#Γιώτα Ιωαννίδου

Κατερίνα Βαγκάνσια: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Snik

thecaller.gr
O τράπερ Snik φαίνεται να βρίσκεται σε σχέση μετά τον χωρισμό του από την Γιώτα Ιωαννίδου.O τράπερ Snik φαίνεται να βρίσκεται σε σχέση μετά τον χωρισμό του από την Γιώτα Ιωαννίδου.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Ant1 «Πρωινό», ο Snik φαίνεται να έχει βρει έναν νέο έρωτα μετά τον χωρισμό του από την Γιώτα Ιωαννίδου. Η νέα του σχέση είναι με την Κατερίνα Βαγκάνσια, η οποία είναι γνωστή από τη […]
19:28 05/05/2023

Snik: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με της σύντροφό του Κατερίνα Βαγκάνσια

govastileto.gr
Ερωτευμένος φαίνεται να είναι και πάλι ο Snik μετά από τον χωρισμό του από τη Γιώτα Ιωαννίδου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιάννη Μαλλιαρό και την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Snik βρίσκεται σε σχέση με την Κατερίνα Βανγκάσια, η οποία είναι πρώην παίκτρια του «Love Island» και έχει λάβει μέρος και στα καλλιστεία παλαιότερα. Μάλιστα την […]
14:22 05/05/2023

Snik: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του που έχει πάρει μέρος σε 3 reality

zappit.gr
Νέος έρωτας για τον Snik. Μετά τον χωρισμό του από τη Γιώτα Ιωαννίδου, φαίνεται πως βρίσκεται σε νέα σχέση με την […] The post Snik: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του που έχει πάρει μέρος σε 3 reality appeared first on Zappit.
12:46 05/05/2023

Επανασύνδεση για Snik και Γιώτα Ιωαννίδου – Το ζευγάρι είναι πάλι μαζί

Newsbeast.gr
Ένας καυγάς οδήγησε τον Snik και τη Γιώτα Ιωαννίδου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από περίπου ένα μήνα, με τον τράπερ και το μοντέλο να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media. Όπως όμως φαίνεται τώρα, ο χωρισμός ήταν προσωρινός αφού το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media και των κοινών stories που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Η αρχή έγινε με το μοντέλο, Γιώτα Ιωαννίδου η οποία «ανέβασε» βίντεο στο οποίο φαινόταν εκείνη και ο αγαπημένος της να βρίσκονται έξω και να απολαμβάνουν το πρωινό τους. Στη συνέχεια, σε ένα δεύτερο insta story, το μοντέλο φαίνεται στο αυτοκίν
21:38 22/12/2022

Snik: Ξανά μαζί με τη Γιώτα Ιωαννίδου

ProtoThema.gr
Μέσω των social media έγινε γνωστή η επανασύνδεση του ζευγαριού
20:22 22/12/2022

Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Επανασύνδεση για το ζευγάρι – Τα κοινά βίντεο του ζευγαριού

tlife.gr
Πριν έναν μήνα ακριβώς έγινε γνωστό πως ο Snik και η καλλονή σύντροφός του Γιώτα Ιωαννίδου To άρθρο Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Επανασύνδεση για το ζευγάρι – Τα κοινά βίντεο του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:00 22/12/2022

Snik: Επανασύνδεση με τη Γιώτα Ιωαννίδου μετά τον επεισοδιακό χωρισμό; – Το post που τους… «πρόδωσε»

thecaller.gr
Η Γιώτα Ιωαννίδου και ο Snik είναι πάλι μαζί; Ένα post πρόδωσε το γεύμα που είχε το...ζευγάρι.Η Γιώτα Ιωαννίδου και ο Snik είναι πάλι μαζί; Ένα post πρόδωσε το γεύμα που είχε το...ζευγάρι.Το νεαρό μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο τη βλέπουμε να γευματίζει με τον γνωστό τράπερ. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ξανά μαζί παρόλο που ύστερα τον μεγάλο καβγά και τον επεισοδιακό τους χωρισμό. […]
16:08 22/12/2022

Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Το επεισόδιο που έφτασε το ζευγάρι στον χωρισμό (vid)

neolaia.gr
Νέες πληροφορίες σχετικά με τον επεισοδιακό χωρισμό του Snik και της Γιώτας Ιωαννίδου μεταδόθηκαν στον αέρα του "Πρωινού".
14:16 01/12/2022

