#Θάλεια Ματίκα

Θάλεια Ματίκα: «Ο ψυχίατρος μου ξεκλείδωσε πολλά πράγματα»

zappit.gr
Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε σε […] The post Θάλεια Ματίκα: «Ο ψυχίατρος μου ξεκλείδωσε πολλά πράγματα» appeared first on Zappit.
23:00 13/01/2024

Θάλεια Ματίκα: «Δεν τολμώ να αγγίξω αυτά τα κουτιά της ζωής μου»

zappit.gr
Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο με αφορμή το επερχόμενο φινάλε […] The post Θάλεια Ματίκα: «Δεν τολμώ να αγγίξω αυτά τα κουτιά της ζωής μου» appeared first on Zappit.
23:00 10/01/2024

Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα, η «Γη της Ελιάς» και η παρουσίαση της εκπομπής στην ΕΡΤ

tlife.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Ιορδανίδης το πρωί της Τετάρτης 10/1. Ο γνωστός To άρθρο Τάσος Ιορδανίδης: Η Θάλεια Ματίκα, η «Γη της Ελιάς» και η παρουσίαση της εκπομπής στην ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 10/01/2024

Θάλεια Ματίκα: «Περάσαμε πολύ δύσκολες φάσεις οικονομικές, πάθαμε καταστροφή»

zappit.gr
Την Θάλεια Ματίκα υποδέχθηκε η Αθηναϊς Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» που παρουσιάζει στο Action 24. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια […] The post Θάλεια Ματίκα: «Περάσαμε πολύ δύσκολες φάσεις οικονομικές, πάθαμε καταστροφή» appeared first on Zappit.
22:00 05/01/2024

Θάλεια Ματίκα: «Δεν με κοιτάνε πλέον οι άντρες, δεν τα βλέπω αυτά τα λιγούρια»

zappit.gr
Τη Θάλεια Ματίκα φιλοξένησε στο «Καλύτερα Αργά» η Αθηναΐς Νέγκα το βράδυ της Πέμπτης (4/1). Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για […] The post Θάλεια Ματίκα: «Δεν με κοιτάνε πλέον οι άντρες, δεν τα βλέπω αυτά τα λιγούρια» appeared first on Zappit.
11:00 05/01/2024

Θάλεια Ματίκα: «Ήμουν έξαλλη από θυμό όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

thecaller.gr
Τη Θάλεια Ματίκα υποδέχτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Τη Θάλεια Ματίκα υποδέχτηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες». Η ηθοποιός και σύζυγος του παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, ήταν έξαλλη, καθώς το πρώτο τους παιδί ήταν αγόρι, ενώ εκείνη ήθελε κορίτσι. «Δεν ήθελα να γίνω μαμά, ναι. Τα έχω πει πολλές φορές αυτά αλλά θα τα ξαναπώ. Δεν […]
19:00 30/12/2023

Θάλεια Ματίκα σε Τάσο Ιορδανίδη: «Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο»

govastileto.gr
Η Θάλεια Ματίκα θα είναι η καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του «Μπαμπάδες» στην ΕΡΤ, για μία απολαυστική εορταστική συνέντευξη στο κρεβάτι του σπιτιού τους. Ένα μικρό απόσπασμα από την αυριανή εκπομπή του ηθοποιού πρόβαλε το «Happy Day». Συγκεκριμένα, η Θάλεια Ματίκα είπε στον Τάσο Ιορδανίδη: «Θυμάσαι πόσα χρόνια είμαστε μαζί; […]
21:00 29/12/2023

Αφροδίτη Λιάντου - Διονύσης Παπανδρέου: Μαζί στη σκηνή

gossip-tv.gr
Μετά το «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» ο Τάσος Ιορδανίδης συστήνει στο θέατρο Άλφα-Ληναίος-Φωτίου, ένα νέο έργο με τίτλο «Φακντ-απ». Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Θάλεια Ματίκα, σε μία απόπειρα «συνομιλίας» με εφήβους όλων των ηλικιών.Περισσότερα...
18:37 14/11/2023

Αφροδίτη Λιάντου, Διονύσης Παπανδρέου, Τάσος Ιορδανίδης : Σε μία συνεργασία που κανείς δεν περίμενε

happytv.gr
Μετά επιτυχία του «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» ο Τάσος Ιορδανίδης ο Τάσος Ιορδανίδης παρουσιάζει στο θέατρο Άλφα-Ληναίος-Φωτίου ένα ολοκαίνουργιο έργο με τίτλο “Φακντ-απ.” Η σκηνοθεσία ανήκει στη Θάλεια Ματίκα, σε μία απόπειρα «συνομιλίας» με εφήβους όλων των ηλικιών. Στη σκηνή, δύο νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Αφροδίτη Λιάντου και  Διονύσης Παπανδρέου. Δείτε αυτή τη δημοσίευση […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αφροδίτη Λιάντου, Διονύσης Παπανδρέου, Τάσος Ιορδανίδης : Σε μία συνεργασία που κανείς δεν περίμενε
16:37 13/11/2023

