#Γιώργος Κούτσιας

Γιώργος Κούτσιας: Δεν πήγε καλά η πρώτη χρονιά στο MLS – Έρχονται εξελίξεις!

sportime.gr
Ο Γιώργος Κούτσιας ψάχνει τον καλό του εαυτό στην Αμερική! Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
11:46 19/11/2023

MLS: Ακόμα ένα γκολ για τον Κούτσια (video)

thessports.gr
Ακόμα ένα γκολ, το τρίτο του με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ, πέτυχε ο Γιώργος Κούτσιας, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ με 0-1. Δείτε το γκολ, όπως και αυτά των Παυλίδη και Μπακασέτα:    The post MLS: Ακόμα ένα γκολ για τον Κούτσια (video) first appeared on ThesSports.
20:53 02/10/2023

Euro U19: Πρεμιέρα για την Εθνική Νέων κόντρα στη Νορβηγία

filathlos.gr
Euro U19: Πρεμιέρα για την Εθνική Νέων κόντρα στη Νορβηγία 04/07/2023 Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της στο Euro U19 στη Μάλτα είναι η Εθνική Νέων, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 7:00 το απόγευμα τη Νορβηγία. Η ομάδα του Τάσου Θέου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση με προπόνηση στο Centenary Stadium του Ta Qali, το γήπεδο στο οποίο θα δώσει τον πρώτο της αγώνα σε τελική φάση Euro Νέων μετά από 8 χρόνια. Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν και δεν θα είναι διαθέσιμοι στο ματς με τη Νορβηγία οι Δημήτρης Κεραμίτσης και Λάμπρος Σμυρλής, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στο Εlite Round. Την προσπ
11:46 04/07/2023

MLS: Σκόραρε και πάλι ο Κούτσιας (video)

onsports.gr
Ο Γιώργος Κούτσιας, σημείωσε το δεύτερο γκολ του σε οκτώ…
14:12 28/05/2023

Ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ για τους Σικάγο Φάιερ κόντρα στη Νιού Ίνγκλαντ και πανηγύρισε αγκαλιά με τον Κλόπα

aek1924.gr
Ο Γιώργος Κούτσιας σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική με τους Σικάγο Φάιερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νιού Ίνγκλαντ και έσπευσε να πανηγυρίσει με τον προπονητή του, Φρανκ Κλόπα. Δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο MLS βρήκε ο Γιώργος Κούτσιας ο οποίος σκόραρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Σικάγο Φάιερ κόντρα στη Νιού Ίνγκλαντ […] The post Ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ για τους Σικάγο Φάιερ κόντρα στη Νιού Ίνγκλαντ και πανηγύρισε αγκαλιά με τον Κλόπα appeared first on AEK1924.gr.
10:52 28/05/2023

MLS: Σκόραρε ο Κούτσιας, βασικός Γιακουμάκης, αλλαγή μπήκε ο Φούντας (vid)

Gazzetta
Ο Γιώργος Κούτσιας σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι για πρώτη φορά με τους Σικάγο Φάιρ. Στο αρχικό σχήμα της Ατλάντα βρέθηκε ο Γιακουμάκης, ως αλλαγή μπήκε ο Φούντας.
08:52 28/05/2023

Κούτσιας: «Τι συναίσθημα! Πρώτο γκολ στο MLS…» (vid)

thessports.gr
Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσιας, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ και μέσω των social media μοιράστηκε τη χαρά του. Με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ, ο Κούτσιας μετράει εννιά συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ. Σε δηλώσεις του μετά το ματς και μέσω της […] The post Κούτσιας: «Τι συναίσθημα! Πρώτο γκολ στο MLS…» (vid) first appeared on ThesSports.
12:14 23/05/2023

Γιώργος Κούτσιας: «Ο θείος από το Σικάγο» (vids)

Gazzetta
Οι Chicago Fire υποδέχονται την Philadelphia Union τα ξημερώματα (02:30) της Κυριακής του Πάσχα και ο Γιώργος Κούτσιας ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή συμμετοχής στο πρωτάθλημα του MLS μπροστά στο κοινό του «Soldier Field».
19:46 15/04/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Οι καλύτερες στιγμές του Κούτσια στο ντεμπούτο του με το Σικάγο

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Οι καλύτερες στιγμές του Κούτσια στο ντεμπούτο του με το Σικάγο 11/04/2023 Μέρες που ενδεχομένως να μην είχε φανταστεί, ζει στο Σικάγο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Βόλου, Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος έκανε ντεμπούτο τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 19χρονος φορ μετράει μόλις λίγες μέρες στην Αμερική μετά τη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής του συλλόγου έκρινε ότι έχει έρθει η στιγμή για το επίσημο ντεμπούτο του. Στο 74ο λεπτό, ο Κάι Καμαρά και σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας, στη νίκη της με 2-1, άφησε τη θέση του στον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε. Η Chicago Fire ανέβασε σχετικό tweet με β
19:20 11/04/2023

