#Γιώργος Σατσίδης

Κέιτ Μίντλετον καρκίνος: Καρκινικό όγκο αφαίρεσαν οι γιατροί από την κοιλιά της

koolnews.gr
Το πρωινό αυτό, στην εκπομπή “Happy Day”, ο Γιώργος Σατσίδης, δημοσιογράφος με βασική δραστηριότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προχώρησε σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη. Ο Σατσίδης, γνωστός για τις υψηλές διασυνδέσεις του στον χώρο της δημοσιογραφίας και για την έμπειρη καριέρα του, μετέφερε μία πληροφορία που έλαβε από φίλο του δημοσιογράφο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η είδηση […] The post Κέιτ Μίντλετον καρκίνος: Καρκινικό όγκο αφαίρεσαν οι γιατροί από την κοιλιά της appeared first on Koolnews.gr.
09:58 19/01/2024

Η ατάκα της Τζένιφερ Άνιστον στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Newsit
Η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον ενθουσίασε τους φαν της στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε στα Critics Choice Awards και απάντησε στα ελληνικά σε δημοσιογράφο. Η Τζένιφερ Άνιστον εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα Critics Choice Awards, αλλά και με την ατάκα της στα ελληνικά. Ο Γιώργος Σατσίδης που εδώ και αρκετά χρόνια ζει και εργάζεται ως ... Περισσότερα To άρθρο Η ατάκα της Τζένιφερ Άνιστον στα ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 15/01/2024

Γιώργος Σατσίδης: «Δεν μου λέει κανείς αν είναι όντως ζευγάρι, αυτό θέλω να μάθω»

zappit.gr
Απορίες για το φημολογούμενο -παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις- ειδυλλίου μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου, είχε ο Γιώργος […] The post Γιώργος Σατσίδης: «Δεν μου λέει κανείς αν είναι όντως ζευγάρι, αυτό θέλω να μάθω» appeared first on Zappit.
13:00 07/12/2023

Γιώργος Σατσίδης: Στη Μύκονο με τους διάσημους ηθοποιούς Γκλεν Πάουελ και Μπίλι Μάγκνουσεν

okmag.gr
Ο Γιώργος Σατσίδης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο. Ο παρουσιαστής, που το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, βρίσκεται στην Ελλάδα και ταξίδεψε στο Νησί των Ανέμων. Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε και μερικές στιγμιότυπά του από βραδινή του έξοδο όπου στην παρέα του βρέθηκαν και οι διάσημοι ηθοποιοί Γκλεν […] The post Γιώργος Σατσίδης: Στη Μύκονο με τους διάσημους ηθοποιούς Γκλεν Πάουελ και Μπίλι Μάγκνουσεν appeared first on OK! Magazine.
10:58 13/08/2023

Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου»

okmag.gr
Το εμβληματικό τραγούδι τίτλων της σειράς ταινιών με πρωταγωνιστή τον θρυλικό αρχαιολόγο Indiana Jones ήχησε την Τετάρτη 28 Ιουνίου στον ονειρικό χώρο του θερινού κινηματογράφου Cine Πολεμικό Μουσείο και πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει μια βραδιά γνήσιας κινηματογραφικής απόλαυσης με τον Harrison Ford να αποχαιρετά τον ρόλο που τον καθιέρωσε. Ο Γιώργος Σατσίδης, ο Κώστας […] The post Λαμπερή πρεμιέρα για την ταινία «Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου» appeared first on OK! Magazine.
21:58 29/06/2023

Ζιζέλ Μπούντχεν – Τομ Μπρέιντι: Δείτε την εντυπωσιακή τους έπαυλη 1.300 τμ στο Λος Άντζελες

okmag.gr
Τα ΜΜΕ έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν, λόγω της κρίσης στον γάμο τους. Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας βγήκαν εικόνες από την εντυυπωσιακή τους έπαυλη στο Λος Άντζελες. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Γιώργος Σατσίδης στην εκπομπή Happy Day το ζευγάρι σκέφτεται να πουλήσει το εντυπωσιακό οικολογικό σπίτι του […] The post Ζιζέλ Μπούντχεν – Τομ Μπρέιντι: Δείτε την εντυπωσιακή τους έπαυλη 1.300 τμ στο Λος Άντζελες appeared first on OK.
10:38 30/09/2022

Shay Mitchell: Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε την σταρ του Χόλιγουντ

youfly.com
Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε χθες βράδυ την λαμπερή ηθοποιό Shay Mitchell, για μία εκ βαθέων συζήτηση σχετικά με τη νέα της ταινία και όχι μόνο! The post Shay Mitchell: Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε την σταρ του Χόλιγουντ appeared first on Youfly.
11:58 09/02/2022

Όσκαρ 2022: Eκπλήξεις, ανατροπές και σνομπισμοί!

youfly.com
Ο Γιώργος Σατσίδης γράφει για τις μεγάλες ανατροπές που έκρυβαν οι υποψηφιότητες των Όσκαρ 2022! The post Όσκαρ 2022: Eκπλήξεις, ανατροπές και σνομπισμοί! appeared first on Youfly.
10:36 09/02/2022

Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της

tlife.gr
Εκτός Happy Day θα βρίσκεται από εδώ και πέρα ο Γιώργος Σατσίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής ο To άρθρο Τέλος από το Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την αποχώρηση του συνεργάτη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:26 17/12/2021

Γιώργος Σατσίδης: Νέα εκπομπή στο OPEN – Τέλος από Happy Day και ALPHA

youfly.com
Ο Γιώργος Σατσίδης ολοκληρώνει την συνεργασία του με το Happy Day και τον ALPHA και μετακομίζει στο OPEN. Η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει! Δείτε αναλυτικά εδώ. The post Γιώργος Σατσίδης: Νέα εκπομπή στο OPEN – Τέλος από Happy Day και ALPHA appeared first on Youfly.
09:20 17/12/2021

And Just Like That: Είδαμε τα πρώτα επεισόδια – Οι εντυπώσεις μας απ’ το νέο Sex and the City

youfly.com
Το νέο Sex and the City είναι γεγονός! Ο Γιώργος Σατσίδης είδε τα πρώτα επεισόδια από το And Just Like That και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα! Η κριτική του. The post And Just Like That: Είδαμε τα πρώτα επεισόδια – Οι εντυπώσεις μας απ’ το νέο Sex and the City appeared first on Youfly.
11:40 10/12/2021

Τηλεθέαση: Ο Δεκέμβρης ξεκίνησε δυναμικά για τον Alpha

Newsbeast.gr
Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται κι έτσι χθες, ο μήνας ξεκίνησε δυναμικά για τον Alpha αφού διατήρησε την πρωτιά διαδοχικά σε 2 εκπομπές, αποτελώντας τον τηλεοπτικό προορισμό των τηλεθεατών για την πρωινή τους παρέα. H Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, δίνουν τον τόνο για μία Happy Day, όλο αισιοδοξία. Καθημερινά ο Δήμος Βερύκιος αναλύει την επικαιρότητα και ενημερώνει για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις. Ο Γιώργος Σατσίδης αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ.    Χθες Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 το Happy Day βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο
16:16 02/12/2021

The Bachelor: Ρομαντικά δείπνα, βόλτες με σκάφος σε νησιά – Όσα θα γίνουν στον νέο κύκλο

spoilers
Γεωργία Τσιαρλή ClockDate and time that the article is published or last modified26/07/2021 19:23 Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε για τον ολοκαίνουριο κύκλο του The Bachelor... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Bachelor: Ρομαντικά δείπνα, βόλτες με σκάφος σε νησιά – Όσα θα γίνουν στον νέο κύκλο
19:28 26/07/2021

Γιώργος Σατσίδης: Ερωτισμός και έντονο μυστήριο στο νέο Bachelor

youfly.com
Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε για το νέο The Bachelor, αποκαλύπτοντας πως το ριάλιτι αυτό έρχεται πλήρως ανανεωμένο! Όλα όσα θα δούμε! The post Γιώργος Σατσίδης: Ερωτισμός και έντονο μυστήριο στο νέο Bachelor appeared first on Youfly.
18:10 26/07/2021

The Bachelor 2: Άρτος και…ερωτικά θεάματα στο πανάκριβο show

in.gr
Ο Γιώργος Σατσίδης αποκαλύπτει τα πάντα
16:40 26/07/2021

The Bachelor: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σατσίδης για τον νέο κύκλο του reality αγαπής;

spoilers
Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν θα μεταδοθεί το Bachelor από το κανάλι του Alpha, με την πρώτη σεζόν να κερδίζει το κοινό, το οποίο το είχε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Bachelor: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σατσίδης για τον νέο κύκλο του reality αγαπής;
16:22 26/07/2021

The Bachelor: Ο Γιώργος Σατσίδης αποκαλύπτει για τη νέα σεζόν

zappit.gr
Συγκεκριμένα, μίλησε για τις 21 κοπέλες που θα διεκδικήσουν φέτος τον Bachelor. Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένες και αποφασισμένες σε αυτή τη φάση […] The post The Bachelor: Ο Γιώργος Σατσίδης αποκαλύπτει για τη νέα σεζόν appeared first on Zappit.
14:44 26/07/2021

The Bachelor 2 - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Σατσίδης για τον εργένη; (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Συνεχίζονται τα γυρίσματα στο «The Bachelor 2» ενώ υπάρχει άκρα του τάφου σιωπή για τον εργένη.
11:10 28/06/2021

The Bachelor 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν – Ο ρόλος του Γιώργου Σατσίδη

youfly.com
Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε για το νέο Bachelor, τα γυρίσματα αλλά και για τον ρόλο του φέτος στο ριάλιτι. Τί αλλάζει τη νέα σεζόν; The post The Bachelor 2: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν – Ο ρόλος του Γιώργου Σατσίδη appeared first on Youfly.
16:24 04/06/2021

«Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα ήταν ζωντανή, αν ζούσε ακόμη στη Βρετανία»

zappit.gr
Αυτή την Κυριακή στις Ιστορίες του Hollywood, ο Γιώργος Σατσίδης συναντά το μέντιουμ που εμπιστεύονται οι σταρ του Χόλυγουντ. Η […] The post «Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα ήταν ζωντανή, αν ζούσε ακόμη στη Βρετανία» appeared first on Zappit.
14:48 21/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load