#Golden state Warriors

Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση;

instyle.gr
Η Jennifer Lopez, γνωστή για τον εκκεντρικό και λαμπερό της στιλ, πρόσφατα έκλεψε την παράσταση. Πήγε σε ένα παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των Los Angeles Lakers και των Golden State Warriors. Φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που αναδείκνυε την ατομική της αισθητική, η JLo έκανε μια εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο με μια λέξη: disco. […] The post Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση; appeared first on InStyle.
14:46 18/03/2024

Κένταλ Τζένερ: Κυλιέται στην άμμο με ανυπαρκτο μαγιό. Η φωτογραφία που ζουμάρει στις λεπτομέρειες

koolnews.gr
Έχουμε αγαπημένη εδώ στο Koolnews από την οικογένεια των Καρντάσιανς και φυσικά δεν είναι άλλη από την Kendall Jenner! Η 29χρονη ψηλή που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να δει τον αγώνα των Los Angeles Lakers με τους Golden State Warriors είπε να αρπάξει την ευκαιρία για μία επίσκεψη σε κοντινή παραλία για μπάνιο ηλιοθεραπεία […] The post Κένταλ Τζένερ: Κυλιέται στην άμμο με ανυπαρκτο μαγιό. Η φωτογραφία που ζουμάρει στις λεπτομέρειες appeared first on Koolnews.gr.
01:38 19/05/2023

Κένταλ Τζένερ: Καρφώνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και γίνεται Viral – Φωτογραφία

koolnews.gr
Λογικά η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν αναζητά ενα δυνατό small forward γι την ομάδα της Πολύ celebrities έδωσαν το παρών στον ημιτελικό αγώνα μεταξύ των Λος Άντζελες Λέικερς και των Golden State Warriors στο crypto.com Arena του Los Angeles! Μεταξύ αυτών ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Λουίς Χάμιλτον, ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο η Kim […]
10:12 17/05/2023

H Zendaya και ο Tom Holland παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ με ταιριαστά σύνολα και ήταν #couplegoals

instyle.gr
Η Zendaya και ο Tom Holland πέρασαν μια χαλαρή βραδιά παρακολουθώντας τον αγώνα μπάσκετ Golden State Warriors εναντίον Los Angeles Lakers. Φορούσαν μάλιστα matching σύνολα, ένας γλυκός τρόπος να δείξουν ότι μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα. Το ζευγάρι το οποίο είναι μαζί από το 2016 (γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Spider-Man: Homecoming“) έδειχνε να έχει χαλαρή διάθεση […] The post H Zendaya και ο Tom Holland παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ με ταιριαστά σύνολα και ήταν #couplegoals appeared first on InStyle.
22:14 09/05/2023

Viral η μπλούζα της Κιμ Kαρντάσιαν σε αγώνα του NBA – «Αγαπώ τους σπασίκλες»

Newsbeast.gr
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κιμ Kαρντάσιαν να παρακολουθεί αγώνα του NBA για τα πλέι οφ και αμέσως έγινε viral το μπλουζάκι που φορούσε, αφού έγραφε το μήνυμα «αγαπώ τους σπασίκλες». Όπως ανέφερε η dailymail.co.uk, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν ήταν μόνη της, αλλά συνοδεύονταν από τη μητέρα της και μάνατζέρ της Κρις Τζένερ, όπως και από τη φίλη της Σάρα Στάντινγκερ. Οι τρεις γυναίκες παρακολούθησαν την αναμέτρηση των LA Lakers με τους Golden State Warriors, ενώ αμέσως ξεχώρισε η μπλούζα της Κιμ, για το μήνυμα που έγραφε. Ωστόσο, την αφαίρεσε σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως οι φωτογραφίες που έδειχναν να τη φοράει, έγιναν αμέσως viral.
21:36 09/05/2023

Αντέλ: Με εντυπωσιακό μανικιούρ και χρυσό ρολόι Βuglari σε αγώνα του ΝΒΑ δίπλα στον Ριτς Πολ

okmag.gr
Η Αντέλ βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον σύντροφό της Ριτς Πολ και την ηθοποιό Νία Λονγκ στον 3ο αγώνα των Playoffs του NBA μεταξύ των Los Angeles Lakers και The Golden State Warriors στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες στις 6 Μαΐου. Το glam στυλ της Αντέλ Από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με […] The post Αντέλ: Με εντυπωσιακό μανικιούρ και χρυσό ρολόι Βuglari σε αγώνα του ΝΒΑ δίπλα στον Ριτς Πολ appeared first on OK! Magazine.
12:46 08/05/2023

Tο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT έως 27/11

paraskhnio.gr
Παρατίθεται το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT έως 27/11   Παρασκευή 04.11.22 00.00 Εκπομπή «European Football Show» LIVE                                                                                                    COSMOTE SPORT1HD 01.00 Orlando Magic-Golden State Warriors, NBA Regular Season LIVE                                                                 COSMOTE SPORT4HD 01.00 NBA TV LIVE                                                                                                                                                 COSMOTE SPORT7HD 02.15 Houston Texans-Philadelphia Eagles, NFL Regular Season LIVE                                                                   CO
18:52 04/11/2022

NBA: Οι Golden State Warriors ανανέωσαν Γουίγκινς και Πουλ

Newsit
Οι Golden State Warriors αποφάσισαν να επιβραβεύσουν την προσφορά των Γουίγκινς και Πουλ στο δρόμο προς τη κορυφή του NBA, προχωρώντας σε επέκταση των συμβολαίων τους με ιδιαίτερα υψηλές απολαβές. Οι Golden State Warriors  θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους δύο από τους παίκτες που συνέβαλαν  μέγιστα προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει πέρυσι το πρωτάθλημα στο NBA. ... Περισσότερα To άρθρο NBA: Οι Golden State Warriors ανανέωσαν Γουίγκινς και Πουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:04 16/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load