#Μίνο Ραϊόλα

Ιμπραΐμοβιτς: «Ευχαριστώ για όλα, Μίνο τα καταφέραμε η βόλτα τελείωσε»

Gazzetta
Με μία αναδρομή στον χρόνο, τις πόλεις όπου αγωνίστηκε αλλά και ξεχωριστή αναφορά στον Μίνο Ραϊόλα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media.
20:00 16/06/2023

Ραϊόλα: Προσπάθεια για «πλιάτσικο» ποδοσφαιριστών μετά τον θάνατό του αποκάλυψε η κληρονόμος του

Gazzetta
Η Ραφαέλα Πιμέντα, στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε ότι διάφοροι μάνατζερ προσέγγισαν ύπουλα τους πελάτες του Ιταλού μεγαλοατζέντη μετά τον αιφνίδιο θάνατό του.
19:02 17/10/2022

Πολ Πογκμπά: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει λάθος που με αφήνει να φύγω”

pressaris.gr
Ο Πολ Πογκμπά στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του στο Amazon Prime , συζητάει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, δείχνοντας την απογοητεύση του προς τον σύλλογο. The post Πολ Πογκμπά: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει λάθος που με αφήνει να φύγω” appeared first on pressaris.gr.
13:34 16/06/2022

Η αποκάλυψη του Ζλάταν για το μέλλον του και η αφιέρωση στον Ραϊόλα

filathlos.gr
Η αποκάλυψη του Ζλάταν για το μέλλον του και η αφιέρωση στον Ραϊόλα 22/05/2022 Ένας από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους στον κόσμο είναι σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Μίλαν, νιώθοντας δικαιωμένος για την απόφασή του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Θα συνεχίσω να παίζω, αν νιώθω καλά στη φυσική μου κατάσταση. Η απόφασή μου θα παρθεί σύντομα. Είχα πολλά προβλήματα φυσικής κατάστασης, αλλά θα αποφασίσω σύντομα», είπε ο 40χρονος σούπερ σταρ που αναφέρθηκε
23:30 22/05/2022

Σε αμηχανία οι Έλληνες πελάτες του Ραϊόλα – Τι θα κάνουν Παυλίδης, Χατζηδιάκος;

sportime.gr
Ο θάνατος του Μίνο Ραϊόλα έχει φέρει πολλά ερωτηματικά σε όλους τους πελάτες τους και φυσικά στους Έλληνες που εκπροσωπούσε. Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
12:40 07/05/2022

Μίνο Ραϊόλα: Πλήθος αστέρων στο τελευταίο «αντίο»

sportime.gr
Σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου «αποχαιρέτησαν» τον Μίνο Ραϊόλα. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
18:10 06/05/2022

Μίνο Ραϊόλα: Ιμπραΐμοβιτς, Χάαλαντ και πλήθος ποδοσφαιρικών αστεριών στην κηδεία του ατζέντη

Newsbeast.gr
Μετά το θρίλερ με την είδηση του θανάτου του Μίνο Ραϊόλα, ο γνωστός μάνατζερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών κηδεύτηκε χθες (5/5) στο Μόντε Κάρλο με πλήθος ποδοσφαιρικών αστεριών. Οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Μάρκο Βεράτι, Σεσκ Φάμπρεγκας και Πάβελ Νέντβεντ έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Ραϊόλα. Η απίστευτη ιστορία για το πώς ο Ραϊόλα από πιτσαδόρος έγινε ο πιο ισχυρός μάνατζερ ποδοσφαιριστών του κόσμου.
17:56 06/05/2022

Ραϊόλα: Στην κηδεία του οι Χάαλαντ, Ζλάταν και Φάμπρεγας

ProtoThema.gr
Αστέρια του ποδοσφαίρου όπως ο Ζλάταν, ο Χάαλαντ, ο Φάμπρεγας και ο Ντοναρούμα είπαν το τελευταίο αντίο στον Μίνο Ραϊόλα
16:38 06/05/2022

Το «ύστατο χαίρε» στον Ραϊόλα (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το «ύστατο χαίρε» στον Ραϊόλα (ΦΩΤΟ) 06/05/2022 Το τελευταίο «αντίο» στον Μίνο Ραϊόλα είπαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στο Μόντε Κάρλο. Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική με ίωση, είδηση που σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Την Παρασκευή συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Ραϊόλα στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο. Το «παρών» έδωσαν πολλοί ποδοσφαιρικοί αστέρες και όχι μόνο. Ανάμεσά τους οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Σεσκ Φάμπρεγας.
15:20 06/05/2022

Ραϊόλα: Χάαλαντ, Ζλάταν και Φάμπρεγας στην κηδεία του δημοφιλή ατζέντη

Gazzetta
Ορισμένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ονόματα βρέθηκαν στην κηδεία του 54χρονου, Μίνο Ραϊόλα που «έσβησε» από βαριά ίωση και μόλυνση των πνευμόνων του...
14:04 06/05/2022

Μίνο Ραϊόλα: Στη Σίτι ο Χάαλαντ με την υπογραφή του γραφείου – Στο επόμενο deal όμως;

sportime.gr
Ο Μίνο Ραϊόλα έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο deal του Χάαλαντ με τη Σίτι. Ποιες είναι όμως οι επόμενες κινήσεις; Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
13:52 06/05/2022

Το βασίλειο του Μίνο Ραϊόλα στα χέρια της Ραφαέλα Πιμέντα

naftemporiki.gr
Ο πρόωρος θάνατος του Μίνο Ραϊόλα αφήνει μια σειρά από ανοιχτά ερωτήματα εν όψει του μέλλοντος για τη διαχείριση της επιχείρησής του.
16:48 03/05/2022

Διάδοχος του Ραϊόλα ο Ιμπραΐμοβιτς! Αναλαμβάνει το γραφείο του ατζέντη του;

panathinaikoskosmos.com
Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις δουλειές του Μίνο Ραϊόλα! Continue reading Διάδοχος του Ραϊόλα ο Ιμπραΐμοβιτς! Αναλαμβάνει το γραφείο του ατζέντη του; at Panathinaikos Kosmos.
16:28 03/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load