#Γεωργία Κρασσά

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια σπάνια βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 29/12 ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Τρυφερά τετ α τετ σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 31/12/2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Στην παραλία με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μπορεί τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του «Σασμού» να είναι πυρετώδη, ωστόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Στην παραλία με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 28/12/2023

Ορφέας Αυγουστίδης για τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά: «Υπάρχει η σκέψη να αποκτήσουμε ακόμη ένα παιδί»

govastileto.gr
Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και για τον γιο τους Αχιλλέα. Αρχικά, ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε: «Θα ήθελα να είμαι περισσότερο ρομαντικός. Πλέον είμαι πιο πολύ από ότι ήμουν παλιά, δεν είμαι όμως τόσο όσο όταν […]
22:00 15/12/2023

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο τους

okmag.gr
Ο 38χρονος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης για τρίτη σεζόν θα υποδύεται τον Αστέρη Σταματάκη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός». Μαζί με την επιχειρηματία σύζυγό του Γεωργία Κρασσά έχουν αποκτήσει τον 2,5 ετών γιο τους Αχιλλέα, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021. Ο φακός του ΟΚ! κατέγραψε μια σπάνια οικογενειακή τους έξοδο, το μεσημέρι του Σαββάτου […] The post Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο τους appeared first on OK! Magazine.
07:58 14/09/2023

Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά σε νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μπορεί τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του «Σασμού» να έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς, ωστόσο To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά σε νέα κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 09/09/2023

H Γεωργία Κρασσά έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση δίπλα στον Ορφέα Αυγουστίδη

queen.gr
Τα μαλλιά της Γεωργίας έχουν μία χρυσαφένια φυσική απόχρωση λες και είναι λουσμένα από τις ακτίνες του ήλιου.Περισσότερα...
12:17 01/09/2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τη γυναίκα του και το γιο του στην παραλία

happytv.gr
Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει διάλειμμα τόσο από τα γυρίσματα του Σασμού όσο και από το θέατρο. Συχνά ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την καθημερινότητα του. Ο τηλεοπτικός «Αστέρης» ξεκουράζεται παρέα με τη σύζυγο του Γεωργία Κρασσά και τον 2,5 ετών γιο τους Αχιλλέα και μοιράζεται φωτογραφίες με τους Διαδικτυακούς τους φίλους […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ορφέας Αυγουστίδης: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τη γυναίκα του και το γιο του στην παραλία
20:37 13/08/2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Η selfie στο ασανσέρ με τη σύζυγό του

okmag.gr
Με μια selfie φωτογραφία με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά μέσα στο ασανσέρ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» ο Ορφέας Αυγουστίδης για την Ανάσταση. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» απαθανάτισε με το κινητό του τη στιγμή που δίνει ένα τρυφερό φιλί στην αγαπημένη του. Μπροστά τους βρίσκεται ο γιος τους Αχιλλέας, έτοιμος να φορέσει το κράνος του […] The post Ορφέας Αυγουστίδης: Η selfie στο ασανσέρ με τη σύζυγό του appeared first on OK! Magazine.
10:18 17/04/2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο

NewsBomb
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Περισσότερα...
19:32 10/03/2023

Γεωργία Κρασσά: Το minimal στυλ της συζύγου του Ορφέα Αυγουστίδη

okmag.gr
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που αγαπά ο φωτογραφικός φακός. Αν και οι δυο τους αποφεύγουν να εκθέσουν την ιδιωτική τους ζωή στα media, κάθε τους κοινή έξοδος τραβά τα φλας και το ενδιαφέρον του κόσμου. Πρόσφατα, ο δημοφιλής ηθοποιός και γιος του Ντίνου Αυγουστίδη και της Μαρίας Τζομπανάκη, βρέθηκε με τη […] The post Γεωργία Κρασσά: Το minimal στυλ της συζύγου του Ορφέα Αυγουστίδη appeared first on OK! Magazine.
12:56 10/03/2023

Ο Ορφέας Αυγουστίδης στην πιο in love στιγμή του με την Γεωργία του και η αντίδραση της Αργυρώς

queen.gr
«Μα, είστε υπέροχοι»: Οι φανς και οι συνάδελφοι του Ορφέα Αυγουστίδη με σχόλια θαυμασμού για την υπέροχη ανάρτηση με την σύζυγό του Γεωργία Κρασσά και η αντίδραση από 3 γυναίκες του Σασμού. Περισσότερα...
08:00 27/02/2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά

tlife.gr
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας απολαμβάνουν από το πρωί του Σαββάτου οι celebrities της εγχώριας showbiz, To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:16 26/02/2023

