#ASAP Rocky

Rihanna – ASAP Rocky: H πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τα 2 παιδιά τους είναι η επιτομή του family style!

tlife.gr
H Rihanna είναι βασίλισσα του maternity style, αφού και στις 2 εγκυμοσύνες, διατήρησε το τολμηρό προσωπικό To άρθρο Rihanna – ASAP Rocky: H πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τα 2 παιδιά τους είναι η επιτομή του family style! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 20/09/2023

Η Rihanna στο πρώτο οικογενειακό πορτρέτο μαζί με τους τρεις άντρες της ζωή της

queen.gr
Η πρώτη εμφάνιση του Riot Rose είναι γεγονός! Η Rihanna επέλεξε τον αγαπημένο της φωτογράφο για να μας δείξει το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο με τα δύο παιδιά και τον αγαπημένο της ASAP Rocky.Περισσότερα...
12:17 20/09/2023

Ριάνα – Asap Rocky: Επιβεβαιώθηκε ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους – Η αποκάλυψη για το όνομά του

okmag.gr
Η είδηση πως η Ριάνα έγινε μητέρα για δεύτερη φορά έκανε τον γύρο του διαδικτύου αρκετές ημέρες πίσω και τo ΤΜΖ το επιβεβαιώνει τώρα επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ το δεύτερο παιδί της Ριάνα και του Asap Rocky γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, αναφέρει πως πρόκειται για αγόρι, […] The post Ριάνα – Asap Rocky: Επιβεβαιώθηκε ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους – Η αποκάλυψη για το όνομά του appeared first on OK! Magazine.
00:58 22/08/2023

Ριάνα: Γέννησε το δεύτερο παιδί της

okmag.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ριάνα και ο αγαπημένος της Asap Rocky καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Media Take Out. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριάνα και ο Asap Rocky έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, ο οποίος […] The post Ριάνα: Γέννησε το δεύτερο παιδί της appeared first on OK! Magazine.
18:58 10/08/2023

Ριάνα: Οι φωτογραφίες με τα εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

okmag.gr
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Ριάνα, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει την είδηση στο Super Bowl όπου και εμφανίστηκε με κόκκινη ολόσωμη φόρμα και φουσκωμένη κοιλιά. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ σύντροφός της, Asap Rocky ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram […] The post Ριάνα: Οι φωτογραφίες με τα εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη appeared first on OK! Magazine.
00:58 12/07/2023

Ριάνα: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και το βίντεο που έπεισε τους fans για το φύλο του μωρού της

okmag.gr
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Ριάνα, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει την είδηση στο Super Bowl όπου και εμφανίστηκε με κόκκινη ολόσωμη φόρμα και φουσκωμένη κοιλιά. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ σύντροφός της, Asap Rocky ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η πρόσφατη εμφάνιση της Ριάνα Η […] The post Ριάνα: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά και το βίντεο που έπεισε τους fans για το φύλο του μωρού της appeared first on OK! Magazine.
13:58 22/06/2023

Τα πρώτα γενέθλια του γιου της Ριάνα – Οι τρυφερές φωτογραφίες

in.gr
Ο ράπερ Asap Rocky μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με τη Ριάνα και τον γιο τους για τα πρώτα του γενέθλια.
08:22 16/05/2023

Η Rihanna γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

queen.gr
Η Rihanna και ο ASAP Rocky γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους ενώ σε πολύ λίγο θα κρατήσουν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους.Περισσότερα...
23:28 15/05/2023

Ριάνα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γιου της και οι ευχές του Asap Rocky για τα πρώτα του γενέθλια

ProtoThema.gr
Ο ράπερ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του - Δείτε τα στιγμιότυπα
23:02 15/05/2023

Rihanna: Βγήκε ραντεβού με τον Asap Rocky και φόρεσε total leather

tlife.gr
H Rihanna έχει γράψει την δική της ιστορία με το στιλ εγκυμοσύνης που επιλέγει. Με τόλμη To άρθρο Rihanna: Βγήκε ραντεβού με τον Asap Rocky και φόρεσε total leather δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
06:40 05/05/2023

Met Gala 2023: Rihanna και Asap Rocky έκαναν μία επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

tlife.gr
Το διάσημο ζευγάρι Rihanna και Αsap Rocky έφτασαν από τους τελευταίους στο Met Gala αλλά η To άρθρο Met Gala 2023: Rihanna και Asap Rocky έκαναν μία επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:36 02/05/2023

Ο γιος της Ριάνα και του ASAP Rocky γιόρτασε το Πάσχα ντυμένος λαγουδάκι και το Instagram «έλιωσε»

okmag.gr
Ο γιος της Ριάνα και του ASAP Rocky λατρεύει ήδη την κάμερα. Η σταρ του ημιχρόνου του Super Bowl μοιράστηκε μια σειρά από γλυκά στιγμιότυπα από τον πρώτο εορτασμό του Πάσχα του γιου της τη Μεγάλη Τρίτη (11/4). «Κοιτάξτε τον!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία έδειχνε τον 11 μηνών γιο της ντυμένο […] The post Ο γιος της Ριάνα και του ASAP Rocky γιόρτασε το Πάσχα ντυμένος λαγουδάκι και το Instagram «έλιωσε» appeared first on OK! Magazine.
18:22 12/04/2023

