#Σιωπηλός Δρόμος

«Σιωπηλός Δρόμος»: Η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA κατακτά και την Αυστραλία

tovima
Ο «Σιωπηλός Δρόμος» συνεχίζει την επιτυχημένη διεθνή πορεία του.
11:26 17/03/2023

Variety: Μπορεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική τηλεόραση;

monopoli.gr
Καθώς η «Αγορά» του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης λανσάρει μια νέα ενότητα για τη στήριξη της εγχώριας τηλεοπτικής παραγωγής, το Variety αναρωτιέται αν η ελληνικής τηλεόραση οδεύει προς τη δική της «Χρυσή Εποχή» με σειρές όπως ο «Σιωπηλός Δρόμος» και το «Maestro».
08:42 08/11/2022

Ο Σιωπηλός Δρόμος στην Αμερική και τον Καναδά

Newsit
Έχει βρεθεί εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν είναι Σιωπηλός, αλλά συνεχίζει να τρέχει στο Δρόμο του εξωτερικού, φτάνοντας πλέον και έως την Αμερική και τον Καναδά. Ο Σιωπηλός Δρόμος, η σειρά σε σενάριο του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη που προβλήθηκε από το MEGA αποδεικνύει ότι η ελληνική παραγωγή μυθοπλασίας μπορεί να ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σιωπηλός Δρόμος στην Αμερική και τον Καναδά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:04 18/10/2022

Καθήλωσε και τους Ιταλούς η κορυφαία σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος»

in.gr
Με πολύ υψηλή τηλεθέαση και αναφορές στα μεγαλύτερα ιταλικά ΜΜΕ έκανε πρεμιέρα στο Canale 5 της Mediaset η δραματική-αστυνομική σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος».
15:12 15/07/2022

Σιωπηλός Δρόμος: Η ελληνική σειρά που ετοιμάζεται να «κατακτήσει» την ιταλική τηλεόραση

neolaia.gr
Ο «Σιωπηλός Δρόμος» κάνει απόψε πρεμιέρα στην ιταλική τηλεόραση.
12:36 13/07/2022

Σιωπηλός Δρόμος: Από τo MEGA στην prime time ζώνη της Ιταλίας

youfly.com
Η δραματική σειρά του MEGA γίνεται η πρώτη ελληνική που θα προβληθεί στην Ιταλική τηλεόραση! The post Σιωπηλός Δρόμος: Από τo MEGA στην prime time ζώνη της Ιταλίας appeared first on Youfly.
10:48 13/07/2022

Έκλεισε η συμφωνία Mega-Mediaset: Αγοράστηκε ο Σιωπηλός Δρόμος από τον ιταλικό Όμιλο

mononews.gr
Η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA αγοράστηκε από τον ιταλικό όμιλο Mediaset και θα μεταδοθεί σύντομα στην prime time ζώνη της ιταλικής τηλεόρασης
12:52 30/05/2022

«Σιωπηλός Δρόμος»: Από την Τρίτη 17 Μαΐου επιστρέφει στο MEGA

in.gr
Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε τηλεοπτικό κοινό και κριτικούς, ξετυλίγει ξανά τη μυστηριώδη ιστορία του από σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου. Η κορυφαία σειρά με το καθηλωτικό σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, την κινηματογραφική σκηνοθετική προσέγγιση του Βαρδή Μαρινάκη και τις συγκλονιστικές ερμηνείες από το εκλεκτό καστ, θα μεταδίδεται από […]
13:10 17/05/2022

«Σιωπηλός Δρόμος»: Η δραματική σειρά επιστρέφει στο Mega, λίγο πριν ταξιδέψει εκτός συνόρων

monopoli.gr
Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε τηλεοπτικό κοινό και κριτικούς, ξετυλίγει ξανά τη μυστηριώδη ιστορία του από σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου.
11:42 17/05/2022

Σιωπηλός Δρόμος: Επιστρέφει από σήμερα η δραματική σειρά του MEGA

mononews.gr
Ο «Σιωπηλός Δρόμος» ξετυλίγει ξανά τη μυστηριώδη ιστορία του κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 23:20 στο MEGA.
11:00 17/05/2022

