#Γιώργος Τζαβέλλας

Βίκυ Κάβουρα: Μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η φωτογραφία που δημοσίευσε

tlife.gr
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένουν με αγωνία τον καρπό του έρωτά τους. Η To άρθρο Βίκυ Κάβουρα: Μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Η φωτογραφία που δημοσίευσε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 12/03/2024

Τζαβέλλας: Το story του για τον Μπακασέτα

Gazzetta
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε ένα story με μία φωτογραφία του Τάσου Μπακασέτα με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος δίνοντας το δικό μου μήνυμα ενότητας.
13:00 15/02/2024

Τα «χρόνια πολλά» της ΑΕΚ στον Αραούχο και οι ευχές των Μάνταλου-Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Τα «χρόνια πολλά» της ΑΕΚ στον Αραούχο και οι ευχές των Μάνταλου-Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ) 28/01/2024 Τα 32 έτη ζωής συμπληρώνει την Κυριακή (28/1) ο Σέρχιο Αραούχο, με την ΑΕΚ να εύχεται στον αρχηγό της. Από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε ο Αργεντινός άσος, ήταν και εκείνο του κολλητού του και συμπαίκτη του στους νταμπλούχους Ελλάδος, Πέτρου Μάνταλου. «Χρόνια πολλά Ινδιάνε μου», ανέφερε ο Έλληνας άσος. Στον Αραούχο ευχήθηκε κι ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος με story έγραψε: «Χρόνια πολλά στον πολυτιμότερο αρχηγό!».
13:46 28/01/2024

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Έρχεται η κόρη τους! Το χρονικό της σχέσης τους και τα ταξίδια στο εξωτερικό

tlife.gr
Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα To άρθρο Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Έρχεται η κόρη τους! Το χρονικό της σχέσης τους και τα ταξίδια στο εξωτερικό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 17/01/2024

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Το love story, ο ερχομός του παιδιού τους και οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

govastileto.gr
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz είναι η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους από την αρχή της σχέσης τους και κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις. Την ευτυχία του ζευγαριού έρχεται να ολοκληρώσει σε λίγους μήνες ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, το πρώτο τους […]
18:00 16/01/2024

Τζαβέλλας: Η αντίδραση για τον θάνατο του αστυνομικού - «Δεν βλέπω πολλές δημοσιεύσεις»

onsports.gr
Ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού από…
06:17 30/12/2023

Ξέσπασε ο Γιώργος Τζαβέλλας για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη – «Δεν βλέπω να γίνονται πολλές δημοσιεύσεις»

Newsbeast.gr
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από τα τραύματα που το προκλήθηκαν όταν τον χτύπησε ναυτική φωτοβολίδα στα πρόσφατα επεισόδια στου Ρέντη στο πλαίσιο αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός του Ατρόμητου, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, σε στόρι του στο Instagram εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού και σημείωσε πως δεν βλέπει πολλές δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατό του. «Δεν βλέπω πολλές δημοσιεύσεις για τον θάνατο του αστυνομικού. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έ
12:00 28/12/2023

Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2024;

govastileto.gr
Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους μπορεί στην αρχή να προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας […]
13:00 03/12/2023

Ο Τζαβέλλας ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ελλάδας

aek1924.gr
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε πως σταματάει από την Εθνική Ελλάδας μετά το τέλος του ματς με τη Νέα Ζηλανδία. Ο Γιώργος Τζαβέλλας αγωνίστηκε κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις του, αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο Έλληνας αμυντικός έκανε γνωστό στη «NOVA» πως δεν θα συνεχίσει […] The post Ο Τζαβέλλας ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ελλάδας appeared first on AEK1924.gr.
22:37 17/11/2023

Ντεμπούτο Τζαβέλλα με Ατρόμητο

fosonline.gr
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου που έγινε η ένατη επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του.
18:46 18/09/2023

Επιστροφή στην Ελλάδα για Τζαβέλλα

thessports.gr
Λίγες μόνο εβδομάδες κράτησε ο «γάμος» του Γιώργου Τζαβέλλα με την Πεντίκσπορ, με τον Έλληνα αμυντικό να μένει ελεύθερος, και να ανακοινώνεται επισήμως από τον Ατρόμητο, επιστρέφοντας στη Super League. Η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Παίκτης της ομάδας μας ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της […] The post Επιστροφή στην Ελλάδα για Τζαβέλλα first appeared on ThesSports.
21:53 11/09/2023

Επίσημο: Τέλος ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ!

