#Τζεφ Μοντάνα

Tzef Montana και Θέμης Κανέλλος στηρίζουν Κατερίνα Καινουργιου. Θα βγουν ζωντανά στην τηλεόραση;

koolnews.gr
Αν και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχθεί μεγάλη επίθεση τις τελευταίες ώρες μέσω του Twitter για την χθεσινή της επίθεση στη Φαίη Σκορδά, έχει εισπράξει και αρκετή αγάπη από αγαπημένους φίλους και φίλες όπως Θέμης Κανέλλος και Τζεφ Μοντάνα! Μάλιστα αναμένεται αύριο στην εκπομπή της να επανατοποθετηθεί για το όλο περιστατικό και να προσπαθήσει να […] The post Tzef Montana και Θέμης Κανέλλος στηρίζουν Κατερίνα Καινουργιου. Θα βγουν ζωντανά στην τηλεόραση; appeared first on Koolnews.gr.
01:58 09/11/2023

Κόρη Αχιλλέα Μπέου: Είναι ομοφοβικός και δεν θέλω να ζω κοντά του

lamianow.gr
Σοκαριστική δήλωση από την Eve, μία από τις τέσσερις κόρες του Αχιλλέα Μπέου για τον πατέρα της. «Είναι ομοφοβικός. Δεν θέλω να ζω κοντά του», είπε για τον πατέρα της και επανεκλεγμένο δήμαρχο Βόλου. Η Eve Μπέου, κόρη του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, μίλησε για τον πατέρα της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μοντέλο και ηθοποιό Τζεφ Μοντάνα. […] The post Κόρη Αχιλλέα Μπέου: Είναι ομοφοβικός και δεν θέλω να ζω κοντά του appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
18:37 16/10/2023

Αχιλλέας Μπέος: «Μπορεί να μιλήσει με γκέι, αλλά είναι ομοφοβικός» – Αποκαλύψεις από την κόρη του

empisteutiko.gr
Αυτά είναι μερικά από τα λόγια της κόρης του Αχιλλέα Μπέου, της 39χρονης Eve που ζει τα τελευταία χρόνια, στη Βοστώνη. Η ίδια παραχώρησε μέσω διαδικτύου συνέντευξη στο μοντέλο και ηθοποιό Τζεφ Μοντάνα αποκαλύπτοντας πλευρές του πατέρα της, τον οποίο χαρακτήρισε «δύσκολο άνθρωπο» αλλά και της σχέσης που διατηρούν μεταξύ τους. Φυσικά η κουβέντα αναπτύχθηκε […] The post Αχιλλέας Μπέος: «Μπορεί να μιλήσει με γκέι, αλλά είναι ομοφοβικός» – Αποκαλύψεις από την κόρη του appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 16/10/2023

Η Eve Beos για τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ομοφοβικός, λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του»

zappit.gr
Τη συζήτηση που έκανε η Τζεφ Μοντάνα στο Tik Tok με την δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, την Eve Beos, […] The post Η Eve Beos για τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ομοφοβικός, λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του» appeared first on Zappit.
15:00 16/10/2023

Σάλος με την συνεντευξη στον Μακη Τριανταφυλλοπουλο της Τζεφ Μοντανα για την παρενόχληση που δέχθηκε απο πολιτικο πρόσωπο

olympia.gr
Μία μεστή μηνυμάτων και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζεφ Μοντάνα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με αφορμή την παρενόχληση που δέχθηκε μέσω Instagram τον Ιούνιο που μας πέρασε, από πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο και εν ενεργεία Υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, δια των οποίων, εκείνος, της ζητούσε να αναπτύξουν μια «σεξουαλική επαγγελματική σχέση με απόλυτη εχεμύθεια», εκμεταλλευόμενος τη […] Σάλος με την συνεντευξη στον Μακη Τριανταφυλλοπουλο της Τζεφ Μοντανα για την παρενόχληση που δέχθηκε απο πολιτικο πρόσωπο - olympia
15:28 12/07/2023

Τζεφ Μοντάνα για την τρανσφοβική επίθεση σε φοιτητή: «Υπάρχουν πόλεις σαν την Πάτρα που είναι το λαγούμι των νταήδων»

