#Λυδία Φωτοπούλου

Συγκλονίζει η Φωτοπούλου για την εγγονούλα της: “Διαγνώστηκε με λευχαιμία, που δεν ήθελα να ξέρω καν ότι υπάρχει”

sinidisi.gr
Την Λυδία Φωτοπούλου φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της εκπομπής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η σημαντική εκπρόσωπος του θεάτρου μίλησε από καρδιάς για την περιπέτεια...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Συγκλονίζει η Φωτοπούλου για την εγγονούλα της: “Διαγνώστηκε με λευχαιμία, που δεν ήθελα να ξέρω καν ότι υπάρχει”
20:09 12/02/2024

Καθηλώνει η Λυδία Φωτοπούλου: «Η εγγονή μου διαγνώστηκε με λευχαιμία σε ηλικία τριών ετών»

tlife.gr
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Λυδία Φωτοπούλου μίλησε στην Τζένη Θεωνά για το To άρθρο Καθηλώνει η Λυδία Φωτοπούλου: «Η εγγονή μου διαγνώστηκε με λευχαιμία σε ηλικία τριών ετών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 12/02/2024

Λυδία Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο: «Ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ, ήταν δύσκολο για εκείνον»

sinidisi.gr
«Ήμασταν γείτονες, τρώγαμε μαζί, μιλούσαμε, ήταν ωραία χρόνια, αλλά ο Νίκος κριτίκαρε τον εαυτό του, δεν ήθελε να παραδεχτεί το ωραίο που είχε μέσα του», είπε η Λυδία Φωτοπούλου. Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Λυδία Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο: «Ήταν ένα θέμα που δεν αγγίζαμε ποτέ, ήταν δύσκολο για εκείνον»
23:10 18/12/2023

3ος όροφος: Σφηνάκια γέλιου με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου

youfly.com
Στιγμές γέλιου, αλλά και συναισθηματικής φόρτισης υπόσχονται η Λυδία Φωτοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τη νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος» στην ΕΡΤ1. Διαβάστε περισσότερα. The post 3ος όροφος: Σφηνάκια γέλιου με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου appeared first on Youfly.
07:58 05/10/2023

ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70! Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς

logiastarata.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά 3ος ΟΡΟΦΟΣ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα. Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο […] The post ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Ο Γιάννης έχει γενέθλια και κλείνει τα 70! Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς appeared first on Λόγια-Σταράτα.
05:01 18/09/2023

ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ

logiastarata.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά 3ος ΟΡΟΦΟΣ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ίδια ώρα. Το ζόρικο και εκρηκτικό ζευγάρι της σειράς, ο […] The post ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
08:00 11/09/2023

"3ος όροφος": Α. Καφετζόπουλος και Λ. Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

thebest.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «3ος όροφος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με τους εξαίρετους Αντώνη Καφετζόπουλο και Λυδία Φωτοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:30.
12:00 08/09/2023

Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα

zappit.gr
Προ των πυλών βρίσκεται ο «Τρίτος όροφος» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα προκειμένου να λάβει θέση πρωταγωνιστική στο νέο […] The post Τρίτος όροφος: Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου κάνουν πρεμιέρα appeared first on Zappit.
00:00 02/09/2023

ΕΡΤ1: Ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης 15λεπτη κωμική σειρά με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου

Newsbeast.gr
Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος» θα πέσει στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του Βασίλη Νεμέα ο οποίος θα συστήσει στους τηλεθεατές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη. Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 για να θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης. Η νέα 15λεπτη σειρά, θα μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.
00:00 29/06/2023

Λυδία Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο: «Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου έδωσε η Λυδία Φωτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post Λυδία Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο: «Υπέφερε που έπρεπε συνεχώς να κρύβει την ομοφυλοφιλία του» appeared first on Zappit.
15:14 28/05/2023

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου

patrasevents.gr
Παλαιά Επίδαυρος 210 59Σάββατο, 12 Αύγ 2023 21:00Έρως ανίκατε μάχαν Ο ερωτικός Κραουνάκης Special Guest Λυδία Φωτοπούλου Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ένα πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, θα μας ταξιδέψει στην τρυφερή, τη σπαρακτική, την αγαπητική πλευρά του για μια μαγική βραδιά στη Μικρή Επίδαυρο. Έχει ετοιμάσει μια μεγάλη βόλτα στα ερωτικά τραγούδια του μέσα στις δεκαετίες· τραγούδια που, όπως λέει ο ίδιος ο συνθέτης, "κάνανε παρέα στις συντροφιές των Ελλήνων στις μοναξιές, στις συνάξεις, στις ιδιωτεύσεις, από τα πολύ πολύ γνωστά μέχρι κάπο...
13:34 13/04/2023

Λυδία Φωτοπούλου: Ήταν μυθιστορηματικός ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Newsit
“Έφτιαξε την ζωή του σαν ένα ντοστογιεφσκικό μυθιστόρημα” ομολόγησε η Λυδία Φωτοπούλου. Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Λυδία Φωτοπούλου, το μεσημέρι της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ, όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου και την ταραχή που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του. «Ήταν πολύ δύσκολο. ... Περισσότερα To άρθρο Λυδία Φωτοπούλου: Ήταν μυθιστορηματικός ο Νίκος Σεργιανόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:24 09/04/2023

Λυδία Φωτοπούλου: «Έτρεμα ολόκληρη, αυτή η λαοθάλασσα στην κηδεία του Σεργιανόπουλου, ήταν τρομερό»

zappit.gr
Η Λυδία Φωτοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Νίκου […] The post Λυδία Φωτοπούλου: «Έτρεμα ολόκληρη, αυτή η λαοθάλασσα στην κηδεία του Σεργιανόπουλου, ήταν τρομερό» appeared first on Zappit.
14:02 09/04/2023

Απίθανο περιστατικό! Έγραψαν κριτική για παράσταση… που δεν παίχτηκε ποτέ

irafina.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε η Λυδία Φωτοπούλου με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Τρίτος όροφος». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Βουτσινά. Ο σκηνοθέτης επέλεξε τότε να ανεβάσει […]
23:52 27/03/2023

Λυδία Φωτοπούλου για τη σκληρή κριτική που είχε δεχτεί: «Είχαν γράψει “τα σκουπίδια που πετάξαμε πάνω στην Επίδαυρο”»

okmag.gr
Τη Λυδία Φωτοπούλου με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Τρίτος όροφος», μίλησε για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η προχωρημένη «ματιά» του Ανδρέα Βουτσινά να εμφανίζεται η ίδια ως «ιέρεια Θεονόη» στην «Ελένη» του Ευριπίδη στην Επίδαυρο γυμνόστηθη. Η ίδια ανέφερε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»: «Θυμάμαι η […] The post Λυδία Φωτοπούλου για τη σκληρή κριτική που είχε δεχτεί: «Είχαν γράψει “τα σκουπίδια που πετάξαμε πάνω στην Επίδαυρο”» appeared first on OK! Magazine.
19:20 27/03/2023

Λυδίας Φωτοπούλου: Μιλά για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ

zappit.gr
Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λυδία Φωτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός […] The post Λυδίας Φωτοπούλου: Μιλά για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ appeared first on Zappit.
15:28 27/03/2023

ΕΡΤ: Επιστροφή με εκπομπή και ρόλο έκπληξη για τη «Μαριλού» από την Τούρτα της μαμάς

sportime.gr
Σε ρόλο έκπληξη επιστρέφει η Λυδία Φωτοπούλου στην τηλεόραση. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:44 31/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load