#Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά Γιωρίκα Πιλίδη: «Είναι ένα φίδι που το παίζει καλός»

okmag.gr
Ο πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατακρίνει τους παίκτες του All Star. «Τον Βασάλο τον πληρώνουν άδικα», ο «Πιλίδης είναι φίδι», «ο Μαρτίκας είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει», λέει στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια. Είχε ακουστεί, ωστόσο, πως ετοίμαζες βαλίτσες… Πρόσφατα διάβασα κι εγώ κάπου πως είμαι, λέει, το […] The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά Γιωρίκα Πιλίδη: «Είναι ένα φίδι που το παίζει καλός» appeared first on OK! Magazine.
21:52 09/03/2023

Survivor All Star: Το κρυφό χαρτί του Ατζούν και η ατάκα του Λιανού που προμηνύει νέα είσοδο

aek1924.gr
Survivor All Star: Αν νομίζατε πως οι προσθήκες παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσαν, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Κι άλλοι παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι και ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αποτελεί το κρυφό χαρτί του Acun Ilicali. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο γνωστός tik toker έχει κάνει ήδη τις […] The post Survivor All Star: Το κρυφό χαρτί του Ατζούν και η ατάκα του Λιανού που προμηνύει νέα είσοδο appeared first on AEK1924.gr.
12:08 13/02/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ένταση στο πλατό της «Super Kατερίνας» για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού εναντίον του

okmag.gr
O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα βρέθηκαν σήμερα στις δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού. Η Νάνσυ Χιουρέα κατήγγειλε τον make up artist για σωματική βία, ωστόσο, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της στην εκπομπή «Super Kατερίνα», οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού. «Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι και καταλάγιασαν τα πάθη», ανέφερε ο δικηγόρος. Κατά […] The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ένταση στο πλατό της «Super Kατερίνας» για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού εναντίον του appeared first on OK! Magazine.
11:52 10/01/2023

Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι αστεία κακού γούστου»

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στα δικαστήρια, μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του, Νάνσυ. To άρθρο Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Είναι αστεία κακού γούστου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:00 10/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι απαντά μετά την καταγγελία της συντρόφου του – «Εκείνη με έσπασε στο ξύλο»

irafina.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην εφημερίδα Espresso σχετικά με την καταγγελία που έκανε η πρώην σύντροφός του για ξυλοδαρμό. Ο make up artist δίνει τη δική του εκδοχή περιγράφοντας πως ο ίδιος είναι το θύμα και παρουσιάζεται ως θύτης. «Εκείνη με έσπασε στο ξύλο σαν να ήταν άνδρας» ισχυρίζεται. «Η κοπέλα είναι τρελή και εμμονική. […]
14:52 05/01/2023

Τη δική του εκδοχή για τον ξυλοδαρμό δίνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

in.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντά στα όσα ισχυρίστηκε η νεαρή κοπέλα
13:44 05/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η πρώην σύντροφός του ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος» αποκαλύπτει η δικηγόρος του

tlife.gr
Η δικηγόρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έκανε «παρέμβαση» στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης για To άρθρο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η πρώην σύντροφός του ισχυρίζεται ότι είναι έγκυος» αποκαλύπτει η δικηγόρος του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:50 05/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του

tomati.gr
Χειροπέδες πέρασαν στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συντρόφου του. Συγκεκριμένα, [...] The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του appeared first on Το Μάτι.
11:36 05/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η γυναίκα αυτή ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματός μου»

Newsit
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο ίδιος αντιστρέφει την ιστορία, εξηγώντας πως εκείνη τον  Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ισχυρίζεται ότι η Νάνσυ «ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματός του», ενώ αποκάλυψε ότι ο ξυλοδαρμός προήλθε από εκείνη με αποτέλεσμα να τη ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η γυναίκα αυτή ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματός μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:06 05/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Με το που της λέω χωρίζουμε, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια»

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια, μετά την καταγγελία της To άρθρο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Με το που της λέω χωρίζουμε, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:16 05/01/2023