Η πρώτη «εικόνα» από Κούτσια στο MLS (video)

thessports.gr
Ο Γιώργος Κούτσιας παραχωρήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τον ΠΑΟΚ στους Σικάγο Φάιρ και συνεχίζει την καριέρα του στο MLS.   Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός έκανε ήδη το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στη νίκη επί της Μινεσότα. Ο 19χρονος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για περίπου ένα τέταρτο, με […] The post Η πρώτη «εικόνα» από Κούτσια στο MLS (video) first appeared on ThesSports.
19:08 11/04/2023

Κούτσιας: Έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα των Chicago Fire

Gazzetta
Ο Γιώργος Κούτσιας έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο MLS με την φανέλα των Chicago Fire, αφού πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Κέι Καμαρά.
12:34 09/04/2023

Πήρε… γεύση από MLS ο Κούτσιας

thessports.gr
Ο Γιώργος Κούτσιας μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ στο MLS και πιο συγκεκριμένα στη Chicago Fire. Ο νεαρός φορ λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Νέων, αλλά και κάποιων ζητημάτων με τη βίζα άργησε να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως προπονήθηκε για πρώτη φορά πριν μερικές ημέρες […] The post Πήρε… γεύση από MLS ο Κούτσιας first appeared on ThesSports.
11:36 09/04/2023

Μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο στο MLS ο Κούτσιας

to10.gr
Έτοιμος για την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα του MLS με τα χρώματα των Chigago Fire είναι ο Γιώργος Κούτσιας.
07:20 07/04/2023

ΠΑΟΚ: Ο Κούτσιας πήρε το «19» και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στο MLS με τους Chicago Fire

Gazzetta
Ο Γιώργος Κούτσιας επέλεξε το «19», που είχε και στην ομάδα του Βόλου, με τον Έλληνα επιθετικό να δείχνει έτοιμος για την πρώτη του παρουσία με τους Chicago Fire στο πρωτάθλημα του MLS.
21:54 06/04/2023

Κούτσιας: Πήρε τον αριθμό «19» στους Chicago Fire

Gazzetta
Γνωστός έγινε ο αριθμός που πήρε ο Γιώργος Κούτσιας στους Chicago Fire καθώς θα αγωνίζεται με το «19» στην πλάτη.
20:48 06/04/2023

Πρώτη προπόνηση για Κούτσια στις ΗΠΑ (vid)

Gazzetta
Ο Γιώργος Κούτσιας ξεκίνησε προπονήσεις με τους Σικάγο Φάιρ και πλέον μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του στο MLS.
23:36 05/04/2023

Συγκίνηση. Ο γιος του αείμνηστου Στέλιου Κούτσια ορκίστηκε γιατρός

trikalavoice.gr
Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία των αποφοίτων της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Κούτσιας, γιός του αείμνηστου γιατρού Στέλιου Κούτσια, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τέτοιες μέρες, πριν 2 χρόνια.   Μάλιστα οι φίλοι του είχαν υψώσει το σχετικό πανό που φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω με τα […]
13:54 23/03/2023

Κούτσιας: «Πάντα χαραγμένες οι στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta
O Γιώργος Κούτσιας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους Chicago Fire.
23:52 28/02/2023

Το «αντίο» του Κούτσια σε ΠΑΟΚ και Βόλο πριν φύγει για το Σικάγο (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το «αντίο» του Κούτσια σε ΠΑΟΚ και Βόλο πριν φύγει για το Σικάγο (ΦΩΤΟ) 28/02/2023 Ο Γιώργος Κούτσιας είναι πλέον και επίσημα παίκτης των Chicago Fire και με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε οικογένειά του, ευχαριστώντας τον Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να ξεχάσει τον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο και τους ευχήθηκε τα καλύτερα. "Ένας πολύ σημαντικός κύκλος της επαγγελματικής μου καριέρας κλείνει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ από τα 8 μου έως και σήμερα ήταν και είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια. Οι στιγμές που έζησα στις ακαδημίες, στην πρώτη ομάδα, στις προπονήσεις, στους αγώνες θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου. Το ευχαριστώ
23:48 28/02/2023

Στη Σικάγο Φάιαρ ο Κούτσιας – Στα 2,5 εκατ. ευρώ το κέρδος του ΠΑΟΚ

Newsbeast.gr
Στη Σικάγο Φάιαρ της Major League Soccer θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κούτσιας, καθώς ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 19χρονου επιθετικού. Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Γιώργου Κούτσια στους Chicago Fire. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία στο Σικάγο και το MLS!». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κούτσιας παραχωρήθηκε έναντι ενός ποσού κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ το οποίο με τα μπόνους αυξάνεται στα 3 εκατομμύρια, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 15%. Σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσε
22:22 28/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load