#Σοφία Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη

Παραπολιτικά
Σε μια τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη στη μητέρα της προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 10/04/2024 η Σοφία Χατζηπαντελή - Δείτε την φωτογραφία τους
09:00 11/04/2024

Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή»

neolaia.gr
«Ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο»
11:46 04/04/2024

Σοφία Χατζηπαντελή: Η προκλητική κίνησή της μέσα σε τρένο – Σήκωσε την μπλούζα της χωρίς λόγο

Newside.gr
Η Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε μέσω Instagram stories, ένα βίντεο με την ίδια να προβαίνει σε μια προκλητική κίνηση. Το μοντέλο ταξίδευε με τρένο, όταν σηκώθηκε από τη θέση της και στάθηκε μπροστά από μία φίλη της και πίσω από μια τζαμαρία. Η συνταξιδιώτισσά της κατέγραψε την επόμενη κίνηση της Σοφίας Χατζηπαντελή με το κινητό της. Το [...] Το άρθρο Σοφία Χατζηπαντελή: Η προκλητική κίνησή της μέσα σε τρένο – Σήκωσε την μπλούζα της χωρίς λόγο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
21:00 09/03/2024

Σοφία Χατζηπαντελή: Η προκλητική κίνησή της μέσα σε τρένο – Σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της

empisteutiko.gr
Ανάρτησε το βίντεο στο Instagram και έβαλε εικονίδια emoji από φωτιές στο στήθος Η Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε μέσω Instagram stories, ένα βίντεο με την ίδια να προβαίνει σε μια προκλητική κίνηση. Το μοντέλο ταξίδευε με τρένο, όταν σηκώθηκε από τη θέση της και στάθηκε μπροστά από μία φίλη της και πίσω από μια τζαμαρία. Η συνταξιδιώτισσά της κατέγραψε την […] The post Σοφία Χατζηπαντελή: Η προκλητική κίνησή της μέσα σε τρένο – Σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της appeared first on Empisteutiko.gr.
20:58 08/03/2024

Λάκης Γαβαλάς: Αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Σοφία Χατζηπαντελή – Άντε πάλι με τούτη την πλαστική, είπε (βίντεο)

Newside.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε κοινές δηλώσεις με τη συνεργάτιδά του στο «My Style Rocks», Έβελυν Καζαντζόγλου, όταν τους συνάντησαν σε εκδήλωση, κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών. Όταν άκουσε ερώτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο σχεδιαστής αντέδρασε και είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Breakfast@Star» ότι: «Άντε πάλι με αυτή την πλαστική». Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να [...] Το άρθρο Λάκης Γαβαλάς: Αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Σοφία Χατζηπαντελή – Άντε πάλι με τούτη την πλαστική, είπε (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 05/03/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Το σχόλιο για την απόφαση της Σοφίας Χατζηπαντελή να αποσυρθεί από τη μόδα

govastileto.gr
Η Σοφία Χατζηπαντελή ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι θα αποσυρθεί για λίγο από τον χώρο του μόντελινγκ για λόγους ψυχικής υγείας. Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας την ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είπε: «Θεωρώ ότι πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε και ως εμπειρία στην ελληνική […]
19:00 29/02/2024

«My Style Rocks»: Εκτός του νέου κύκλου ο Δημήτρης Σκουλός – Ποιος θα πάρει την θέση του γνωστού φωτογράφου

govastileto.gr
Ο νέος κύκλος του «My Style Rocks» θα είναι ανανεωμένος και θα κάνει πρεμιέρα σύντομα. Έχει γίνει ήδη γνωστό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται εκτός του νέου κύκλου του διαγωνισμού μόδας, ενώ το πρωί της Τρίτης 16/1 η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής του Open «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε ότι στη νέα σεζόν δεν θα συμμετέχει και […]
19:00 16/01/2024

Καραβάτου: Οι αλλαγές στο My Style Rocks και η Χατζηπαντελή

youfly.com
Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε για τις αλλαγές που έρχονται στο νέο κύκλο του My Style Rocks ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τη Σοφία Χατζηπαντελή. The post Καραβάτου: Οι αλλαγές στο My Style Rocks και η Χατζηπαντελή appeared first on Youfly.
08:58 16/01/2024