«Νιώθω τεράστιο θύμα»: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντά στην καταγγελία κακοποίησης στη σύντροφό του

thecaller.gr
Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανταλλαγή μηνύσεων για ξυλοδαρμό, παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια.Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανταλλαγή μηνύσεων για ξυλοδαρμό, παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια.«Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για ένα μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το […]
08:50 05/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι συνέβη πραγματικά στο περιστατικό του ξυλοδαρμού – Οι δυο πλευρές απαντούν στο okmag

okmag.gr
Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός influencer και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξυλοκόπησε τη σύντροφό του Νάνσυ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και της αστυνομικής συντάκτριας Νάντιας Αλεξίου, το περιστατικό έγινε στις 28 Δεκεμβρίου όπου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ […] The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι συνέβη πραγματικά στο περιστατικό του ξυλοδαρμού – Οι δυο πλευρές απαντούν στο okmag appeared first on OK! Magazine.
14:50 04/01/2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στο Αυτόφωρο μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Newsbeast.gr
Για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του καταγγέλθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Κυψέλης. Ο make up artist και η πρώην σύντροφός του κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και συγκεκριμένα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία με τον ίδιο να κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και ο Κ
12:54 04/01/2023

Συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του ο πρ. παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

irafina.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, διότι μετά την συμμετοχή του στο Survivor 5, ο ίδιος προκάλεσε αρκετές φορές τα media με την συμπεριφορά του. Το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο προσκήνιο, λόγω της σχέσης του με την σύντροφό του Νάνσυ, η οποία του έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι […]
11:52 04/01/2023

Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της μνηστής του (vid)

Gazzetta
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φέρεται να ξυλοκόπησε την μνηστή του Νάνσυ.
11:32 04/01/2023

Μας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Newside.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη σύντροφό του Νάνσυ μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψαν τα ευχάριστα για τη ζωή τους! Όσα είπε το ζευγάρι Οι δυο τους μίλησαν για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο σύμφωνο συμβίωσης που θα γίνει άμεσα, στο ότι θα την βάψει και θα την χτενίσει […] The post Μας ανακοίνωσαν τα ευχάριστα: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς appeared first on NewSide.gr.
19:32 27/12/2022

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πήγε στην Καινούργιου με την σύντροφό του, με την οποία είχε χωρίσει πριν μέρες και αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (27/12) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο πρόσφατο Survivor, με τη σύντροφό του, Νάνσυ.Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (27/12) ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο πρόσφατο Survivor, με τη σύντροφό του, Νάνσυ.H σύντροφός του ζει στο Λονδίνο και οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους, για τον πρόσφατο χωρισμό τους και για […]
18:28 27/12/2022

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η αποκάλυψη για το μωρό – Θα κάνει σύμφωνο συμβίωσης

Newsbeast.gr
Σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του Νάνσυ ετοιμάζεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όπως αποκάλυψε ο ίδιος την Τρίτη (27/12). «Θα μεγαλώσει η οικογένειά μας» τόνισε ενώ όταν ερωτήθηκε εάν θα γίνει πατέρας απάντησε «κάτι έρχεται». Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε τι λέει η πεθερά για το μωρό, εκείνος είπε ότι δεν έχουν γνωριστεί ακόμα! «Μιλήσαμε μία φορά στο τηλέφωνο» επεσήμανε για τη μητέρα της συντρόφου του και είπε στην Κατερίνα Καινούργιου «σε λίγο καιρό θα τσιμπιέσαι πάρα πολύ, θα το δεις και θα το δείτε όλοι» «Πριγκίπισσα την έχω» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αποκάλυψε πως η Νάνσυ θα αλλάξει το επίθετό της και θα πάρει το δικό του.
14:58 27/12/2022

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι απαντά στο okmag για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του;

okmag.gr
Πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε δημοσιεύσει stories όπου με την αγαπημένη του Νάνσυ τους είχε κατακλύσει μια γλυκιά αγωνία γύρω από το αν πρόκειται να γίνουν γονείς. Το okmag επικοινώνησε με τον makeup artist και θέλησε να μάθει αν θα έχουμε ευχάριστα στο μέλλον. «Είναι όλα καλά. Όταν θα είμαστε έτοιμοι εγώ […] The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Τι απαντά στο okmag για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του; appeared first on OK! Magazine.
17:48 14/12/2022

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Είναι έγκυος η σύντροφός του; Τι αποκαλύπτει ο ίδιος στο okmag

okmag.gr
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, καθώς όπως αποκάλυψε η εκλεκτή της καρδιάς του, Νάνσυ, έκανε εξετάσεις για να μάθουν αν περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η αγαπημένη του αντάλλαξαν βέρες με θέα τον Τάμεση στο Λονδίνο πριν από μερικές ημέρες. Σε ένα μοναδικό σκηνικό, εκείνη γονάτισε και του […] The post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Είναι έγκυος η σύντροφός του; Τι αποκαλύπτει ο ίδιος στο okmag appeared first on OK.
18:46 22/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load