#Τζέιμς Καφετζής

Τζέιμς Καφετζής: «Δεν πρόλαβα να φτάσω Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου»

neolaia.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής ανέβασε στο προφίλ του ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με ένα σκάφος.
12:47 24/04/2024

“Δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ”: Το μήνυμα όλο νόημα του Τζέημς μετά το Survivor

Newside.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor, μετά την περιπέτεια του πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε τον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αμέσως μετά την αποχώρησή του, συνάντησε τον πατέρα του, ο οποίος ξεπέρασε τις δυσκολίες και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Με νέα του ανάρτηση στο instagram, o [...] Το άρθρο “Δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ”: Το μήνυμα όλο νόημα του Τζέημς μετά το Survivor εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Το ποσό που πήρε για 11 εβδομάδες στο παιχνίδι

eretikos.gr
Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες του φετινού Survivor Μπορεί να ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Survivor, όμως από το βράδυ της Πέμπτης ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί παρελθόν, μιας και ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει την μονομαχία και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που ήταν υποψήφιος […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:59 22/04/2024

Survivor – Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής: «Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος»

zappit.gr
Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση από το Survivor, μέσα από τα social media, ο Τζέιμς Καφετζής επέλεξε να μοιραστεί ορισμένα […] The post Survivor – Κόλαφος ο Τζέιμς Καφετζής: «Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος» appeared first on Zappit.
21:00 20/04/2024

Survivor: Με πόσα χρήματα επιστρέφει ο Τζέιμς Καφετζής;

youfly.com
Την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor είδαμε χθες, Πέμπτη 18/4, ο οποίος επιστρέφει οικειοθελώς στην Ελλάδα κι έχοντας συγκεντρώσει πολλά χρήματα. The post Survivor: Με πόσα χρήματα επιστρέφει ο Τζέιμς Καφετζής; appeared first on Youfly.
09:58 19/04/2024

Survivor 2024: Εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Η απόφαση της τελευταίας στιγμής, το γλέντι στην Punta Cana, η τετράδα του τελικού σύμφωνα με τον Τζέιμς και οι μάχες για την 4η ασυλία και την παραμονή
04:00 19/04/2024

Survivor 2024: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής – Παράτησε στη μέση τον αγώνα

tlife.gr
Από το Survivor αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 ο Τζέιμς Καφετζής. Ο παίκτης του ριάλιτι To άρθρο Survivor 2024: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής – Παράτησε στη μέση τον αγώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 19/04/2024

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: «Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να παραμείνω ή να αποχωρήσω»

zappit.gr
Για πρώτη φορά στο φετινό Survivor βρίσκεται στον… τάκο ο Τζέιμς Καφετζής και μάλιστα με δική του απόφαση. Λίγες ώρες […] The post Survivor – Τζέιμς Καφετζής: «Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να παραμείνω ή να αποχωρήσω» appeared first on Zappit.
23:00 18/04/2024

Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής 3ος υποψήφιος – «Είμαι πολύ μπερδεμένος»

Newsit
Η επιθυμία του Τζέιμς Καφετζή έγινε… ψήφος και ο παίκτης είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor. Ο 27χρονος παίκτης της Μπλε ομάδας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αποψινού (17.04.2024) επεισοδίου του Survivor. Η αποκάλυψη για το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του στον Ειρηνικό Ωκεανό συγκλόνισε όλους τους παίκτες και ήταν το ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής 3ος υποψήφιος – «Είμαι πολύ μπερδεμένος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 18/04/2024

Survivor 2024 spoiler 17-4: Μπορεί να γίνει ανατροπή και να μείνει ο Τζέιμς Καφετζής;

sportime.gr
Βλέπουμε ακόμα πως ο Τζέιμς Καφετζής είναι μέσα στο Survivor. Μπορεί να έχουμε ανατροπή και να παραμείνει; Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
12:46 17/04/2024

Survivor: Έτσι είπε το Twitter «αντίο» στον Τζέιμς Καφετζή και σκόρπισε συγκίνηση

sportime.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor και το twitter λέει το δικό του «αντίο». Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
00:46 17/04/2024

Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό

zappit.gr
Η είδηση πως ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) στα […] The post Survivor: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό appeared first on Zappit.
00:00 17/04/2024

Survivor: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής – Η τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του

eleftherostypos.gr
Survivor: Δύσκολα, όπως μαθαίνουμε ήταν τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο για τον παίκτη της μπλε ομάδας, Τζέιμς Καφετζή. Δυστυχώς η χαρά που είχε στο πάρτι της ένωσης του Survivor του βγήκε ξινή αφού λίγες ημέρες πριν δούμε εμείς το επεισόδιο στην τηλεόραση – είμαστε πίσω 3-4 24ωρα – έγινε γνωστό πως ο πατέρας του, […] Το άρθρο Survivor: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής – Η τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 16/04/2024

Survivor 21/3: Ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε το χρόνο – Πάει για MVP

sportime.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής επέστρεψε για τα καλά και φορτσάρει για τον τίτλο του MVP της εβδομάδας. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
00:46 21/03/2024

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής «καρφώνει» την Ασημίνα – «Ήταν μία δικαιολογία για να βγάλει την ουρά της απ’ έξω»

zappit.gr
Η υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη στο χθεσινοβραδινό (19/3) συμβούλιο του Survivor πυροδότησε συζητήσεις στις δύο ομάδες. Κάποιοι από τους Κόκκινους […] The post Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής «καρφώνει» την Ασημίνα – «Ήταν μία δικαιολογία για να βγάλει την ουρά της απ’ έξω» appeared first on Zappit.
22:00 20/03/2024

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ… Τότε επιστρέφει ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor και στις οθόνες μας στον ΣΚΑΪ…

sportime.gr
Ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι νωρίτερα στις οθόνες μας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η επιστροφή του είναι δεδομένη! Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.
18:46 14/03/2024

Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor; – Όλο το παρασκήνιο

Newsbeast.gr
Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρεί από το Survivor. O Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο. «Υπήρξαν κάποιες διαρροές στα social που έλεγαν ότι ο Τζέιμς Καφετζής έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Στο χθεσινό επεισόδιο όντως ο Τζέιμς Καφετζής δεν ήταν στο συμβούλιο γιατί όπως μαθαίνουμε ήταν στο ξενοδοχείο. Είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με την παραγωγή του παιχνιδιού», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε ότι: «οι παίκτες πριν πάνε στο συμβούλιο για να έχουν ενέργεια
17:00 14/03/2024

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του

youfly.com
Χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με τον Τζέιμς Καφετζή και την συμμετοχή του στο Survivor. The post Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του appeared first on Youfly.
14:58 14/03/2024

Survivor spoiler: Δημοφιλής παίκτης πάει για υποψήφιος στις εκλογές – Μήπως ο Τζέιμς Καφετζής;

sportime.gr
Δημοφιλής παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος στις εκλογές-Μήπως ο Τζέιμς Καφετζής; Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
16:46 12/03/2024

Survivor – «Ράπισε» την Ασημίνα ο Τζέιμς: «Αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής»

zappit.gr
Σε έναν καυγά άνευ προηγουμένου είδαμε στο Survivor, το βράδυ της Πέμπτης, να πρωταγωνιστούν ο Τζέιμς Καφετζής από την μπλε ομάδα […] The post Survivor – «Ράπισε» την Ασημίνα ο Τζέιμς: «Αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα, πρέπει να είσαι ειλικρινής» appeared first on Zappit.
00:00 08/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load