Snik: Άγριος καβγάς με την πρώην σύντροφό του Γιώτα Ιωαννίδου – Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε το γνωστό μοντέλο

thecaller.gr
H είδηση ότι o Ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου τράβηξαν χωριστούς δρόμους έχει γνωστοποιηθεί εδώ και λίγες μέρες, μετά το ταξίδι τους στις Μαλδίβες.H είδηση ότι o Ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου τράβηξαν χωριστούς δρόμους έχει γνωστοποιηθεί εδώ και λίγες μέρες, μετά το ταξίδι τους στις Μαλδίβες.Ο τράπερ, μετά τον χωρισμό του, έκανε follow στο Instagram την πρώην του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το οποίο ωστόσο πήρε πίσω, μία μέρα μετά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», αποκαλύφθηκε […]
14:10 01/12/2022

Snik & Γιώτα Ιωαννίδου: Άγριος καβγάς στο σπίτι του ράπερ – Στην αστυνομία το μοντέλο

govastileto.gr
Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το govastiletto.gr, ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αν και οι δυο τους φαίνονταν full in love φαίνεται πως τα «σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους στη σχέση τους, με συνέπεια να χωρίσουν οριστικά. Απόδειξη ότι ελάχιστες ημέρες μετά την επιστροφή τους από […]
12:30 01/12/2022

Snik: Άγριος καβγάς με τη Γιώτα Ιωαννίδου στο σπίτι του – Το μοντέλο κατέληξε στο αστυνομικό Τμήμα

tlife.gr
Όπως έγινε γνωστό πριν δύο ημέρες, ο Snik και η σύντροφός του Γιώτα Ιωαννίδου χώρισαν μετά To άρθρο Snik: Άγριος καβγάς με τη Γιώτα Ιωαννίδου στο σπίτι του – Το μοντέλο κατέληξε στο αστυνομικό Τμήμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:16 01/12/2022

Γιώτα Ιωαννίδου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Snik

tomati.gr
O Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, μετά το ταξίδι [...] The post Γιώτα Ιωαννίδου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Snik appeared first on Το Μάτι.
10:08 01/12/2022

Snik: Έκανε ξανά unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό του από την Γιώτα Ιωαννίδου

tlife.gr
Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Snik με την Γιώτα Ιωαννίδου. Μετά το ξέγνοιαστο ταξίδι στις To άρθρο Snik: Έκανε ξανά unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό του από την Γιώτα Ιωαννίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:04 30/11/2022

Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Από το ρομαντικό ταξίδι στις Μαλδίβες, στον χωρισμό

tlife.gr
Ήταν καλοκαίρι του 2022 όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες ότι ο Snik είναι ξανά To άρθρο Snik – Γιώτα Ιωαννίδου: Από το ρομαντικό ταξίδι στις Μαλδίβες, στον χωρισμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 30/11/2022

Γιώτα Ιωαννίδου: Πώς αντέδρασε έπειτα από την είδηση του χωρισμού της από τον Snik – video

okmag.gr
Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους φαίνεται πως πήραν ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου, μετά από μερικούς μήνες σχέσης. Ο τράπερ μάλιστα έκανε unfollow όλους όσους ακολουθούσε στο Instagram μεταξύ αυτών και η πρώην σύντροφός του. Όπως είπε ο Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Snik έχει στο Instagram 404 χιλιάδες ακόλουθους, ωστόσο […] The post Γιώτα Ιωαννίδου: Πώς αντέδρασε έπειτα από την είδηση του χωρισμού της από τον Snik – video appeared first on OK.
23:38 29/11/2022

Snik: Έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ποιον ακολουθεί τώρα στο Instagram;

okmag.gr
Στο επίκεντρο κατάφερε να βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Snik. Ο χωρισμός του από την η Γιώτα Ιωαννίδου ήταν αυτό που αρχικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θαυμαστών του. Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει unfollow όλους τους ακολούθους του στο Instagram επιλέγοντας να κρατήσει μόνο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν και […] The post Snik: Έκανε unfollow και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ποιον ακολουθεί τώρα στο Instagram; appeared first on OK.
17:52 29/11/2022

Ο Snik χώρισε και ακολουθεί μόνο ένα άτομο στο Instagram: την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

queen.gr
Τίτλοι τέλους στη σχέση του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου και το Instagram «μίλησε».Περισσότερα...
14:48 29/11/2022

Snik και Γιώτα Ιωαννίδου χώρισαν – Το follow του τράπερ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

tlife.gr
Μετά από το ξέγνοιαστο ταξίδι τους στις Μαλδίβες, φαίνεται πως ο Snik και η Γιώτα Ιωαννίδου To άρθρο Snik και Γιώτα Ιωαννίδου χώρισαν – Το follow του τράπερ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:48 29/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load