filathlos.gr
Επίσημο: Τέλος ο Τζαβέλλας από την Πεντίκσπορ! 11/09/2023 Επίσημα παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Τζαβέλλας για την Πεντίκσπορ. Η ομάδα της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 35χρονο αμυντικό, τον οποίο είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιούλιο. Ένα οικογενειακό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο έμπειρος άσος τον οδήγησε στο «διαζύγιο» με τον σύλλογο της Τουρκίας. Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ατρόμητο, ενώ υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ και ΑΕΚ.
16:46 11/09/2023

Εθνική Ελλάδας: Πογέτ και διεθνείς κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη

thecaller.gr
Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γκουστάβο Πογέτ και αντιπροσωπεία παικτών της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου πήγαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Γκουστάβο Πογέτ και αντιπροσωπεία παικτών της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου πήγαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.  Μάλιστα, οι παίκτες που κατέθεσαν λουλούδια ήταν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Τάσος Μπακασέτας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Κουλιεράκης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Εθνική Ελλάδας […]
21:00 09/09/2023

«Βόμβα» με Τζαβέλλα ψάχνει ελληνική ομάδα-έκπληξη!

filathlos.gr
«Βόμβα» με Τζαβέλλα ψάχνει ελληνική ομάδα-έκπληξη! 05/09/2023 Στην Ελλάδα επιστρέφει μετά από μόλις δύο μήνες στην Τουρκία και την Πέντικσπορ ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα και να επιστρέψει στην Αθήνα, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που δεν αποκλείεται να είναι η Κηφισιά! Η νεοφώτιστη στη Super League «τσέκαρε» τα προηγούμενα 24ωρα περιπτώσεις σέντερ μπακ από το εξωτερικό, όμως όταν προτάθηκε η περίπτωση του Τζαβέλλα, εξετάστηκε σοβαρά και πλέον είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να τον υπογράψει. Φυσικά θα πρόκειται για dea
10:46 05/09/2023

Στα ραντάρ της Κηφισιάς ο Τζαβέλλας

aek1924.gr
Στην Ελλάδα μετά το σύντομο πέρασμά του από το Τουρκικό πρωτάθλημα επιστρέφει ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, με ομάδα της Super League να εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει για οικογενειακούς λόγους ο Γιώργος Τζαβέλλας, μετά από δυόμιση μήνες. Σε συναινετικό διαζύγιο προχώρησε με την Πέντικσπορ καθώς στάθηκε αδύνατη […] The post Στα ραντάρ της Κηφισιάς ο Τζαβέλλας appeared first on AEK1924.gr.
20:37 04/09/2023

Αιφνιδιαστική εξέλιξη με Τζαβέλλα: Γυρίζει Ελλάδα!

filathlos.gr
Αιφνιδιαστική εξέλιξη με Τζαβέλλα: Γυρίζει Ελλάδα! 03/09/2023 Ήταν 9 Ιουλίου, όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοινώθηκε από την Πεντίκσπορ, και επέστρεφε στην Τουρκία μετά το νταμπλ που κατέκτησε την περσινή σεζόν με την ΑΕΚ. Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός «υποχρεώνεται», λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος να επιστρέψει στην Ελλάδα! Ο Τζαβέλλας έκανε συχνά ταξίδια από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της νεοφώτιστης ομάδας του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο σύλλογος κατανόησε το πρόβλημα του 35χρονου στόπερ, δίνοντας το «πράσινο φως» για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου τους. Τ
12:46 03/09/2023

Τζαβέλλας: Ξανά στα ζόρια – Ψάχνεται για ομάδα;

sportime.gr
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει τεθεί ήδη στο περιθώριο στη νέα του ομάδα. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
19:46 02/09/2023

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Ζουν σαν παντρεμένοι!

okmag.gr
Τον πιο μεγάλο έρωτα της ζωής της βιώνει η 34χρονη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, όπως επιβεβαιώνουν στο ΟΚ! φιλικά της πρόσωπα. «Προσπάθησε να προστατεύσει αυτή τη σχέση για όσο περισσότερο διάστημα μπορούσε» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές. «Το τελευταίο διάστημα, όμως, δεν θέλουν πλέον να κρύβουν την ευτυχία τους. Ο δεσμός […] The post Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Ζουν σαν παντρεμένοι! appeared first on OK! Magazine.
07:58 30/06/2023

Στην Τουρκία η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας: Ρομαντικά γενέθλια δίπλα στον Βόσπορο

okmag.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου, η Βίκυ Κάβουρα και όπως ήταν αναμενόμενο τα γιόρτασε στο πλευρό του συντρόφου της. Το ζευγάρι που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Παρίσι με τον Γιώργο Τζαβέλλα να παίζει με την Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2024, κατευθύνθηκε μετά στη Γερμανία ενώ τις τελευταίες μέρες […] The post Στην Τουρκία η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας: Ρομαντικά γενέθλια δίπλα στον Βόσπορο appeared first on OK! Magazine.
19:58 27/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load