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Τα τρυφερά στιγμιότυπα σε βόλτα τους στην Αθήνα

okmag.gr
«Καλή Σαρακοστή» ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά. Στο πρώτο από τα στιγμιότυπα ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του τη σύζυγό του σε βόλτα τους στην Αθήνα για καφέ, ενώ σε επόμενο μοιάζει […] The post Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Τα τρυφερά στιγμιότυπα σε βόλτα τους στην Αθήνα appeared first on OK! Magazine.
17:56 26/02/2023

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Τρυφερά φιλιά μπροστά στον φακό

okmag.gr
Στο Vox Live Stage διασκέδασε το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά, που παρακολούθησαν την παράσταση του Θανάση Αλευρά 40 + βγαίνω. Ο ηθοποιός και η επιχειρηματίας σύζυγός του ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας φιλιά και χάδια. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο τους Αχιλλέα τον Απρίλιο του 2021, […] The post Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Τρυφερά φιλιά μπροστά στον φακό appeared first on OK! Magazine.
17:00 18/02/2023

Μαρία Τζομπανάκη: Μας δείχνει τον εγγονό της να φωτογραφίζει τον πατέρα του, Ορφέα Αυγουστίδη

okmag.gr
Η Μαρία Τζομπανάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει γίνει γιαγιά και το απολαμβάνει. Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους. Η Μαρία Τζομπανάκη έχει μια ξεχωριστή σχέση με τον γιο της, Ορφέα και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοινές εμφανίσεις και σε φωτογραφίες […] The post Μαρία Τζομπανάκη: Μας δείχνει τον εγγονό της να φωτογραφίζει τον πατέρα του, Ορφέα Αυγουστίδη appeared first on OK! Magazine.
15:46 22/01/2023

Ορφέας Αυγουστίδης: Βόλτα στην παραλία με την Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους, Αχιλλέα- Βίντεο

tlife.gr
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά απόλαυσαν την Κυριακή τους στην παραλία σε μια χαλαρή To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Βόλτα στην παραλία με την Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους, Αχιλλέα- Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:44 18/12/2022

Ορφέας Αυγουστίδης: Τρυφερές στιγμές με τον γιο του

govastileto.gr
Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη να είναι πολλές, καθώς πέρα από τα πολύωρα γυρίσματα για τις ανάγκες του “Σασμού” έχει και τις παραστάσεις του για το θεατρικό έργο “Η μηχανή του Τούρινγκ”, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά και ο γιος τους Αχιλλέας, αποτελούν για τον […]
22:58 26/11/2022

H Μαρία Τζομπανάκη πανέμορφη νύφη με πριγκιπικό νυφικό! Vintage φωτογραφία από το γάμο της με τον Ντίνο Αυγουστίδη

okmag.gr
Η Μαρία Τζομπανάκη πάντρεψε το περασμένο καλοκαίρι τον μοναχογιό της Ορφέα Αυγουστίδη με τον αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά και έλαμπε από ευτυχία. Μια ευτυχία που συμπλήρωσε και ο εγγονός της. Το βράδυ της Πέμπτης, η ηθοποιός ως Καλλιόπη στη σειρά Σασμός, πάντρεψε τον γιο της Μαθιό με την αγαπημένη του Βασιλική. Στις αρχές του 1985 […] The post H Μαρία Τζομπανάκη πανέμορφη νύφη με πριγκιπικό νυφικό! Vintage φωτογραφία από το γάμο της με τον Ντίνο Αυγουστίδη appeared first on OK.
12:42 04/11/2022

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Το τρυφερό ενσταντανέ σε επίσημη έξοδό τους

okmag.gr
Στο θέατρο Βρετάνια και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 1/11 ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά. Μαζί με το ζευγάρι ήταν και η μηξτέρα του γνωστού ηθοποιού και πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Μαρία Τζομπανάκη. Το ζευγάρι που πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε στο Κορωπί […] The post Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Το τρυφερό ενσταντανέ σε επίσημη έξοδό τους appeared first on OK.
11:46 02/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load