Bloody Mary στο TikTok, η Jenna Ortega δεν θα έλεγε όχι στη συμμετοχή της στη δεύτερη σεζόν. Υποθετικά, μιλώντας πάντα, στην κάμερα του Variety στο πλαίσιο των Golden Globes 2023, η Ortega είπε πως θα ήθελε να τη παίξει απέναντί της η Gaga και μάλιστα σε έναν ρόλο κόντρα στη Wednesday. «Εάν ήταν να συμμετέχει η Lady Gaga, θα έπρεπε να είναι σαν δύο τέρατα που καταλαβαίνονται μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
11:06 14/01/2023

Το “κρυστάλλινο” μανικιούρ της Selena Gomez για τα Golden Globes είναι ονειρεμένο!

instyle.gr
Η σταρ εμφανίστηκε στα Golden Globes μ’ ένα υπέροχο εμβληματικό, βελούδινο φόρεμα Valentino που το συνδύασε μ’ ένα υπέροχο nude κρυστάλλινο μανικιούρ. Ο nail artist Tom Bachik, αγαπημένος συνεργάτης της Selena Gomez, της JLo , αλλά και της Margot Robbie επιμελήθηκε το μανικιούρ της. Ξεκίνησε επιλέγοντας για βάση μια nude απόχρωση ώστε να κάνει αντίθεση […] The post Το “κρυστάλλινο” μανικιούρ της Selena Gomez για τα Golden Globes είναι ονειρεμένο! appeared first on InStyle.
10:14 12/01/2023

Ο 31χρονος Όστιν Μπάτλερ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα α’ ανδρικού σε δράμα για το "Elvis" και βάζει πλώρη και για τα Όσκαρ

thebest.gr
Από τις εκπλήξεις της 80ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών – Golden Globes στο Λος Άντζελες την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 ήταν η νίκη του 31χρονου Αμερικανού ηθοποιού Austin Butler που πλέον τον θέτει και ως πιθανό υποψήφιο και στα ερχόμενα Όσκαρ.
16:40 11/01/2023

Χρυσές Σφαίρες – Ριάνα: Έκανε το ντεμπούτο της στα βραβεία δίπλα στον ASAP Rocky

okmag.gr
Eίναι δισεκατομμυριούχος, λαμπερή με μεγάλη καριέρα και πρόσφατα έγινε μαμά. Αυτό που δεν είχε κατακτήσει μέχρι τώρα η Ριάνα ήταν μια περίοπτη θέση στα τραπέζια των Golden Globes. Και αυτό το πέτυχε φέτος. Η σούπερ σταρ έκανε το ντεμπούτο της στις Χρυσές Σφαίρες με τέλειο στυλ αν και δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί. Η σούπερ […] The post Χρυσές Σφαίρες – Ριάνα: Έκανε το ντεμπούτο της στα βραβεία δίπλα στον ASAP Rocky appeared first on OK! Magazine.
14:06 11/01/2023

Το Χόλιγουντ δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στις Χρυσές Σφαίρες

myvolos.net
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και το καστ της ταινίας «The Fabelmans» στην 80η τελετή απονομής Golden Globes. Φωτ. Chris Pizzello/Invision/AP Δυό χρόνια από την κρίση που πυροδότησε έρευνα των Los Angeles Times αποκαλύπτωντας την έλλειψη διαφορετικότητας στα μέλη του οργανισμού, οι Χρυσές Σφαίρες (Golden Globes) επέστρεψαν το βράδυ της Τρίτης με την 80η τελετή απονομής των […]
12:34 11/01/2023

Το Barbiecore ήταν η κυρίαρχη τάση και στις Χρυσές Σφαίρες 2023 με το ροζ να αποθεώνεται

queen.gr
Ο νικητής στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2023 ήταν ένας, το ροζ. Το αγαπημένο χρώμα του 2022 συνεχίζει την «επέλαση» του.Περισσότερα...
12:18 11/01/2023

Golden Globes 2023: Αυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

instyle.gr
Η 80η τελετή των Golden Globes έφερε τις πιο λαμπερές προσωπικότητες ξανά στο κόκκινο χαλί μετά από απουσία ενός χρόνου. Οι Χρυσές Σφαίρες επέστρεψαν χθες βράδυ, με φυσικές παρουσίες, και άνοιξαν και επίσημα την εποχή των βραβείων. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Μπέβερλι Χιλς και οι εμφανίσεις των σταρς στο κόκκινο χαλί […] The post Golden Globes 2023: Αυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς appeared first on InStyle.
12:14 11/01/2023

Mπραντ Πιτ: Πιο γοητευτικός από ποτέ στις Χρυσές Σφαίρες 2023 – Βίντεο

okmag.gr
Μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Μπραντ Πιτ στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2023 που έγινε την Τρίτη στο Μπέβερλι Χιλς. Ο έρωτας με την Ινές ντε Ραμόν φαίνεται πως τον έχει απογειώσει σε διάθεση. Μάλιστα στα 59 του χρόνια ο σταρ δείχνει πιο γοητευτικός από ποτέ. Mάλιστα στον επίσημο λογαριασμό των Golden Globes […] The post Mπραντ Πιτ: Πιο γοητευτικός από ποτέ στις Χρυσές Σφαίρες 2023 – Βίντεο appeared first on OK! Magazine.
10:08 11/01/2023

Χρυσές Σφαίρες 2023: To πρώτο red carpet της χρονιάς είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις

tlife.gr
Oι Golden Globes άνοιξαν την Award season της χρονιάς με μία λαμπερή τελετή και διάσημους καλεσμένους To άρθρο Χρυσές Σφαίρες 2023: To πρώτο red carpet της χρονιάς είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:00 11/01/2023

2023 Golden Globes: Όλα τα beauty looks από το κόκκινο χαλί

queen.gr
Παρακολουθούμε ζωντανά και σου μεταφέρουμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks απευθείας από το κόκκινο χαλί των 80στών Χρυσών Σφαιρών.Περισσότερα...
01:54 11/01/2023

Ρίτα Όρα: Σχεδόν γυμνή στο pre-Golden Globes πάρτι

okmag.gr
Ένα πολύ τολμηρό φόρεμα επέλεξε η Ρίτα Όρα. Η 32χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα αποκαλυπτικό ροζ δαντελένιο φόρεμα με τα μαύρα εσώρουχά της να φαίνονται ενώ έφτασε για ένα πάρτι πριν τις Χρυσές Σφαίρες με τον σύζυγό της, Τάικα Γουατίτι στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (8 Ιανουαρίου). Ο Τάικα και η Ρίτα συμμετείχαν με […] The post Ρίτα Όρα: Σχεδόν γυμνή στο pre-Golden Globes πάρτι appeared first on OK! Magazine.
10:10 09/01/2023

Xρυσές Σφαίρες: Όταν η Lady Gaga παρέλαβε το πρώτο της βραβείο για το ταλέντο της στην υποκριτική

okmag.gr
Λίγο πριν από την 80η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στις 10 Ιανουαρίου, θυμόμαστε τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του θεσμού. Ήταν Ιανουάριος του 2016 στην τελετή απονομής των Golden Globes όταν η Lady Gaga παρέλαβε το πρώτο της βραβείο για την υποκριτικές της ικανότητες. Από εκεί και πέρα μπήκε το νερό στο αυλάκι […] The post Xρυσές Σφαίρες: Όταν η Lady Gaga παρέλαβε το πρώτο της βραβείο για το ταλέντο της στην υποκριτική appeared first on OK! Magazine.
15:20 06/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load