#Καίτη Γκρέυ

Καίτη Γκρέυ: Οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις για την κατάσταση της υγείας της

Newsit
Σε κόντρα βρίσκονται τα μέλη της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ και ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση αλλά και για την υγεία της τραγουδίστριας. «Η Καίτη Γκρέυ συγκριτικά με την ηλικία της είναι σε καλή υγεία, και πάλι καλά να λέμε. Αναγνωρίζει τα παιδιά και τα εγγόνια της, αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις για την κατάσταση της υγείας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:01 23/04/2024

Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: «Η γιαγιά μου είναι σπίτι, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί»

in.gr
Η τραγουδίστρια μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Καίτη Γκρέυ τα τελευταία χρόνια.
14:01 07/04/2024

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται»

tlife.gr
Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣουΚου», με αφορμή τις νυχτερινές της εμφανίσεις To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 07/04/2024

Εξιτήριο μετά από έναν μήνα νοσηλείας για την Καίτη Γκρέυ – Διέψευσε τους ιατρικούς κανόνες!

irafina.gr
Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα, πήρε χθες το μεσημέρι Καίτη Γκρέυ, διαψεύδοντας έτσι όλους τους ιατρικούς κανόνες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso. Καθαρά Δευτέρα και οι δικοί της άνθρωποι, η νύφη της, Έφη Ηλιάδη και ο εγγονός της, Κώστας. περίμεναν με ανυπομονησία τους […]
08:46 19/03/2024

Ώρες αγωνίας για την Καίτη Γκρέυ: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ωνασείου

zappit.gr
Στη ΜΕΘ του Ωνασείου νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Οι […] The post Ώρες αγωνίας για την Καίτη Γκρέυ: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ωνασείου appeared first on Zappit.
08:00 29/02/2024

Καίτη Γκρέυ: Σήμερα το δικαστήριο για την επιμέλεια της τραγουδίστριας – Ποιοι συγγενείς τη διεκδικούν

tlife.gr
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα συναντηθούν σήμερα οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ αναφορικά με την υπόθεση To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Σήμερα το δικαστήριο για την επιμέλεια της τραγουδίστριας – Ποιοι συγγενείς τη διεκδικούν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 24/10/2023

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν έχει ανάγκη να πάει σε ίδρυμα, θέλει να παραμείνει στο σπίτι της»

tlife.gr
Απαντήσεις για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και το θέμα To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν έχει ανάγκη να πάει σε ίδρυμα, θέλει να παραμείνει στο σπίτι της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/09/2023

Καίτη Γκρέυ: Δικαστική απόφαση – σταθμός μετά τον «πόλεμο» της οικογένειας για την επιμέλειά της

tlife.gr
Απόφαση – σταθμός για την τελευταία επιθυμία της Καίτης Γκρέυ να ζήσει μέχρι το τέλος της To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Δικαστική απόφαση – σταθμός μετά τον «πόλεμο» της οικογένειας για την επιμέλειά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 08/08/2023

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

zappit.gr
Η Καίτη Γκρέυ βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς αυτές τις μέρες εκδικάζεται η υπόθεση για […] The post Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» appeared first on Zappit.
14:00 01/08/2023

Οικογενειακή διαμάχη για την Καίτη Γκρέυ: Το εξώδικο για την επιμέλειά της

okmag.gr
Μια οικογενειακή δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Καίτη Γκρέυ και τον γιο της Φίλιππο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτήν εμπλέκεται και η Αγγελική Ηλιάδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο γιος της, Φίλιππος, έστειλε εξώδικο, με το οποίο διεκδικεί την επιμέλεια της μητέρας του. Η ίδια μένει στην Νέα Σμύρνη, ωστόσο εκείνος […] The post Οικογενειακή διαμάχη για την Καίτη Γκρέυ: Το εξώδικο για την επιμέλειά της appeared first on OK! Magazine.
17:58 22/07/2023

Καίτη Γκρέυ: «Εμφύλιος» για την επιμέλεια της τραγουδίστριας – Αντιδρά η Αγγελική Ηλιάδη

zappit.gr
Ένας δικαστικός πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με αφορμή την περιουσία που διατηρεί η Καίτη Γκρέυ, λίγο πριν η ίδια […] The post Καίτη Γκρέυ: «Εμφύλιος» για την επιμέλεια της τραγουδίστριας – Αντιδρά η Αγγελική Ηλιάδη appeared first on Zappit.
11:00 22/07/2023