Λάκης Γαβαλάς: Μιμήθηκε τη Σοφία Χατζηπαντελή - Δείτε το βίντεο

ProtoThema.gr
Ξέσπασε σε γέλια η Ζωή Κρονάκη που τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή της
14:00 31/12/2023

My Style Rocks: Το απόλυτο φαβορί για την θέση της Χατζηπαντελή

youfly.com
Το My Style Rocks ρίχνει αυλαία μέσα στον Ιανουαρίου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει νέος κύκλος, από τον οποίο θα βρίσκεται εκτός η Σοφία Χατζηπαντελή. Ποια θα πάρει την θέση της; The post My Style Rocks: Το απόλυτο φαβορί για την θέση της Χατζηπαντελή appeared first on Youfly.
16:58 26/12/2023

My style rocks: «Έχουμε θείες, γιαγιούλες και μία που είναι 87 χρονών και μας βλέπουν», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή κλαίγοντας

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό My style rocks: Στο σημερινό επεισόδιο 18/12 η Σοφία Χατζηπαντελή δάκρυσε μιλώντας με τις παίκτριες του παιχνιδιού και μετά κάποιες ξέσπασαν σε κλάματα. Η κριτής ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος να τσακώνονται καθώς υπάρχουν άνθρωποι που τους βλέπουν στο σπίτι για να περνούν καλά. «Ήθελα να πω πρώτα… Όταν ήρθα εδώ, δεν κατάλαβα πόσες μεγάλες […] Το άρθρο My style rocks: «Έχουμε θείες, γιαγιούλες και μία που είναι 87 χρονών και μας βλέπουν», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή κλαίγοντας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 18/12/2023

«My Style Rocks»: Συγκινήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή – «Λυπάμαι αυτές που σας βλέπουν»

neolaia.gr
«Μεγάλες γυναίκες σε ηλικία μας βλέπουν σαν μια διέξοδο, που είναι και μόνες τους στο σπίτι, και θέλουν παρέα»
17:46 18/12/2023

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι σαν μια κοροϊδία στη μόδα»

govastileto.gr
Ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να απαντήσει γι’ ακόμα μία φορά για την Σοφία Χατζηπαντελή. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής αντέδρασε στην ερώτηση για το αν θα κρατούσε ποτέ μια fake τσάντα. Αρχικά, ο Λάκης Γαβλάς είπε: «Έχω βάλει πάνω από εφτά τσάντες μου σε θυρίδα. Και μέσα στις τσάντες μου βάζω κοσμήματα, αν δεν τις κάνω […]
22:00 14/12/2023

Ραμόνα Βλαντή: «Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει»

zappit.gr
Για τη Μέγκι Ντρίο και τη Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών […] The post Ραμόνα Βλαντή: «Η Μέγκι Ντρίο ούτε απ’ έξω από το My Style Rocks δεν μπορεί να περάσει» appeared first on Zappit.
10:00 14/12/2023

Ραμόνα Βλαντή: Νομίζω ότι η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ένα ρεύμα και πέρασε

ProtoThema.gr
Ενώ πρόσθεσε πως η Μέγκι Ντρίο ούτε απέξω από το «My Style Rocks» δεν μπορεί να περάσει
10:00 14/12/2023

Σοφία Χατζηπαντελή: Απίθανη αντίδραση όταν την ρώτησαν για το My Style Rocks

zappit.gr
Η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει ανατροπή πλάνων, δεν θα συμμετέχει στον επόμενο κύκλο του My […] The post Σοφία Χατζηπαντελή: Απίθανη αντίδραση όταν την ρώτησαν για το My Style Rocks appeared first on Zappit.
10:00 27/11/2023

My style rocks: Ο κύβος ερρίφθη για την αντικατάσταση Χατζηπαντελή;

youfly.com
Με την Σοφία Χατζηπαντελή να μην συνεχίζει στον επόμενο κύκλο του "My style rocks", οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ψάχνουν να βρουν την αντικαταστάτριά της. The post My style rocks: Ο κύβος ερρίφθη για την αντικατάσταση Χατζηπαντελή; appeared first on Youfly.
19:58 26/11/2023

Ραμόνα Βλαντή: "Εγώ αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ είναι να κάνω κάτι με τον Λάκη Γαβαλά"

patrasevents.gr
"Είναι άκομψο να λέμε για τις φήμες που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το "My Style Rocks" γιατί η κοπέλα δεν έχει φύγει ακόμα"
22:53 11/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load