#Θανάσης Πατριαρχέας

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

O Πατριαρχέας έκανε πεζοπορία στον Υμηττό & βρήκε κρυμμένους θησαυρούς

queen.gr
Mε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα απαραίτητα εφόδια σωματικά, ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος λατρεύει τη φύση, θέλησε να την απολαύσει κάνοντας πεζοπορία στον Υμηττό. Περισσότερα...
22:17 01/12/2023

Θανάσης Πατριαρχέας: «Θα με λες κ. Πατριαρχέα, επειδή δεν είσαι φίλος μου, ή θα με λες Θανάση»

zappit.gr
Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας, την Κυριακή, με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της νέας […] The post Θανάσης Πατριαρχέας: «Θα με λες κ. Πατριαρχέα, επειδή δεν είσαι φίλος μου, ή θα με λες Θανάση» appeared first on Zappit.
18:00 01/10/2023

Ηλέκτρα: Ο Θανάσης Πατριαρχέας μάς συστήνει τον «Νικόλα»

zappit.gr
Με γοργούς ρυθμούς για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ ετοιμάζεται η «Ηλέκτρα» που θα αποτελεί τη νέα καθημερινή σειρά της […] The post Ηλέκτρα: Ο Θανάσης Πατριαρχέας μάς συστήνει τον «Νικόλα» appeared first on Zappit.
00:00 26/07/2023

Ο Θανάσης Πατριαρχέας μιλάει για το love story με τη σύζυγό του: «Όταν έμεινε έγκυος την ήξερα δύο μήνες»

okmag.gr
Ο Θανάσης Πατριαρχέας παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Βίβιαν Δράκου το 2019. Το 2020 υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη Σταύρια, το 2021 την Κύνθια ενώ τον Οκτώβριο του 2022 υποδέχτηκαν την τρίτη τους κόρη. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το love […] The post Ο Θανάσης Πατριαρχέας μιλάει για το love story με τη σύζυγό του: «Όταν έμεινε έγκυος την ήξερα δύο μήνες» appeared first on OK! Magazine.
18:58 27/06/2023

Θανάση Πατριαρχέας: Η φωτογραφία με τις κόρες και τη σύζυγό του – «Μια μέρα στον παράδεισο…»

okmag.gr
Ο Θανάσης Πατριαρχέας εκτός από πολύ καλός ηθοποιός είναι και ένας υπέροχος μπαμπάς και σύζυγος. Το Instagram του ως επί των πλείστων αποτελείται από φωτογραφίες με την οικογένεια του, οι οποίες πάντα κλέβουν την παράσταση. Αυτό συνέβη και σήμερα με τον ηθοποιό, να ανεβάζει μια κάπως τολμηρή για την εποχή φωτογραφία. Δεν είναι ξεκάθαρο αν […] The post Θανάση Πατριαρχέας: Η φωτογραφία με τις κόρες και τη σύζυγό του – «Μια μέρα στον παράδεισο…» appeared first on OK! Magazine.
14:08 29/04/2023

Θανάσης Πατριαρχέας: «Ήμουν μέσα και στον τρίτο τοκετό της γυναίκας μου, έκοψα τον ομφάλιο λώρο»

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη έκανε ο Θανάσης Πατριαρχέας. To άρθρο Θανάσης Πατριαρχέας: «Ήμουν μέσα και στον τρίτο τοκετό της γυναίκας μου, έκοψα τον ομφάλιο λώρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:54 08/12/2022

Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

okmag.gr
Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου απέκτησαν τον Οκτώβριο την τρίτη τους κόρη. Το ζευγάρι συνηθίζει να δίνει ιδιαίτερα ονόματα στα κορίτσια του, αν σκεφτεί κανείς πως η μια λέγεται Κύνθια και η άλλη Σταύρια. Το όνομα της μικρότερης κόρης τους αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου η Βίβιαν Δράκου με μια ανάρτηση […] The post Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους appeared first on OK.
19:36 30/11/2022

Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου του έκανε έκπληξη επί σκηνής για τα γενέθλιά του – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες βράδυ τον Θανάση Πατριαρχέα. Ο ηθοποιός χθες έκανε πρεμιέρα στο θέατρο To άρθρο Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου του έκανε έκπληξη επί σκηνής για τα γενέθλιά του – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:36 12/11/2022

Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύζυγός του μιλάει για τον ερχομό της τρίτης τους κόρης

govastileto.gr
Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για τρίτη φορά.  Συγκεκριμένα,...
17:40 16/10/2022