Θάλεια Ματίκα για σύνδρομο Down: «Στην περίπτωση κύησης είμαι της άποψης διακοπής..»

govastileto.gr
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα, η οποία  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύο εγκυμοσύνες της, στο σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη αλλά και την σχέση τους. Συγκεκριμένα η Θάλεια Ματίκα είπε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες […]
15:00 17/10/2023

Θάλεια Ματίκα: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα αμνιοπαρακέντηση και έπαθα διαβήτη κύησης»

tlife.gr
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πρώτη της εγκυμοσύνη και το πως τις διαχειρίστηκε τόσο εκείνη To άρθρο Θάλεια Ματίκα: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα αμνιοπαρακέντηση και έπαθα διαβήτη κύησης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 17/10/2023

Θάλεια Ματίκα: «Με τον Τάσο τσακωνόμαστε για τα παιδιά»

okmag.gr
Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ένα ζευγάρι σαν εκείνα της διπλανής πόρτας που ο τσακωμός σίγουρα υπάρχει στην εξίσωση. Η ηθοποιός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (15/10) καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με […] The post Θάλεια Ματίκα: «Με τον Τάσο τσακωνόμαστε για τα παιδιά» appeared first on OK! Magazine.
14:58 15/10/2023

Tάσος Ιορδανίδης: Μαζί με τη Θάλεια Ματίκα και την τηλεοπτική του σύζυγο στη Βενετία

okmag.gr
Μια σειρά από φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο «Μάνος» από τη «Γη της ελιάς» βρίσκεται στη Βενετία. Η έκπληξη είναι πως μαζί του δεν είναι μόνο η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα αλλά και η τηλεοπτική του γυναίκα, η «Μαρίνα». H Aντιγόνη Νεοφύτου όπως είναι το όνομα της ηθοποιού […] The post Tάσος Ιορδανίδης: Μαζί με τη Θάλεια Ματίκα και την τηλεοπτική του σύζυγο στη Βενετία appeared first on OK! Magazine.
14:58 27/08/2023

Τάσος Ιορδανίδης: Μεσημεριανή σιέστα με τα παιδιά του!

NewsBomb
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές…Περισσότερα...
19:00 31/07/2023

Θέλω να σου κρατάω το χέρι, του Τάσου Ιορδανίδη στο Θέατρο Άλφα-Ληναίος-Φωτίου

monopoli.gr
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα επιστρέφουν για 3η χρονιά στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα – Ληναίος-Φωτίου ως «παράνομοι» εραστές που αναζητούν διέξοδο στα προβλήματα των γάμων τους.
10:53 25/07/2023

Ο όρκος: Η σειρά επιστρέφει τη νέα σεζόν – Backstage φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια

Newsbeast.gr
«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια. Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα οδηγήσει, και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής. Όλα άρχισαν όταν ο χειρουργός Φίλιππος Ραζής βρήκε έξω από το νοσοκομείο ένα άρρωστο δωδεκάχρονo Ρομά κορίτσι. Χειρουργώντας το συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ο ένας νεφρός. Τελ
00:00 14/07/2023

Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ: Νέος κύκλος για τη δραματική σειρά της ΕΡΤ1

Newsit
Συνεχίζονται τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από την ΕΡΤ1. Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πολλούς ακόμα σημαντικούς ηθοποιούς και συντελεστές, η σειρά της ΕΡΤ1 υπόσχεται πως «θα μας οδηγήσει, και ... Περισσότερα To άρθρο Ο ΟΡΚΟΣ ΙΙ: Νέος κύκλος για τη δραματική σειρά της ΕΡΤ1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 13/07/2023

Τάσος Ιορδανίδης: Έγινε 41 ετών - Η φωτογραφία με τη Θάλεια Ματίκα και τα παιδιά τους

mothersblog.gr
Η Θάλεια Ματίκα και τα δύο παιδιά των ηθοποιών του έκαναν έκπληξη.Περισσότερα...
13:37 29/05/2023

Θάλεια Ματίκα: Αντιδρούσα άσχημα στις σκηνές ζηλοτυπίας αλλά τι να κάνεις

Newsit
“Δεν την αντέχω τόση ζήλια αλλά μου τυχαίνει” εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα. Για την ζήλια και την απιστία μίλησε, μεταξύ πολλών άλλων, η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Δύο στη μία” με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ΕΡΤ με αφορμή την θεατρική ... Περισσότερα To άρθρο Θάλεια Ματίκα: Αντιδρούσα άσχημα στις σκηνές ζηλοτυπίας αλλά τι να κάνεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:56 27/05/2023

Τάσος Ιορδανίδης: «Με την Θάλεια έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης, έχω κάνει άπειρες σκηνές… ακρότητες»

zappit.gr
Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στη μία» προκειμένου να συναντήσουν τη Ζωή Κρονάκη […] The post Τάσος Ιορδανίδης: «Με την Θάλεια έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης, έχω κάνει άπειρες σκηνές… ακρότητες» appeared first on Zappit.
17:06 27/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load