#Τροχός της Τύχης

Παίκτρια στον Τροχό της Τύχης… κόλλησε και δεν βρήκε το συνώνυμο της λέξης «επιμελούμαι» (vid)

thessports.gr
Μία παίκτρια στο δημοφιλές παιχνίδι του Star «Τροχός της Τύχης» φαίνεται πως κόλλησε και δεν κατάφερε να βρει το συνώνυμο της λέξης «επιμελούμαι». Δείτε το βίντεο:
13:53 27/03/2024

Τροχός της Τύχης: Έλυσε τον τελικό γρίφο με μόλις 5 γράμματα και έφυγε με 4.435 ευρώ

thecaller.gr
Περισσότερα από 4.000 ευρώ χάρισε ο Τροχός της Τύχης στο σημερινό (29/11) επεισόδιο.Περισσότερα από 4.000 ευρώ χάρισε ο Τροχός της Τύχης στο σημερινό (29/11) επεισόδιο.Ειδικότερα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχθηκε στην τελική φάση του παιχνιδιού τον Άρη, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 1.435 ευρώ και να προκριθεί έναντι των δύο συμπαικτριών του. Περνώντας στον τελευταίο γρίφο και στην κατηγορία «Οικονομία», ο Άρης κλήθηκε να βρει την κρυμμένη φράση, […]
22:00 29/11/2023

Τροχός της Τύχης: Επικός τελικός - Έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο

thebest.gr
Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα.
01:00 24/11/2023

Τροχός της Τύχης: Επικός τελικός – Έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο

zappit.gr
Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, […] The post Τροχός της Τύχης: Επικός τελικός – Έλυσε τον γρίφο και κέρδισε το αυτοκίνητο appeared first on Zappit.
21:00 22/11/2023

Πήγε στον «Τροχό της Τύχης» και τα έκανε θάλασσα: Δεν μπορούσε να βρει το μοναδικό γράμμα που έλειπε από τον γρίφο (vid)

ProtoThema.gr
Viral έχει γίνει η διαγωνιζόμενη στο γνωστό τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης», καθώς στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, δεν κατάφερε να βρει τον γρίφο. Της έλειπε μόνο ένα γράμμα
23:00 26/09/2023

Τροχός της Τύχης: Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο στο STAR

youfly.com
Ο «Τροχός της Τύχης», το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Star καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα! Διαβάστε περισσότερα. The post Τροχός της Τύχης: Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ανανεωμένο στο STAR appeared first on Youfly.
14:58 18/09/2023

Τροχός της Τύχης: Ξανα… γυρίζει στο Star με νέα επεισόδια

zappit.gr
Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, […] The post Τροχός της Τύχης: Ξανα… γυρίζει στο Star με νέα επεισόδια appeared first on Zappit.
19:00 13/09/2023

Survivor All Star: Μικτός αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας και Τροχός της Τύχης με πολλά δώρα

ieidiseis.gr
Ο αγώνας ανάμεσα στις μικτές ομάδες γυναικών και ανδρών του Survivor έφερε χαμόγελα και διασκέδαση στους παίκτες.Οι δύο ομάδες του Survivor All Star μετά από τον 2ο αγώνα ασυλίας και τη νίκη της μπλε ομάδας συγκεντρώθηκαν για τον απολογισμό τους μπροστά στον Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια βρέθηκαν στον στίβο για τον επόμενο αγώνα με την τουρκική αποστολή του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί υποδέχτηκε τους παίκτες των δύο αποστολών του ριάλιτι επιβίωσης για να τους ανακοινώσει πως θα αναμετρηθούν σε δύο μικτές ομάδες, ανδρών και γυναικών. Μετά ακολουθεί Τροχός της Τύχης, όπου οι παίκτες διεκδικούν πολλά δώρα. Από χρηματικά έπαθλα, μέχρι πακέτα διακοπών κι ένα σκούτερ. Οι survivors έτρεξαν γρήγορα τα race
00:46 31/05/2023

MasterChef 2023: Με ανακοχή νίκησαν ο Αλέξανδρος κι ο Πορφύρης - Τρία ζευγάρια για αποχώρηση

ieidiseis.gr
Άφησαν πίσω για λίγο τις μπηχτές και τα υπονοούμενα, ο Πορφύρης κι ο Αλέξανδρος στο MaserChef 2023.Μεγάλες ανατροπές γνώρισε η κουζίνα του MasterChef 2023 με το νέο τεστ δημιουργικότητας και την επιστροφή του τροχού της τύχης που καθόρισε τα μαγειρικά ζευγάρια. Ο Θεόδωρος Γαλάνης εξάντλησε τα μαγειρικά του πλεονεκτήματα, αφού ήταν ο αρχηγός της ομάδας που νίκησε στην ομαδική. Επέλεξε το πρώτο ζευγάρι που θα συνεργαστεί, ρίχνοντας μπουρλότο στην κυριολεξία. Αφού υπέδειξε τον Αλέξανδρο και τον Πορφύρη για να μαγειρέψουν μαζί. Οι δύο μάγειρες έπρεπε να αφήσουν για λίγο πίσω τις διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους αν ήθελαν να έχουν καλό πιάτο και να διεκδικήσουν τα 1.000 ευρώ. Εκτός αν ή
00:14 04/04/2023

