#Συραγώ Τσιάρα

«Αστυγραφίες»: Η Εθνική Πινακοθήκη αποτυπώνει το βίωμα της πόλης

monopoli.gr
Μέσα από εικαστικά έργα, φωτογραφίες και κινηματογραφικές ταινίες, η νέα διευθύντρια της ΕΠΜΑΣ, Συραγώ Τσιάρα, επιδιώκει να προσεγγίσει τις κοινωνικές αλλαγές στην Αθήνα των μεταπολεμικών δεκαετιών μέσα από τους τρόπους που οι εικαστικοί καλλιτέχνες αναπαριστούν και ερμηνεύουν την πόλη, στην πρώτη περιοδική έκθεση του τριετούς της προγράμματος.
12:53 21/06/2023

Εθνική Πινακοθήκη: Όλα όσα θα δούμε τη διετία 2023-2024

monopoli.gr
Ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία της Εθνικής Πινακοθήκης σηματοδότησε η παρουσίαση του σχεδιασμού σχετικά με τις μόνιμες συλλογές, τις περιοδικές εκθέσεις, τις δράσεις, τους στόχους και το πρόγραμμα των ετών 2023 - 2024 από τη νέα διευθύντρια Συραγώ Τσιάρα.
14:20 01/11/2022

Εθνική Πινακοθήκη: Έρχεται νέα εποχή με θεματικές εκθέσεις – Τι θα δούμε

Newsbeast.gr
Νέα εποχή έρχεται για την Εθνική Πινακοθήκη όπως αποδεικνύει το πρόγραμμα που παρουσίασε τη Δευτέρα (31/10) η διευθύντριά της Συραγώ Τσιάρα, θέτοντας τα θεμέλια του δικού της οράματος, ως ιστορικός τέχνης. Η Συραγώ Τσιάρα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Αμφιθέατρο «Ίδρυμα Ωνάση» της Εθνικής Πινακοθήκης, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιου για τον Σύγχρονο Πολιτισμό, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, παρουσίασε τις αρχές, τις καλλιτεχνικές προτάσεις αλλά και το συνολικό όραμα της διεύθυνσής της. Η νέα διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου επίσης σκιαγράφησε το πολιτιστικό αλλά
11:10 01/11/2022

Σήμα εκκίνησης για την Εθνική Πινακοθήκη – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διετίας

eleftherostypos.gr
Νέα πνοή στην Εθνική Πινακοθήκη δίνει το πρόγραμμα διετίας που ανακοίνωσε η Συραγώ Τσιάρα, βάζοντας και τα θεμέλια του δικού της οράματος, ως ιστορικός τέχνης με πλούσια επιμελητική πρακτική, και εδώ και τέσσερις μήνες διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης. Σχέδιο και όραμα, όπως είπε η ίδια σήμερα, στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου παρουσιάζοντας το πρόγραμμα 2023-2024, […] Το άρθρο Σήμα εκκίνησης για την Εθνική Πινακοθήκη – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διετίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
03:10 01/11/2022

Εθνική Πινακοθήκη, νέα διεύθυνση, νέα προοπτική

fosonline.gr
Το συνολικό όραμά της για την Εθνική Πινακοθήκη παρουσίασε η νέα διευθύντρια, Συραγώ Τσιάρα.
20:06 31/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load