#η Φάρμα

Φάρμα: Μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου

zappit.gr
Η προηγούμενη εβδομάδα στη Φάρμα έκλεισε με την αποχώρηση της Ιωάννας Μπακάση. Η Ιωάννα, αν και έδωσε τον καλύτερό της […] The post Φάρμα: Μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου appeared first on Zappit.
20:07 20/10/2024

Φάρμα: Για ποια από τις δύο παίκτριες το ταξίδι θα τελειώσει απόψε;

zappit.gr
Η εβδομάδα στη Φάρμα κλείνει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την πράσινη ομάδα. Απόψε, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, δύο μέλη της […] The post Φάρμα: Για ποια από τις δύο παίκτριες το ταξίδι θα τελειώσει απόψε; appeared first on Zappit.
15:02 17/10/2024

Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ»

Newsit
Αλλαγή ηγεσίας στη Φάρμα το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024). Όπως γίνεται ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ιωάννα, άφησε ένα γράμμα, ορίζοντας τον επόμενο αρχηγό της ομάδας της, των «Γαλάζιων». Το γράμμα της Ιωάννας, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα, διάβασε στους συμπαίκτες του ο Νίκος, κάνοντας πλάκα στον Δημήτρη. ... Περισσότερα To άρθρο Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:37 17/10/2024

Η Φάρμα: «Κονταροχτυπιούνται» δύο ισάξιες παίκτριες των Γαλάζιων – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
 Μετά το σερί των πράσινων στη Φάρμα, δύο μέλη καλούνται σήμερα Τετάρτη (16.10.2024) να παλέψουν «στήθος με στήθος» Η εβδομάδα στη Φάρμα κλείνει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την πράσινη ομάδα. Στους Γαλάζιους έχουν έρθει τα πάνω – κάτω με την ομάδα να εναντιώνεται σε μία παίκτρια που «δημιουργεί προβλήματα», όπως αναφέρουν τα μέλη της. ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: «Κονταροχτυπιούνται» δύο ισάξιες παίκτριες των Γαλάζιων – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:28 16/10/2024

Η Φάρμα: «Βαρύ» το κλίμα στους Γαλάζιους μετά την ήττα τους – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Τεταμένο φαίνεται πως θα είναι το κλίμα στην γαλάζια ομάδα μετά το σερί που έχει σημειώσει στις ήττες ενώ ένας «κρυφός» θαυμαστής θα φέρει τα πάνω κάτω στη Φάρμα. Στο χθεσινό (14.10.2024) επεισόδιο της Φάρμας η πράσινη ομάδα σημείωσε άλλες δύο νίκες, αφού κατάφερε να κερδίσει την αποστολή του επιστάτη αλλά και τη Δοκιμασία Επάθλου, ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: «Βαρύ» το κλίμα στους Γαλάζιους μετά την ήττα τους – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:37 15/10/2024

Η Φάρμα: Νέες κόντρες και δοκιμασίες ασυλίας, προμηθειών – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsit
Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τετάρτη 9/10), δύο ζευγάρια βρέθηκαν αντιμέτωπα στον αχυρώνα, με τον Βασίλη Κουμανάκο και τη Μαρία Γιαννοπούλου να παραμένουν στη Φάρμα. Ο Γεράσιμος Φιλιππάκος και η Λίνα Βαστάκη, παρότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη δύσκολη μονομαχία, δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν και αποχώρησαν οριστικά. Οι παίκτες της πράσινης ομάδας τους αποχαιρέτησαν συγκινημένοι. Απόψε, ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Νέες κόντρες και δοκιμασίες ασυλίας, προμηθειών – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:55 13/10/2024

Φάρμα: Αποχώρησαν με double σκορ και έπεσε βαριά σιωπή σε ολόκληρο τον αχυρώνα

thecaller.gr
Την ύστατη μάχη, αυτή για την παραμονή στη Φάρμα, κλήθηκαν να δώσουν δυο ζευγάρια υπό της οδηγίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Ο λόγος για το ζευγάρι του Βασίλη με την Μαρία και του Γεράσιμου με τη Λίνα. Το σκορ έδειχνε […]
14:08 10/10/2024

Φάρμα – “Μαινόμενος ταύρος” μετά την ήττα: “Εγώ φταίω που δεν τους γαμ…, φύγε ρε μαλ… κάνετε καραγκιοζιλίκια”

thecaller.gr
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη Φάρμα μετά το τέλος της δοκιμασίας ασυλίας, η οποία ανέδειξε μεγάλη νικήτρια τη γαλάζια ομάδα. Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί των νικητών, που έκαναν έξαλλο τον Παύλο Θεοφανίδη. «Γενικότερα δε με ενοχλούν οι πανηγυρισμοί, αλλά με πειράζει πάρα πολύ όταν ο άλλος είναι καραγκιόζης, γιατί εγώ προσπαθώ ακόμα και στις νίκες μας […]
19:43 09/10/2024

Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsit
Αυτή την εβδομάδα, στη Φάρμα η γαλάζια ομάδα κατάφερε επιτέλους να «σπάσει» το σερί των ηττών και να κερδίσει και τις τρεις δοκιμασίες, εξασφαλίζοντας ότι κανένας παίκτης της δεν θα κινδυνεύσει με αποχώρηση. Αντίθετα, για την πράσινη ομάδα, η «εβδομάδα ζευγαριών» κλείνει με ένταση, καθώς  τέσσερα μέλη της θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στη ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:55 09/10/2024

Χαμός στη Φάρμα μετά από τη δοκιμασία ασυλίας: «Εγώ φταίω που δε τους γ$#@^&, φύγε ρε μ#$%@^» (vid)