Θανάσης Πατριαρχέας: Οι πρώτες δηλώσεις της Βίβιαν Δράκου μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης τους

tlife.gr
Γονείς για τρίτη φορά έγιναν πριν μερικές εβδομάδες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου. Ο To άρθρο Θανάσης Πατριαρχέας: Οι πρώτες δηλώσεις της Βίβιαν Δράκου μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:40 15/10/2022

Θανάσης Πατριαρχέας: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

instyle.gr
Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο ηθοποιός ήταν αυτός που έκανε γνωστή το χαρμόσυνο γεγονός με ανάρτησή του στα social media. Συγκεκριμένα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία από το μαιευτήριο με τη σύζυγό του να κρατά στην αγκαλιά […] The post Θανάσης Πατριαρχέας: Έγινε πατέρας για τρίτη φορά – Η φωτογραφία από το μαιευτήριο appeared first on InStyle.
20:32 08/10/2022

Γέννησε η Βίβιαν Δράκου! Τρίτη φορά μπαμπάς ο Θανάσης Πατριαρχέας

okmag.gr
Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Βίβιαν Δράκου και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ήρθε στη ζωή η τρίτη τους κόρη και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram. Ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσίευσε μια φωτογραφία τους όπου η Βίβιαν Δράκου κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη […] The post Γέννησε η Βίβιαν Δράκου! Τρίτη φορά μπαμπάς ο Θανάσης Πατριαρχέας appeared first on OK.
17:42 08/10/2022

Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Έγιναν γονείς για τρίτη φορά

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου. To άρθρο Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Έγιναν γονείς για τρίτη φορά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:20 08/10/2022

Άντρες με τα όλα τους: Ονόματα έκπληξη στους κεντρικούς ρόλους – Πότε «ανεβαίνει» η παράσταση

Newsbeast.gr
Οι Άντρες με τα όλα τους έρχονται στο… σήμερα με ονόματα έκπληξη στους κεντρικούς ρόλους. Η νέα θεατρική παράσταση θα «ανέβει» στο θέατρο Βέμπο από τις 4 Νοεμβρίου. Τους αντρικούς ρόλους της παράστασης «Άντρες με τα όλα τους» έχουν αναλάβει οι: Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας και Ντάνιελ Νούρκα. Οι γυναίκες της παράστασης που θα συνυπάρξουν στο θεατρικό σανίδι είναι: Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλα Φούλοπ και η Κατερίνα Στικούδη. Σε διπλή διανομή οι μικρές: Ζώη Πετράκη και Ζετα Μαστροδούκα. Η κωμωδία Άντρες με τα όλα τους «γεννήθηκε» στην Νέα Ζηλανδία το 1987 από τους συγγραφείς Stephen Sinclair και Anthony McCarten μ
19:34 06/10/2022

“Η Μεγάλη Πλεκτάνη”, απόψε στη Νέα Μάκρη

irafina.gr
Η Μεγάλη Πλεκτάνη του Τζόρντι Γκαλθεράν. Η νέα ανατρεπτική κωμωδία του καλοκαιριού απόψε, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στη Νέα Μάκρη (Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο). Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας, Κατερίνα Νικολοπούλου. Έναρξη: 9.15 μμ Εισιτήρια: viva.gr  
12:52 31/08/2022

Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει με μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

govastileto.gr
  Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον τρίτο καρπό του έρωτά...
20:04 17/08/2022

Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει με μαγιό στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της

tlife.gr
Το τρίτο τους παιδάκι πρόκειται να υποδεχθούν σε λίγο καιρό στον κόσμο ο Θανάσης Πατριαρχέας και To άρθρο Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει με μαγιό στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:08 16/08/2022

Θανάσης Πατριαρχέας: Δείτε τον «Άγγελο» του Σασμού να γυμνάζεται ημίγυμνος

happytv.gr
Ο Θανάσης Πατριαρχέας εκτός από λάτρης των social media, αγαπάει και τη γυμναστική. Πρόσφατα δημοσίευσε βίντεο με τον ίδιο να κάνει μονόζυγο. Δείτε στο happytv.gr: Ο ηθοποιός συχνά μοιράζεται στιγμές από την ζωή του. Πριν λίγες ημέρες «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με τον ίδιο να κάνει μονόζυγο. Δείτε το σχετικό βίντεο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Θανάσης Πατριαρχέας: Δείτε τον «Άγγελο» του Σασμού να γυμνάζεται ημίγυμνος
14:10 31/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load