#Skyfall

Πιο σκληροτράχηλο το νέο MINI Countryman

autogreeknews.gr
Η MINI συνεχίζει τις εξαντλητικές δοκιμές του νέου Countryman, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της μάρκας και το πρώτο MINI Made in Germany. Αυτή τη φορά πήγε για off roading στα Χάιλαντς της Σκωτίας και σε διαδρομές όπου γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία James Bond: Skyfall. Το νέο MINI Countryman έχει αυξημένο μήκος […] The post Πιο σκληροτράχηλο το νέο MINI Countryman appeared first on AutoGreekNews.
20:53 09/08/2023

Σαμ Μέντες: Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης θεωρεί τον Μουρίνιο ως τον ιδανικό κακό για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

Newsbeast.gr
Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες που έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ, τις Skyfall και Spectre, δήλωσε πως θεωρεί τον Ζοσέ Μουρίνιο ως τον ιδανικό κακό για το νέο έργο που πρόκειται να βγει. Όπως αναφέρει ο theguardian.com, ο σκηνοθέτης δήλωσε πως «δεν μπορείς να βρεις καλύτερον από αυτόν, μπορείς;». Μάλιστα, μεταξύ άλλων προσπαθώντας να καταδείξει την αβεβαιότητα που υπάρχει για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, είπε πως «νομίζω ότι ο Ντέιβ θα μπορούσε να έχει μέλλον. Ειλικρινά, ο Ντέιβ είναι τόσο πιθανός όσο και ο επόμενος ηθοποιός. Και θέλω να βάλετε τον τίτλο, /Ο Ντέιβ θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ”. Δεν έχω ιδέα. Έχει γίνει τόσο δύσκολο, για
23:26 04/01/2023

Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να σκηνοθετηθεί από γυναίκα είπε ο Σαμ Μέντες των «Skyfall» και «Spectre»

Newsit
Θα ήταν «υπέροχο» η επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ να σκηνοθετηθεί από γυναίκα, εκτιμά ο Σαμ Μέντες. «Δεν θα ήθελα είμαι στη θέση της Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία πρέπει μετά από πέντε ταινίες με τον Ντάνιελ Κρεγκ να προχωρήσει σε καινούρια», τόνισε ο Βρετανός σκηνοθέτης. Εδώ και πολύ καιρό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης το ενδεχόμενο στη νέα ... Περισσότερα To άρθρο Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να σκηνοθετηθεί από γυναίκα είπε ο Σαμ Μέντες των «Skyfall» και «Spectre» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:08 16/09/2022

Σαμ Μέντες: «Θα ήταν υπέροχο να δούμε μια ταινία Τζέιμς Μποντ από γυναίκα»

thebest.gr
Ο Σαμ Μέντες έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Spectre» και «Skyfall» του Τζέιμς Μποντ και σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το μέλλον του διάσημου πράκτορα.
16:36 16/09/2022

Συναυλία Adele: Χιλιάδες κόσμου την αποθέωσε – Τραγουδούσαν το «Someone like you» κατά την αποχώρησή τους

Newsbeast.gr
Μετά από πέντε χρόνια η Adele έδωσε δύο συναυλίες στο Λονδίνο με αφορμή το BST Hyde Park Festival, την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο και ο κόσμος την τίμησε με το παραπάνω. Περισσότεροι από 65.000 κόσμου απόλαυσε την τραγουδίστρια να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της. «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα», είπε εμφανώς συγκινημένη και το πλήθος την αποθέωσε. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες της, τόσο από το τελευταίο άλμπουμ της, «30», όσο και από προηγούμενες επιτυχίες της. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή διέκοψε τη συναυλία της, καθώς παρατήρησε ότι κάποιος από το κοινό χρειαζόταν βοήθεια και ζήτησε από τους σεκιούριτι να σπεύσουν να βοηθήσουν. Το κοινό τη χειροκρότησε
09:32 08/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load