Αγγελική Ηλιάδη: «Στο ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είμαι ανοιχτή»

govastileto.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά και την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. «Ήρθα στα “Ελληνικά καλλιστεία” για να τραγουδήσω, αλλά δέχτηκα να είμαι και στην κριτική επιτροπή. Με φλερτάρουν από τα social media, είμαι ανοιχτή σαν άνθρωπος και δεν έχω πει ποτέ ότι δεν θέλω […]
21:00 30/05/2023

Καίτη Γκρέυ: Η επίσκεψη από τον κομμωτή των επωνύμων στο σπίτι της! Βίντεο

okmag.gr
Η Καίτη Γκρέυ ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια πρόσφατη επίσκεψη στο σπίτι της ήταν η αφορμή για να δούμε μια σπάνια φωτογραφία από το σπίτι της σπουδαίας λαϊκής τραγουδίστριας. Την επισκέφτηκε η συνάδελφός της, Χριστίνα Μαραγκόζη μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε αυτή τη […] The post Καίτη Γκρέυ: Η επίσκεψη από τον κομμωτή των επωνύμων στο σπίτι της! Βίντεο appeared first on OK! Magazine.
19:24 18/05/2023

Η Καίτη Γκρέυ γιόρτασε τα 99α της γενέθλια

irafina.gr
Η Καίτη Γκρέυ έκλεισε τα 99 χρόνια. Η διάσημη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι μεταξύ αγαπημένων φίλων στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η σπουδαία τραγουδίστρια εδώ και αρκετά χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, η Καίτη Γκρέυ γιόρτασε τα σημαντικά γενέθλια […]
21:02 16/05/2023

Καίτη Γκρέυ: Γενέθλια για την σπουδαία ερμηνεύτρια – Οι λίγοι φίλοι και το τραγούδι-αφιέρωση

tlife.gr
Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Γκρέυ και τα γιόρτασε στο σπίτι To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Γενέθλια για την σπουδαία ερμηνεύτρια – Οι λίγοι φίλοι και το τραγούδι-αφιέρωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:48 16/05/2023

Καίτη Γκρέυ: Γενέ

tlife.gr
Τα γενέθλιά της είχε πριν από λίγες ημέρες η Καίτη Γκρέυ και τα γιόρτασε στο σπίτι To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Γενέ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:44 16/05/2023

Καίτη Γκρέυ: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό! Τα δάκρυα στη συνάντηση με την Χριστίνα Μαραγκόζη

okmag.gr
Η Καίτη Γκρέυ είναι μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες που πέρασαν από την Ελλάδα. Έχει τραγουδήσει επιτυχίες των καλύτερων συνθετών ενώ υπήρξε τη δεκαετία του ΄60, μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες στα νυχτερινά κέντρα. Τα τελευταία χρόνια περνά το χρόνο της στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και όπως έχει αποκαλύψει ο δημοσιογράφος […] The post Καίτη Γκρέυ: Σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό! Τα δάκρυα στη συνάντηση με την Χριστίνα Μαραγκόζη appeared first on OK! Magazine.
16:28 12/05/2023

Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θυμάται»

thecaller.gr
Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» την Τρίτη του Πάσχα και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε μεταξύ άλλων για την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» την Τρίτη του Πάσχα και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε μεταξύ άλλων για την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα σαν άνθρωπος, είναι ένα από τα ψεγάδια μου, δεν μπορώ τις αρρώστιες… Αυτή η κατάσταση της γιαγιάς […]
16:24 18/04/2023

Καίτη Γκρέυ: Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας για τη συνάντηση που είχαν στο σπίτι της μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

tlife.gr
 Μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας συνάντησε για την Espresso την Καίτη To άρθρο Καίτη Γκρέυ: Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας για τη συνάντηση που είχαν στο σπίτι της μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:44 10/04/2023

Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

zappit.gr
Είναι αρκετά τα χρόνια που η Καίτη Γκρέυ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας. Πριν […] The post Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη appeared first on Zappit.
15:44 08/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load