Gazzetta
Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Νίκος πήγε να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους του μετά από τη δοκιμασία ασυλίας στη «Φάρμα».
00:10 09/10/2024

Φάρμα: «Γύρισε και είπε ότι αν πειράξεις δικό μου άνθρωπο θα σε πάω γαμ…ς»

zappit.gr
Τεταμένο είναι το κλίμα στην Πράσινη Ομάδα στη Φάρμα μετά την ήττα στην απαιτητική δοκιμασία ασυλίας. Η ατμόσφαιρα έγινε… πιο […] The post Φάρμα: «Γύρισε και είπε ότι αν πειράξεις δικό μου άνθρωπο θα σε πάω γαμ…ς» appeared first on Zappit.
12:18 08/10/2024

Η Φάρμα: Εβδομάδα «ζευγαριών» και διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Με αναπάντεχο τρόπο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στη Φάρμα, αφού ανακοινώθηκε ότι η αποχώρηση θα είναι…διπλή! Στο χθεσινό (06.10.2024) επεισόδιο της Φάρμας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως αυτή η εβδομάδα είναι «εβδομάδα ζευγαριών» και ότι στο τέλος της θα έχουμε διπλή αποχώρηση! Η γαλάζια ομάδα κατάφερε, επιτέλους, να σπάσει το σερί των ηττών και κέρδισε ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Εβδομάδα «ζευγαριών» και διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:28 07/10/2024

Φάρμα: «Λύγισε» στον αχυρώνα και αποχώρησε μετά τις ήττες με δάκρυα στα μάτια

zappit.gr
Την μάχη των μαχών, αυτή για την παραμονή στη Φάρμα, κλήθηκαν να δώσουν ο Νίκος και η Σόνια στο νέο […] The post Φάρμα: «Λύγισε» στον αχυρώνα και αποχώρησε μετά τις ήττες με δάκρυα στα μάτια appeared first on Zappit.
00:16 04/10/2024

Φάρμα: Δείτε εδώ το trailer του 9ου επεισοδίου

happytv.gr
H εβδομάδα στη Φάρμα ολοκληρώνεται με την πράσινη ομάδα να κυριαρχεί, έχοντας κερδίσει και στις τρεις δοκιμασίες και να παραμένει ασφαλής. Αντίθετα, η γαλάζια ομάδα θα χάσει σίγουρα ένα μέλος της. Η πρώτη μονομάχος, Σόνια Παπλεκάι, επέλεξε ως αντίπαλο τον Νίκο Κωβαίο, για να λύσουν τις διαφωνίες τους στον αχυρώνα, αλλά και επειδή δεν ήταν […] Source
21:03 03/10/2024

Πέμπτη βράδυ στη Φάρμα (spoiler)

lykavitos.gr
H εβδομάδα στη Φάρμα ολοκληρώνεται με την πράσινη ομάδα να κυριαρχεί, έχοντας κερδίσει και στις τρεις δοκιμασίες και να παραμένει ασφαλής. Αντίθετα, η γαλάζια ομάδα θα χάσει σίγουρα ένα μέλος της.
21:00 03/10/2024

Φάρμα: Η εβδομάδα ξεκινάει με νέα αρχηγό στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας

zappit.gr
Στο χθεσινό επεισόδιο (Κυριακή 29/9) ο Σάκης Κασουρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα, καθώς ο Νίκος Κωβαίος […] The post Φάρμα: Η εβδομάδα ξεκινάει με νέα αρχηγό στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας appeared first on Zappit.
23:53 01/10/2024

Φάρμα: «Έλα, κ…λοχαρακτήρα, μιλάς πολύ» – Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη γαλάζια ομάδα

zappit.gr
Τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών στη γαλάζια ομάδα στη Φάρμα, μετά τις τελευταίες ήττες και τις παρασκηνιακές συνομιλίες ανάμεσα […] The post Φάρμα: «Έλα, κ…λοχαρακτήρα, μιλάς πολύ» – Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη γαλάζια ομάδα appeared first on Zappit.
23:53 01/10/2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η στιγμή που τραγουδάει με τον δύο ετών γιο του στα γυρίσματα της Φάρμας

govastileto.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρά τα πολύωρα γυρίσματα που έχει για τη Φάρμα, πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τον μονάκριβο γιο του, ο οποίος του έχει κλέψει την καρδιά. Μπαμπάς και γιος περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αφού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συχνά επιλέγει να παίρνει τον μικρό Κίμωνα μαζί του στα γυρίσματα του ριάλιτι, ενώ μαζί […]
23:48 01/10/2024

Φάρμα: Το κοτέτσι και η δοκιμασία επάθλου – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Ο επιστάτης Αλέξανδρος Τζόρβας επισκέπτεται τη Φάρμα και αναθέτει στους παίκτες μία νέα αποστολή, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες για δεύτερη φορά στη Λίμνη του Λάδωνα και στη Δοκιμασία Επάθλου. Τι θα δούμε στο αποψινό (1/10) επεισόδιο. Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 30/9), η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για την πράσινη ομάδα, καθώς κέρδισε τόσο ... Περισσότερα To άρθρο Φάρμα: Το κοτέτσι και η δοκιμασία επάθλου – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:10 01/10/2024

Ξέφυγαν τα πράγματα στη Φάρμα: «Έλα, κ#λ%χαρακτήρα, μιλάς πολύ» (vid)

Gazzetta
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην γαλάζια ομάδα της Φάρμας.
11:10 01/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load