#Ηρώ Μουκίου

Ηρώ Μουκίου: Νιώθεις τη μοναξιά ότι είσαι μόνος σου στην αρρώστια σου

Newsit
“Τον πανικό τον ξεπέρασα με ισχυρή προσευχή” ομολογεί η Ηρώ Μουκίου. Τον καλό της συνάδελφο, Τάσο Ιορδανίδη συνάντησε η Ηρώ Μουκίου, το απόγευμα του Σαββάτου στους Μπαμπα-δες της ΕΡΤ, όπου και μίλησε με ειλικρίνεια για τον τρόπο με τον οποίοι κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της. “Αν βιώσουμε την αγωνία του “κοίτα, ... Περισσότερα To άρθρο Ηρώ Μουκίου: Νιώθεις τη μοναξιά ότι είσαι μόνος σου στην αρρώστια σου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 18/02/2024

Συγκινεί η Ηρώ Μουκίου για την περιπέτεια υγείας της: «Κατέβαινα ανήμπορη στο εκκλησάκι στο νοσοκομείο και προσευχόμουν»

zappit.gr
Την Ηρώ Μουκίου συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης. […] The post Συγκινεί η Ηρώ Μουκίου για την περιπέτεια υγείας της: «Κατέβαινα ανήμπορη στο εκκλησάκι στο νοσοκομείο και προσευχόμουν» appeared first on Zappit.
19:00 17/02/2024

Η Ηρώ Μουκίου αποκαλύπτει: «Σταμάτησα την τηλεόραση για να μην λείπω από το παιδί μου»

govastileto.gr
Η Ηρώ Μουκίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μπαμπάδες» που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 17/2 στην ΕΡΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων για την μητρότητα και τις αλλαγές στην ζωή της. Αρχικά, η Ηρώ Μουκίου είπε: «Πριν το παιδί ήμουν ένα άτομο που έπαιρνα πολλά ρίσκα. Μπορούσα να πάω να κάνω αλεξίπτωτο και να πέσω από πύργο, […]
13:00 17/02/2024

Ηρώ Μουκίου για μητρότητα: «Εσωτερική μου διάθεση, ήθελα να το ζήσω στο τέρμα»

tlife.gr
Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπάδες» που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην To άρθρο Ηρώ Μουκίου για μητρότητα: «Εσωτερική μου διάθεση, ήθελα να το ζήσω στο τέρμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 16/02/2024

Ηρώ Μουκίου: «Νοσηλεύτηκα για έναν όγκο στην σπονδυλική μου στήλη, στο νωτιαίο μυελό»

thebest.gr
Η Ηρώ Μουκίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή τον μονόλογο που παρουσιάζει στο θέατρο Εν Αθήναις.
09:00 29/01/2024

Ηρώ Μουκίου: «Κλονίστηκε η υγεία μου – Αρρώστησα σοβαρά, νοσηλεύτηκα με έναν όγκο στη σπονδυλική στήλη»

tlife.gr
Για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την περιπέτεια της υγείας της, μίλησε η Ηρώ To άρθρο Ηρώ Μουκίου: «Κλονίστηκε η υγεία μου – Αρρώστησα σοβαρά, νοσηλεύτηκα με έναν όγκο στη σπονδυλική στήλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 27/01/2024

Ηρώ Μουκίου για τον Μιχάλη Ασλάνη: «Έλεγε ότι περνούσε αλλά δεν απευθυνόταν»

tlife.gr
Στη φιλία της με τον Μιχάλη Ασλάνη και την κατάθλιψη που φέρεται να τον οδήγησε στον To άρθρο Ηρώ Μουκίου για τον Μιχάλη Ασλάνη: «Έλεγε ότι περνούσε αλλά δεν απευθυνόταν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:00 01/05/2023

Ηρώ Μουκίου: «Υπήρξε μία καλή και έντονη σχέση με τον Σωτήρη Μουστάκα»

zappit.gr
Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ηρώ Μουκίου. Η γνωστή ηθοποιός […] The post Ηρώ Μουκίου: «Υπήρξε μία καλή και έντονη σχέση με τον Σωτήρη Μουστάκα» appeared first on Zappit.
15:34 01/05/2023

Ηρώ Μουκίου: Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

okmag.gr
Με ένα έργο το οποίο ανεβαίνει για πρώτη στην Ελλάδα, επιστρέφει θεατρικά φέτος η Ηρώ Μουκίου. Πρόκειται για το «Φαίδρας Άτοπος» της Δήμητρας Μήττα, που θα κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αθήναιον στις 6 και 7 Μαΐου. Ένα ρεσιτάλ για δύο σολίστ. Έναν μουσικό και μία ηθοποιό. Η παράσταση φέρνει στο προσκήνιο κι επιχειρεί […] The post Ηρώ Μουκίου: Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα appeared first on OK! Magazine.
13:44 20/03/2023

Επίσημη πρεμιέρα για το “Έγκλημα στο Κατσικονήσι” του Ούγκο Μπέττι στο Διάχρονο Θέατρο με τη Μαίρη Βιδάλη

irafina.gr
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το έργο Έγκλημα στο Κατσικονήσι του Ούγκο Μπέττι στο Διάχρονο Θέατρο με τη Μαίρη Βιδάλη και τον Μιχάλη Αλικάκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανάμεσα στους σημαντικούς καλεσμένους οι Γιώργος Πατούλης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Λόλα Νταιφά, Μαρία Αλιφέρη, Γιάννης Μόρτζος, Γωγώ Ατζολετάκη, Ηρώ Μουκίου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλμπέρτο και Σάρα Εσκενάζυ, […]
01:02 18/03/2023