Newsbeast.gr
Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε την Τρίτη (4/4) στη Super Κατερίνα καλούμενη να σχολιάσει την ομοφοβική και τρανσφοβική επίθεση σε φοιτητή στην Πάτρα, με το θύμα να ξυλοκοπείται και στη συνέχεια να του εκτοξεύονται μπογιές. Μάλιστα όπως αποκάλυψε δέχτηκε ένα μήνυμα που μοιάζει να είναι από το θύμα. «Παλεύουμε να βοηθήσουμε την κοινωνία να ωριμάσει, να είναι πιο ασφαλής για τα τρανς άτομα και βλέπω ότι είμαστε πάρα πολύ μακριά. Από τα μηνύματα που λαμβάνω καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πόλεις σαν την Πάτρα που είναι το λαγούμι των νταήδων και θεωρώ ότι πρέπει να απομακρύνονται από το πανεπιστήμιο. Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα πρέπει να προστατεύει τους φοιτητές είτε θέλουν να λέγονται Μπάμπης, είτε
03:00 05/04/2023

Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε τρέχοντας για να μην μιλήσει σε δημοσιογράφους

eretikos.gr
Εξερχόμενος από το πειθαρχικό ο κ. Κούγιας... έτρεχε και δεν έκανε δηλώσεις τους δημοσιογράφους. Από την πλευρά της η Τζεφ Μοντάνα δήλωσε ικανοποιημένη από τη διαδικασία και υποστήριξε πως ο ποινικολόγος είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
13:59 26/01/2023

Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου ο Αλέξης Κούγιας – Έσπρωξε και έβρισε τους δημοσιογράφους

okmag.gr
Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου οδηγήθηκε ο Αλέξης Κούγιας έπειτα από καταγγελία του Σωματείου Στήριξης Διεμφυλικών για δηλώσεις του στο πρόσωπο της Τζεφ Μοντάνα. Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για να αποσπάσουν μια δήλωση του γνωστού ποινικολόγου. Ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας βγαίνοντας από το Πειθαρχικό και βλέποντάς τους, τούς έσπρωξε και έτρεξε προς […] The post Στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου ο Αλέξης Κούγιας – Έσπρωξε και έβρισε τους δημοσιογράφους appeared first on OK! Magazine.
11:04 26/01/2023

Τζεφ Μοντάνα: «Έχω δυο γάμους και μια κηδεία, είμαι ακόμα στη διαδικασία του θρήνου»

tlife.gr
Στο χθεσινοβραδινό After Dark του Θέμη Γεωργαντά, μια από τους καλεσμένους ήταν η Τζεφ Μοντάνα.  Η To άρθρο Τζεφ Μοντάνα: «Έχω δυο γάμους και μια κηδεία, είμαι ακόμα στη διαδικασία του θρήνου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:18 23/01/2023

Η Τζεφ Μοντάνα πέταξε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για καλό σκοπό

zappit.gr
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, 29 διάσημοι Έλληνες ποζάρουν γυμνοί στο φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού για […] The post Η Τζεφ Μοντάνα πέταξε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για καλό σκοπό appeared first on Zappit.
12:58 03/12/2022

Τζεφ Μοντάνα για Γιώργο Λιάγκα: Ήταν σκληρός μαζί μου και πολύ επιθετικός

Newsit
 Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Τα όσα είπε σχολιάστηκαν στη συνέχεια και από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα. «Τον Γιώργο Λιάγκα τον συμπαθώ και τον Κούγια τον συμπαθώ. Εγώ που τους έχω γνωρίσει, έχω ... Περισσότερα To άρθρο Τζεφ Μοντάνα για Γιώργο Λιάγκα: Ήταν σκληρός μαζί μου και πολύ επιθετικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:16 12/11/2022

Τζεφ Μοντάνα σε Γερμανού: «Η επιλογή του Κούγια να κάνει ρατσιστικά σχόλια είναι χυδαία»

thecaller.gr
Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Τα όσα είπε σχολιάστηκαν στη συνέχεια και από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα.Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Τα όσα είπε σχολιάστηκαν στη συνέχεια και από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο στο θέμα.«Τον Γιώργο Λιάγκα τον συμπαθώ και τον Κούγια τον συμπαθώ. Εγώ που τους […]
17:34 12/11/2022

Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια και Γιώργο Λιάγκα: «Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια»

tlife.gr
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Τζεφ Μοντάνα στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. To άρθρο Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια και Γιώργο Λιάγκα: «Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:34 12/11/2022

Ναταλία Γερμανού: «Ο τρόπος που εργάζεται ο Γιώργος Λιάγκας στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους»

zappit.gr
Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για […] The post Ναταλία Γερμανού: «Ο τρόπος που εργάζεται ο Γιώργος Λιάγκας στην τηλεόραση καθόλου δεν αρέσει σε όλους» appeared first on Zappit.
15:40 12/11/2022

Τζεφ Μοντάνα: Η εμφάνιση σε fashion show στο Παρίσι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τζεφ Μοντάνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Το διεθνούς To άρθρο Τζεφ Μοντάνα: Η εμφάνιση σε fashion show στο Παρίσι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 06/10/2022

Τζεφ Μοντάνα: Στο fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι

okmag.gr
Μια μοναδική επίδειξη μόδας παρουσίασε η Celia Kritharioti στo Παρίσι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε την κολεξιόν της για τη νέα σεζόν. H Τζεφ Μοντάνα ήταν εκεί. Το μοντέλο μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα ονειρεμένo φόρεμα με τα κρύσταλλα Swarovski. The post Τζεφ Μοντάνα: Στο fashion show της Celia Kritharioti στο Παρίσι appeared first on OK.
18:26 04/10/2022

Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: Η εμπειρία από το Φεστιβάλ των Καννών, η κινηματογραφική πρεμιέρα στο Παρίσι και η αλλαγή στη ζωή της

tlife.gr
Οι τελευταίοι μήνες για την Τζεφ Μοντάνα ήταν άκρως δημιουργικοί και γεμάτοι με ευχάριστα γεγονότα. Ένα To άρθρο Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: Η εμπειρία από το Φεστιβάλ των Καννών, η κινηματογραφική πρεμιέρα στο Παρίσι και η αλλαγή στη ζωή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:38 17/08/2022

Τζεφ Μοντάνα: «Τεράστιος λεκές για τον άλλοτε σπουδαίο, Αλέξη Κούγια»

dete.gr
Η Τζεφ Μοντάνα, η οποία είχε γνωρίσει αρκετά καλά στο παρελθόν τον Δημήτρη Λιγνάδη, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων τα οποία κατήγγειλαν τον σκηνοθέτη για βιασμό, ωστόσο η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λίγνάδη προσέφερε απογοήτευση, θλίψη και θυμό. To TLIFE επικοινώνησε με την Τζεφ Μοντάνα η οποία ανέφερε: «Έγινε και επίσημο, ένοχος […]
09:36 14/07/2022

Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: «Τεράστιος λεκές η υπόθεση Λιγνάδη για τον Αλέξη Κούγια, μόνο στα τηλεδικαστήρια ξέρει να αγορεύει»

tlife.gr
Η Τζεφ Μοντάνα, η οποία είχε γνωρίσει αρκετά καλά στο παρελθόν τον Δημήτρη Λιγνάδη, από την To άρθρο Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: «Τεράστιος λεκές η υπόθεση Λιγνάδη για τον Αλέξη Κούγια, μόνο στα τηλεδικαστήρια ξέρει να αγορεύει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:30 14/07/2022

Τζεφ Μοντάνα: «Δεν υπάρχει σκευωρία κατά του Λιγνάδη – Έβαζε τους μηνυτές… να σφουγγαρίζουν τα πατώματα»

thecaller.gr
Λίγο πριν ανακοινωθεί η πρόταση του εισαγγελέα, σχετικά με την πρόταση για ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη, η Τζεφ Μοντάνα παραχώρησε δηλώσεις για την υπόθεση.Λίγο πριν ανακοινωθεί η πρόταση του εισαγγελέα, σχετικά με την πρόταση για ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη, η Τζεφ Μοντάνα παραχώρησε δηλώσεις για την υπόθεση.Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση των θυμάτων να μιλήσουν ανοιχτά για τις δυσάρεστες εμπειρίες που έζησαν στα χέρια του γνωστού ηθοποιού. «Δεν ήρθε κάποιος αρχηγός […]
15:00 29/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load