Σιωπηλός Δρόμος: Η επιτυχία της σειράς του Mega έφτασε μέχρι τις Κάννες

okmag.gr
H δραματική σειρά του Mega, μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων από τη γερμανική εταιρεία Beta Film –μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες παγκόσμιας διανομής ταινιών και σειρών– και την πρόσφατη προβολή σε στελέχη ξένων δικτύων στην τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV, επιστρέφει σε επανάληψη στους τηλεοπτικούς δέκτες από τις 16 Μαΐου και κάθε Δευτέρα και […] The post Σιωπηλός Δρόμος: Η επιτυχία της σειράς του Mega έφτασε μέχρι τις Κάννες appeared first on OK.
09:00 16/05/2022

«Σιωπηλός Δρόμος»: Ερχεται ξανά στο Mega από την Τρίτη 17 Μαΐου

in.gr
Μια σειρά που καθήλωσε το κοινό θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23.20.
16:24 13/05/2022

«Σιωπηλός Δρόμος»: Έρχεται ξανά στο MEGA από τη Δευτέρα 16 Μαΐου

in.gr
Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή. Θα καταφέρουν οι ήρωες να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο», να φτάσουν στην αλήθεια, την εξιλέωση και τη λύτρωση; 
15:16 05/05/2022

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» επιστρέφει στις οθόνες

happytv.gr
Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA που συγκλόνισε τηλεοπτικό κοινό και κριτικούς, ξετυλίγει ξανά τη μυστηριώδη ιστορία του από τη Δευτέρα 16 Μαΐου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:20 στο MEGA. Το καθηλωτικό σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, η κινηματογραφική σκηνοθετική προσέγγιση του Βαρδή Μαρινάκη και οι εξαιρετικές ερμηνείες […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο «Σιωπηλός Δρόμος» επιστρέφει στις οθόνες
13:04 05/05/2022

Σιωπηλός Δρόμος: Η δραματική σειρά του Mega άνοιξε τα φτερά της στο εξωτερικό

Newsbeast.gr
Ο «Σιωπηλός Δρόμος», η δραματική σειρά του Mega η οποία προβλήθηκε την περασμένη σεζόν και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, ανοίγει τα φτερά της στο εξωτερικό. Η σειρά που φέρει την σεναριακή υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και την παγκόσμια τηλεοπτική αγορά. Με τις πιο ευοίωνες προοπτικές ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό, ο «Σιωπηλός Δρόμος», έπειτα από την απόκτηση των δικαιωμάτων για την παγκόσμια διανομή της από την Beta Film.    Πρώτος διεθνής σταθμός του «Σιωπηλού Δρόμου» είναι η περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV, όπου η σειρά θα παρουσιαστεί σε ξένους αγοραστές τη Δευτέρα 4 Απριλίο
20:52 31/03/2022

Επίσημα ο Σιωπηλός Δρόμος στον δρόμο για το εξωτερικό

Newsit
Την πορεία της στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά έχει ξεκινήσει η επιτυχημένη σειρά που πρόβαλε το MEGA. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr ο Σιωπηλός Δρόμος κέρδισε το ενδιαφέρον της Beta Film με σκοπό μέσα από το παγκόσμιο δίκτυό της, να την πουλήσει σε άλλες χώρες. Επίσημα λοιπόν το MEGA ενημερώνει πως: «Με τις ... Περισσότερα To άρθρο Επίσημα ο Σιωπηλός Δρόμος στον δρόμο για το εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:54 30/03/2022

Στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά μπαίνει ο Σιωπηλός Δρόμος του MEGA

mononews.gr
Η δραματική σειρά του MEGA, #SiopilosDromos ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό!
12:02 30/03/2022

«Σιωπηλός δρόμος»: Η δραματική σειρά του Mega ξεκινάει την πορεία της στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά

monopoli.gr
Ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό η δραματική σειρά του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος», έπειτα από την απόκτηση των δικαιωμάτων για την παγκόσμια διανομή της από την Beta Film.
11:46 30/03/2022

Σιωπηλός Δρόμος: Η σειρά του MEGA τώρα και στο εξωτερικό

youfly.com
Η αστυνομική δραματική «Σιωπηλός Δρόμος» που προβλήθηκε πέρυσι τέτοια εποχή συνεχίζει το ταξίδι της, αλλά αυτή τη φορά στο εξωτερικό. The post Σιωπηλός Δρόμος: Η σειρά του MEGA τώρα και στο εξωτερικό appeared first on Youfly.
20:52 14/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load