Πέθανε ο Γιάννης Γαλανούλης σκηνοθέτης του “Τροχού της τύχης” στο STAR

eretikos.gr
Ο Γιάννης Γαλανούλης έγινε πατέρας πριν μερικές ημέρες και σκηνοθετούσε την εκπομπή «Τροχός της Τύχης» στο STAR. «Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε» έγραψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης κάνοντας γνωστά τα δυσάρεστα νέα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:16 09/02/2023

Τροχός της τύχης: Κυρίαρχος στην τηλεθέαση για το 2022

zappit.gr
Ο «Τροχός της Τύχης» γύρισε, μοίρασε χαρά, γέλιο, ατάκες, στιγμές αγωνίας, γνώσεις και φυσικά πολλά δώρα, πολλά χρήματα και πολλά […] The post Τροχός της τύχης: Κυρίαρχος στην τηλεθέαση για το 2022 appeared first on Zappit.
23:02 04/01/2023

Τροχός της Τύχης: Πήρε το 1ο αυτοκίνητο της σεζόν και έγινε πανικός

zappit.gr
Το 1ο αυτοκίνητος της σεζόν έμελλε να δώσει ο «Τροχός της Τύχης», το απόγευνα της Τετάρτης, ο οποίος και διανύει […] The post Τροχός της Τύχης: Πήρε το 1ο αυτοκίνητο της σεζόν και έγινε πανικός appeared first on Zappit.
22:22 16/11/2022

Τροχός της Τύχης: Δεν το πίστευε ο Πολυχρονίδης αυτό που συνέβη!

NewsBomb
Ο ανανεωμένος, ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, συναρπαστικός «Τροχός της Τύχης», το πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον γεμάτο…Περισσότερα...
20:46 16/11/2022

«Τροχός της Τύχης»: Παίχτης έλυσε τον γρίφο στον τελικό χωρίς να έχει κανένα φωνήεν, τρέλανε τον Πολυχρονίδη

Newside.gr
Παίκτης στο τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού του Star «Τροχός της Τύχης» κατάφερε να λύσει τον γρίφο με ελάχιστα γράμματα, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω απόσπασμα παίκτης έχοντας ελάχιστα γράμματα στον πίνακα και χωρίς κανένα φωνήεν, κατάφερε να λύσει τον γρίφο με θέμα την μυθολογία και να […] The post «Τροχός της Τύχης»: Παίχτης έλυσε τον γρίφο στον τελικό χωρίς να έχει κανένα φωνήεν, τρέλανε τον Πολυχρονίδη appeared first on NewSide.gr.
08:40 19/09/2022

Τροχός της Τύχης: Παίκτης – φαινόμενο τρέλανε τον Πολυχρονίδη! (VIDEO)

aek1924.gr
Άφωνος έμεινε ο παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης Πέτρος Πολυχρονίδης με έναν παίκτη… φαινόμενο! Όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού του Star, δεν έχουν ξαναγίνει! Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παίκτης έχοντας ελάχιστα γράμματα στον πίνακα και χωρίς κανένα φωνήεν, κατάφερε να λύσει τον γρίφο με θέμα την μυθολογία και να βρει σχετικά γρήγορα […] The post Τροχός της Τύχης: Παίκτης – φαινόμενο τρέλανε τον Πολυχρονίδη! (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
11:50 13/09/2022

STAR: Πότε αρχίζουν ο Τροχός της Τύχης και το Shopping Star;

youfly.com
Πότε κάνουν πρεμιέρα ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά; Δείτε αναλυτικά! The post STAR: Πότε αρχίζουν ο Τροχός της Τύχης και το Shopping Star; appeared first on Youfly.
19:36 05/09/2022

Ο Τροχός της Τύχης: Ανανεωμένο τρέιλερ με έναν γύρο απ’ όλα

youfly.com
Το νέο τρέιλερ του Τροχού της Τύχης μας υπόσχεται μία χρονιά γεμάτη πλούσια δώρα κι εκπλήξεις! Δείτε το! The post Ο Τροχός της Τύχης: Ανανεωμένο τρέιλερ με έναν γύρο απ’ όλα appeared first on Youfly.
19:34 16/08/2022

«Τροχός της Τύχης»: Η γυναίκα που βρήκε την λέξη χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα και έγραψε ιστορία

diaforetiko.gr
«Τροχός της Τύχης»: Η γυναίκα που βρήκε την λέξη χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα και έγραψε ιστορία Μία ’’σπάνια’’ περίπτωση παίκτριας στο παιχνίδι «Τροχός της Τύχης», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές. Ακόμα και ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, έμεινε έκπληκτος Τον Σεπτέμβριο του 2018 ,η παίκτρια που βρέθηκε απέναντι από τον Τροχό επιχείρησε το ακατόρθωτο. Ζήτησε να δοκιμάσει […]
13:10 09/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load