Ηρώ Μουκίου: «Έχασα δουλειά επειδή αρνήθηκα να ανταποκριθώ σε φλερτ»

govastileto.gr
Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τον επικίνδυνο θαυμαστή που είχε και το ρόλο που αρνήθηκε καθώς περιείχε και φλερτ. «Πολύ...
19:42 11/11/2022

Ηρώ Μουκίου: «Μου ψιθύριζε κι ένιωθα τη φωνή στα αυτιά μου, πήρα ταξί κι έφυγα»

zappit.gr
Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου για τον επικίνδυνο θαυμαστή που είχε και το […] The post Ηρώ Μουκίου: «Μου ψιθύριζε κι ένιωθα τη φωνή στα αυτιά μου, πήρα ταξί κι έφυγα» appeared first on Zappit.
15:22 11/11/2022

Ηρώ Μουκίου: «Με τον σύζυγό μου βρισκόμαστε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, είναι στη Λάρισα»

okmag.gr
Η Ηρώ Μουκίου η οποία πρωταγωνιστεί στο «Κόκκινο Ποτάμι» μιλά για τα 21 χρόνια γάμου με τον σύζυγο της Σάκη Καλογερόπουλο τον οποίο βλέπει μόνο κάθε Σαββατοκύριακο. Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αναφέρεται και στον καλό της φίλο Μιχάλη Ασλάνη του οποίου τον θάνατο δεν έχει ακόμα ξεπεράσει. Για την ίδια το χαμόγελο είναι «το […] The post Ηρώ Μουκίου: «Με τον σύζυγό μου βρισκόμαστε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, είναι στη Λάρισα» appeared first on OK.
18:14 03/11/2022

Ηρώ Μουκίου: «Μετά από μια αποβολή που είχε επέλεξα να μην προσπαθήσω ξανά για παιδί γιατί τρόμαξα»

tlife.gr
Για τον γάμο της με τον Σάκη Καλογερόπουλο που μετρά 21 χρόνια αλλά και την χιλιομετρική To άρθρο Ηρώ Μουκίου: «Μετά από μια αποβολή που είχε επέλεξα να μην προσπαθήσω ξανά για παιδί γιατί τρόμαξα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:20 03/11/2022

Ηρώ Μουκίου: «Τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη ακόμα δεν μπορώ να τον ξεπεράσω»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Ηρώ Μουκίου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απώλεια […] The post Ηρώ Μουκίου: «Τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη ακόμα δεν μπορώ να τον ξεπεράσω» appeared first on Zappit.
14:36 03/11/2022

Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά

youfly.com
Οι ηθοποιοί, Σωτήρης Χατζάκης, Ηρώ Μουκίου, Χρήστος Φωτίδης, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη και Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησαν για τη δραματική σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι». Δείτε βίντεο! The post Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά appeared first on Youfly.
13:44 31/08/2022

«Η τούρτα της μαμάς»: «Η βασίλισσα» έρχεται στα Πετράλωνα και αναστατώνει την οικογένεια Βασίλαινα

Zougla
Ο δύστροπος Σωκράτης Βρανάς (Φίλιππος Σοφιανός) και η σύζυγός του, Μαρίνα (Ηρώ Μουκίου), έρχονται στο σπίτι της οικογένειας...
16:16 29/03/2022

Επτά άνθρωποι που υπηρετούν τον Πολιτισμό εκφράζουν την θλίψη τους για τον πόλεμο στο Newsbomb.gr

NewsBomb
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηρώ Μουκίου, Κατερίνα Τσάβαλου, Στέλιος Κρητικός, Στέλιος Καλαθάς, Βασίλης Γιακούμαρος, Ζερό και Θάνος Κονδύλης δηλώνουν συντετριμμένοι και…Περισσότερα...
10:02 27/02/2022

Ηρώ Μουκίου: Ο γάμος από απόσταση, η διάγνωση όγκου και το εναλλακτικό επάγγελμα

Newsit
Η γνωστή ηθοιποίος Ηρώ Μουκίου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον γάμο της, το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε αλλά και το εναλλακτικό επάγγελμα που σκέφτεται να ακολουθήσει. Αποκαλυπτική όσο ποτέ η γνωστή ηθοποιός Ηρλώ Μουκίου, η οποία άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Ηρώ Μουλίου αναφέρθηκε στην εποχή του κορονοϊού και ... Περισσότερα To άρθρο Ηρώ Μουκίου: Ο γάμος από απόσταση, η διάγνωση όγκου και το εναλλακτικό επάγγελμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:32 02/02/2022

Ηρώ Μουκίου: «Έμαθα για το πρόβλημα υγείας μου πάρα πολύ απότομα, μέσα από τα συμπτώματα»

zappit.gr
Η Ηρώ Μουκίου αναφέρθηκε στην εποχή του κορωνοϊού και στο πώς διαχειρίστηκε αυτή την δύσκολη κατάσταση. «Είμαι αισιόδοξη σαν χαρακτήρας […] The post Ηρώ Μουκίου: «Έμαθα για το πρόβλημα υγείας μου πάρα πολύ απότομα, μέσα από τα συμπτώματα» appeared first on Zappit.
20:14 02/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load