Ριάνα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά τον γιο της

eleftherostypos.gr
Λίγες μέρες μετά τη viral εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl και την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η Ριάνα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με τον ASAP Rocky και τον γιο τους. Η ποπ σταρ και ο ράπερ φωτογραφήθηκαν για τη βρετανική Vogue μαζί με το 8 μηνών μωρό τους και η Ριάνα […] Το άρθρο Ριάνα: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά τον γιο της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:20 16/02/2023

Χρυσές Σφαίρες – Ριάνα: Έκανε το ντεμπούτο της στα βραβεία δίπλα στον ASAP Rocky

okmag.gr
Eίναι δισεκατομμυριούχος, λαμπερή με μεγάλη καριέρα και πρόσφατα έγινε μαμά. Αυτό που δεν είχε κατακτήσει μέχρι τώρα η Ριάνα ήταν μια περίοπτη θέση στα τραπέζια των Golden Globes. Και αυτό το πέτυχε φέτος. Η σούπερ σταρ έκανε το ντεμπούτο της στις Χρυσές Σφαίρες με τέλειο στυλ αν και δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί. Η σούπερ […] The post Χρυσές Σφαίρες – Ριάνα: Έκανε το ντεμπούτο της στα βραβεία δίπλα στον ASAP Rocky appeared first on OK! Magazine.
14:06 11/01/2023

Ριάνα: Με αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα στα γενέθλια του Asap Rocky

okmag.gr
Δείπνο τα 34α γενέθλια του συντρόφου ASAP Rocky παρέθεσε η τραγουδίστρια Ριάνα. Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους, το οποίο υποδέχθηκαν τον περασμένο Μάιο, η Ριάνα απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα. Στο στιγμιότυπο διακρίνεται το ζευγάρι την ώρα που βγαίνει από το εστιατόριο Olivetta στο Δυτικό Χόλιγουντ το βράδυ […] The post Ριάνα: Με αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα στα γενέθλια του Asap Rocky appeared first on OK.
18:06 03/10/2022

Ριάνα – Asap Rocky: Η κοινή τους εμφάνιση μετά την αθώωση του ράπερ

okmag.gr
Μια κοινή βραδινή έξοδο έκαναν η Ριάνα με τον σύντροφό της, Asap Rocky λίγο μετά την αθώωσή του για τις κατηγορίες για πυροβολισμούς που τον βάραιναν. Ο γνωστός ράπερ αθωώθηκε στο δικαστήριο και τώρα χαλαρός και άνετος βγήκε με την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του για δείπνο στο Μανχάταν. Ο γνωστός ράπερ ήρθε […] The post Ριάνα – Asap Rocky: Η κοινή τους εμφάνιση μετά την αθώωση του ράπερ appeared first on OK.
15:16 24/08/2022

Asap Rocky: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για πυροβολισμούς

okmag.gr
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για πυροβολισμούς είναι ο ράπερ Asap Rocky. Ο σύντροφος της Ριάνα κατηγορείται για πυροβολισμούς εναντίον φίλου του σε περιστατικό που αφορά στον περασμένο Νοέμβρη. Συγκεκριμένα οι πυροβολισμοί φέρονται να συνέβησαν κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης μεταξύ του Asap Rocky και ενός φίλου του και κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του. […] The post Asap Rocky: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για πυροβολισμούς appeared first on OK.
10:14 16/08/2022

Η Ριάνα σε νέα δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

ProtoThema.gr
Η διάσημη τραγουδίστρια γευμάτισε με τον ASAP Rocky σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης
14:30 12/08/2022

Η πρώτη φωτογράφιση της Rihanna μετά τη γέννηση του παιδιού της

grtimes.gr
Οι δημόσιες εμφανίσεις της Rihanna είναι περιορισμένες μετά από τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, το οποίο απέκτησε με τον Asap Rocky. Μετά την εμφάνιση που έκανε στο Wireless Festival όπου τραγουδούσε ο σύντροφός της, η σταρ εμφανίστηκε στην έκθεση «Mexican Geniuses» του Λονδίνου και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, καθισμένη σε ένα παγκάκι. Με ένα κάζουαλ total black ντύσιμο, λευκά sneakers και χρυσό περιδέραιο, η ντίβα της R&B φωτογραφίζεται αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ευρώπη αυτό το διάστημα, αφού πρόσφατα είχε συνοδεύσει τον πατέρα του παιδιού της και σε μουσικό φεστιβάλ στην Πορτογαλία όπου τραγουδούσε. Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννα, σ
22:34 17/07/2022

Ριάνα - Asap Rocky: Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

ProtoThema.gr
Από την πρώτη τους συνεργασία και τη στενή φιλία που είχαν στο μαιευτήριο με τον καρπό του έρωτά τους
21:48 21/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load