#Μανώλης Κονταρός

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Δέσποινα Βανδή» – Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό του J2US με την εμφάνισή του στο live του Σαββάτου To άρθρο «Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Δέσποινα Βανδή» – Η αποκάλυψη στη Super Κατερίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 08/04/2024

Η μαντινάδα Κονταρού στο J2US αποκάλυψε τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη: Το πλάνο με το μονόπετρο

queen.gr
Και η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως ο Μανώλης Κονταρός θα είναι ένας από τους κουμπάρους. Περισσότερα...
09:09 07/04/2024

J2US: Σε αμηχανία η Δέσποινα Βανδή με τη μαντινάδα του Κονταρού για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπισμπίκης

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό του J2US προκαλώντας αμηχανία στη Δέσποινα Βανδή με την μαντινάδα To άρθρο J2US: Σε αμηχανία η Δέσποινα Βανδή με τη μαντινάδα του Κονταρού για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Μπισμπίκης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:09 07/04/2024

Μανώλης Κονταρός: «Η Δέσποινα Βανδή μου γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια»

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο γνωστός μουσικός μίλησε για το ατύχημα που To άρθρο Μανώλης Κονταρός: «Η Δέσποινα Βανδή μου γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 25/03/2024

Ο Μανώλης Κονταρός για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη: «Ανησυχήσαμε πολύ – Το αντιμετώπισε με ψυχραιμία»

tlife.gr
Για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης με την υγεία του μίλησε ο Μανώλης To άρθρο Ο Μανώλης Κονταρός για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη: «Ανησυχήσαμε πολύ – Το αντιμετώπισε με ψυχραιμία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 23/03/2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Νυχτοπερπατήματα μετά την περιπέτεια της υγείας του

instyle.gr
Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες μέρες μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Το βράδυ του Σαββάτου (16/3), ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και συνέχισε τη νύχτα του στο κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος μοιράστηκε μάλιστα και στιγμιότυπα από την […] The post Βασίλης Μπισμπίκης: Νυχτοπερπατήματα μετά την περιπέτεια της υγείας του appeared first on InStyle.
10:46 17/03/2024

Μανώλης Κονταρός: Όταν τραυματίστηκα έλεγαν για μένα ότι τελείωσα, ότι θα είμαι μια ζωή ανάπηρος

Newsbeast.gr
Ο Μανώλης Κονταρός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και τα σχόλια που άκουσε, όταν τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα. «Η Κρήτη για μένα είναι το παν. Η Κρήτη είναι το ωραιότερο νησί του κόσμου. Είναι η βάση μου, η δύναμή μου, το νησί που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Όταν ξεκίνησα το τραγούδι, πίστευα μέσα μου ότι θα πετύχω. Είχα προσληφθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αλλά σταμάτησα. Σε ηλικία 20 ετών, καταλαβαίνεις, δεν ήταν και πολύ εύκολο από τη μία να ξενυχτώ και να τραγουδώ και από την άλλη να πρέπει να ξυπνάω το πρωί και να μοιράζω γράμματα. Ο λόγος που έφυγα τότε ήταν επειδή ήμουν περήφανος άνθρωπος
02:00 19/02/2024

Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «Θα είναι τιμή για εμένα αν μου ζητήσουν να τους παντρέψω»

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός με αφορμή την επιστροφή του στις αθηναϊκές πίστες, μίλησε στην εφημερίδα Secret των To άρθρο Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «Θα είναι τιμή για εμένα αν μου ζητήσουν να τους παντρέψω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 10/02/2024

Cabana Live stage: Λαμπερή πρεμιέρα για Τερλέγκα, Κοντερό, Κατσίγιαννη

Παραπολιτικά
Guest ο Μανώλης Κονταρός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια για την παράδοση του τόπου του
00:00 04/02/2024

Δημήτρης Παπανώτας: «Το Survivor για εμένα προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα»

sinidisi.gr
Όσα δήλωσαν στις κάμερες οι επώνυμοι στην πρεμιέρα του Μανώλη Κονταρού με τον Βασίλη Τερλέγκα. Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας πως είναι φίλοι του και τον τιμούν...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Δημήτρης Παπανώτας: «Το Survivor για εμένα προσβάλλει την ανθρώπινη προσωπικότητα»
14:09 03/02/2024

Μανώλης Κονταρός: Απαντά για το κτήμα που αγόρασαν Βανδή – Μπισμπίκης στην Κρήτη

sinidisi.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μιλά ο Μανώλης Κονταρός. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το κτήμα που φέρεται πως έχουν αγοράσει από κοινού Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στην...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μανώλης Κονταρός: Απαντά για το κτήμα που αγόρασαν Βανδή – Μπισμπίκης στην Κρήτη
00:09 02/02/2024

Μανώλης Κονταρός - Βασίλης Τερλέγκας: Ξεκινούν τις live εμφανίσεις τους

gossip-tv.gr
Πρεμιέρα την Παρασκευή κάνουν ο Μανώλης Κονταρός και ο Βασίλης Τερλέγκας.Περισσότερα...
00:37 01/02/2024

Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στις 19 Δεκεμβρίου 2023

Newsique.gr
Ενόψει της Γιορτής των Χριστουγέννων η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας. Η Φιλανθρωπική Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες: Στέλλα Κονιτοπούλου, Βασιλική Καρακώστα, Μανώλης Κονταρός και Παναγιώτης Λάλεζας. Αντί εισιτηρίων θα […] Το άρθρο Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό στις 19 Δεκεμβρίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
23:58 29/11/2023

Μανώλης Κονταρός: Έχω μόνιμα κινητικά προβλήματα, προσπαθώ να ζω το τώρα

Newsbeast.gr
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» την παρασκευή (23/6) στο OPEN. Ο γνωστός λυράρης μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τα τέσσερα παιδιά του, την αγάπη για τη μουσική, τις οικονομικές απολαβές, αλλά και το σοβαρό τροχαίο ατύχημα. «Στα πιο ευαίσθητα χρόνια των παιδιών μου, εγώ ήμουν απών. Έλειπα με την δουλειά, ταξίδευα στο εξωτερικό. Στεναχωριόμουν από την μια, αλλά από την άλλη ήταν ναι μεν η δουλειά μου, αλλά και μια δουλειά που είμαι καψούρης με αυτήν. Είμαι ερωτευμένος, δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτήν» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχει το καθένα παιδί τη χάρη του. Ο μεγάλος μου γιος είναι πολύ αυστ
01:00 24/06/2023

Δέσποινα Βανδή: Σε εστιατόριο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

okmag.gr
Μια νέα βραδινή έξοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο εστιατόριο Στα καλά καθούμενα του Στέφανου Σαράτση στη Θεσσαλονίκη. Στην παρέα τους ήταν επίσης, ο κολλητός τους φίλος Μανώλης Κονταρός, ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης αλλά και η αθλήτρια Χριστίνα Τεξανού. Είναι αχώριστοι Να θυμίσουμε πως η Δέσποινα Βανδή […] The post Δέσποινα Βανδή: Σε εστιατόριο με τον Βασίλη Μπισμπίκη appeared first on OK! Magazine.
10:44 05/05/2023

Βανδή - Μπισμπίκη: Δήλωση βόμβα από φίλο του ζευγαριού - «Όταν γίνει η πρόταση γάμου...»

NewsBomb
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε με τη μουσική του το J2USΠερισσότερα...
08:26 27/03/2023

Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «Όταν γίνει η πρόταση γάμου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο»

tlife.gr
Ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε με τη λύρα του το τηλεοπτικό κοινό του J2US, ανήμερα της 25ης To άρθρο Μανώλης Κονταρός για Βανδή – Μπισμπίκη: «Όταν γίνει η πρόταση γάμου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:28 26/03/2023

J2US: Βέρρα, Καψάλης και Κονταρός φέρνουν παραδοσιακό γλέντι στον Alpha

ieidiseis.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης ανοίγει ένα ακόμη φαντασμαγορικό live του J2US στον Alpha.Ένα live όπου η παράδοση θα διαδεχτεί το διαγωνιστικό μέρος του J2US και τα ζευγάρια θα ανταλλάξουν τα μικρόφωνά τους με τη Χαρά Βέρρα, τον Μανώλη Κονταρό και τον Γιάννη Καψάλη. Ακόμη ένα Σάββατο με το «Just the 2 of Us», που είναι το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται και αυτό το Σάββατο στον Alpha για να βάλει φωτιά σε ένα ακόμη βράδυ μας! Το J2US είναι η καλύτερη παρέα του Σαββατόβραδου και θα μας κρατήσει συντροφιά σ’ ένα μαραθώνιο μουσικής, τραγουδιού, εκπλήξεων κι ανατροπών, όπου τραγούδι και χορός θα δώσουν τη θέση τους σε μια συγκινητική αποχώρηση στο τέλος της βραδιάς. Και τα 14 ζευγάρια έτ
19:34 25/03/2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ιωάννα Σρόιτερ: Εκδρομή με τους συζύγους τους

okmag.gr
Μακριά από την Αθήνα διασκέδασαν το τριήμερο των Φώτων η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Θέμη Σοφό και τους καλούς τους φίλους Αντώνη και Ιωάννα Σρόιτερ. Αρχικά τα ζευγάρια βρέθηκαν στην Αράχοβα όπου δοκίμασαν πατινάζ στον πάγο. Στη συνέχεια διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Μανώλης Κονταρός και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Η εκδρομή των […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ιωάννα Σρόιτερ: Εκδρομή με τους συζύγους τους appeared first on OK! Magazine.
19:16 08/01/2023

Βανδή: Η νέα έξοδος με τον Μπισμπίκη και η μαντινάδα

queen.gr
H Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου βγήκε με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη στον Πειραιά και στην παρέα τους ήταν και ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός.Περισσότερα...
09:10 18/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load